srbi su za sve krivi i dodik ima jedna tema gdje psuju dodiku mater zbog loše konekcijellull wrote:Znaci i narko dileri i krimosi su super ako ubijaju srbe... Nema veze sto nasu djecu po BIH snabdjevaju raznim govnima...
Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
-
Variola Vera
#76 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
-
llull
#77 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
To sto je on bio pripadnik DB to je drugo, ali msm sam koncept tvoje recenice je u onom pravcu da je i crni djavo dobar samo ako srbe ubija.
Msm generalno ja bih najsretniji da se takva govna i srpska, hrvatska, bosnjacka, crnogorska, albanska poubijaju izmedju sebe samo da ne truju nasu djecu ...
Msm generalno ja bih najsretniji da se takva govna i srpska, hrvatska, bosnjacka, crnogorska, albanska poubijaju izmedju sebe samo da ne truju nasu djecu ...
-
triiksa
#78 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?
-
155_mm
#79 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
alllooo bre pa ubijeni je bio glavni narko diler u BG. a tjelohranitelj mu bio drzavni sluzbenik neke od policajski uprava srbije.llull wrote:Znaci i narko dileri i krimosi su super ako ubijaju srbe... Nema veze sto nasu djecu po BIH snabdjevaju raznim govnima...
-
155_mm
#80 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
opaa. vidim nekom je rasprava na temi zasmetala pa da se okrene na onu standardnu "internet ratnici".triiksa wrote:Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?
-
155_mm
#81 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
posto je ovo sve laz oko ubacivanja srpske teroristicke grupe u CG i njenog hapsenja, zna li ko koliko placaju ovim statistima sto ih kao privode u policiju?

-
llull
#82 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
To bre nekom drugom prosipaj ... a to da je bio glavni okaci macku o rep... Samo cu ti reci da je i on radio za sluzbu... Samo me ne kontas, ne zalim ga ja ali bas nikako ... Samo sto je eto ispalo da su crnogorski dileri ok dok ubijaju srpske kolege155_mm wrote:alllooo bre pa ubijeni je bio glavni narko diler u BG. a tjelohranitelj mu bio drzavni sluzbenik neke od policajski uprava srbije.llull wrote:Znaci i narko dileri i krimosi su super ako ubijaju srbe... Nema veze sto nasu djecu po BIH snabdjevaju raznim govnima...
Svi su govna... No da ne trolujem zavrsio sam sa tim
Izvinjavam se svima za skretanje sa teme.
- insomnia78
#83 Re: RE: Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Oni to iz ubedjenje155_mm wrote:posto je ovo sve laz oko ubacivanja srpske teroristicke grupe u CG i njenog hapsenja, zna li ko koliko placaju ovim statistima sto ih kao privode u policiju?
-
triiksa
#84 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
155_mm wrote:opaa. vidim nekom je rasprava na temi zasmetala pa da se okrene na onu standardnu "internet ratnici".triiksa wrote:Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?
-
Duka Dizel
#85 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
z Specijalnog državnog tuzilaštva Crne Gore je saopšteno da za 20 uhapšenih državljana Srbije postoji osnov sumnje da su izvršili krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije u sticaju sa krivičnim delom terorizma, prenosi RTCG.
- Osnovano se sumnja da je početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirana kriminalna organizacija, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori. Sumnja se da je plan ove organizacije bio da u vreme proglašenja rezultata na parlamentarnim izborima, uz upotrebu oružja, napadnu okupljene građane ispred Skupštine Crne Gore i službenike Uprave policije, a da potom zauzmu prostorije Skupštine, s namerom da proglase izbornu pobedu određenih političkih partija - saopšteno je iz VDT-a.
- Takođe se sumnja da je plan kriminalne organizacije bio lišavanje slobode premijera Crne Gore - navodi se dalje u saopštenju.
- ElRe
#86 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!
http://www.cdm.me/izbori-2016/viber-i-w ... nduju-u-cg
Kreće i zvanicno diktatura, ali nece moci od 21:00 je gotov a onda imamo nove snage na čelu CG, Kljuc-DF-BDZ-Demokrate-SDP-albanci
Kreće i zvanicno diktatura, ali nece moci od 21:00 je gotov a onda imamo nove snage na čelu CG, Kljuc-DF-BDZ-Demokrate-SDP-albanci
- GeeTnT
#87 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
...ocekujem ocitovanje cika radosnog dobojlije i satelita yuge, blek stene, bate i glasnogovornika cyprusa... Bez njihovih komentara slika desavanja je nepotpuna..
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#88 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
ne bre, nego si ti mnogo providantriiksa wrote:
provalio si me. Znači ne samo da ste hrabri i ljudi od akcije, nego ste i pronicljivi.
-
155_mm
#89 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
cuj provalio te! sam si se provalio! potpuno normalna rasprava o dogadjanjima i susjednoj drzavi. i ti upadas nicim izazvan sa napadom na sabac i internet ratnicima.triiksa wrote:155_mm wrote:opaa. vidim nekom je rasprava na temi zasmetala pa da se okrene na onu standardnu "internet ratnici".triiksa wrote:Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?provalio si me. Znači ne samo da ste hrabri i ljudi od akcije, nego ste i pronicljivi.
vec vidjeno na 'iljade puta na forumu.
-
Duka Dizel
#90 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Pa sigurno nije laž da su nekog uhapsili.155_mm wrote:posto je ovo sve laz oko ubacivanja srpske teroristicke grupe u CG i njenog hapsenja, zna li ko koliko placaju ovim statistima sto ih kao privode u policiju?
U Beogradu svaki dan bezmalo možeš uhapsiti 50 crnogorskih državljana, naoružanih do zuba.
Isto tako i u Crnoj Gori, pošto su dva podzemlja pupčanom vrpcom vezana.
Nakon toga, potrebno je samo da objaviš kako se sumnja da su šćeli uhapsiti premijera Vučića i izvršiti državni udar.
-
155_mm
#91 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
i onda? sta ce biti onda?ElRe wrote:Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!
-
Drvenija87
#92 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Sve je receno!
Kremlj i Beograd

Kremlj i Beograd
- Alfons Kauders
#93 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Jel vama simpatizerima terorista ucinak placaju po satu ili po danu? De ohanite malo, nije ovo tema za vas, a ni forum za vas...
Tema je novi pokusaj Srbije da destabilizuje regiju, jos jedan u nizu.
Tema je novi pokusaj Srbije da destabilizuje regiju, jos jedan u nizu.
- ElRe
#94 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Unija SiCG, NE-NATO, Republika Sandzak kao krajnji cilj Bosnjaka.155_mm wrote:i onda? sta ce biti onda?ElRe wrote:Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!
- Alfons Kauders
#95 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Ujedinjenje sa majcicom Srbijom... Putin slijece na Cetinje u belom Iljusinu... A u Boku uplovavljavaju Kirov i Kuznetsov...155_mm wrote:i onda? sta ce biti onda?ElRe wrote:Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!
-
triiksa
#96 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Samo hrabro braćo, ne dajte se provocirati. Neprijatelj ne spava. Očistimo prvo svoje redove od provokatora! A onda, zna se...japin_mutapi wrote:ne bre, nego si ti mnogo providantriiksa wrote:
provalio si me. Znači ne samo da ste hrabri i ljudi od akcije, nego ste i pronicljivi.
- ElRe
#97 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Svi ce biti zadovoljni, Srbi ce dobiti more, Albanci Ulcinj, Tuzi i Malesiju, Bošnjaci Sandzak.Alfons Kauders wrote:
I naravno, za to glasaju Albanci i Bosnjaci u CG
-
155_mm
#98 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
znaci ujedinis SRB i CG da bi ih na kraju prakticki razdvojio nekom republikom sandzak dok u boki stoji usidren "admiral kuznjecev"?ElRe wrote:Unija SiCG, NE-NATO, Republika Sandzak kao krajnji cilj Bosnjaka.155_mm wrote:i onda? sta ce biti onda?ElRe wrote:Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!
genijalnoooooooooooooooooo!
- Alfons Kauders
#99 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
A onda zna se...triiksa wrote:Samo hrabro braćo, ne dajte se provocirati. Neprijatelj ne spava. Očistimo prvo svoje redove od provokatora! A onda, zna se...japin_mutapi wrote:ne bre, nego si ti mnogo providantriiksa wrote:
Na Drini granica... Dovedemo Trumpa da napravi zid od 20 metara... I za svaki slucaj pospemo nuklearnim otpadom.
Crna Gora u NATO, bratski sa Albanijom i Kosovom (ako se prethodno i formalno ne ujedine).
Pravi se mali buffer teritorij pod medjunarodnom administracijom, Srijem i Vojvodina, do Zemuna i N. Beograda. Tu ce braca Madjari i Hrvati da uvode red.
Uzeli bi vam i Sandzak, ali gore cete najebat ako vam ih ostavimo.
Sretno i pozdravite Putina.
- GeeTnT
#100 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori
Radi se o ekstremnim grupama bliskim minornim opozicionim grupama u Srbiji, Crnoj Gori i proruskim strankama koji su ostrašćeni kritičari vlasti u Srbiji i premijera Aleksandra Vučića.
Opasan medjudrzavni skandal....uporedio bih ga sa pokusajem izazivanja rata..
Opasan medjudrzavni skandal....uporedio bih ga sa pokusajem izazivanja rata..