A sad?kakavdanakneiskustvu wrote:koga ovo duchovny glumi,ne sjecam se da je glumio u seriji?

Moderator: _BataZiv_0809
A sad?kakavdanakneiskustvu wrote:koga ovo duchovny glumi,ne sjecam se da je glumio u seriji?

21 Maja je dvosatna premijera sezone.KB9 wrote:pa kad ovo treba izac majku mu?
Čekam ovo 25 godina.Tito_i_Partija wrote:Dejl Kufer je glavni na temi.![]()
Haman jedva cekas da serija izadje. Ne bojis se nimalo potencijalnog razocarenja?
Opusti se na tom dijelu i uživaj u krofnama i kafi i opičenim karakternim momentima.zomri wrote:repriziram ovo i došao sam do 9 epizode druge sezone kada dale i ostatak ekipe skonta ko je ubica. sad slijedi onaj drugi dio serije eda bi se došlo do filma #zomriizdrži
pa ja ću svisnuti, baš se vidi da su se pogubili i nisu znali šta dalje bez Tatice (TM). pregledao sam tek 4 epizode, ostaje još 8 ako sam dobro izbrojaodale cooper wrote:Opusti se na tom dijelu i uživaj u krofnama i kafi i opičenim karakternim momentima.zomri wrote:repriziram ovo i došao sam do 9 epizode druge sezone kada dale i ostatak ekipe skonta ko je ubica. sad slijedi onaj drugi dio serije eda bi se došlo do filma #zomriizdrži![]()
Do finala...kada tata Lynch opet preuzima kormilo.
Vidimo se u crnoj kolibi na kahvi.zomri wrote:završio seriju, ostao još samo film
dale, jesi još na tamnoj strani?
zomri wrote:crna kahva pretpostavljam

kakavdanakneiskustvu wrote:hoce li biti negdje na tv serija,hbo,fox?
dezurni_ucenik wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:hoce li biti negdje na tv serija,hbo,fox?
hbo ce emitovati nove epizode