Prič'o jedan da mu je prič'o jedan o jednom što je navodno gled'o dvoje kako se seksaju. I tom s početka namah bilo jasno kako je to.patriot_1 wrote:Lažu oni koji kažu da ne vjeruju u božje postojanje; jer noću i u samoći sumnjanju. lucije enej senekadadinjo33 wrote:Jebo tišinu kad ima onaj šljašteći neon god they made
Nepoznati Bog!
-
dadinjo33
#76 Re: Nepoznati Bog!
-
dadinjo33
#77 Re: Nepoznati Bog!
Misliš, veći sam patriota nego on?Connaisseur Karlin wrote:sti si gori od patriote
Hubbu-l-vatan mine-l-iman
-
dadinjo33
#78 Re: Nepoznati Bog!
Da je moj bog došao sa zavitlanim mačem umjesto s mirom i kabadahijski prevrtao stolove poštenih vlasnika štandova koji su privređivali za kruh nasušni i nasrtao na njih, ja bih ga se bojaopatriot_1 wrote: Neznam.Ja znam da ga se ne bojim.Jer Bog kakvim ga je objavio Isus je Bog koji nas voli!A u ljubavi nema straha!
- fatamorgana
#79 Re: Nepoznati Bog!
Ma to je bio ušao šejtan u njega ali srećom on se s njim nagodio u pustinji ....dadinjo33 wrote:Da je moj bog došao sa zavitlanim mačem umjesto s mirom i kabadahijski prevrtao stolove poštenih vlasnika štandova koji su privređivali za kruh nasušni i nasrtao na njih, ja bih ga se bojaopatriot_1 wrote: Neznam.Ja znam da ga se ne bojim.Jer Bog kakvim ga je objavio Isus je Bog koji nas voli!A u ljubavi nema straha!
Pustinja je čudo!
-
dadinjo33
#80 Re: Nepoznati Bog!
Ma šejtan mu ponudio da vlada svijetom, on odbio, kaže šejtan: "Ja ću onda, jebiga, neko mora"fatamorgana wrote: Ma to je bio ušao šejtan u njega ali srećom on se s njim nagodio u pustinji ....
Pustinja je čudo!
- fatamorgana
#81 Re: Nepoznati Bog!
Ma taj šejtan čim psuje sigurno nije ni pohađao vjeronauk .... hebiga.dadinjo33 wrote:Ma šejtan mu ponudio da vlada svijetom, on odbio, kaže šejtan: "Ja ću onda, jebiga, neko mora"fatamorgana wrote: Ma to je bio ušao šejtan u njega ali srećom on se s njim nagodio u pustinji ....
Pustinja je čudo!
-
dadinjo33
#82 Re: Nepoznati Bog!
Dosta od njeg sto je napisao kurikulum.fatamorgana wrote:Ma taj šejtan čim psuje sigurno nije ni pohađao vjeronauk .... hebiga.dadinjo33 wrote:Ma šejtan mu ponudio da vlada svijetom, on odbio, kaže šejtan: "Ja ću onda, jebiga, neko mora"fatamorgana wrote: Ma to je bio ušao šejtan u njega ali srećom on se s njim nagodio u pustinji ....
Pustinja je čudo!
p.s. Jeste, puno je P.S.-ovao
- fatamorgana
#83 Re: Nepoznati Bog!
Doduše to da šejtan vlada svijetom su i gnostici tvrdili, doduše ovo sam malo uprostio jer inače mnogi nebi shvatili ....
-
dadinjo33
#84 Re: Nepoznati Bog!
Isusu dosta da regulise vazdusni saobracaj po pticijim skretalistima. Cuj uprostavas, je li to kao biti prost poput psovaca ili praviti prostracije, o Alene?
- Connaisseur Karlin
#85 Re: Nepoznati Bog!
joj,jos nisi naucio kvotiratipatriot_1 wrote:"A zašto im se nebi obratio ako postoji a ljudi žele to saznat iz prve ruke?E to kako znaju da se baš ON njima obratio,moraš saznat iz prve ruke.Probaj sam pitat Njega da ti se obrati!Bojiš se,čini mi se!Connaisseur Karlin"
strah od nepoznatog je ocekivajci,ali kako razlikovati iskustvo susreta sa Bogom od ostalih neobicnih iskustava :
pa prica narod da ima iskustva u komunikaciji sa Bogom,ali niko ne opisti dozivljaj
- Connaisseur Karlin
#86 Re: Nepoznati Bog!
tako je,religija i patrotiazam ,nema nista bez imanadadinjo33 wrote:Misliš, veći sam patriota nego on?Connaisseur Karlin wrote:sti si gori od patriote
Hubbu-l-vatan mine-l-iman
-
dadinjo33
#87 Re: Nepoznati Bog!
Iman eka tajna veza, sto bi Smrcak reko
- fatamorgana
#88 Re: Nepoznati Bog!
Sve je to Proust objasnio, nejasno doduše ....dadinjo33 wrote:Isusu dosta da regulise vazdusni saobracaj po pticijim skretalistima. Cuj uprostavas, je li to kao biti prost poput psovaca ili praviti prostracije, o Alene?
-
patriot_1
#89 Re: Nepoznati Bog!
Vidi se koliko poznaš bibliju,nimalo!dadinjo33 wrote:Da je moj bog došao sa zavitlanim mačem umjesto s mirom i kabadahijski prevrtao stolove poštenih vlasnika štandova koji su privređivali za kruh nasušni i nasrtao na njih, ja bih ga se bojaopatriot_1 wrote: Neznam.Ja znam da ga se ne bojim.Jer Bog kakvim ga je objavio Isus je Bog koji nas voli!A u ljubavi nema straha!
Da su prodavali na tržnici nebi im riječ rekao ali u Hramu to nisu smjeli raditi.I trebalo im je lopovima a ne poštenim trgovcima kakvim ih ti zoveš isprevrtati sve!
- fatamorgana
#90 Re: Nepoznati Bog!
patriot_1 wrote:Vidi se koliko poznaš bibliju,nimalo!dadinjo33 wrote:Da je moj bog došao sa zavitlanim mačem umjesto s mirom i kabadahijski prevrtao stolove poštenih vlasnika štandova koji su privređivali za kruh nasušni i nasrtao na njih, ja bih ga se bojaopatriot_1 wrote: Neznam.Ja znam da ga se ne bojim.Jer Bog kakvim ga je objavio Isus je Bog koji nas voli!A u ljubavi nema straha!
Da su prodavali na tržnici nebi im riječ rekao ali u Hramu to nisu smjeli raditi.I trebalo im je lopovima a ne poštenim trgovcima kakvim ih ti zoveš isprevrtati sve!
- aurora313
#91 Re: Nepoznati Bog!
a) Mjenjači novca su sa nekim razlogom bili aktivni u hramu. Zašto bi inače postavili stolove? Možda su skupljali priloge ili slično? Ko si ti da ocjenjuješ kada ne znaš ništa o tome?patriot_1 wrote:Vidi se koliko poznaš bibliju,nimalo!dadinjo33 wrote:Da je moj bog došao sa zavitlanim mačem umjesto s mirom i kabadahijski prevrtao stolove poštenih vlasnika štandova koji su privređivali za kruh nasušni i nasrtao na njih, ja bih ga se bojaopatriot_1 wrote: Neznam.Ja znam da ga se ne bojim.Jer Bog kakvim ga je objavio Isus je Bog koji nas voli!A u ljubavi nema straha!
b) Od kuda kabadahiji pravo da uđe u jevrejski hram i pravi nered jer mu se nešto kao 'ne sviđa'?
Za ovo bi tada definitivno bio poslan u zatvor ili još gore, ali pošto je ovaj događaj samo jedna od izmišljotina, sve se to naravno nije dogodilo.
-
slavonskilola
#92 Re: Nepoznati Bog!
b) Od kuda kabadahiji pravo da uđe u jevrejski hram i pravi nered jer mu se nešto kao 'ne sviđa'?
Za ovo bi tada definitivno bio poslan u zatvor ili još gore, ali pošto je ovaj događaj samo jedna od izmišljotina, sve se to naravno nije dogodilo.[/quote]
a)neznam zbog čega se čudiš.To su oni isti koji u ime Boga u ovo i u svako vrijeme sebe traže dobitak.Ne zaboravi da je Isus govorio u usporedbama ili pričama iz života.
b)Isus je bio Bok i samo je ušao kuću oca svojega i ništa drugo .
Naravno da se dogodilo i bio je to jedan od grijeha protiv političkog sustava ili duhovnog zastranjenja Židovskog naroda koji su Krista pribili na križ.Dakle ovdje je riječ o čisto političkoj stvari.Krist da je htio mogao je ići linijom manjeg otpora,dobiti privilegije i biti možda povijesna osoba.
Isus je bio nepotkupljiv.
Za ovo bi tada definitivno bio poslan u zatvor ili još gore, ali pošto je ovaj događaj samo jedna od izmišljotina, sve se to naravno nije dogodilo.[/quote]
a)neznam zbog čega se čudiš.To su oni isti koji u ime Boga u ovo i u svako vrijeme sebe traže dobitak.Ne zaboravi da je Isus govorio u usporedbama ili pričama iz života.
Naravno da se dogodilo i bio je to jedan od grijeha protiv političkog sustava ili duhovnog zastranjenja Židovskog naroda koji su Krista pribili na križ.Dakle ovdje je riječ o čisto političkoj stvari.Krist da je htio mogao je ići linijom manjeg otpora,dobiti privilegije i biti možda povijesna osoba.
Isus je bio nepotkupljiv.
-
slavonskilola
#93 Re: Nepoznati Bog!
slavonskilola wrote:b) Od kuda kabadahiji pravo da uđe u jevrejski hram i pravi nered jer mu se nešto kao 'ne sviđa'?
Za ovo bi tada definitivno bio poslan u zatvor ili još gore, ali pošto je ovaj događaj samo jedna od izmišljotina, sve se to naravno nije dogodilo.
a)neznam zbog čega se čudiš.To su oni isti ljudi koji u ime Boga u ovo i u svako vrijeme sebe traže dobitak.Ne zaboravi da je Isus govorio u usporedbama ili pričama iz života.
Naravno da se dogodilo i bio je to jedan od grijeha protiv političkog sustava ili duhovnog zastranjenja Židovskog naroda koji su Krista prebili na križ. ,,Svojima dođe i oni ga ne primiše,,Dakle ovdje je riječ o čisto političkoj stvari.Krist da je htio mogao je ići linijom manjeg otpora,dobiti privilegije i biti možda i u tom slučaju povijesna osoba.Đavao mu je već prije nudio carstva svijeta ako mu se pokloni.
Isus je bio nepotkupljiv a ovim činom u hramu je pokazao i svoju ljudsku dimenziju,naravno sa mijerom.[/quote]Ako situaciju sebi predočimo onako kako se dogodila nameće se zaključak kako mu se prodavači u hramu nisu fizički suprostavili?
Isus je imao vlast kako onda tako i danas.
Istinski kršćani imaju vlast nad svijetom.
Neboj te se jer je ona duhovne prirode i zbog te činjenice su kršćani naj više progonjeni na svijetu.
Last edited by slavonskilola on 23/10/2016 21:21, edited 1 time in total.
-
slavonskilola
#94 Re: Nepoznati Bog!
patriot_1 wrote:Lažu oni koji kažu da ne vjeruju u božje postojanje; jer noću i u samoći sumnjanju. lucije enej senekadadinjo33 wrote:Jebo tišinu kad ima onaj šljašteći neon god they made
To su naj veće kukavice zbog toga što se odriču Boga u sebi a naravno osjećaju ga u svakom atomu svoga bića.
Prisvajaju si sebe sve do onoga trenutka kada se zemlja vrati u zemlju
Ništa od onoga što čini njihovu čovječnost nije njihovo i ne mogu utjecati čak ni na treptaj vlastitog oka.
A bahate se?
- fatamorgana
#95 Re: Nepoznati Bog!
Bog je dosadan!
-
patriot_1
#96 Re: Nepoznati Bog!
Da tebi,koji nemaš veze sa njim.Meni e jako zanimljiv!fatamorgana wrote:Bog je dosadan!
- Nomad123
#97 Re: Nepoznati Bog!
Tuznofatamorgana wrote:Bog je dosadan!
- fatamorgana
#98 Re: Nepoznati Bog!
Tužno i dosadno ....Nomad123 wrote:Tuznofatamorgana wrote:Bog je dosadan!
-
patriot_1
#99 Re: Nepoznati Bog!
Vidi se što je na stvari!Ti par nevjernika,najaktivniji ste na forumu religija!Što vas to toliko kopka,što vas grize?Savjest?Nesigurnost u vlastiti stav po pitanju ,postoji li On ili ne?Jer,čini mi se da onaj tko je siguran da Boga nema,nebi o njemu ni razmišljao,raspravljao!Bavio bi se nečim postojećim a ne "nepostojećim"!Normalnu osobu ne zanima dosadno!Zanima ga zanimljivo!Valjda je vaša savjest još živa.Vjerujem da ste nesterni u svom zabetoniranom stavu jer je posljedica ispranog uma.Ostavština komunističke indoktrinacije!fatamorgana wrote:Tužno i dosadno ....Nomad123 wrote:Tuznofatamorgana wrote:Bog je dosadan!
- fatamorgana
#100 Re: Nepoznati Bog!
Tim čim relativiziraš klerofašističke zločine i "ustaješ spremno"patriot_1 wrote:Vidi se što je na stvari!Ti par nevjernika,najaktivniji ste na forumu religija!Što vas to toliko kopka,što vas grize?Savjest?Nesigurnost u vlastiti stav po pitanju ,postoji li On ili ne?Jer,čini mi se da onaj tko je siguran da Boga nema,nebi o njemu ni razmišljao,raspravljao!Bavio bi se nečim postojećim a ne "nepostojećim"!Normalnu osobu ne zanima dosadno!Zanima ga zanimljivo!Valjda je vaša savjest još živa.Vjerujem da ste nesterni u svom zabetoniranom stavu jer je posljedica ispranog uma.Ostavština komunističke indoktrinacije!fatamorgana wrote:
Tužno i dosadno ....