Kod nas je rijec svetinja
Otmica djevojcice u Zenici
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Pa ako ih i uhvate, samo kazu salili se i rijeseno
- Drvosjeca iz Dejcica
#77 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Ili ona famozna da nije bilo osnova za zadržavanje u pritvoru.Tomahawk11 wrote:Pa ako ih i uhvate, samo kazu salili se i rijeseno![]()
- Streptokok
#78 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
ima FMUP 2-3 komadaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Rekoh blokirati cijelu Zenicu u dva obruča, poslati helikopter za izviđanje (zaboravih da mi to nemamoemmir1 wrote:Kaže policija blokirala Tetovo iz kojeg se izađe za par minuta
Pa blokirat sve puteve i granice jebote), prvrnuti svaki kamen u Zenici i okolini...ako već nisu negdje u RS-u.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#79 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Gdje ce biti, tuzitelje ko da bira sam MjesecarDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ili ona famozna da nije bilo osnova za zadržavanje u pritvoru.Tomahawk11 wrote:Pa ako ih i uhvate, samo kazu salili se i rijeseno![]()
- apsidejzi
#80 Otmica djevojcice u Zenici
Ovo je fakat veliko.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161021007
ROditeljima zelim da sto prije dobiju citavo dijete nazad a da policija sto prije ovo rijesi. Ja licno vjerujem nasoj policiji.
Tema otvorena da pratimo tok ovog slucaja. Nadam se da ce biti happy end...

ROditeljima zelim da sto prije dobiju citavo dijete nazad a da policija sto prije ovo rijesi. Ja licno vjerujem nasoj policiji.
- Logovan
#81 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Jebo te život koliko ima bolesnika ima širom BiH.
Čitavu Zenicu pretresti da se nađe djevojčica.
Čitavu Zenicu pretresti da se nađe djevojčica.
-
upsy_daisy
#82 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
e,TOemmir1 wrote:Kaže policija blokirala Tetovo iz kojeg se izađe za par minuta
Pa blokirat sve puteve i granice jebote
Naši policajci razmišljaju tako usporeno...
-
frngla
#83 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Rad same policije nikada nije bio upitan, tužilaštvo i sud su problem.
- Streptokok
#84 Re: Otmica djevojcice u Zenici
možda će ružno zvučati, eli nekako mi ova priča ne leži. postoji mogućnost da se djevojčica negdje ispalila pa će se u neka doba vratiti, a otmicu izmislila.
svakako bi volio da sam u pravu.
-
upsy_daisy
#85 Re: Otmica djevojcice u Zenici
apsidejzi wrote:Ovo je fakat veliko.
ROditeljima zelim da sto prije dobiju citavo dijete nazad a da policija sto prije ovo rijesi. Ja licno vjerujem nasoj policiji.![]()
![]()
![]()
![]()
brate po nicku
hajde ovamo, prati se već
http://forum.klix.ba/bijeli-kombi-i-mas ... 02s75.html
-
upsy_daisy
#86 Re: Otmica djevojcice u Zenici
djevojčica koja je bila s njom ali se uspjela spasiti vjerovatno je potvrdila da je riječ o otmici...Streptokok wrote:možda će ružno zvučati, eli nekako mi ova priča ne leži. postoji mogućnost da se djevojčica negdje ispalila pa će se u neka doba vratiti, a otmicu izmislila.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#87 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Bit će da se radi o istim počiniocima.
U Starom Gradu
Novi pokušaj otmice u Sarajevu: Djevojčicu ispred osnovne škole pokušali uvesti u vozilo
Nepoznate osobe pokušale su jučer uvesti u vozilo djevojčicu ispred sarajevske Osnovne škole "Saburina" u Starom Gradu.
"U našem razgovoru sa MUP-om KS potvrđeno je da je policija obaviještena o događaju te da su poslali dovoljan broj policajaca na teren koji rade na ovom slučaju. Iz policije napominju da je sigurnost učenika dobra te da oko škola imaju stalne patrole i policijske službenike", navedeno je u saopćenju Odbora za sigurnost Vijeća roditelja Kantona Sarajevo.
Vijeće roditelja ima stalni kontakt sa predstavnicima MUP-a KS, te poziva roditelje da se ne izaziva bespotrebna panika, ali da pojačaju oprez za svoju djecu, posebno u odlasku u školu i povratku.
"Samo uz dobru saradnju sa policijom možemo unaprijediti opću sigurnosnu situaciju u našem gradu te Vas molimo da bilo kakve sigurne ili provjerene informacije o ovom ili drugim slučajevima koji ugrožavaju sigurnost učenika dostavite policiji na telefon 122 ili najbližem policijskom službeniku", navali su iz ovog Vijeća.
Autor: Redakcija Avaz, Objavljeno: 20. 10. 2016 - 22:09
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#88 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Pa u Sarajevu je godinama u starom ohrndalom plavom kombiju cigo sa ogromnim brkovima svako jutro razvozio prosjake po cijelom gradu i gledao sam par puta kako prolazi pored policije i nista. Samo je jos falilo da pored njih iskrca jedno cigance!!!
Ponavljam i ponovit cu jos 100 puta da je jedini spas u ovoj drzavi sto vise policije u civilu na ulicama gradova sto pjesaka sto u automobilima ili da se napravi neka BH Crypo policija koja ce odradjivati iskljucivo taj posao hvatanja kriminalaca po ulicama gradova, pracenja itd itd.
Policija u uniformama i obiljezenim vozilima jednostavno nema apsolutno nikakvu funkciju iz razloga kada vozis brze auto i vidis policiju ti smanjis a onda opet nastavis da divljas....isto tako kad vidis policiju kako seta ponasas se normalno a cim zadju za cosak belaj se nastavlja.
Kurac bi ovaj kombi kruzio po gradu kad bi znao tj. kad ne bi znao ko ga okruzuje.
Ponavljam i ponovit cu jos 100 puta da je jedini spas u ovoj drzavi sto vise policije u civilu na ulicama gradova sto pjesaka sto u automobilima ili da se napravi neka BH Crypo policija koja ce odradjivati iskljucivo taj posao hvatanja kriminalaca po ulicama gradova, pracenja itd itd.
Policija u uniformama i obiljezenim vozilima jednostavno nema apsolutno nikakvu funkciju iz razloga kada vozis brze auto i vidis policiju ti smanjis a onda opet nastavis da divljas....isto tako kad vidis policiju kako seta ponasas se normalno a cim zadju za cosak belaj se nastavlja.
Kurac bi ovaj kombi kruzio po gradu kad bi znao tj. kad ne bi znao ko ga okruzuje.
- apsidejzi
#89 Re: Otmica djevojcice u Zenici
E nisam znao da ima tema.upsy_daisy wrote:apsidejzi wrote:Ovo je fakat veliko.
ROditeljima zelim da sto prije dobiju citavo dijete nazad a da policija sto prije ovo rijesi. Ja licno vjerujem nasoj policiji.![]()
![]()
![]()
![]()
brate po nicku
hajde ovamo, prati se već
http://forum.klix.ba/bijeli-kombi-i-mas ... 02s75.html
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#90 Re: Otmica djevojcice u Zenici
kebote zivot ja zivim u Tetovu 100 m od ove skole
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#91 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Iz Tetova se moze izaci u vise pravaca za jako kratko vrijeme, cak ima jedan put koji vodi kroz Tetovo i izlazi se direktno na M 17 u Vranduku.upsy_daisy wrote:e,TOemmir1 wrote:Kaže policija blokirala Tetovo iz kojeg se izađe za par minuta
Pa blokirat sve puteve i granice jebote
Naši policajci razmišljaju tako usporeno...
Zivim u Tetovu, zna li se identitet djevojcice, mozda je i znam..
-
Fauja Singh
#92 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Fakat, čuj blokirali Tetovo, pa dok je djevojčica koja je pobjegla došla do škole, pa dok je ispričala šta joj se desilo i gdje, pa dok su oni iz škole javili policiji, pa dok je policija izašla da blokira Tetovo, kombi je mogao preko Prašnica za Vitez otići, ili preko magistralnog za Doboj, ma ne vjerujem da je uopšte u Zenici a oni jedno naselje blokirali.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Last edited by Fauja Singh on 21/10/2016 10:16, edited 1 time in total.
- vješalica
#93 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
ovdje postoji problrm sto ima idiota koji se segace sa prizivanjem djece
pa onda mupu stakori objasne da su se salili,u tom slucaju im treba i ruke i noge odsjeci za svaki slucaj
i onda mup objasni kako nema mjesta panici,a u medjuvremenu dijete ti zavrsi u somaliji jer se djeci tog uzrasta ne vjeruje i pripisuje salama i igrama i izmisljotinama
hitno treba prekobrojne besposlicare obuci u civile i poslati oko skola
nisu valjda mislili da mogu svaki treci dan dolaziti na poso
ali tteba sacekati da se provjere okolnosti u zenici da nije u pitanju neka svadja roditelja i slicno
treba kampanje po skolama od strane strucnih lica pokrenuti da se sa ovim stvarima nije igrati i da š ne smije ici sa nepoznatim osobama
pa onda mupu stakori objasne da su se salili,u tom slucaju im treba i ruke i noge odsjeci za svaki slucaj
i onda mup objasni kako nema mjesta panici,a u medjuvremenu dijete ti zavrsi u somaliji jer se djeci tog uzrasta ne vjeruje i pripisuje salama i igrama i izmisljotinama
hitno treba prekobrojne besposlicare obuci u civile i poslati oko skola
nisu valjda mislili da mogu svaki treci dan dolaziti na poso
ali tteba sacekati da se provjere okolnosti u zenici da nije u pitanju neka svadja roditelja i slicno
treba kampanje po skolama od strane strucnih lica pokrenuti da se sa ovim stvarima nije igrati i da š ne smije ici sa nepoznatim osobama
Last edited by vješalica on 21/10/2016 10:15, edited 1 time in total.
- Streptokok
#94 Re: Otmica djevojcice u Zenici
imaš li kakav kombi?Jimmy McNulty wrote:kebote zivot ja zivim u Tetovu 100 m od ove skole
kakva je sad situacija?
-
emmir1
#95 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Kao provjeravaju da li je oteta ili nije?
Bit će na kraju nije oteta
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#96 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Evo ispod kuce stoje 2 uniformisana policajca i zaustavljaju sve redom...
- Streptokok
#97 Re: Otmica djevojcice u Zenici
tanko je to.Jimmy McNulty wrote:Evo ispod kuce stoje 2 uniformisana policajca i zaustavljaju sve redom...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#98 Re: Otmica djevojcice u Zenici
jedno je jasno
ako se ne riješi u 24 sata...
opasno
ako se ne riješi u 24 sata...
opasno
- Streptokok
#99 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
ja sam to već napisao, vrlo je moguće. ALI dok se ne utvrdi da je lažno prijavljivanje mora se poduzeti ozbiljna akcija na pronalaženju, a ja je ovdje nigdje ne vidim.emmir1 wrote:Kao provjeravaju da li je oteta ili nije?
- Dr. Kuca
#100 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
I ljetos je bio jedan pokusaj na dobrinji u vrticu mescini ali se sve zataskalo usutilo se sve.