moja neka zelja bi bila awd, rucni mjenjac i motor nekih 200hp
bombona
Sent from my E6653 using Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Upravo tocorolla02 wrote:Vala nek je I Insignia postala autoova silueta podsjeca me na M6 valjda zato i postade interesantnija...
Zux wrote:Na slikama izgleda dobro. Vozio sam 4 godine pre-facelift, nedavno promijenio na facelift, dakle zadovoljan sam tim autom maximalno. Posebno ova verzija motora sa 170 KS ide odlično. "Infotainment" je isto odlično odrađen, sa "sportskim" sjedištima je i udobnija dosta, barem za moja leđa. Mislim da kad se sve sabere i oduzme da je best buy auto zadnjih par godina kod nas. Kako će biti s ovom novom, o tom po tom.
IndeedMe_again wrote:Zux wrote:Na slikama izgleda dobro. Vozio sam 4 godine pre-facelift, nedavno promijenio na facelift, dakle zadovoljan sam tim autom maximalno. Posebno ova verzija motora sa 170 KS ide odlično. "Infotainment" je isto odlično odrađen, sa "sportskim" sjedištima je i udobnija dosta, barem za moja leđa. Mislim da kad se sve sabere i oduzme da je best buy auto zadnjih par godina kod nas. Kako će biti s ovom novom, o tom po tom.
"Zux" is on the road again ?
Like SiFajv ! Ovaj put je boja drugacija i malo bolja opremaZux wrote:IndeedMe_again wrote:Zux wrote:Na slikama izgleda dobro. Vozio sam 4 godine pre-facelift, nedavno promijenio na facelift, dakle zadovoljan sam tim autom maximalno. Posebno ova verzija motora sa 170 KS ide odlično. "Infotainment" je isto odlično odrađen, sa "sportskim" sjedištima je i udobnija dosta, barem za moja leđa. Mislim da kad se sve sabere i oduzme da je best buy auto zadnjih par godina kod nas. Kako će biti s ovom novom, o tom po tom.
"Zux" is on the road again ?Like SiFajv?
No cujem da je broj Audija u ergeli dramaticno opaoMe_again wrote:Like SiFajv ! Ovaj put je boja drugacija i malo bolja opremaZux wrote:IndeedMe_again wrote:
Sta da se radi, stari se pa moram malo tamnije boje ganjati
E kod mene kontra, bijela ovaj putMe_again wrote:Like SiFajv ! Ovaj put je boja drugacija i malo bolja opremaZux wrote:IndeedMe_again wrote:
Sta da se radi, stari se pa moram malo tamnije boje ganjati
Kasnis sa modom i trendovimaZux wrote: E kod mene kontra, bijela ovaj put
Hehe, u kontruMe_again wrote:Kasnis sa modom i trendovima [emoji38]Zux wrote: E kod mene kontra, bijela ovaj put
Sve jasno, nego da ne trujemo temu ....Zux wrote:Hehe, u kontruMe_again wrote:Kasnis sa modom i trendovima [emoji38]Zux wrote: E kod mene kontra, bijela ovaj putA za Audi, sve znaš [emoji53] [emoji34] [emoji35]
I to znašMe_again wrote:Sve jasno, nego da ne trujemo temu ....Zux wrote:Hehe, u kontruMe_again wrote: Kasnis sa modom i trendovima [emoji38]A za Audi, sve znaš [emoji53] [emoji34] [emoji35]
Broj telefona je isti.