Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
The BEN10

#76 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by The BEN10 »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:Pa i zamisljena je tema kao leksikon, ali je otisla u nostalgiju za nekim forumasima. To je normalno, svakom netko fali. Meni taj @nellington, nimalo. Ali@pipi, jako. @mina isto. BH—X najvise. Iako je tu ponekad nedostaje.mi cesce @plain vanilla.
Moja Kato, nedostaju meni ona vremena kada smo se prepucavale na politici :kiss: . Covjek je sretan sve dok vjeruje da moze i da ce biti bolje. Najljepse dane na forumu sam provela upravo na politici, uzivajuci u beskonacnim raspravama. Tu je i nezaboravna noc "Cekajuci Bozoa", stari forumasi s politike ce se sjetiti.

Niti se moze vratiti vrijeme, niti taj optimizam, nazalost. Tako da ti mogu reci da i meni nedostaju rasprave s tobom, a bogme su cesto bile na rubu incidenta :mrgreen:

S nekim forumasima sam ostala bliska u RL, tako da mi ne nedostaju :mrgreen:
Hahaha, veliki potpis. A vas dvije ste mi, uz Banksya, najsimpatičnije forumašice. Iako se počesto nismo slagali. :kiselavoda: :ruza:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#77 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Truba »

USAblues wrote:
cyprus wrote:Šta je sa mircerkom... ni traga ni glasa...
Cool I pametna Cura .... S dosta razocarenja Rekla je da bi trebala ici u Australiju .... Valjda je dobro ... Sto Joj zelim
ja sam je negdje u gradu vidio...ali ne mogu procijeniti je li dvije ili tri godine
Rockefeller

#78 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Rockefeller »

Sjecam se Zatamnjenih Stakala :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#79 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by bitanga_sa_otesa »

Rockefeller wrote:Sjecam se Zatamnjenih Stakala :lol:
jao hahahhaha
Point.

#80 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Point. »

Sjecam se one teme o stavljanju svojih crteza. Pa frajer postavio neke slike crtane obicnom olovkom kao njegovi crtezi, a nasi Rembrandi, Picassa i Moneti davali savjete da je krut u pokretu kad crta, da to treba malo mekse blabla. Ispostavilo se da je frajer stavljalo slike nekog poznatijeg slikara. Ludnica. :lol: :lol:
Digla_da_kreci

#81 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Digla_da_kreci »

^Jos se frajer bio uzivio :lol: ovi mu daju savjete i kritike, a on odgovara u stilu ma joj jarane zurio sam nisam imao vremena lijepo dovrsiti, to mi je samo hobi, sjenci olovkama 'vako 'nako :lol: dok ga nisu provalili i pobjeze koliko su ga noge nosile :lol:

Sjetih se jos i forumasha @atko, i @bez_ideje, bila mi je draga.. @Toto takodje ali vidim jos je tu.
Gdje nestade lejdiblu iznenada? I burek ubrzo nakon nje...
supercali

#82 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Sjeca li se neko onoga sto je stavljao sliku audija kao da je njegov a ispostavilo se da je komsijin

Ne mogu nikako da se sjetim kako se zvao forumas stariji je bio sto je dolazio na kafe 2008-e i taj period
insomnia78

#83 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by insomnia78 »

A one sto je stavljala sliku nekake desete trebe i jos imala dva-tri profila sa kojih je sama sebi davala podrsku [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Poslije toga su radili Haparati
ExNihilo

#84 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by ExNihilo »

Mačka s puškom i fotošop.
Nepass

#85 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Nepass »

supercali wrote:Sjeca li se neko onoga sto je stavljao sliku audija kao da je njegov a ispostavilo se da je komsijin

Ne mogu nikako da se sjetim kako se zvao forumas stariji je bio sto je dolazio na kafe 2008-e i taj period
A koji kurac se hvaliti pred nepoznatim ljudima tudjim stvarima, sve to dok si anoniman?
asurbanipal

#86 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by asurbanipal »

Nurudin wrote:Vertical Hair Factor
najpametniji lik koji je ikad bio na ovom forumu

Ja bih dodao još @nelingtona, a od još živućih forumaš-a/ica tu je svakako @piupiu

_BataZiv_0809 wrote:Iako je zahmetli, ali dobro bi bilo postavljati i linkove na neke od antologijskih tema i na postove forumasa koji se ovdje spominju.

Jučer nešto sa prijateljem pričao o ovom novokomponovanom kičeraju i pomodarstvu oko djevojačkih večeri, pa otiđoh na šejh Google da vidim kakve će mi odgovore i informacije dati. Među prvim odgovorima mi se našla tema sa ovog foruma "Djevojačko veče". Nakon jučerašnjeg dana i pogledane teme, definitivno jedan od boljih komentara mi je od @JThomas-a :lol na istoimenoj temi: http://forum.klix.ba/djevojacko-vece-t132591.html

:lol: :lol: :lol:
JThomas wrote:pravi cilj nije kurvanje i opijanje, već da jaranice koje se ne udaju i nisu udate zelene od ljubomore, a moraju se praviti da im je drago! :D
Last edited by asurbanipal on 03/10/2016 08:59, edited 1 time in total.
wewa

#87 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by wewa »

Not My Idea wrote::mrgreen: :kiss:

vidi i rizve! ovakve teme uvijek probude stare spamatore :sax:
spamatore :twisted: :skoljka:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#88 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by _BataZiv_0809 »

asurbanipal wrote: Jučer nešto sa prijateljem pričao o ovom novokomponovanom kičeraju i pomodarstvu oko djevojačkih večeri, pa otiđoh na šejh Google da vidim kakve će mi odgovore i informacije dati. Među prvim odgovorima mi se našla tema sa ovog foruma "Djevojačko veče". Nakon jučerašnjeg dana i pogledane teme, definitivno jedan od boljih komentara mi je od @JThomas-a :lol na istoimenoj temi: http://forum.klix.ba/djevojacko-vece-t132591.html

:lol: :lol: :lol:
JThomas wrote:pravi cilj nije kurvanje i opijanje, već da jaranice koje se ne udaju i nisu udate zelene od ljubomore, a moraju se praviti da im je drago! :D
Hahaha sjecam se teme i ovog posta od kolege Tomasa, jer je zavrsio u mojim ćitabima (kao i mnogi drugi od istog autora) :)
madner

#89 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by madner »

Istocnjak je bio napuseni retard koji je raji bio simpatican jer mu nije smetalo sto ima nizak IQ, logicki sklop antilope i moc zakljucivanja puza dok je vjernik. :D
arzuhal

#90 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by arzuhal »

E, kad već pominjete čovjeka, sreo baš ja @nellingtona skoro u Centru za transfuziologiju, pa veli on, dok smo davali krv:

"I ti si 0 +?"
"Jesam!"
"To sam ja naslijedio s očeve strane, a inače više vučem na majčinu stranu zato sam svjetlije kose...E, jes' vidio u hodniku vagu?"
"Aha."
"Stao sam usput, šta ću kad volim brojeve i to, pa veli vaga 79 kila, dobro je...Na moju visnu od 186 cm, tamam..."
-"Pa jest, šta te briga...Jel to nosiš leće u boji ili su ti oči tamno smeđe?" pitam ga
"Nije, to mi je prirodna boja."
"Ok."

Na izlasku se pozdravimo a on sjede u svog metalik sivog Pežoa 207 reg. tab. 801-A-977 i ode ka Stupu gdje inače stanuje.

Inače, jedan od najboljih likova mi je bio definitivno @prljava_komunjara, taj se nije skid'o s BC-a, nabij'o haman dnevno hiljadarke postova na Kaladontu, Ili-ili i to, k'o ništa...Ne znam šta se desi liku, meni jedan od dražih koje sam upratio :-D
Thorgerson

#91 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Thorgerson »

Nosferatu - Gdje li je nestao? Odjednom je prestao sa postovima. :|

dresdener78 - Na temi o GRAS-u, javnom saobracaju. Čeh, naučio naš jezik :-) , napisao knjigu o sarajevskom tramvaju. :-) Zna vise o javnom saobracaju u Sarajevu, nego direktor GRAS-a, te kantonalni ministar saobracaja. :D :thumbup:

Jan Čihák
http://www.amazon.de/Strassenbahnen-Tro ... 3950330429

http://www.bahnmedien.at/sarajevo/

Najsmjesnije, covjeka tamo na temi prozivaju da radi u gras-u, da je bimin rođak itd. :D

Mada, inace to je ogledalo ovog foruma. Tesko je stvarno nesto pametno procitati, takvi postovi su postali rijetkost.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#92 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Chmoljo »

nosferatu je banovan od strane zooma mislim, ali sigurno u njegov vakat. sa namjerom je napisao takav post i otišao u vječna lovišta.

Fair Life isto tako.

lejdi i burek su se zasitili svega. nisu isparili, nisu se zavukli negdje zbog nečega. rade što su i radili i prije, samo ih nema na forumu.
cyprus

#93 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by cyprus »

Pade mi na um TruePath (ili tako nešto), veliki musliman i Bošnjak :mrgreen: Ako se ne varam on je nestao nakon što mu je neko ovdje okačio sliku djevojke, Šveđanke ako se ne varam...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#94 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Chmoljo »

vraćao se kloniran, ali... :D
Banksy

#95 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Banksy »

Gojeni H wrote:
Nosara (s ovim likom se imalo smisla prepirati)
:lol: :thumbup:

Niko me na politici nije tako drsko i bezobrazno vrijeđao kao on, a opet pametan i beskrajno duhovit :lol: da mi je bio najdraži... :mrgreen:
Ne vidim ga mjesecima, baš fali...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#96 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by _BataZiv_0809 »

Chmoljo wrote:vraćao se kloniran, ali... :D
Ko se jos vracao kloniran :per:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#97 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

_BataZiv_0809 wrote: Ko se jos vracao kloniran :per:
bolje pitanje je ko nije :mrgreen:
muha_sa

#98 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by muha_sa »

Chmoljo wrote:nosferatu je banovan od strane zooma mislim, ali sigurno u njegov vakat. sa namjerom je napisao takav post i otišao u vječna lovišta.

Fair Life isto tako.

lejdi i burek su se zasitili svega. nisu isparili, nisu se zavukli negdje zbog nečega. rade što su i radili i prije, samo ih nema na forumu.
pokoj mu duši :(
Capajebo

#99 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

cyprus wrote:Pade mi na um TruePath (ili tako nešto), veliki musliman i Bošnjak :mrgreen: Ako se ne varam on je nestao nakon što mu je neko ovdje okačio sliku djevojke, Šveđanke ako se ne varam...
I to dobre, sto bi se reklo u narodu mashala, svedjanke :mrgreen: :lol:
bingov buraz

#100 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by bingov buraz »

Chmoljo wrote:nosferatu je banovan od strane zooma mislim, ali sigurno u njegov vakat. sa namjerom je napisao takav post i otišao u vječna lovišta.

Fair Life isto tako.

Zar Fair Life nije rahmetli ili sam pomijesao?
Post Reply