Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovaj...dečki...malo je veći problem što se ovi uhljupi sastaju samo da bi odobrili lovu za isplate
sopstvenih plata i da usput dignu akcize na gorivo i dodatno nam zagorčaju i onako sjeban život.
Ipak je manji problem što ovi srpski uhljupi traže "srpski meni" sa "srpskom salatom" (šta god ona
značila) i prasićima. Tipična provokacija na koju ne treba trošiti riječi, ali eto i ona očigledno i
sasvim efektno skrene priču sa pravog problema.
Majke mi ne treba im dati da udju u parlament da izglasaju sebi plate kad vec nisu nasli za shodno tri mjeseca da zasjedaju. Neka i njih malo bez plata.
O'zone wrote:AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH mora i ovo na ovu temu. Koja ugroženost HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
"Svaki dan ima jedno ili nema nijedno jelo na svinjskom programu, a srpske salate uopšte nema, i to je tako već godinama. Zato je meni pun specijaliteta od junetine, teletine i janjetine, a nazivi jela su takvi da prevodilac treba da ih rastumači, kao što su bosanske klepe", ispričao je za Nezavisne novine jedan od službenika zajedničkih institucija BiH koji ne želi da mu im bude spomenuto, ali smatra ili da jelovnik treba biti neutralan ili trebaju biti zastupljena jela svih naroda.
Treba njega fino toljagom u glavu. Ionako dobiva topli obrok, pa ako mu se ne sviđa hrana u restoranu gdje radi, onda nek ide vani jede gdje ima ono što mu se sviđa, ali onda ima jedan problem, morat će platiti puno skuplje nego u zgradi institucija.
Treba njemu ujutro pašteta i četvrt hljeba pa nek onda kuka na manjak srpskih jela jebem li mu obrok onaj što pojede (osim nimeta)
Better Man wrote:
Treba njega fino toljagom u glavu. Ionako dobiva topli obrok, pa ako mu se ne sviđa hrana u restoranu gdje radi, onda nek ide vani jede gdje ima ono što mu se sviđa, ali onda ima jedan problem, morat će platiti puno skuplje nego u zgradi institucija.
Treba njemu ujutro pašteta i četvrt hljeba pa nek onda kuka na manjak srpskih jela jebem li mu obrok onaj što pojede (osim nimeta)
Better Man wrote:
Ali pašteta mora biti jetrena
Najmanja ona .... od 60 pfeninga i četvrt (il što bi naš narod rek'o FRTALJ hljeba/ 'ljeba/ kruva) ..... i čašu vode ud 2 dcl nema više .... pa da vidiš pajdo ljepote .... pojedeš to, zijevneš i gladan .... a ono se žali tanka mu hrana ... jbm li im porijeklo im jebem
O'zone wrote:AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH mora i ovo na ovu temu. Koja ugroženost HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
"Svaki dan ima jedno ili nema nijedno jelo na svinjskom programu, a srpske salate uopšte nema, i to je tako već godinama. Zato je meni pun specijaliteta od junetine, teletine i janjetine, a nazivi jela su takvi da prevodilac treba da ih rastumači, kao što su bosanske klepe", ispričao je za Nezavisne novine jedan od službenika zajedničkih institucija BiH koji ne želi da mu im bude spomenuto, ali smatra ili da jelovnik treba biti neutralan ili trebaju biti zastupljena jela svih naroda.
Menzu bih ja njima uveo ..... i bonove za hranu od 3 marke .... pa jedi majčin sine do mile volje ... a na meniju grah, makarone, kupus kuhani, pa bujrum ....
Pa da vidiš onda ljepote kad se grašine nakrkaš ljudino ....