Ni vice versa.jeza u ledja wrote:Nece im sigurno biti klijent u stilu oligarha sto bi Trump bio sigurno.
Nešto drugo je on htio reći, baš me zanima šta...
Ni vice versa.jeza u ledja wrote:Nece im sigurno biti klijent u stilu oligarha sto bi Trump bio sigurno.
Dobro to je loše napisano. Ali ono što hoći reći je da niko u Americi ne govori o Hillary. Obama će ispasti pravi mlakonja u odnosu na nju. Mislim da će njena vanjska politika biti puno žešća. To znači više problema i za Rusiju. Istina je da se većina Amerikanaca ne slaže sa trenutnom politikom, a opet svi govore o Trumpu klaunu. Nikoga nije briga za bitne teme.Challenger__ wrote:Možeš li pojasniti ovo... Šta će im raditi baba?

OK, razumijem....Acid25 wrote:...
jeza u ledja wrote:Zakljucit sta tacno hoce Moskva je ko predvidjati vremensku prognozu.
hilari je cisto zlo, tramp ma kolko bio debil ne moze bit gori od nje za ostatak svijetasherbett wrote:ja se ne mogu odlučiti..KB9 wrote:u startu sam reko bolje iko drugi nego hilari tako da bolje tramp definitivno
al on je debil žešći..on nije baš čist..meni se čini da on ne kuži politiku.
Ova je pak premazana, prikrivena..sotona valjda..šta ja znam..
Hilari je "cisto zlo" kao i svaki prethodni americki predsjednik. Trump...nisam siguran kako bih ga nazvao....ali je nedvojbeno opasniji za citav svijet.KB9 wrote:hilari je cisto zlo, tramp ma kolko bio debil ne moze bit gori od nje za ostatak svijetasherbett wrote:ja se ne mogu odlučiti..KB9 wrote:u startu sam reko bolje iko drugi nego hilari tako da bolje tramp definitivno
al on je debil žešći..on nije baš čist..meni se čini da on ne kuži politiku.
Ova je pak premazana, prikrivena..sotona valjda..šta ja znam..
Pa ne bas. Za Hillary Clinton se otprilike zna sta se moze ocekivati, a za tebe predstavlja "cisto zlo", sto nisi obrazlozio.KB9 wrote:necemo se sad ubjedjivat, nema nikakve logike jer oba branimo ciste pretpostavke
sto je hilari bila i sto moze bit ako bude glavna nisu ni slicne stvari, pretpostavke i nista vise, trenutno mozemo imat samo misljenja zasnovana na nagadjanjima i nista vise te zbog toga rasprave nemaju svrhejeza u ledja wrote:Pa ne bas. Za Hillary Clinton se otprilike zna sta se moze ocekivati, a za tebe predstavlja "cisto zlo", sto nisi obrazlozio.KB9 wrote:necemo se sad ubjedjivat, nema nikakve logike jer oba branimo ciste pretpostavke
S druge strane Donald Trump je taj za kojeg samo mozemo pretpostavljati vecinu stvari, ali na osnovu citavog spektra idiotskih izjava i poteza, te cjelokupnog njegovog zivotnog opusa. Donald Trump je taj koji ne shvata ulogu i smisao postojanja nuklearnog naoruzanja, te ga samo to cini najopasnijim mogucim covjekom za buducnost planete.
DIgresija. Imaš li kakva predviđanja u odnosu na tenzije povodom Sirije? Hoće li ovo Administracija "iskulirati" do kraja mandata ili je moguća eskalacija prije izbora, odnosno prije dana inauguracije novog predsjednika?jeza u ledja wrote:...
Tresla se suma, rodio se mis.Acid25 wrote:Wikileaks releases over 2,000 emails from Clinton campaign chair
http://on.rt.com/7rba
To je taj tajming...
isto kao što se i plava haljina sa flekom sperme čuvala neoprana mjesecimaJack Be Nimble wrote:Meni je smijesno da je ovako nesto cucalo na nekom kompjuteru a da niko do sada nije objavilo. Pa neko je to morao cuti 2005, tada kada je Trump bio glavna rality zvijezda, to je bilo pravo vrijeme da se ovako nesto izbaci u medije. Kako mozes imati nesto ovako bombasticno za javnu licnost i cekati 9 godina da bi objavio
O majko gluposti, bezgranične.. Upališ dnevnik federalni, oni o izvinjenju Trampa za prastaru nebitnu izjavu o fatanju, dođeš na forum, isto. Ništa pametno.L u c i f e r wrote:isto kao što se i plava haljina sa flekom sperme čuvala neopranaJack Be Nimble wrote:Meni je smijesno da je ovako nesto
cucalo na nekom kompjuteru a da niko do sada nije objavilo. Pa neko je
to morao cuti 2005, tada kada je Trump bio glavna rality zvijezda, to je
bilo pravo vrijeme da se ovako nesto izbaci u medije. Kako mozes imati
nesto ovako bombasticno za javnu licnost i cekati 9 godina da bi objavio
mjesecima
Ma djaba se sekiras, nije Putin bas tol'ko lud.walk_M-A-N wrote: Mene brine rat, nuklearni, i predsjednik psihopata.
Uostalom sta ce im nuklearni rat ili bilo kakav sukob gdje moraju slati trupe kada je lakse sjediti za kompjutorom i napadati putem tastature.Fudo387 wrote:Ma djaba se sekiras, nije Putin bas tol'ko lud.walk_M-A-N wrote: Mene brine rat, nuklearni, i predsjednik psihopata.