Pernar i ludi Mladen Marić

Post Reply
Prpa.ba

#76 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Prpa.ba »

Indigont wrote:Samo pogledajte Dodikov referendum, zapadnjaci osudili, Rusi nemaju ništa protiv.
Ruku na srce, ni drzavne institucije nemaju nista protiv.

Apropos teme, Maric i Pernar ko u onoj "ja tebi serdare, ti meni vojvodo". :lol:
TomANDJerry

#77 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by TomANDJerry »

pa ne mozes davati narodu neke stvari da odlucuje ... neke stvari su nedodirljive : ustav , ravnopravnost svih itd itd ... jedna od njih je drzavna televizija koja mora imati standarde. Ja znam da bi vecina naroda na drzavnoj televiziji gledala Cecu , nekakve budaletine kako se seksaju tamo po farmama u Srbiji , Marica i Pervana dok lupeta gluposti , radovanje na zrtve 11.sept , u Parizu itd --- jednostavno narodu je to zanimljivo. Tacnije zanimljivo je nasem narodu (jer je jednostavno vecina naroda glupa i nepismena , nema potrebe pojasnjavati) - sta mislite da bi u Svedskoj ili Svicarskoj takve emisije neko gledao ?

Stavljati dnevnik (gdje voditelj ne daje svoje misljenje nego samo kaze sta se dogodilo i ide se dalje) u isti rang sa Paralelama , mislim kome to treba objasnjavati i ne treba pokusavati jer sigurno neces ni biti shvacen
Collins

#78 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Collins »

Pa tko kontrolira ovaj svijet nego Židovi?

Ne volim njegovo gostovanje kod Dveri, istih dveri koji su srpski ekstremni nacionalisti a da ne pričam o Rusima koji u Crnoj Gori podržavaju teroriste.

Uglavnom malo mi je previše to šta on radi, negdje je u pravu ali se sramoti kod dosta toga
Fudo Bosna

#79 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Fudo Bosna »

Jedno je pitanje profesionalnost emisije i da li BIH kao mali igrac ima alternativu za Nato i ovo smece od EU, vjerovatno da nema, ali...

Sasvim drugo je pitanje sto ljudi govore istinu ili ako ne govore:
Sve vojne intervencije USA i Nato zadnjih godina u Libiji, Afganistanu, Iraku, Siriji, su iz "humanih" razloga i donose "srecu i blagostanje", Libija je bila npr "siromasna" a sada uzivaju u demokraciji i "ljudskim pravima" a o standardu da ne govorimo, slicno kao i Iraq, Sirija itd?

EU je "san" svakog pubertetlije, eto u Hrvatskoj pravo "cvjetaju ruze" od kada je u EU, a imamo tako presretnu "Grcku ", a inace se EU i osniva i opstoji radi: demokratije, ljudskih prava, ne zbog Njemacke i drugih sila, vec zbog banana drzava,dakle zbog : Hrvatske, BIH, Srbije, Bugarske, da bi nas Svabe malo ekonomski pogurale, e jes, ali u stulcu ?

Dolar je jedna postena valuta , Roksildi su "demokrate", GMO hrana je zdrava, sve se to desava spontano i slucajno, USA rusi lationoamericke vlade, ne iz svojih interesa, nego jerbo su demokrate i vole te drzave/narode, e jes , ali u stulcu?

Mozda je emisija bila neprofesionalna mozda je Maric bio neprofesionalan, mozda mi nemamo alternativu od losih rjesenja je mozda najmanje lose, taj Nato i EU, ali da ljudi ne govore fakte i istinu, GOVORE, A MI SE MOZEMO LAGATI I MISLITI KAKO NATO ETO KAO POMAZE DRZAVAMA/NARODIMA U SVIJETU, A KAKO JE EU ETO OSNOVANA I SIRI SE, DA BI MALIM BANANA EU DRZAVICAMA BILO BOLJE I DA NAS VELIKI POMAZU DA BI EU BILA UGODNA ZA SVE?

E KO TAKO MISLI, NAIVAN JE KAO CRVENKAPICA, ILI JE PAK DOBRO PLACEN OD TIH ISTIH MOCNIKA DA PLJUJE PO DVOJICI LJUDI,KOJI , AKO NISTA , ZA RAZLIKU OD VECINE NOVINARA LJIGAVACA I POLITICARA KOJI NAS SVJESNO I BEZOBRAZNO LAZU, I U BIH I U HRVATSKOJ, IMAJU PETLJU RECI ISTINU !
insomnia78

#80 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by insomnia78 »

Istini za volju Gadafija su srusile Francuska i Engleska a ne USA
KB9

#81 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by KB9 »

Indigont wrote:Pa i Pernar i Marić su budžetlije idioti hahah

Pernar se voza po ex-yu na račun hrvatskih poreznih obveznika, jede, pije, prima platu u saboru i govori im kako ih neko potkrada :D Čuvajte se vi dobro ovakvih. I Hitler je govorio protiv "zlih bankara", protiv Židova, koristio je teorije zavjere, mazio ego njemačkom narodu i govorio kako su žrtve i nisu ništa krivi. U početku je isto ko Pernar bio redikul koji je govorio po kafićima.
:thumbup:
megaman4

#82 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by megaman4 »

insomnia78 wrote:Istini za volju Gadafija su srusile Francuska i Engleska a ne USA
Od pamtivijeka Evropsku politiku je vodila Britanska kruna. Tu je jos i Vatikan. Amerika koliko god bila velika i mocna , ipak mora slusati starijeg brata tj. Britaniju i Kraljicu reptila. Jos kada dodamo Izrael, Amerika ispada dijete naspram ovih. Amerika je trenutni lider, ali malo po malo prolazi i njeno vrijeme i vrijeme Pax Americane. Prije nje je bilo doba poznatije kao Pax Britannica. Buducnost je Pax Judaica nakon sto Amerika izgubi moc koju trenutno uziva, a svi predsjednici SAD-a zbog toga i stite i rade za Jevrejsku stvar. Znaju oni to dobro. Koliko god neko volio ili ne Marica i Pernara, ipak ima istine u svemu onome. Samo je pitanje do koje granice ce oni smjeti ici?
nadžak

#83 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nadžak »

TomANDJerry wrote:pa ne mozes davati narodu neke stvari da odlucuje ... neke stvari su nedodirljive : ustav , ravnopravnost svih itd itd ... jedna od njih je drzavna televizija koja mora imati standarde. Ja znam da bi vecina naroda na drzavnoj televiziji gledala Cecu , nekakve budaletine kako se seksaju tamo po farmama u Srbiji , Marica i Pervana dok lupeta gluposti , radovanje na zrtve 11.sept , u Parizu itd --- jednostavno narodu je to zanimljivo. Tacnije zanimljivo je nasem narodu (jer je jednostavno vecina naroda glupa i nepismena , nema potrebe pojasnjavati) - sta mislite da bi u Svedskoj ili Svicarskoj takve emisije neko gledao ?

Stavljati dnevnik (gdje voditelj ne daje svoje misljenje nego samo kaze sta se dogodilo i ide se dalje) u isti rang sa Paralelama , mislim kome to treba objasnjavati i ne treba pokusavati jer sigurno neces ni biti shvacen
vela havle :-)
nadžak

#84 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nadžak »

Velikom broju vas, koji apriori negirate bilo kakve alternativne verzije historije i sadašnjosti, nije dovoljno ni priznanje gomile glavnih aktera svjetskog zla, za sve ono za šta ih se optužuje. To je najžalosnija i užasna činjenica kod vas koji nećete da koristite vlastiti mozak i rezon.

Zbog neprihvatanja i odbacivanja stvarnosti koje rade, ti zlikovci se više i ne trude ni blizu kao nekad, da sakriju zlo koje planiraju i provode. A zašto bi, kad znaju da imaju gomilu likova koji misle da 19 nepismenih pećinskih ljudi može srušiti najmoćniju zemlju na svijetu. Zašto bi kad su postigli da nema kritične mase koja bi im jebala mamu za zlo koje rade.
Last edited by nadžak on 29/11/2016 08:48, edited 1 time in total.
SmokingMan

#85 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by SmokingMan »

Indigont wrote:Neka osnuje privatni kanal ko ludi Alex Jones i neka pere svoje, ali ne da ga financira država mojim parama.
Alex je nenadmašiv po svojim apsurdnim teorijama,a Info wars je Meka za teoretičare zavjera ufologe,i sličnu površnu sortu.Ma nije Marić kadar da pokrene tako nešto,i da ima sredstava,nema ideje,jer nije zanimljiv,i ne zna upakovati priču koja se konstatno ponavlja.
SmokingMan

#86 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by SmokingMan »

SmokingMan wrote:
Indigont wrote:Neka osnuje privatni kanal ko ludi Alex Jones i neka pere svoje, ali ne da ga financira država mojim parama.
Alex je nenadmašiv po svojim apsurdnim teorijama,a Info wars je Meka za teoretičare zavjera ufologe,i sličnu površnu sortu.Ma nije Marić kadar da pokrene tako nešto,i da ima sredstava,nema ideje,jer nije zanimljiv,i dovoljnu mahnit kao Alex. :D
Dupli,dođavola. :P
KB9

#87 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by KB9 »

megaman4 wrote:
insomnia78 wrote:Istini za volju Gadafija su srusile Francuska i Engleska a ne USA
Od pamtivijeka Evropsku politiku je vodila Britanska kruna. Tu je jos i Vatikan. Amerika koliko god bila velika i mocna , ipak mora slusati starijeg brata tj. Britaniju i Kraljicu reptila. Jos kada dodamo Izrael, Amerika ispada dijete naspram ovih. Amerika je trenutni lider, ali malo po malo prolazi i njeno vrijeme i vrijeme Pax Americane. Prije nje je bilo doba poznatije kao Pax Britannica. Buducnost je Pax Judaica nakon sto Amerika izgubi moc koju trenutno uziva, a svi predsjednici SAD-a zbog toga i stite i rade za Jevrejsku stvar. Znaju oni to dobro. Koliko god neko volio ili ne Marica i Pernara, ipak ima istine u svemu onome. Samo je pitanje do koje granice ce oni smjeti ici?
reptili :(
nadžak

#88 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nadžak »

“Dobro je da ljudi ne razumiju naš bankarski i monetarni sustav inače bi već sutra nastala revolucija”. -Henry Ford

“Zahvalni smo Washington Postu, New York Timesu, Time Magazinu i drugim velikim publikacijama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima i poštovali svoja obećanja o diskreciji gotovo 40 godina …… Bez njihove ćutnje bilo bi nemoguće razviti naš plan za svijet da smo bili izloženi svjetlima javnosti tokom tih godina. No, svijet je sofisticiraniji i spreman je da maršira prema svjetskoj vladi zahvaljujući vama. Taj supranacionalni suverenitet elite i bankara biće poželjan u novom svijetu“ - Dejvid Rokefeler, osnivač Trilateralne komisije, na jednom od sastanaka ove komisije.

“Ideološki ekstremisti više od vijeka na oba kraja političkog spektra, su iskoristili moj susret sa Kastrom za optužbe protiv moje porodice, i tvrde da mi gospodarimo američkim političkim i privrednim institucijama. Neki govore da smo mi dio tajne klike koja radi protiv najboljih interesa Sjedinjenih Država i svijeta, optužujući moju porodicu i mene za zavjeru s drugima širom svijeta kao i za izgradnju više integrisane globalne političke i ekonomske strukture – jedan svijet, ako hoćete to tako nazvati. Ako je to optužba, ja izjavljujem da sam kriv, i još više, ja sam ponosan na to, jer da, mi to činimo!“-Dejvid Rokefeler

“Mi smo na rubu globalne transformacije. Sve što nam treba je jedna, prava i velika kriza i narodi će sami prihvatiti Novi svjetski poredak!” opet Dejvid Rokefeler

Itd itd...
jao_situacije

#89 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by jao_situacije »

cyprus wrote:
nide veze wrote:koji si ti srucnjak...."drzavna televizija je ogledalo drzavne politike".....mozda u komunizmu ili bilo kojoj diktaturi. drzavna televizija se ne zove tako jer propagira politiku drzave nego :D :D :D , drzavna tv treba biti objektivna i informativna, bez obzira koja je politicka struktura na vlasti.
jos bi i zabranjvao emisiju jer ti se ne svida ono sto se u njoj govori, koji si ti kralj.....kim jong un te ceka rasirenih ruku....
ispranog mozga od foxa i cnn, a svak ko se usudi drugacije reci ili ukazati je budala, teoreticar zavjere....pa razmisljaj malo ne budu ovca....
ako nista bar si smijesan....
Ti ovo Marićevo laprdanje svrstavaš pod ovo "objektivna i informativna"? :shock: :-D

Nego, interesuje me nešto... Jel do mene ili do Marića... Jel se meni čini ili su ove Paralele nekada bile mnogo bolja emisija? Ako se ne varam, Marić je i ranije, prije 10-15 godina iznosio čvrste stavove i tumačenja, ali koji su bili smisleni i utemeljeni... Međutim, ovo što radi unazad nekoliko godina je dno dna... Mene sad zaista interesuje, jel ovo i prije bilo sranje, samo sam ja bio premlad pa nisam kontao, ili je Marić zaista pukao u međuvremenu...
i meni se čini da je prije bio kvalitetniji
Krokodajl

#90 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Krokodajl »

Šega emisija, nekad je bio mnogo profesionalniji, sada pravi emisiju radi šege, da se ispriča sa telalima, ovaj "interviju" je totalno neprofesinalno urađen, ko njih dva na kafi da snimaš, ali dobro...

Šta ima sve na TV neka i njega... valjda mu ovo bude podstrek da se vrati na stare staze, a ne ljudi gušteri.
nadžak

#91 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nadžak »

Joj ljudi, vi se dočapali reptila, ljudi-guštera i načina na koji je vodio emisiju. Sasvim sporedno!

Kad bi se mi svi samo oko jedne jedine bitne stvari usaglasili svijet bi bio drugačiji. Dovoljno je samo krenuti od izvora moći tj para ili ti US dolara. To barem nije hebena tzv "teorija zavjere". Sve je jasno, priznato i opšte-poznato i od "jednih" i od "drugih".

Kako je nastao, kako opstaje, kako funkcioniše. Eto ,samo to i sve ostalo se veže za to.
mousstapha

#92 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by mousstapha »

Fudo Bosna wrote:Jedno je pitanje profesionalnost emisije i da li BIH kao mali igrac ima alternativu za Nato i ovo smece od EU, vjerovatno da nema, ali...

Sve vojne intervencije USA i Nato zadnjih godina u Libiji, Afganistanu, Iraku, Siriji, su iz "humanih" razloga i donose "srecu i blagostanje", Libija je bila npr "siromasna" a sada uzivaju u demokraciji i "ljudskim pravima" a o standardu da ne govorimo, slicno kao i Iraq, Sirija itd?

EU je "san" svakog pubertetlije, eto u Hrvatskoj pravo "cvjetaju ruze" od kada je u EU, a imamo tako presretnu "Grcku ", a inace se EU i osniva i opstoji radi: demokratije, ljudskih prava, ne zbog Njemacke i drugih sila, vec zbog banana drzava,dakle zbog : Hrvatske, BIH, Srbije, Bugarske, da bi nas Svabe malo ekonomski pogurale, e jes, ali u stulcu ?

Dolar je jedna postena valuta , Roksildi su "demokrate", GMO hrana je zdrava, sve se to desava spontano i slucajno, USA rusi lationoamericke vlade, ne iz svojih interesa, nego jerbo su demokrate i vole te drzave/narode, e jes , ali u stulcu?

Mozda je emisija bila neprofesionalna mozda je Maric bio neprofesionalan, mozda mi nemamo alternativu od losih rjesenja je mozda najmanje lose, taj Nato i EU, ali da ljudi ne govore fakte i istinu, GOVORE, A MI SE MOZEMO LAGATI I MISLITI KAKO NATO ETO KAO POMAZE DRZAVAMA/NARODIMA U SVIJETU, A KAKO JE EU ETO OSNOVANA I SIRI SE, DA BI MALIM BANANA EU DRZAVICAMA BILO BOLJE I DA NAS VELIKI POMAZU DA BI EU BILA UGODNA ZA SVE?

E KO TAKO MISLI, NAIVAN JE KAO CRVENKAPICA, ILI JE PAK DOBRO PLACEN OD TIH ISTIH MOCNIKA DA PLJUJE PO DVOJICI LJUDI,KOJI , AKO NISTA , ZA RAZLIKU OD VECINE NOVINARA LJIGAVACA I POLITICARA KOJI NAS SVJESNO I BEZOBRAZNO LAZU, I U BIH I U HRVATSKOJ, IMAJU PETLJU RECI ISTINU !
U svjetskim geopolitičkim odnosima nema puno humanosti i brige za narod. Svaka država nastoji da proširi svoj uticaj i miješa se unutrašnje prilike država u zavisnosti koliki uticaj ima. Amerikanci su svjesni da gube uticaj i ulogu koju su imali nakon drugog svjetskog rata. Možda su srušili komunizam i sovjetski savez, ali su se u međuvremenu pojavili neki drugi igrači koji žele više samostalnosti i oslobađanje od nakaradnih precrtavanja granica. Današnja Sirija je najbolji pokazatelj koliko je američka intervenistička politika pogrešna, totalno se izgubio smisao i logika saveznika i neprijatelja.
Međutim, problem je ako mislimo da su oni jedini u ovim igrama i da njihovu ulogu ne bi neko drugi zauzeo. Okrenimo se Rusima, jer oni su nam prirodni saveznik. Oni se brinu za narod u Gruziji, Čečeniji, Ukrajini i ne podržavaju poltronske vlasti. Podržali bi ukidanje RS-a. HOW YES NO.
Kada bi bilo manje ignorancije ovakvih stvari, mislim da bi i kritika Zapadnih sila bila mnogo više utemeljena, a Pernar i Marić bi imali veći kredibilitet.
howdy

#93 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by howdy »

mrzitelji sisajte ga :mrgreen:
palermo

#94 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by palermo »

cyprus wrote:
Ti ovo Marićevo laprdanje svrstavaš pod ovo "objektivna i informativna"? :shock: :-D

Nego, interesuje me nešto... Jel do mene ili do Marića... Jel se meni čini ili su ove Paralele nekada bile mnogo bolja emisija? Ako se ne varam, Marić je i ranije, prije 10-15 godina iznosio čvrste stavove i tumačenja, ali koji su bili smisleni i utemeljeni... Međutim, ovo što radi unazad nekoliko godina je dno dna... Mene sad zaista interesuje, jel ovo i prije bilo sranje, samo sam ja bio premlad pa nisam kontao, ili je Marić zaista pukao u međuvremenu...
Ti bio premlad.

Sad, vjerovatno su i neka vrsta kontrole kvaliteta na samoj televiziji bile nešto bolje pa nije mogao stavljati baš sve što mu je palo na pamet. Sad je sve, kad su u pitanju ove javne televizije, otišlo u neku stvar. Marić je tu samo dio slagalice
nadžak

#95 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nadžak »

howdy wrote:

Sisaš ga i ti momčino, zajedno sa nama, samo ne znam da li si svjestan toga.

Evo i tebi jedan sa YT pa ako hoćeš zrakni.

howdy

#96 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by howdy »

nadžak wrote:
howdy wrote:

Sisaš ga i ti momčino, zajedno sa nama, samo ne znam da li si svjestan toga.

Evo i tebi jedan sa YT pa ako hoćeš zrakni.

:lol: :lol:
cyprus

#97 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by cyprus »

Image
Fudo Bosna

#98 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Fudo Bosna »

mousstapha wrote:
Fudo Bosna wrote:Jedno je pitanje profesionalnost emisije i da li BIH kao mali igrac ima alternativu za Nato i ovo smece od EU, vjerovatno da nema, ali...

U svjetskim geopolitičkim odnosima nema puno humanosti i brige za narod. Svaka država nastoji da proširi svoj uticaj i miješa se unutrašnje prilike država u zavisnosti koliki uticaj ima. Amerikanci su svjesni da gube uticaj i ulogu koju su imali nakon drugog svjetskog rata. Možda su srušili komunizam i sovjetski savez, ali su se u međuvremenu pojavili neki drugi igrači koji žele više samostalnosti i oslobađanje od nakaradnih precrtavanja granica. Današnja Sirija je najbolji pokazatelj koliko je američka intervenistička politika pogrešna, totalno se izgubio smisao i logika saveznika i neprijatelja.
Međutim, problem je ako mislimo da su oni jedini u ovim igrama i da njihovu ulogu ne bi neko drugi zauzeo. Okrenimo se Rusima, jer oni su nam prirodni saveznik. Oni se brinu za narod u Gruziji, Čečeniji, Ukrajini i ne podržavaju poltronske vlasti. Podržali bi ukidanje RS-a. HOW YES NO.
Kada bi bilo manje ignorancije ovakvih stvari, mislim da bi i kritika Zapadnih sila bila mnogo više utemeljena, a Pernar i Marić bi imali veći kredibilitet.

Ne nisu jedini i niko ne udara hvalospjeve npr Rusima ili Kinezima, ali sama cinjenica da imas vojni savez , NATO, koji npr bez UN, rezolucije, potpuno nelegalno unisti jednu Libiju npr, sgrebe im standard koji je ravan Njemackom na nivo srednjevjekovnog, a stabilnu drzavu pretvori , za narednih 50 tak godina u divlju plemensku zajednicu u kojoj ti nije siguran ni zivot, od plemenskih i religijskih bandi, naprosto postavlja pitanje alternative.

U Siriji su pocinjeni uzasni zlocini, ali tamo npr, da ne bi Rusije i Irana imao bi prowehabijsku banana vazalsku drzavicu vec 2011-i ovako je uzasno ali ipak nije pala oficijelna vlast, koja je ,(koliko god bila losa), bolja, prije rata sam boravio u toj zemlji i imali su i solidan standard nije bilo vjerske netrepeljivosti i politicku stabilnost i sigurno je bolje bilo prije 2011 nego sada, npr. u "oslobodjenoj" Libiji ili jos "neoslobodjenoj" Siriji, znaci , niko ni ove ne idealise, ali neka se ipak ne pita samo jedno ili samo jedan taj iluminatsko fasisticki blok...

O EU, je puno vise govorio Kreso Misic, i doista, da li je iko ikada govorio o "blagodetima" ulaska u EU ne ovih velesila , tipa Njemacke ili Francuske , nego o "koristi " ulaska male, trzisno nezasticene Hrvatske, eto vec potpuno popale Grcke, skoro pa propalog Portugala, sutra BIH ili Srbije , kojima je ostalo da nam popljackaju jos ovo malo prirodnih resursa?

Ako nista , ako je nesto "super" za nas kako je to, " kao EU", zasto se svako postavljanje pitanja zasto, smatra nacionalnom izdajom, euroskepticizmom i slicno?

Licno smatram da od blagodati tzv ulaska u EU ce Turska biti postedjena i sigurno da oni mogu biti srecni ako ne udju u to , smece, pardon, "blagodet" od EU saveza...

Mozda BIH nema alternativu ni EU ni NATU, jer je eto ,(KAO MANJE LOSE OD JOS LOSIJIH RJESENJA A OPET KATASTROFA ) ,ali ne nadam se ni tada ama bas nikakvoj blagodati, samo totalnoj pljacki i vazalskom odnosu, i velikom odljevu nezaposlene omladine u EU kada nas konacno "usrece " svojim clanstvom...

O petrodolaru i lopovluku u vezi sa tim kao i deficitu USA, njihovom "izvozu demokratije", valjda je to jasno i ne treba dodatno pojasnjavati i pisati da su Mladjo i Pernar "ruski spijuni " ili , jos gore , oni i Kreso da su, "gluho bilo", eto jos "euroskeptici" , pa imaju hrabrosti pricati sto i corav vidi a ne smije da kaze ?
Last edited by Fudo Bosna on 29/11/2016 12:10, edited 1 time in total.
Fudo Bosna

#99 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Fudo Bosna »

nadžak wrote:“Dobro je da ljudi ne razumiju naš bankarski i monetarni sustav inače bi već sutra nastala revolucija”. -Henry Ford

“Zahvalni smo Washington Postu, New York Timesu, Time Magazinu i drugim velikim publikacijama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima i poštovali svoja obećanja o diskreciji gotovo 40 godina …… Bez njihove ćutnje bilo bi nemoguće razviti naš plan za svijet da smo bili izloženi svjetlima javnosti tokom tih godina. No, svijet je sofisticiraniji i spreman je da maršira prema svjetskoj vladi zahvaljujući vama. Taj supranacionalni suverenitet elite i bankara biće poželjan u novom svijetu“ - Dejvid Rokefeler, osnivač Trilateralne komisije, na jednom od sastanaka ove komisije.

“Ideološki ekstremisti više od vijeka na oba kraja političkog spektra, su iskoristili moj susret sa Kastrom za optužbe protiv moje porodice, i tvrde da mi gospodarimo američkim političkim i privrednim institucijama. Neki govore da smo mi dio tajne klike koja radi protiv najboljih interesa Sjedinjenih Država i svijeta, optužujući moju porodicu i mene za zavjeru s drugima širom svijeta kao i za izgradnju više integrisane globalne političke i ekonomske strukture – jedan svijet, ako hoćete to tako nazvati. Ako je to optužba, ja izjavljujem da sam kriv, i još više, ja sam ponosan na to, jer da, mi to činimo!“-Dejvid Rokefeler

“Mi smo na rubu globalne transformacije. Sve što nam treba je jedna, prava i velika kriza i narodi će sami prihvatiti Novi svjetski poredak!” opet Dejvid Rokefeler

Itd itd...

Bravo ! (Ali ne, bitnije je komentarisati kakva je kosa u Marica i ismijavati njega i Pernara), dok gospodja Majkic "zavrsava" fax u zlatnoj 54 godini , drpise hiljade milja iz drzavnog budzeta, dok nam svjetski kamatari pljackaju ovo malo bogatstva, dok nas EU zelenaske banke pljackaju i slicno, a bajna EU nas zamajava pravima LGB populacije, (da se Vlasi ne dosjete) itd...
mousstapha

#100 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by mousstapha »

Fudo Bosna wrote: Ne nisu jedini i niko ne udara hvalospjeve npr Rusima ili Kinezima...
Pernar itekako udara hvalospjeve Rusima. Na državnoj televiziji izjavljuje da građani RS-a imaju pravo na samoopredjeljenje.
Post Reply