Fakat... Vozim i ja golfa povremeno, pa ne divljam na cesti. Nije to do auta nego do mentalnog sklopa. Idiotu bicikl daj on ce sranje napravit. Ako si svjestan da sjedas za volan neceg sto je oruzje u tvojim rukama i pod tvojim nogama, onda ces normalno voziti. Ako te boli kurko, boli te sta god da vozis.MOSALJOZE wrote:Vozim golfa
Uhh vidi me priznao da vozim golfa.Kad vas čovjek čita to sve neko citroeni,pežo,reno,sve fgr 2012+ godište,da nije ovih divljaka sa vw i audijem ne bi ko imao platit kazne![]()
Niko golfs ne vozi
Niko za sda ne glasa
Niko ne krši propise
Jah,anonimnost...
VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
lijepa u dusi
#76 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
- KB9
#77 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
ne znam vala kako je kod vas al u nasem kraju ubjedljivo najvise papcina vozi bmw 
-
Nepass
#78 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Ipak golfova ima najvise na cesti, i sam sam vozio 5godina golfa pa nikad kazne platio nisam a kamo li nekog zgazio.bach wrote:Sanjin Sefić vozio je golfa...Članovi njegove porodice voze golfove...Porodica Sefić može se svrstati u nekakv sarajevski polusvijet, u bošnjački "white trash"...Ovdašnjeg papka poznat ćeš po tom da lik vozi golfa. Uvijek vozi golfa. Eventulno neki VW proizvod. Rashodovani Audi 80 ili džetu ili "napucanu" fabiju ili passat pijačar
Prateći crne hronike nije teško zaključiti da su največešći junaci crnih hronika upravo vozači VW vozila i njihove makine. Neko će reći da je njih najviše na našim cestama, ali to je je možda bilo nekada...Danas na cestama ima i renaulta i volvoa i fiata i novijih toyota i raznorazne automobilske egzotike...Ipak, golfovi se i dalje masovno sudaraju i gaze ljude...Golf na cesti je opasna po život i za život njegovog vozača i za život drugih vozača na cesti i za život pješaka...Porodice ove dvije djevojčice koje je sanjin sefić ubio znaju sada da je tako.
Zašto je Golf nagazna mina na četiri točka? Ima i snažnijih i bržih auta na tržištu jeftinjaka i polovanjaka...Razne Honde, Mitsubishi Eclipse, ima nekih starijih mercedesa sa 5.0 motorim, swiftova, saabova, lancera...
Jok, domaći džiberi obožavaju golfa...Golf je zakon, golf je tito, golf je beton, golf je do jaja, golf je avion, golf je zmaj...Prosječan vozač golfa je uvjeren da vozi najbolji, najposebniji, najzaebaniji auto na svijetu...
Zaboravljaju da voze auto niže klase koje nije posebno po bilo čemu...osim da je statusni simbol u ovom šupku svijeta i da go vole ovdašnje kockaste glave i seljoberi svih vrsta...
Zbog čega je to tako?
Sad imam drugu marku vozila i vozim isto kao kad sam imao golfa.
Tema nidje veze
-
condy
#79 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
U mom kraju nema papakaKB9 wrote:ne znam vala kako je kod vas al u nasem kraju ubjedljivo najvise papcina vozi bmw
- ElRe
#80 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Na zalost postaju... skupe 4-5k KM kupe 147. Npr sa modelima 145/146, 155 to se nije desavalo. Nego srecom, Giulietta i 159 drze cijenu i tesko ce im biti dostupne.condy wrote:Meni su vozaci Alfe opasna konkurencija vozacima Golfa
Nadam se da Stelvio i Levante nece steci ovakav "status"
https://www.youtube.com/watch?v=3cZLArHFVtc
- johntra
#81 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Ima papaka u svim modelima, pa i u Alfama, ali najviše ih preovladava u svetim njemačkim trojstvima, plus Golf generacija od četvorke...dvičine su sada manje prisutne, u odnosu na prije nekoliko godina...
kad vidim, recimo, da neko zatamni ili ćunira Golfa Plus, muka mi odmah bude...isto kao kad bi neko sad uzeo i napucao Scenica...i sad kao on zajeban u autu kojeg voze babe i mame idu po djecu sa njim u Njemačkoj...
kad vidim, recimo, da neko zatamni ili ćunira Golfa Plus, muka mi odmah bude...isto kao kad bi neko sad uzeo i napucao Scenica...i sad kao on zajeban u autu kojeg voze babe i mame idu po djecu sa njim u Njemačkoj...
- KB9
#82 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Ser ... .80.932005
ubjedljivo najveca uzdanica papaka nase drage drzavice
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#83 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Covjek kad bi se ozbiljnije pozabavio analizom vozaca golfova, bengi i drugih svapskih statusnih simbola u BiH, trebala bi nam psihijatrijska klinika velicine zeljezare u Zenici.?[emoji2]
Sent from my C6603 using Tapatalk
- basicm
#84 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Jest jest, vw su stoka vozaci 
A8 prvi, opasan skoro uvijek, toyota p***** u saobracaju.
A sto se bmw-a tice, to su gospoda ljudi, samo ste vi ljubomorni na njih
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
A sto se bmw-a tice, to su gospoda ljudi, samo ste vi ljubomorni na njih
- bach
#85 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
KB9 wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Ser ... .80.932005
Dobio ja prije par godina u nekoj zamjeni na pKI BMA kockkicu, devedeseto godište...Tri lika koja su ga dovukla do moje kuče izgledalu su kao poredaš Bilija Agića, Zmaja od Šipova i Ramiza Zmaja...
Kad je mati vidjela šta sam dovukao pred kuću rekla ovo
- U tim autu ili ćeš ti poginuti ili ćeš nekoga ubiti...To da si prodao...
- Ali mama, to je šestak motor, ide ko lud, četvrtom ide uzbrdo...Ima ekstra zvuk motora...
- Rekla sam ja svoje...
Mati zna da hajvani iz mahale voze kocku BMW i brine se da joj sin ne upadne u loše društvo...Vozio sam para dana i prodao...I žao mi nekako jbg...
- commendatore
#86 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
sjajna tema - a obicno ces u teskim sudarima i nesrecama vidjet kvazituniran audi golf falšvagen bmw....
- klaki
#87 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
nemaš svoje JAbach wrote:KB9 wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Ser ... .80.932005
Dobio ja prije par godina u nekoj zamjeni na pKI BMA kockkicu, devedeseto godište...Tri lika koja su ga dovukla do moje kuče izgledalu su kao poredaš Bilija Agića, Zmaja od Šipova i Ramiza Zmaja...
- Ali mama, to je šestak motor, ide ko lud, četvrtom ide uzbrdo...Ima ekstra zvuk motora...
- Rekla sam ja svoje...
Mati zna da hajvani iz mahale voze kocku BMW i brine se da joj sin ne upadne u loše društvo...Vozio sam para dana i prodao...I žao mi nekako jbg...
- KB9
#88 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
bar tudje JA nece nosit na savjesti 
- amar1994
#89 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
konektovan wrote:Covjek kad bi se ozbiljnije pozabavio analizom vozaca golfova, bengi i drugih svapskih statusnih simbola u BiH, trebala bi nam psihijatrijska klinika velicine zeljezare u Zenici.?[emoji2]
-
wunderbaum
#90 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
vozim ja golfa zadnje generacije
ne smatram se ni papkom ni siledzijom
previse globalizujes jarane
sto golf
sto nudi najbolje za 35 hiljada koliko je nov
sta trebam uzeti za te pare
astru koja ce za dvije godine izgubiti pola vrijednosti?
renole citroene i slicna sranja
skodu?
imao sam i alfu romeo nove serije i renole i sve
i na stranu sve sto je lijepo upakovano u tim autima kvalitet enterijera i materijala je na nivou plasticnih viljuski i nozeva...
golf je best buy svugdje u svijetu
sto golf
skodu?
i na stranu sve sto je lijepo upakovano u tim autima kvalitet enterijera i materijala je na nivou plasticnih viljuski i nozeva...
- bach
#91 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Mamin buraz je početkom osamdesetih bio jedan "trkača", neka vrsta tadašnjeg Sefića...Vozio onu sportsku Škodu 110, je li se tako zove...Vozio princa, pa sa njim skrivio tešku saobraćajnu nesreću, bježao od policije, policija mu pravila barikade on ih probijao...Jedva ga ulovili...Trauma u porodici ostala od tih događaja...klaki wrote:nemaš svoje JAbach wrote:KB9 wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Ser ... .80.932005
- Rekla sam ja svoje...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#92 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Evo, kroz ovo napisano se vidi da si papak, dziber, kompleksaš i mogu da se zakunem, da ti je sjediste izmaknuto do kraja, gotovo da si na zadnjem sjedistu i pedale jedva dohvatis, naslon za ruku ti je gotovo iskrivljen jer si legao na njega, i kao takav si opasnost na cesti.[emoji2]wunderbaum wrote:vozim ja golfa zadnje generacije
sto golf
skodu?
-
snake c3
#93 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
I sam vozim BMW ali ovo je, hahah...
- basicm
#94 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Aha, golf je iz raja spusten na zemlju.
Post je dobar jer govori o zadnjoj generaciji, medjutim kod nas vazi sve sto si rekao, samo izbrisi zadnje generacije iz teksta.
Post je dobar jer govori o zadnjoj generaciji, medjutim kod nas vazi sve sto si rekao, samo izbrisi zadnje generacije iz teksta.
-
junior3
#95 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
basicm wrote:Jest jest, vw su stoka vozaci
A sto se bmw-a tice, to su gospoda ljudi, samo ste vi ljubomorni na njih![]()
-
Seyfo
#96 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Generalizovanje je glupost svakako, ali neka nepisana pravila ipak postoje.
Od kockastih glava nećeš doživjeti da voze Citroen,Peugeot, Renault ili Fiat, isl.
Papčine i kockaste glave koje divljaju su najčešće vozači bmw-a 3 e46. Iza njih drugo mjesto dijele vw i Audi, mercedes već rjeđe. Osim možda u Hercegovini, tamo još uvijek škutor kaže "jebo auto bez nišana". Golf 6 se nekako nametnuo kao zamjena za audi prijašnjih generacija,pa je češći među papcima.
Trenutno možete očekivati papčinu koja divlja u bmw-u 3 e46 ili golfu 6. S tim što primjećujem bmw-ova e46 sve više, jer im je cijena spala na 7-8. hilj.KM tako da isti mentalni sklop potencijalnog ubice kupuje bmw e46 ako ima do 10.000 KM a golfa 6 ako ima 15-ak hiljada KM.
Od kockastih glava nećeš doživjeti da voze Citroen,Peugeot, Renault ili Fiat, isl.
Papčine i kockaste glave koje divljaju su najčešće vozači bmw-a 3 e46. Iza njih drugo mjesto dijele vw i Audi, mercedes već rjeđe. Osim možda u Hercegovini, tamo još uvijek škutor kaže "jebo auto bez nišana". Golf 6 se nekako nametnuo kao zamjena za audi prijašnjih generacija,pa je češći među papcima.
Trenutno možete očekivati papčinu koja divlja u bmw-u 3 e46 ili golfu 6. S tim što primjećujem bmw-ova e46 sve više, jer im je cijena spala na 7-8. hilj.KM tako da isti mentalni sklop potencijalnog ubice kupuje bmw e46 ako ima do 10.000 KM a golfa 6 ako ima 15-ak hiljada KM.
- insomnia78
#97 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Pa da. Opste je poznato da samo bemveom mozes zgaziti nekog. To zadnja vuca, to ode. Da ne spominjem sto ces se iskilaviti mecuci i vadeci vrecu cementa u i iz gepekaKB9 wrote:bar tudje JA nece nosit na savjesti
- sema911s
#98 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Cek ti isti ko ovi trkaci koje sam uvrijedio prije par dana(garant ces se htjet obracunat samnom)bach wrote:Sanjin Sefić vozio je golfa...Članovi njegove porodice voze golfove...Porodica Sefić može se svrstati u nekakv sarajevski polusvijet, u bošnjački "white trash"...Ovdašnjeg papka poznat ćeš po tom da lik vozi golfa. Uvijek vozi golfa. Eventulno neki VW proizvod. Rashodovani Audi 80 ili džetu ili "napucanu" fabiju ili passat pijačar
Prateći crne hronike nije teško zaključiti da su največešći junaci crnih hronika upravo vozači VW vozila i njihove makine. Neko će reći da je njih najviše na našim cestama, ali to je je možda bilo nekada...Danas na cestama ima i renaulta i volvoa i fiata i novijih toyota i raznorazne automobilske egzotike...Ipak, golfovi se i dalje masovno sudaraju i gaze ljude...Golf na cesti je opasna po život i za život njegovog vozača i za život drugih vozača na cesti i za život pješaka...Porodice ove dvije djevojčice koje je sanjin sefić ubio znaju sada da je tako.
Zašto je Golf nagazna mina na četiri točka? Ima i snažnijih i bržih auta na tržištu jeftinjaka i polovanjaka...Razne Honde, Mitsubishi Eclipse, ima nekih starijih mercedesa sa 5.0 motorim, swiftova, saabova, lancera...
Jok, domaći džiberi obožavaju golfa...Golf je zakon, golf je tito, golf je beton, golf je do jaja, golf je avion, golf je zmaj...Prosječan vozač golfa je uvjeren da vozi najbolji, najposebniji, najzaebaniji auto na svijetu...
Zaboravljaju da voze auto niže klase koje nije posebno po bilo čemu...osim da je statusni simbol u ovom šupku svijeta i da go vole ovdašnje kockaste glave i seljoberi svih vrsta...
Zbog čega je to tako?
A sto ovi voze vag( zakon ponude i potraznje) ima ih puno pa i veca sansa da naprave sranje, a kada naprave sranje lahko prodat jer mnogi hoce golfa sto zbog servisa sto zbog mnogo cega...
I ne mozes sve sto voze vw svrstat u pakase(moj cale vozi passat 6,5 i 40godina samo 1kazna)
Nije komad metala kriv sto je kreten za volanom, isto kao da tebe okarakterisemo pederom jer su svi vlasnici alfi pederi il sta vec vozis...
A voze vag jbga ,, dijelova na svakom cosku, majstora znas gdje sve ima,, svi ga hoce radit,, a koliko ozbiljnoh majstira ima za alfu u sa, osim tog edina koji kao cacka oko reno, psa... Gdje da odvuces nissana... Gdje da servisiras subaru.... Ok ima dijelova dostupni su.. Ali osim starkelje bitange koliko majstora zna promjenit svjecice i ulje na Subaru boxer motoru,
A sta mislis sto ga vole supci, pakasi... Kada si pakas i kada imas vise zubova u glowi no razreda osnovne, plata ti na budzetu, razmisljas jedino koju ces pitu pojesti i ti ocekujes od takvog mentalnog sklopa da razmisli kako vozi, kako se ponasa da ocekujes nesto pametno od njega...
Po vasem tekstu ispada da samo doktori nauka, inzinjeri ekstra pametni voze ostale marke pa jbga nije tako... Baci malo pogled na ulicu i vidjeces sve i svasta...
I da pogledaj na kavim gumama,sa koliko goriva i gdje je isto auto servisirano... i vidis da to avuto je kao jeftina kurva, krpa taraca, izjebano do max.,
Nesto da branim vw jok ja... To je isto sranje kao i ostali proizvodi...
- insomnia78
#99 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Da vidis kako se ovdje divlja sa Renoima, Citroenima i Pezoima [emoji1]
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
I onda onaj sa Peugeotom ubije onu djevojku kod Predsjednistva.Seyfo wrote:Generalizovanje je glupost svakako, ali neka nepisana pravila ipak postoje.
Glupa je prica da papci/kockaste glave voze ovo ili ono vozilo.
Naravno, ima ih dosta koje voze VW, a ima i BMW, Audi itd.
A isto tako i ostale marke vozila.
Jedno je sigurno - papak je papak, bez obzira sta vozio.
A mozes se roditi kod sebilja na Bascarsiji - opet ostajes papak.