Koji ste znak...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Revolucionar
Ama silnije lazi,deder imal kakog moralnog insana da ispravi ono dje mi djevice zaspimo dok vodimo ljubav,nek ispravlja il da mu kakom tojagom kicmu ne ispravljam. 
-
Revolucionar
jedino pravo sto rece za nas je da nereda ne volimo.Jedina mu ta postena i casna bjese.Sto jes jes. 
-
Revolucionar
Nista ja tu sestro smijesnoga ne vidim,ko se usudi da udari na nasu "djevicansku muskost".?

-
Revolucionar
skrati der ti te prste,man ilahi jarabi kakvije insana na ovim kutijama mores sresti,a ne bih da budem prost,ali obicno kad kazem hajd jos jednom radi mog aha,citam poglede u ocima pa od cega si ti covjece.Casti mi.Malo prepotentan ispadoh al plaho sam osjetljiv o muskosti kad mi rade 
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:maccarona wrote:ja imam problema sa zblizavanjem
zbog toga ce kod mene sve potrajati nesto duze
![]()
![]()
tebe nista nisam pitalane brigaj
- maccarona
Kareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:maccarona wrote:ja imam problema sa zblizavanjem
![]()
![]()
Samo ostro, tigro
:D macca bas gnjavi ponekad
![]()
:D
- Kareem Abdul-Jabbar
-
Revolucionar
Kud ce veca od one sto napisa da mi djevice zaspimo dok ljubav vodimo.Ne zna on sta je djevicanski gnjev bezbeli!bug wrote:zasto nemazmije?
![]()
-
tigris
maccarona wrote:jesam li u uzem krugutigris wrote:maccarona wrote:ja imam problema sa zblizavanjem
![]()
![]()
drugarice moja najdraza
i najljepsa
![]()
ma ti si u najuzem,zbog sisa dakako ,nego fale mi neke informacije
- Kareem Abdul-Jabbar
bug wrote:zasto nemazmije?
![]()
-
Revolucionar
Nejma tu ljeka do toljage.On ce meni zaspim dok ljubav vodim.
Takvijem nista sveto nije,sa kakvijem se on stvarim sprdat naso.Najgore kod takvije je sto kad ih cojek nako muski za vrat jami,kaze salio se ja.Ne zna on da se sa tijem saliti nije.Bome ko da je to nako opravdanje.
.uhhhh on ce meni da zaspim dok ljubav vodim.Zaspo bi on meni duboko da mi samo pod toljagu dodje. 
- maccarona
Revolucionar wrote:Nejma tu ljeka do toljage.On ce meni zaspim dok ljubav vodim.Takvijem nista sveto nije,sa kakvijem se on stvarim sprdat naso.Najgore kod takvije je sto kad ih cojek nako muski za vrat jami,kaze salio se ja.Ne zna on da se sa tijem saliti nije.Bome ko da je to nako opravdanje.
.uhhhh on ce meni da zaspim dok ljubav vodim.Zaspo bi on meni duboko da mi samo pod toljagu dodje.
haman si opet zaspo
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:maccarona wrote:jesam li u uzem krugutigris wrote:
drugarice moja najdraza
i najljepsa
![]()

- maccarona
tigris wrote:maccarona wrote:jesam li u uzem krugutigris wrote:
drugarice moja najdraza
i najljepsa
![]()
koje informacije? tebi odgovaram na sva pitanja
-
Revolucionar
ama dobro je ti.Kako crno spavanje,ko ce zaspat vid kakvije sprdaca ima.Ne zaspah ga ja dok ovog sprdaca u red ne dovedem.A i ti sa na dobrom putu.e cujjj mi djevice zaspimo dok ljubav vodimo.Dje je,dje se krije u oci da me pogleda.bezbeli misli ako nam taj znak njezno zvuci da se sprdat more sa nama,ne zna bezbeli da boljije u krevetu nejma.More bit i da je malo ljubomoran na nas haj znaj.Al ne opra se taj samo da ga je dje nasamo ufatit.Zbog vakije se i kaze da je toljaga iz raja izasla!!maccarona wrote:Revolucionar wrote:Nejma tu ljeka do toljage.On ce meni zaspim dok ljubav vodim.Takvijem nista sveto nije,sa kakvijem se on stvarim sprdat naso.Najgore kod takvije je sto kad ih cojek nako muski za vrat jami,kaze salio se ja.Ne zna on da se sa tijem saliti nije.Bome ko da je to nako opravdanje.
haman si opet zaspo![]()