Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

animals

#76 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

Point. wrote:PM72, odlicno receno. Odavno ja govorim da od Hrvata nema vecih hinja na Balkanu. Pa pogledaj kakva hinja nad hinjama ih predvodi ovo malo ato ih je ostalo u BiH.
Kako ti vrijedjas...i to svakodnevno..
mozes reci da je Covic hinja..ali za sve Hrvate, to je vec bolesna mrznja od tebe..
i to je po pravilima foruma.. :-)
Hamolj

#77 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Hamolj »

animals wrote:
Point. wrote:PM72, odlicno receno. Odavno ja govorim da od Hrvata nema vecih hinja na Balkanu. Pa pogledaj kakva hinja nad hinjama ih predvodi ovo malo ato ih je ostalo u BiH.
mozes reci da je Covic hinja..ali za sve Hrvate, to je vec bolesna mrznja od tebe..
Prikriveni, Čovića i njegovu politiku podržava 90 % Hrvata u BiH. Ne treba praviti iznimke jer zbog tih iznimki ova država je više puta pojela govno. Svi ste isti !
animals

#78 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

Hamolj wrote:
animals wrote:
Prikriveni, Čovića i njegovu politiku podržava 90 % Hrvata u BiH. Ne treba praviti iznimke jer zbog tih iznimki ova država je više puta pojela govno. Svi ste isti !
Nisi vrijedan tipkanja :-)
Point.

#79 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Point. »

animals wrote:
Ti bas neke osjetljive prirode jelde? Hinja uopste nije nikakvo vrijedjanje nego osobina. Ko bira Covica, caca moj mozda? 90% Hrvata podrzava hinju Covica i samim tim dodjemo do logicnog zakljucka, jel tako?

I ne lazi da vrijedjam i ti jos svakodnevno, inace bi bio banovan milion puta do sad a ne dva put za sve ove godine.
Hamolj

#80 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Hamolj »

Krstičević osumnjičen u BiH za ratni zločin

Objavljeno: 08. 11. 2016 - 14:57 Novosti AAATimesArial
Krstičević osumnjičen u BiH za ratni zločin Krstičević: Otkazao posjetu BiH
Nakon što je hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević, upozoren od tajnih službi da bi mogao biti uhapšen, morao da otkaže put u Sarajevo, postalo je jasno da bi njegovo operativno funkcionisanje u vladi moglo postati vrlo otežano i prerasti u najveći kadrovski problem premijera Andreja Plenkovića, piše hrvatski "Nacional".

Krstičević je odustao od puta u BiH, nakon hapšenja desetorice bivših pripadnika HVO koji se sumnjiče da su počinili ratni zločin nad srpskim stanovništvo na području Orašja, u bosanskoj Posavini.

"Nacional" otkriva da se ime ministra Krstičevića spominje u predmetu Tužilaštva Bosne i Hercegovine u kojem su osumnjičeni i Tihomir Blaškić, Stanko Sopta, Marijo Petrović i više NN osoba, odnosno nepoznatih vojnika.

Riječ je o, kako se navodi, zločinima ubistva najmanje 32 civila i najmanje devet vojnika Vojske RS počinjenim tekom 1995. na području Jajca i Donjeg Vakufa, a službeno ih vodi Posebno odjeljenje za ratne zločine u predmetu koji se vodi i pod brojem T 20 O KT-RZ 003228 06, objavio je portal Nacionala.
Samo optuživati i hapsiti, sve agresorske oficire i vojnike ! :izet:
animals

#81 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

Point. wrote:
animals wrote:
Ti bas neke osjetljive prirode jelde? Hinja uopste nije nikakvo vrijedjanje nego osobina. Ko bira Covica, caca moj mozda? 90% Hrvata podrzava hinju Covica i samim tim dodjemo do logicnog zakljucka, jel tako?

I ne lazi da vrijedjam i ti jos svakodnevno, inace bi bio banovan milion puta do sad a ne dva put za sve ove godine.
Hrvati biraju HDZ, kao i Bosnjaci SDA ili Srbi SDS..
jer nemaju alternative..
kad Bosnjaci budu birali neku drugu stranku, tad ce vjerovatno i Hrvati..
Point.

#82 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Point. »

animals wrote:
jer nemaju alternative..
Sta imaju Hrvati sa tim je li Bosnjaci biraju SDA ili neke druge ublehe? Hrvatima je vjerovatno fino sa HDZ-om, zato i glasaju za njih konstantno.
Hamolj

#83 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Hamolj »

Čuj Bošnjaci biraju SDA, bira 40 % Bošnjaka, HDZ bira 90 % Hrvata. Na kraju krajeva nebitno, branite se ovom šupljom tezom. HDZ gubi bazu masovnim iseljavanjem i uskoro će biti nebitna stranka.
animals

#84 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

Point. wrote:
animals wrote:
jer nemaju alternative..
Sta imaju Hrvati sa tim je li Bosnjaci biraju SDA ili neke druge ublehe? Hrvatima je vjerovatno fino sa HDZ-om, zato i glasaju za njih konstantno.
Zato sto bi Hrvati da glasaju, za vise stranaka, izgubili sve gradove od Bosnjaka..
znaci SDA, bi odnijela pobijedu u svim gradovima, kontas li sada..
sto bi Hrvati bili jedini blesavi, i glumili demokratiju, pa popusili od Bosnjaka na svim nivoima..
GeeTnT

#85 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by GeeTnT »

animals wrote:
Point. wrote:
animals wrote:
jer nemaju alternative..
Zato sto bi Hrvati da glasaju, za vise stranaka, izgubili sve gradove od Bosnjaka..
sto bi Hrvati bili jedini blesavi, i glumili demokratiju, pa popusili od Bosnjaka na svim nivoima..
Savrseno receno...Ante, pozdravi Darinku.
Point.

#86 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Point. »

animals wrote:
Point. wrote:
animals wrote:
jer nemaju alternative..
Niko nije kriv Hrvatima sto masovno sele iz BiH pa gube glasove.
Hamolj

#87 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Hamolj »

Koliko se ovdje likova infiltriralo glumeći Bošnjake ili Bosance, nastojeći baciti kost između bosanskih patriota. KOS i UDBA bi im pozavidjeli.
animals

#88 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

Point. wrote: Niko nije kriv Hrvatima sto masovno sele iz BiH pa gube glasove.
Pa sacekas jos malo da se isele svi, pa onda imas slobodnu bojisnicu sa Srbima,
onda izmedju odlucite cija je Bosna..
to ce biti za jedno 200 god, vas ce biti 20 miliona , a Srba 200 tisuca.
pregazite ih ko plitak potok..
pirpa

#89 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by pirpa »

Hamolj wrote:Ja im iz inata ne bih dao ni debile poput Halilovića i Ajnadžića. Samo kontre pucati dok se do kraja ne zavuku u srpski čmar i ne ujedine u novu Jugoslaviju, jer kako je krenulo ovo bratstvo-jedinstvo između Srba i Hrvata ne bi me čudilo da Vučić postane novi Bravar, a Kolinda nova Jovanka. Samo ovaj put radi reciprociteta će doživotni kancelar biti porijeklom Srbin, a prva dama Hrvatica. Sretno im bilo.

Po meni je jedino Sefer ispao debil što je kao strani državljanin 91/92god uzeo učešće u odbrani tuđe drzave (BiH) .. necu spominjatu ulogu u pravljenju PL i armije...

koji su tvoji razlozi sto je Sefer debil ..
GeeTnT

#90 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by GeeTnT »

animals wrote:
....malo je Hrvata bilo u BiH na bojisnici nasuprot Srba...uglavnom su udarali po muslimanima i bili zauzeti poslovima preusmjeravannja konvoja ...
animals

#91 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

GeeTnT wrote:
animals wrote:
....malo je Hrvata bilo u BiH na bojisnici nasuprot Srba...uglavnom su udarali po muslimanima i bili zauzeti poslovima preusmjeravannja konvoja ...
Ne bi se oni ni sa Bosnjacima tukli, da nisu morali..
ako pogledas sukobe, najvise borbi je bilo u izmjesanim mjestima..
Sa Srbima su se samo malo tukli u Posavini, pa kad su vidjeli da nemas puno sanse,
a i druge su igre ble u opticaju, odustalo se..
a srednja Bosna, nisu imali izbora..moro si se boriti, bio si u okruzenju..
da su Bosnjaci bili pametni, i napravili koridor da se Hrvati povuku, ne bi ih ni bilo ni u Srednjoj Bosni sada..
Hamolj

#92 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Hamolj »

pirpa wrote:
Hamolj wrote:Ja im iz inata ne bih dao ni debile poput Halilovića i Ajnadžića. Samo kontre pucati dok se do kraja ne zavuku u srpski čmar i ne ujedine u novu Jugoslaviju, jer kako je krenulo ovo bratstvo-jedinstvo između Srba i Hrvata ne bi me čudilo da Vučić postane novi Bravar, a Kolinda nova Jovanka. Samo ovaj put radi reciprociteta će doživotni kancelar biti porijeklom Srbin, a prva dama Hrvatica. Sretno im bilo.

Po meni je jedino Sefer ispao debil što je kao strani državljanin 91/92god uzeo učešće u odbrani tuđe drzave (BiH) .. necu spominjatu ulogu u pravljenju PL i armije...

Nesposoban lik koji za svoje neuspjehe krivi druge. Sit sam njegove priče.
GeeTnT

#93 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by GeeTnT »

..nije lako se tuci a istovremeno pazit da se ne isprljaju bijele carape....pitaj Hafisa...
pirpa

#94 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by pirpa »

Hamolj wrote:
pirpa wrote:

Nesposoban lik koji za svoje neuspjehe krivi druge. Sit sam njegove priče.
koji su to njegovi neuspjesi i koga to on krivi....pojasni malo...

Evo ja cu navesti jos primjera zbog cega mislim da je debil....Mislim da je ispao debil sto je tokom rata gledao da procesuira krivicna djela vojnika armije BiH za krivicna djela koja su cinili u Sarajevu i van Sarajeva, sto je tezio da BiH bude u njenim okvirnim granicama i sto nije pristajao na nikakve podjele,sto je gledao da PL i armija budu multietnicke, sto je razbio KOS.ovsko gnjezdo na igmanu ..itd.
GeeTnT

#95 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by GeeTnT »

Sefer nije debil....ali mu je zato sincina debilcina...zestoka.
pirpa

#96 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by pirpa »

GeeTnT wrote:Sefer nije debil....ali mu je zato sincina debilcina...zestoka.
Imam razumijevanja prema njemu sa obzirom sta mu se sve dešavalo sa porodicom tih godina.... Jbg, ubili su mu majku, mnogi bi i gore reagovali.
GeeTnT

#97 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by GeeTnT »

pirpa wrote:
GeeTnT wrote:Sefer nije debil....ali mu je zato sincina debilcina...zestoka.
Imam razumijevanja prema njemu sa obzirom sta mu se sve dešavalo sa porodicom tih godina.... Jbg, ubili su mu majku, mnogi bi i gore reagovali.
Znas li ti koliko je rat sjebo porodica....pa danas bi trebali da imamo bar 50k Semira...jok...Semir je jedan konj i to on zna.....nabijem i njega i njegovog druga Hamzu Raznjatovica...
pirpa

#98 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by pirpa »

GeeTnT wrote: Znas li ti koliko je rat sjebo porodica....pa danas bi trebali da imamo bar 50k Semira...jok...Semir je jedan konj i to on zna.....nabijem i njega i njegovog druga Hamzu Raznjatovica...
Jbg Drukčije je kad ti ubije neprijatelj bližnjeg, nego kad ti ubiju bližnjeg "tvoji".. Bar ja tako mislim... Al Haj, Semir je druga tema... Da ne idemo off topic
Point.

#99 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by Point. »

animals wrote:
to ce biti za jedno 200 god, vas ce biti 20 miliona , a Srba 200 tisuca.
pregazite ih ko plitak potok..
Kazem Hrvati su sami krivi sto su nasjeli na suludu ideju o hzhb. Pa su napustili polozaje u Jajcu, hinsjki napali Armiju po srednjoj Bosni i time posrali svoju buducnost u BiH. Niko ih nije tjerao na to. Jebo ih Susak i ostala hercegovacka banda. Zasluzili su da ih Bosnjaci handre kako stignu.
animals

#100 Re: Oficiri JNA i KOS-a, Dudaković, Ajnadžić, Hadžihasanović na udaru Tužilaštva Hrvatske

Post by animals »

Point. wrote: Kazem Hrvati su sami krivi sto su nasjeli na suludu ideju o hzhb. Pa su napustili polozaje u Jajcu, hinsjki napali Armiju po srednjoj Bosni i time posrali svoju buducnost u BiH. Niko ih nije tjerao na to. Jebo ih Susak i ostala hercegovacka banda. Zasluzili su da ih Bosnjaci handre kako stignu.
Takva su vremena bila..
ko da je narod neko nesto pitao..
Evo ti samo jedan primjer,izbori u SAD..
ko da se narod nesto pita..
serviraju ti dvije opcije koje haraju SAD ne znam ni ja sam koliko..
oni se smjenjuju, a na kraju se sve svodi na isto..
demokratski biraju da, ali kako bogati odluce tako ce biti..
narod je samo tu, da pomaze bogatim , da jos vise se obogate..
i to je jos najbolja opcija na ovoj planeti..
bolje nema..
Post Reply