Yug wrote:Imate kolege direktan let za New York iz Beograda.Malo je gradova u Evropi sto imaju direktan let za SAD,u jugoistocnoj Evropi skoro niko.
I ne znam sta je slagao predsjednik Republike oko ovog poziva ? Zovu ga ljudi iz izbornog staba Trumpa da bude njihov gost taj dan,kao neki vid zahvalnosti sto je veliku srpsku dijasporu u SAD pozvao da glasaju za Trumpa.Bit ce taj dan u Vasingtonu vise prijema i tih balova nista posebno.Ne vjerujem da predsjednik Dodik moze uticati na izbor novog ambasadora u BiH,a mislim i da mu je svejedno samo da ovi napokon odu.
Ti jos uvijek nisi banovan?
Ali ova ambasada ucini veliku uslugu Ronhilu, da je otiso na ovo:
tickets for the Prayer Service, Reception, and Faith Freedom and Future Inaugural Ball as soon as possible
bio bi jedini pravoslavac medju protestantima i katolicima i sa njima se molio Jesus-u. Osjeco bi se ko krme u Teheranu
Plati ovom lobisti 100 hiljada dolara, mozda i milione, i na kraju mu ovaj kaze mora kupiti karte i smjestaj, i avionske, a ne moze mu osigurati ni vizu
sto mi uljepsa dan, cijene aparata skocile za 350% zbog velike potraznje i male ponude