svaka cast.supercali wrote:Ni kapipustopoljina wrote:jesi pio ikako poslije?
Prjedlog za cugu
- pustopoljina
#76 Re: Prjedlog za cugu
- radiša
#77 Re: Prjedlog za cugu
zasluzio si pice 
- supercali
#78 Re: Prjedlog za cugu
Nemam ja problema sa iskusenjimapustopoljina wrote:svaka cast.supercali wrote:Ni kapipustopoljina wrote:jesi pio ikako poslije?
Ako kazem necu onda sigurno necu
Rekao sam jedino mozda za novu i sl al kao do tad nikad
- pustopoljina
#79 Re: Prjedlog za cugu
alkohol ko voda i vatra...dobre sluge, zli gospodari.
- radiša
#80 Re: Prjedlog za cugu
mescini da ova hoce kafu,puno se brine o tebi 
- pustopoljina
#81 Re: Prjedlog za cugu
koji si ti?radiša wrote:mescini da ova hoce kafu,puno se brine o tebi
ho's i ti na irsku kafu?
- radiša
#82 Re: Prjedlog za cugu
prepustam je ovom gospodinu,hvala na pozivu.pustopoljina wrote:koji si ti?radiša wrote:mescini da ova hoce kafu,puno se brine o tebi
ho's i ti na irsku kafu?
- supercali
#84 Re: Prjedlog za cugu
Hvala radisa
Pusta jel idamo na kafu?
Za tebe absint jedan spremim
Pusta jel idamo na kafu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#85 Re: Prjedlog za cugu
sambukal33t wrote:pio sam liker s okusom bronhi bombone, prejako pice, ne znam tacno kako se zove
nije bljutavo
beton
- supercali
#86 Re: Prjedlog za cugu
Mozda je i absint jer se od skoro istih biljki pravi
Samo nek kaze boju i znat cemo
Samo nek kaze boju i znat cemo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#87 Re: Prjedlog za cugu
ma sambuka, pili skupa 
- pustopoljina
#88 Re: Prjedlog za cugu
Fala.supercali wrote:Hvala radisa
Pusta jel idamo na kafu?
- radiša
#89 Re: Prjedlog za cugu
supercali wrote:Hvala radisa
nema na cemu,sitnica.jos da mlada dama prihvati i lakse cu zaspat
- supercali
#90 Re: Prjedlog za cugu
Nista to bez absintaVelkoski wrote:ma sambuka, pili skupa

- supercali
#91 Re: Prjedlog za cugu
Sta fala sutra idemo na kafupustopoljina wrote:Fala.supercali wrote:Hvala radisa
Pusta jel idamo na kafu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#92 Re: Prjedlog za cugu
ja pravo rijetkoooooo pijem, al' zato nikad ne pijem pivu i može sve žestoko osim stocka, od njega sam dušu ispovrać'o i to je bio ujedno i jedini put da sam povrać'o u biti, sad ga pomirisat' ne mogu
sambuka, višnja i tekila, to mi je omiljeno i toga može par litara bez problema
sambuka, višnja i tekila, to mi je omiljeno i toga može par litara bez problema
- Kinaski
#93 Re: RE: Re: Prjedlog za cugu
hahah e ovo je Bosna i Hercegovina, ustani Alija da ja legnemNjanjavi wrote:Ma necu te sintetike, konto travulje uzet al me ono stushi i baci u blazu depru. Da mi je nesta sto me na pozitivu baca da mogu slusat malo muzike i ljubit od meraka sve oko sebe.insomnia78 wrote:Nemoj ti ni piti. Uzmi nabobaj se
PoslaTo dimnim signalima sa stabla jagode
-
macchiato
#94 Re: Prjedlog za cugu
e moj njanjavi, i ja ti iste probleme imam...
pive i slicne gluposti mi se ne piju, a na sva ziva zestoka pica mi se utroba okrece, ne mogu ih ni ocima gledati. dzabe miksati i sa sokovima kad se onaj vonj alkohola uvijek osjeti, ne podnosi mi zeludac i bog.
kakvi su oni likeri od cokolade ili kokosa? nacuh da su dobri i da ih mozes onako same piti (pogotovo kad su hladni iz frizidera), pa cu vjerovatno to uzeti ovaj put, nekih desetak maraka su u bingu
i s cim se ovaj sa kokosom moze mjesati, u slucaju da mi ni on me legne?
druga opcija, zavuci rukave i napraviti punc
vec godinama ga imam u planu, cini mi se da nije ni zahtjevan ni previse skup za napraviti, al' se nikako nakaniti.
pive i slicne gluposti mi se ne piju, a na sva ziva zestoka pica mi se utroba okrece, ne mogu ih ni ocima gledati. dzabe miksati i sa sokovima kad se onaj vonj alkohola uvijek osjeti, ne podnosi mi zeludac i bog.
kakvi su oni likeri od cokolade ili kokosa? nacuh da su dobri i da ih mozes onako same piti (pogotovo kad su hladni iz frizidera), pa cu vjerovatno to uzeti ovaj put, nekih desetak maraka su u bingu
druga opcija, zavuci rukave i napraviti punc
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#95 Re: Prjedlog za cugu
pa uzmi višnju, ako si ikad pio obični sok od višnje isto je... baš isti okusmacchiato wrote:e moj njanjavi, i ja ti iste probleme imam...![]()
kakvi su oni likeri od cokolade ili kokosa? nacuh da su dobri i da ih mozes onako same piti (pogotovo kad su hladni iz frizidera), pa cu vjerovatno to uzeti ovaj put, nekih desetak maraka su u bingui s cim se ovaj sa kokosom moze mjesati, u slucaju da mi ni on me legne?
![]()
druga opcija, zavuci rukave i napraviti puncvec godinama ga imam u planu, cini mi se da nije ni zahtjevan ni previse skup za napraviti, al' se nikako nakaniti.
il' sambuku, ako voliš bronhi, volJet ćeš i nju
- supercali
#96 Re: Prjedlog za cugu
Ko sa mnom pije imat ce nezaboravnu noc 
-
macchiato
#97 Re: Prjedlog za cugu
Velkoski wrote:pa uzmi višnju, ako si ikad pio obični sok od višnje isto je... baš isti okusmacchiato wrote:e moj njanjavi, i ja ti iste probleme imam...![]()
kakvi su oni likeri od cokolade ili kokosa? nacuh da su dobri i da ih mozes onako same piti (pogotovo kad su hladni iz frizidera), pa cu vjerovatno to uzeti ovaj put, nekih desetak maraka su u bingui s cim se ovaj sa kokosom moze mjesati, u slucaju da mi ni on me legne?
![]()
druga opcija, zavuci rukave i napraviti puncvec godinama ga imam u planu, cini mi se da nije ni zahtjevan ni previse skup za napraviti, al' se nikako nakaniti.
zemsko sam, zato moram piti neka fensi pica
cek', visnja liker ili visnjevaca?
e da, zaboravih napomenuti da sam jednom popila skoro citavu flasu puskin votke od borovnice, u kombinaciji sa istoimenim sokom naravno, i za divno cudo nije bilo nikakvih nuspojava sutradan.
nije cini mi se puno ni jaka, kad na pun zeludac pijes ni ne uhvati te cestito (sto je meni odgovaralo).
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#98 Re: Prjedlog za cugu
višnjevača

- supercali
#99 Re: Prjedlog za cugu
A zenskomacchiato wrote:Velkoski wrote:pa uzmi višnju, ako si ikad pio obični sok od višnje isto je... baš isti okusmacchiato wrote:e moj njanjavi, i ja ti iste probleme imam...![]()
![]()
zemsko sam, zato moram piti neka fensi pica![]()
![]()
cek', visnja liker ili visnjevaca?![]()
e da, zaboravih napomenuti da sam jednom popila skoro citavu flasu puskin votke od borovnice, u kombinaciji sa istoimenim sokom naravno, i za divno cudo nije bilo nikakvih nuspojava sutradan.
nije cini mi se puno ni jaka, kad na pun zeludac pijes ni ne uhvati te cestito (sto je meni odgovaralo).
Prvo mi idemo na neki makjato kapucino i ostale zajebancije a onda zelenu vilu probas
- drugtito2011
#100 Re: RE: Re: Prjedlog za cugu
Ne volim ni jedno ni drugo, ali u kombinaciji je odlično, posebno u zimskom periodu.parappa wrote:osjeti drug... nije to za tebe ako ne volis vodkuNjanjavi wrote:Ma ne mogu druze sampanjca i to mi je bljutav, stushi me nekako okus, previse alkohola osjetim nekako i bljakast mi je. O votki da ne pričam. Zato ono pitam, te vocne votke, jel se plaho osjeti okus votke u tim govancadima.drugtito2011 wrote:Polarni medvjed = 1 dl champange + 0,5dl vodke. Nije bitno koliko ti je godina, jednako udara u noge.
image url
PoslaTo dimnim signalima sa stabla jagode