[emoji1] [emoji1] [emoji1]HAVANA wrote:Ja sam vazda moderan bio.S 18 vec bio kod psihijatra. [emoji38]dječak sa šibicama wrote:Mojne te bosanske, lijekovi ko lijekovi.
Samo je u Bosni sramota ici kod psihologa ili psihijatra, samo da mahala sta ne prica
Kako uravnoteziti zivotni ritam?
- insomnia78
#76 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
-
Nocni Monni
#77 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Zna li neko šta znači PAN?
- bleee_sa
#78 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Meni je moj psihijatar rekao da vi ne postojite i da ste samo plod moje mašte.
-
Oticon
#79 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
e jesi se uravnotežio pa me nazva budalomHAVANA wrote:Nemoj jarane stoju slusat,bice ti gore.Pusti ove budale.
-
Nocni Monni
#80 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Otiđite hodzi kjafiri jedni, šta će vam te zapadnjačke novotarije, neka vam štogod prouči na uho, ili razlije olovo.
- HAVANA
#81 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ja sam proso tu fazu.insomnia78 wrote:Evo do prije dvije minute je bilo tako. [emoji1] Sad me mala natjerala da igramo fudbala u kuci. Vice "allez les bleus" [emoji1] [emoji1] [emoji1]HAVANA wrote:A sta ce radit.Ko da ga gledam,ona nesta devera po kuci,ronda oko djece,njemu prica a on vice ahaaaa...i tipka.dječak sa šibicama wrote:Sta je insomnia uravnotezio, ne skida se sa forumamogu misliti zene, vec printa papire za razvod
Nisam ni ja bolji.Evo sad skice nesta oko matematike,pokazuje joj nesta,ova druga ronda o nakom predmetu s fakulteta...a ja lezim na trosjedu i kontam kako da ih uravnotezim...il da otvorim pivu i odem u sobu svirat.Roletnu vala ne skido sad.
- muha_sa
#82 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
djeŠ gorem od sebe oticdječak sa šibicama wrote:Mojne te bosanske, lijekovi ko lijekovi.
Samo je u Bosni sramota ici kod psihologa ili psihijatra, samo da mahala sta ne prica
Otiš moj drug hamdo kod psihijatra
Hamdo završio a doktor pita--jel to sve Hamdo
-jeste doktore, toliko od mene
dotor veli---e sad Hamdo ti mene saslušaj--i ustade sa stolice i poce hodat po ordinaciji i pricat
Kaže meni Hamdo----covjek me rasplako, hajra mi od života nije bilo poslije njegove ispovjesti:lol:
- HAVANA
#83 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Zna li plocu izlit,pravim galeriju naku?Nocni Monni wrote:Otiđite hodzi kjafiri jedni, šta će vam te zapadnjačke novotarije, neka vam štogod prouči na uho, ili razlije olovo.
- bleee_sa
#84 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Znam ja šalovat 
- muha_sa
#85 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
imamo mi boljegNocni Monni wrote:Otiđite hodzi kjafiri jedni, šta će vam te zapadnjačke novotarije, neka vam štogod prouči na uho, ili razlije olovo.

-
Nocni Monni
#86 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Za meteorita, ako se još nije ubio, evo alata kvalitetnog.

- HAVANA
#87 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
muha_sa wrote:djeŠ gorem od sebe oticdječak sa šibicama wrote:Mojne te bosanske, lijekovi ko lijekovi.
Otiš moj drug hamdo kod psihijatrasjeli jedan preko puta drugog i Hamdo mu otvorio dušu
te ovo te ono, nabraja Hamdo svašta nešto a doktor pažljivo sluša
![]()
Hamdo završio a doktor pita--jel to sve Hamdo![]()
-jeste doktore, toliko od mene![]()
dotor veli---e sad Hamdo ti mene saslušaj--i ustade sa stolice i poce hodat po ordinaciji i pricatu po price uze bocicu iz džepa-izvadi bobu i popi je
![]()
Kaže meni Hamdo----covjek me rasplako, hajra mi od života nije bilo poslije njegove ispovjesti:lol:
-
Last December
#88 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
S tom razlikom da je kod njih uzrok klima a kod nas politikaprog321 wrote:Jedna Norveška i Finska su prije izuma antidepresiva bile prve po broju samoubistava.Last December wrote: Gledam na TVu su počele već uveliko da se promovišu tablete za smirenje kao nešto što bi svakodnevno trebalo uzimati i kao neko normalno stanje. Dakle, već smo u tom stadijumu kad cijela nacija mora bit na bensedinima...
Danas su poželjne destinacije za emigrirati.
Tako da antidepresivi itekako imaju smisla.
-
dječak sa šibicama
#89 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Meteroit, ne slusaj ti njih, lijepo kod psihica cisto da ti sluzbeno lice kaze da je sa tobom sve u redu, samo ti u glavi nisu sve na broju. Svi smo mi to prosli, ne brini.
Onda poslije pregleda, odes na pivu, na janjetinu ili teletinu ispod saca, nadjes se sa zenskom, zenom, rajom.
Kako smanjiti ritam? lijepo, sjednes i kazes sabur, svako ima svoju nafaku, dace Bog, nema onaj ko nije naucio ili kako ono..
Onda poslije pregleda, odes na pivu, na janjetinu ili teletinu ispod saca, nadjes se sa zenskom, zenom, rajom.
Kako smanjiti ritam? lijepo, sjednes i kazes sabur, svako ima svoju nafaku, dace Bog, nema onaj ko nije naucio ili kako ono..
- HAVANA
#90 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ti ne slusas stoju i tacka.Oticon wrote:e jesi se uravnotežio pa me nazva budalomHAVANA wrote:Nemoj jarane stoju slusat,bice ti gore.Pusti ove budale.
-
prog321
#91 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Isto funkcioniše i za političku klimu 
-
Oticon
#92 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
HAVANA wrote:Ti ne slusas stoju i tacka.Oticon wrote:e jesi se uravnotežio pa me nazva budalomHAVANA wrote:Nemoj jarane stoju slusat,bice ti gore.Pusti ove budale.
Koju Stoju?
- HAVANA
#93 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
A koja ima,ona sisata sto kresti i zavija.Oticon wrote:HAVANA wrote:Ti ne slusas stoju i tacka.Oticon wrote:
e jesi se uravnotežio pa me nazva budalom
Koju Stoju?
-
Nocni Monni
#94 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Stoja doaena, neshvaćena genijalka, zaliće estrada jednom kad je ne bude, klasik koji ne poznaje prostor i vrijeme.

- HAVANA
#95 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Presluso sam malkice.Jebem joj mater.
-
Oticon
#96 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
izbaci te iz ravnotežeHAVANA wrote:Presluso sam malkice.Jebem joj mater.
- HAVANA
#97 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ja ba,taman se uravnotezio.
-
meteorit135531
#98 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Dobro, ovo je forum. naveo sam u uvodu da ocekujem sam ozbiljne komentare i savjete, a ljudi se poceli sprdati sa temom, ne znam mozda pokusavaju ispasti duhoviti ili nesto slicno tome?
mozda im i uspijeva u tome, bitno je da su oni zadovoljni svojim humorom. ne bih da se opterecujem time, naravno tim vise jer smo ovdje svi anonimni , pa pod uvjetom anonimnosti mozemo pisati sta nam je na dusi, da olaksamo si frustracije
Nije mi uopce namjera da odgovaram i da paznju obracam na ljude koji su dosli na ovu temu sa ciljem da ubijaju dosadu.
Dobio sam par savjeta osoba koje su dovoljno ozbiljne i koje su napisale neka svoja iskustva. Stvar je u tome sto covjek pokusava da funkcionise, i da se bori sa raznim zivotnim situacijama i ljudima, ali onda dodje do zasicenja, pa nije u stanju vise da misli,
osjecam kao da mi se organizam predao. Mislim da nisam zapamtio nedjelju koju sam skoro citavu prespavao,i da opet u 9 navecer,zelim samo lezat. osjecam muku, cak i nervozu koja me tjera da se vrtim ukrug u sobi , i da samo tupo gledam u zid. Ljudi koji nisu bili u ovoj poziciji, ne razumiju stanje i osjecaje osobe koja se nalazi u ovom stanju, i ne trebaju izigravati pametnice i prosipati svoje dogodovstine ovdje.
Ne tjera mi uopce sazaljenje, a jos manje paznje obracam na postove osoba kojima je zivotno dostignuce visiti na forumu 23 h dnevno, i svima soliti pamet svojim kvaziduhovitim komentarima.
U Bosni se kaze, svakom loncu biti poklopac. Valjda im je to virtualna hrana?
Ocekivao sam ozbiljne osobe na temi, ali opet , pratim pisanja i obracam paznju samo na osobe koje su dosle napisati neka korisna iskustva i savjete.
Hvala na citanju
mozda im i uspijeva u tome, bitno je da su oni zadovoljni svojim humorom. ne bih da se opterecujem time, naravno tim vise jer smo ovdje svi anonimni , pa pod uvjetom anonimnosti mozemo pisati sta nam je na dusi, da olaksamo si frustracije
Nije mi uopce namjera da odgovaram i da paznju obracam na ljude koji su dosli na ovu temu sa ciljem da ubijaju dosadu.
Dobio sam par savjeta osoba koje su dovoljno ozbiljne i koje su napisale neka svoja iskustva. Stvar je u tome sto covjek pokusava da funkcionise, i da se bori sa raznim zivotnim situacijama i ljudima, ali onda dodje do zasicenja, pa nije u stanju vise da misli,
osjecam kao da mi se organizam predao. Mislim da nisam zapamtio nedjelju koju sam skoro citavu prespavao,i da opet u 9 navecer,zelim samo lezat. osjecam muku, cak i nervozu koja me tjera da se vrtim ukrug u sobi , i da samo tupo gledam u zid. Ljudi koji nisu bili u ovoj poziciji, ne razumiju stanje i osjecaje osobe koja se nalazi u ovom stanju, i ne trebaju izigravati pametnice i prosipati svoje dogodovstine ovdje.
Ne tjera mi uopce sazaljenje, a jos manje paznje obracam na postove osoba kojima je zivotno dostignuce visiti na forumu 23 h dnevno, i svima soliti pamet svojim kvaziduhovitim komentarima.
U Bosni se kaze, svakom loncu biti poklopac. Valjda im je to virtualna hrana?
Ocekivao sam ozbiljne osobe na temi, ali opet , pratim pisanja i obracam paznju samo na osobe koje su dosle napisati neka korisna iskustva i savjete.
Hvala na citanju
- bleee_sa
#99 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Jarane činiš mi se premlad da bi bio sjeban od života toliko.
- Danguba
#100 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Izvini ali meni ovdje nesto ne stima. Ja kada padnem u ''light'' depresiju, meni nije ni do cega a kamo li forumat i jos pisati dugacke komentare. Tvoje pisanje mi djeluje kao da si smirena i trezvena osoba...da ne duljim, opet ti zelim svako dobro jer nisam u tvojoj kozi.
p.s. nemoj samo da ti stvari u zivotu izgledaju kao auto. Tvoje auto ima problem i ti mislis da su sva druga auta u izvrsnom stanju a pored tebe prolaze krsevi.
p.s. nemoj samo da ti stvari u zivotu izgledaju kao auto. Tvoje auto ima problem i ti mislis da su sva druga auta u izvrsnom stanju a pored tebe prolaze krsevi.