saibaba wrote: Sad sto bi neki populisti voljeli da se popne na govornicu pa da mu se nagovori ... Od toga nema hajra...
Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
-
Innovation
#76 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
-
PM72
#77 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Pošto Mile oće da razjebe OSBIH a bakir mu daje podršku,sve mi se čini da je to caka sa zapošljavanjem 100 000 ljudi.Mobiliši ponovo Armiju BiH i VRS,obuci i hrani konzervama.Drži ih non stop u pripravnosti i niko neće pitati ni za posao ni za platu.
- SkyLimit
#78 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Bakir je pokrenuo lavinu sa 9. januarom i očito to nije spreman iznijedi do kraja, sad mu samo preostala gledati parade iz Banja Luke, kojih nije ni bilo za 9. januar dok se on nije bunio.saibaba wrote:Po meni je ova reakcija ok.
Dodik je svakako izolovan sad je direktno i protiv NATO-a preirka sa Bakirom bi mu samo dala dodatni vjetar u ledja.
Dodika treba pustiti da se samouništi do kraja ...
Sad sto bi neki populisti voljeli da se popne na govornicu pa da mu se nagovori ... Od toga nema hajra...
- Prpa.ba
#79 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Zar rukovodstvo i clanstvo Srpske Demokratske Akcije treba nesto poduzimati dok cetnicka zgadija demonstrira silu? 
-
junior3
#80 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
De ba pm ko će se opet mrznuti, nek' sačekaju malo.PM72 wrote:Pošto Mile oće da razjebe OSBIH a bakir mu daje podršku,sve mi se čini da je to caka sa zapošljavanjem 100 000 ljudi.Mobiliši ponovo Armiju BiH i VRS,obuci i hrani konzervama.Drži ih non stop u pripravnosti i niko neće pitati ni za posao ni za platu.
-
muzicar_iz_parka
#81 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Trezor CB je veoma neudobno mjesto za boravak, nadam se da postoji u podrumu SCC neka konformna prostorija za najeveceg sina u nas.
-
muzicar_iz_parka
#82 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
A ko ce lacati struju za smartphone i megabajte za internet?PM72 wrote:Pošto Mile oće da razjebe OSBIH a bakir mu daje podršku,sve mi se čini da je to caka sa zapošljavanjem 100 000 ljudi.Mobiliši ponovo Armiju BiH i VRS,obuci i hrani konzervama.Drži ih non stop u pripravnosti i niko neće pitati ni za posao ni za platu.
-
PM72
#83 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
junior3 wrote:De ba pm ko će se opet mrznuti, nek' sačekaju malo.PM72 wrote:Pošto Mile oće da razjebe OSBIH a bakir mu daje podršku,sve mi se čini da je to caka sa zapošljavanjem 100 000 ljudi.Mobiliši ponovo Armiju BiH i VRS,obuci i hrani konzervama.Drži ih non stop u pripravnosti i niko neće pitati ni za posao ni za platu.
ja neću ali bi mi bila šega gledati ovu retardiranu omladinu natovarenu ko konji da idu na Treskavicu a nema nutele,konekcije,majke i nane da im presvuče potkošulju...
-
junior3
#84 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Bogami si u pravu, sad i treba početi rat, da vide oni koji bi ratovali kako je.
Jebeno je i ovako a tek sa hladnom puškom i neprijateljm koji te možda vreba, ne d'o bog u rov da moraš ući.
Jebeno je i ovako a tek sa hladnom puškom i neprijateljm koji te možda vreba, ne d'o bog u rov da moraš ući.
-
PM72
#85 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ja se sjećam rovova i minusa 20...i tad sam psovao Aliji majku a sad mu jebem komplet familiju.
- SkyLimit
#86 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ja bi volio ratovati ali prvenstveno protiv Šekovljana. Babo me od malena učio da mrzim Šekoviće.
-
PM72
#87 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ali iz sigurnosti Tuzle?SkyLimit wrote:Ja bi volio ratovati ali prvenstveno protiv Šekovljana. Babo me od malena učio da mrzim Šekoviće.
-
muzicar_iz_parka
#88 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
I Gacko preventivno sravniti nuklearnom bombom, pa nek posle opet pokusaju poslati gatacki klan da nama vlada.
-
PM72
#89 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Nakon dva dana trehnuti još jednu.Kad oni preživjeli dođu na dženazu. 
- SkyLimit
#90 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Pa nije Tuzla Sarajevo pa da se dopusti okruživanje i borbe u samom gradu, moraš u brda ako hoćeš da nađeš četnikePM72 wrote:Ali iz sigurnosti Tuzle?SkyLimit wrote:Ja bi volio ratovati ali prvenstveno protiv Šekovljana. Babo me od malena učio da mrzim Šekoviće.
-
palermo
#91 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Što je više kleveta i laži Bake nam je miliji i draži
Al stvarno čovječe koja forumska kombinacija se našla na istoj strani......bošnjački radikali, dijaspora koja nam obećaje podršku u budućem ratu, ljeivčarsko anarhističke forumske grupacije i evo sada i srpsko biračko tijelo ........jedinstvo u razlikama
Al stvarno čovječe koja forumska kombinacija se našla na istoj strani......bošnjački radikali, dijaspora koja nam obećaje podršku u budućem ratu, ljeivčarsko anarhističke forumske grupacije i evo sada i srpsko biračko tijelo ........jedinstvo u razlikama
-
PM72
#92 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
A jeli? A da su imali 157 000 Srba i 13 kasarni JNA u gradu -šta bi sa Tuzle bilo ? Nisi to znao?SkyLimit wrote:Pa nije Tuzla Sarajevo pa da se dopusti okruživanje i borbe u samom gradu, moraš u brda ako hoćeš da nađeš četnikePM72 wrote:Ali iz sigurnosti Tuzle?SkyLimit wrote:Ja bi volio ratovati ali prvenstveno protiv Šekovljana. Babo me od malena učio da mrzim Šekoviće.
- Kikibombona
#93 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ponesi zastavu, Reufe Bajrovicu!
Reuf Bajrovic - precjednik
Sejfudin Tokic - premijer
Emir Suljagic - ministar odbrane
Denis Becirovic - ministar vanjskih poslova
Trebaju nam vakvijeh ljevicara i patrijota vise! Ovaj poker asova bi odgovorio ostro. Jebali bi Dodiku i mater i oca.
Trebaju nam vakvijeh ljevicara i patrijota vise! Ovaj poker asova bi odgovorio ostro. Jebali bi Dodiku i mater i oca.
- SkyLimit
#94 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
PM72 wrote: A jeli? A da su imali 157 000 Srba i 13 kasarni JNA u gradu -šta bi sa Tuzle bilo ? Nisi to znao?
Onda ne bi obilježavali 50 poginulih nevine dječice na Brčanskoj već 500
- Kikibombona
#95 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Ne samo oni, vec i Savez za bolju buducnost!Prpa.ba wrote:Zar rukovodstvo i clanstvo Srpske Demokratske Akcije treba nesto poduzimati dok cetnicka zgadija demonstrira silu?
Jerlagic, Stranka za BejHa, odgovorio ostro. Sta kaze Sefer? Sejfudin Tokic? Sta kaze Tunjo Filipovic?
E jebo mater, koje nakaze. Intelektualci, kurac-palac. Trebam se i ja proglasiti intelektualcem.
Ono govedo 'pomzbog' naziva. E jebem te zivote. Nekakav Stevandic, fosil Ivanic. Onda Cova migolji oko Stoca nesto.
Kakve seljac'ne, ja govana i naroda. Ako je elita ovakva, kakvi smo tek onda mi, narod obicni?
-
PM72
#96 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Što bi rek' Radosav - sila isprđela.Da je Tuzla imala još 10 ili 20 000 Srba i par kasarni krcatih oružjem danas bi ti jarane slavio 9 januar...SkyLimit wrote:PM72 wrote: A jeli? A da su imali 157 000 Srba i 13 kasarni JNA u gradu -šta bi sa Tuzle bilo ? Nisi to znao?
Onda ne bi obilježavali 50 poginulih nevine dječice na Brčanskoj već 500Meni je uvijek bilo nejasno što se mi stalno ubjeđujemo sa njima da su prvi zapucali. Ja kad bi znao da su im svjesno napravili zasjedu i porokali ih, meni bi taj događaj još više porastao u očima, jedini propust što ih nisu sve pobili
- Krokodajl
#97 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Pred sljedeće izbore registrovat sve Bošnjake u RS da glasaju za člana predsjedništva i izabrat Miru Lazovića, da pozove treći puk RS da dođe na smotru za 1. MartKikibombona wrote:Ponesi zastavu, Reufe Bajrovicu!![]()
-
Hafis
#98 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
U vas vazda neki izborni inženjering i majorizacija na pametiKrokodajl wrote:
Pred sljedeće izbore registrovat sve Bošnjake u RS da glasaju za člana predsjedništva i izabrat Miru Lazovića, da pozove treći puk RS da dođe na smotru za 1. Mart![]()
![]()
![]()
![]()
- Kikibombona
#99 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
Mora im se suknuti za ovu paradu!Krokodajl wrote:Pred sljedeće izbore registrovat sve Bošnjake u RS da glasaju za člana predsjedništva i izabrat Miru Lazovića, da pozove treći puk RS da dođe na smotru za 1. MartKikibombona wrote:Ponesi zastavu, Reufe Bajrovicu!![]()
Trebaju nam vakvijeh ljevicara i patrijota vise! Ovaj poker asova bi odgovorio ostro. Jebali bi Dodiku i mater i oca.![]()
![]()
![]()
![]()
Al' ne bih ja da patrijote u domovini bilo sta predlazu. Logistika je u nadleznosti patrijota u dijaspori. Oni su tu da razmisljaju, kuju planove i finansiraju. Ti samo trebas uzeti pusku i leci u rov!
-
Innovation
#100 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?
I ja se sjecam tih minusa, ali za razliku od tebe psovala sam majku Karadzicu i bratiji.PM72 wrote:Ja se sjećam rovova i minusa 20...i tad sam psovao Aliji majku a sad mu jebem komplet familiju.