Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Matzan wrote:No sikiriki. Ja sam zadovoljan izgledom, senzibilittom, čistoćom i sa funkcionalnošću moje muškosti.
Do sada me nije iznevjerio, a sve žene koje su ga probale tražile su ga ponovo.
Nije da se hvalim, samo iznosim činjenice.
pa sve zene imaju razlicita iskustva sa oba primjera , ali ja samo pokusavam reci,da je obrezivanje nepotrebno,jer je taj dio erogene zone tvog organa zamisli da zenama skidaju dio kozice iznad klitorisa priroda nije bez ralzoga postavila doticnu kozu na doticno mjesto to je prednost za neobrezane msukarce,a nama zenama malo drugacija tehika i iskustvo
Ja sam fino napisao da, bar mene što se tiče, nemam nikakvih problema niti osjećam bilo kakav nedostatak.... meni baš fino.
Ako je pica čista i ako žena zna kontrolisati mišiće i koordinirati pokrete, užitak vrhunski.
A mislim da žene ne bi trebale da osjećaju neku bitnu razliku.
Matzan wrote:Ja sam fino napisao da, bar mene što se tiče, nemam nikakvih problema niti osjećam bilo kakav nedostatak.... meni baš fino.
Ako je pica čista i ako žena zna kontrolisati mišiće i koordinirati pokrete, užitak vrhunski.
da su te obrezali sa 30 godina,sigurno bi pisao da primjetis razliku,a naravno da ne ojsecas nedostatak,ali samo kazem,obrzeivanje dijela erogene zone ima efekat,no srecom,obrezani ste prije ulaska u pubertet,zato nemate negativna iskustva
kao sto rekoh,vjerovanto i zene imaju razlicita iskustva ,pa tako je i moje vec spomenuto ,ali razlika postoji
mene cudi da vi msukraci o tome niste nikada pricali ,tj. konverzacija obrezanih i neobrezanih obziljno sma sokirana
Matzan wrote:Ja sam fino napisao da, bar mene što se tiče, nemam nikakvih problema niti osjećam bilo kakav nedostatak.... meni baš fino.
da su te obrezali sa 30 godina,sigurno bi pisao da primjetis razliku,a naravno da ne ojsecas nedostatak,ali samo kazem,obrzeivanje dijela erogene zone ima efekat,no srecom,obrezani ste prije ulaska u pubertet,zato nemate negativna iskustva
kao sto rekoh,vjerovanto i zene imaju razlicita iskustva ,pa tako je i moje vec spomenuto ,ali razlika postoji
mene cudi da vi msukraci o tome niste nikada pricali ,tj. konverzacija obrezanih i neobrezanih obziljno sma sokirana
Hajd' ti fino priznaj, da je sad tebi jedan vruć i čvrst u ruku, ne bi ti zagledala jel' obrezan ili nije?
Tomahawk11 wrote:Muski ne pricaju o tome zato sto se ne pridaje bilo kakav znacaj.
Nikad nisam cuo da se neko hvali obrezanim/neobrezanim.
Hoces reci da medju zenama ipak ima neke price o zenskim p. organima
Žene su svakako sklonije lezbejskim izletima, čak i ako nisu lezbejke.
Malo se poigraju micama, malo se pomaze međusobno pa nastave kao da se ništa desilo nije.
Tomahawk11 wrote:Muski ne pricaju o tome zato sto se ne pridaje bilo kakav znacaj.
pa da vam neobrzani povrdijede osjecaje vama je nomrlano odsjeci dio erogene zone jer ne znate kako je obrezanim penisima
naravno da zene pricaju o svemu jel' to kao neki problem
Nije problem, samo kazem
Nema tu povrijedjivanja osjecaja.
Znas kako kazu za muske....mjerenje ciji je veci....a to obrezan/neobrezan
I mislim da ti je opet ova gore konstatacija malo falicna, ali skontao sam bit
Žene su svakako sklonije lezbejskim izletima, čak i ako nisu lezbejke.
Malo se poigraju micama, malo se pomaze međusobno pa nastave kao da se ništa desilo nije.
To oni americki koledz filmovi
Pa jest, ne mozes ni zamisliti dva muskarca u tom fazonu (osim ako bas nisu gay )
Connaisseur Karlin wrote:
pa da vam neobrzani povrdijede osjecaje vama je nomrlano odsjeci dio erogene zone jer ne znate kako je obrezanim penisima
Nije problem, samo kazem
pa niko nije reako da vecina i sirina nisu vazne,ali tema je obrzivanju,a koje je jednostavno nepotrebno,to je ipak sakacenje,skidanje dijela tijela, a moja konstatacija nije" malo falicna",vec je drugacija
Connaisseur Karlin wrote:
Nije problem, samo kazem
pa niko nije reako da vecina i sirina nisu vazne,ali tema je obrzivanju,a koje je jednostavno nepotrebno,to je ipak sakacenje,skidanje dijela tijela, a moja konstatacija nije" malo falicna",vec je drugacija
Mislio sam na ovaj dio ''vama je nomrlano odsjeci dio erogene zone jer ne znate kako je obrezanim penisima''....valjda neobrezanim
Pa vec smo konstatovali da je, ako nista iz higijenskih i zdravstvenih razloga potrebno, cesto i neophodno.
Oni koji to rade preventivno, ti bi rekla da im nije potrebno, s cim se oni ne bi slozili, jer da smatraju da je nepotrebno, onda to ne bi ni radili.
S druge strane, kod nas je prisutna i tradicija sto se tice toga, da se djeca u ranoj dobi sunete, tako da tu nema mjesta raspravi.
Matzan wrote:Karlinka, je li ista čistoća jednog i drugog?
Isto tako, je li ista čistoća žene kad je uradila brazilku i one koja je onako baš prirodno zarasla?
jako je vazna higijena,a ako se tusiras dva put dneveno,nema problema
meni je cistoca vazna higijena ne bi trebala nikad nekome biti problem
Tomahawk11 wrote:
Mislio sam na ovaj dio ''vama je nomrlano odsjeci dio erogene zone jer ne znate kako je obrezanim penisima''....valjda neobrezanim
Pa vec smo konstatovali da je, ako nista iz higijenskih i zdravstvenih razloga potrebno, cesto i neophodno.
Oni koji to rade preventivno, ti bi rekla da im nije potrebno, s cim se oni ne bi slozili, jer da smatraju da je nepotrebno, onda to ne bi ni radili.
S druge strane, kod nas je prisutna i tradicija sto se tice toga, da se djeca u ranoj dobi sunete, tako da tu nema mjesta raspravi.
pa kako mislis da zene odrzavaju higijenu vagine i klitorisa
to je mit za higijenu: danas se svako moze istusirati dva puta dnevno ,a obrezivanje sa istorijskog gledista je radjeno da se smanji seskulani dozivljaj muskracima,a ne iskljucivo radi losih higijenskih uslova prventivno obrezivanje je instalirano u religijama,ali ziasta je nepotrebno,ipak je to dio tijela
Tomahawk11 wrote:
to je mit za higijenu: danas se svako moze istusirati dva puta dnevno ,a obrezivanje sa istorijskog gledista je radjeno da se smanji seskulani dozivljaj muskracima,a ne iskljucivo radi losih higijenskih uslova prventivno obrezivanje je instalirano u religijama,ali ziasta je nepotrebno,ipak je to dio tijela
Znaci, ne postoje slucajevi kad se muskarac mora obrezati zbog/radi upale neobrezanog dijela?
Matzan wrote:Karlinka, je li ista čistoća jednog i drugog?
Isto tako, je li ista čistoća žene kad je uradila brazilku i one koja je onako baš prirodno zarasla?
jako je vazna higijena,a ako se tusiras dva put dneveno,nema problema
meni je cistoca vazna higijena ne bi trebala nikad nekome biti problem
Ne peru se ni muškarac a ni žena nakon svakog pi...
A to automatski implicira da se dio mokraće zadrži na dlačicama, odnosno u toj famoznoj kožici koja ide preko glavića.
Toliko o higijeni.
Tomahawk11 wrote:
glavna si postala
čuj može se istuširati 2 puta dnevno hahaha
može i 200 puta ako hoće i nije gurbet,samo ne osvrćeš se na to da ima onih koji se ne peru...
moraš i ti na obrezivanje
religije
iz svih aspekata života
nekako te previše steže viška te kože pa ti se nakuplja mnogo nezadovoljstva...