Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post Reply
Variola Vera

#76 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Variola Vera »

llull wrote:Znaci i narko dileri i krimosi su super ako ubijaju srbe... Nema veze sto nasu djecu po BIH snabdjevaju raznim govnima...
srbi su za sve krivi i dodik ima jedna tema gdje psuju dodiku mater zbog loše konekcije :lol:
llull

#77 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

To sto je on bio pripadnik DB to je drugo, ali msm sam koncept tvoje recenice je u onom pravcu da je i crni djavo dobar samo ako srbe ubija.

Msm generalno ja bih najsretniji da se takva govna i srpska, hrvatska, bosnjacka, crnogorska, albanska poubijaju izmedju sebe samo da ne truju nasu djecu ...
triiksa

#78 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by triiksa »

Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?
155_mm

#79 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

llull wrote:Znaci i narko dileri i krimosi su super ako ubijaju srbe... Nema veze sto nasu djecu po BIH snabdjevaju raznim govnima...
alllooo bre pa ubijeni je bio glavni narko diler u BG. a tjelohranitelj mu bio drzavni sluzbenik neke od policajski uprava srbije.
155_mm

#80 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

triiksa wrote:Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?
opaa. vidim nekom je rasprava na temi zasmetala pa da se okrene na onu standardnu "internet ratnici".
155_mm

#81 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

posto je ovo sve laz oko ubacivanja srpske teroristicke grupe u CG i njenog hapsenja, zna li ko koliko placaju ovim statistima sto ih kao privode u policiju?
Image
llull

#82 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

155_mm wrote:
alllooo bre pa ubijeni je bio glavni narko diler u BG. a tjelohranitelj mu bio drzavni sluzbenik neke od policajski uprava srbije.
To bre nekom drugom prosipaj ... a to da je bio glavni okaci macku o rep... Samo cu ti reci da je i on radio za sluzbu... Samo me ne kontas, ne zalim ga ja ali bas nikako ... Samo sto je eto ispalo da su crnogorski dileri ok dok ubijaju srpske kolege :)
Svi su govna... No da ne trolujem zavrsio sam sa tim :)
Izvinjavam se svima za skretanje sa teme.
insomnia78

#83 Re: RE: Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by insomnia78 »

155_mm wrote:posto je ovo sve laz oko ubacivanja srpske teroristicke grupe u CG i njenog hapsenja, zna li ko koliko placaju ovim statistima sto ih kao privode u policiju?
Image
Oni to iz ubedjenje
triiksa

#84 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by triiksa »

155_mm wrote:
triiksa wrote:Dokle je stigla prva forumska udarna četa? Forsira li se Drina ili se još osmatraju položaji neprijatelja sa bezbjedne udaljenosti? Artiljerijska priprema bacanjem starih i neupotrebljivih miševa na Šabac?
opaa. vidim nekom je rasprava na temi zasmetala pa da se okrene na onu standardnu "internet ratnici".
:D provalio si me. Znači ne samo da ste hrabri i ljudi od akcije, nego ste i pronicljivi.
Duka Dizel

#85 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel »

z Specijalnog državnog tuzilaštva Crne Gore je saopšteno da za 20 uhapšenih državljana Srbije postoji osnov sumnje da su izvršili krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije u sticaju sa krivičnim delom terorizma, prenosi RTCG.

- Osnovano se sumnja da je početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirana kriminalna organizacija, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori. Sumnja se da je plan ove organizacije bio da u vreme proglašenja rezultata na parlamentarnim izborima, uz upotrebu oružja, napadnu okupljene građane ispred Skupštine Crne Gore i službenike Uprave policije, a da potom zauzmu prostorije Skupštine, s namerom da proglase izbornu pobedu određenih političkih partija - saopšteno je iz VDT-a.
- Takođe se sumnja da je plan kriminalne organizacije bio lišavanje slobode premijera Crne Gore - navodi se dalje u saopštenju.
:lol: :lol: :lol:
ElRe

#86 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by ElRe »

Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!
http://www.cdm.me/izbori-2016/viber-i-w ... nduju-u-cg

Kreće i zvanicno diktatura, ali nece moci od 21:00 je gotov a onda imamo nove snage na čelu CG, Kljuc-DF-BDZ-Demokrate-SDP-albanci
GeeTnT

#87 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by GeeTnT »

...ocekujem ocitovanje cika radosnog dobojlije i satelita yuge, blek stene, bate i glasnogovornika cyprusa... Bez njihovih komentara slika desavanja je nepotpuna..
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#88 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by japin_mutapi »

triiksa wrote:

:D provalio si me. Znači ne samo da ste hrabri i ljudi od akcije, nego ste i pronicljivi.
ne bre, nego si ti mnogo providan
155_mm

#89 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

triiksa wrote:
155_mm wrote:
cuj provalio te! sam si se provalio! potpuno normalna rasprava o dogadjanjima i susjednoj drzavi. i ti upadas nicim izazvan sa napadom na sabac i internet ratnicima.

vec vidjeno na 'iljade puta na forumu.
Duka Dizel

#90 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel »

155_mm wrote:posto je ovo sve laz oko ubacivanja srpske teroristicke grupe u CG i njenog hapsenja, zna li ko koliko placaju ovim statistima sto ih kao privode u policiju?
Pa sigurno nije laž da su nekog uhapsili.
U Beogradu svaki dan bezmalo možeš uhapsiti 50 crnogorskih državljana, naoružanih do zuba.
Isto tako i u Crnoj Gori, pošto su dva podzemlja pupčanom vrpcom vezana.

Nakon toga, potrebno je samo da objaviš kako se sumnja da su šćeli uhapsiti premijera Vučića i izvršiti državni udar.
155_mm

#91 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

ElRe wrote:Viber i WhatsApp se privremeno suspenduju u CG!

Kreće i zvanicno diktatura, ali nece moci od 21:00 je gotov a onda imamo nove snage na čelu CG, Kljuc-DF-BDZ-Demokrate-SDP-albanci
i onda? sta ce biti onda?
Drvenija87

#92 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Drvenija87 »

Sve je receno!
Kremlj i Beograd
Image
Alfons Kauders

#93 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Alfons Kauders »

Jel vama simpatizerima terorista ucinak placaju po satu ili po danu? De ohanite malo, nije ovo tema za vas, a ni forum za vas...

Tema je novi pokusaj Srbije da destabilizuje regiju, jos jedan u nizu.
ElRe

#94 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by ElRe »

155_mm wrote:

Unija SiCG, NE-NATO, Republika Sandzak kao krajnji cilj Bosnjaka.
Alfons Kauders

#95 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Alfons Kauders »

155_mm wrote:

Ujedinjenje sa majcicom Srbijom... Putin slijece na Cetinje u belom Iljusinu... A u Boku uplovavljavaju Kirov i Kuznetsov...

:D I naravno, za to glasaju Albanci i Bosnjaci u CG :D
triiksa

#96 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by triiksa »

japin_mutapi wrote:
triiksa wrote:

Samo hrabro braćo, ne dajte se provocirati. Neprijatelj ne spava. Očistimo prvo svoje redove od provokatora! A onda, zna se...
ElRe

#97 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by ElRe »

Alfons Kauders wrote:
:D I naravno, za to glasaju Albanci i Bosnjaci u CG :D
Svi ce biti zadovoljni, Srbi ce dobiti more, Albanci Ulcinj, Tuzi i Malesiju, Bošnjaci Sandzak.
155_mm

#98 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

ElRe wrote:
155_mm wrote:

Unija SiCG, NE-NATO, Republika Sandzak kao krajnji cilj Bosnjaka.
znaci ujedinis SRB i CG da bi ih na kraju prakticki razdvojio nekom republikom sandzak dok u boki stoji usidren "admiral kuznjecev"?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

genijalnoooooooooooooooooo!
Alfons Kauders

#99 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Alfons Kauders »

triiksa wrote:
japin_mutapi wrote:
triiksa wrote:

Samo hrabro braćo, ne dajte se provocirati. Neprijatelj ne spava. Očistimo prvo svoje redove od provokatora! A onda, zna se...
A onda zna se...

Na Drini granica... Dovedemo Trumpa da napravi zid od 20 metara... I za svaki slucaj pospemo nuklearnim otpadom.

Crna Gora u NATO, bratski sa Albanijom i Kosovom (ako se prethodno i formalno ne ujedine).

Pravi se mali buffer teritorij pod medjunarodnom administracijom, Srijem i Vojvodina, do Zemuna i N. Beograda. Tu ce braca Madjari i Hrvati da uvode red.

Uzeli bi vam i Sandzak, ali gore cete najebat ako vam ih ostavimo.

Sretno i pozdravite Putina.
GeeTnT

#100 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by GeeTnT »

Radi se o ekstremnim grupama bliskim minornim opozicionim grupama u Srbiji, Crnoj Gori i proruskim strankama koji su ostrašćeni kritičari vlasti u Srbiji i premijera Aleksandra Vučića.

Opasan medjudrzavni skandal....uporedio bih ga sa pokusajem izazivanja rata..
Post Reply