Hahaha, veliki potpis. A vas dvije ste mi, uz Banksya, najsimpatičnije forumašice. Iako se počesto nismo slagali.plain vanilla wrote:Moja Kato, nedostaju meni ona vremena kada smo se prepucavale na politiciKatarinaKosaca wrote:Pa i zamisljena je tema kao leksikon, ali je otisla u nostalgiju za nekim forumasima. To je normalno, svakom netko fali. Meni taj @nellington, nimalo. Ali@pipi, jako. @mina isto. BH—X najvise. Iako je tu ponekad nedostaje.mi cesce @plain vanilla.. Covjek je sretan sve dok vjeruje da moze i da ce biti bolje. Najljepse dane na forumu sam provela upravo na politici, uzivajuci u beskonacnim raspravama. Tu je i nezaboravna noc "Cekajuci Bozoa", stari forumasi s politike ce se sjetiti.
Niti se moze vratiti vrijeme, niti taj optimizam, nazalost. Tako da ti mogu reci da i meni nedostaju rasprave s tobom, a bogme su cesto bile na rubu incidenta![]()
S nekim forumasima sam ostala bliska u RL, tako da mi ne nedostaju
Leksikon foruma sax i klix
-
The BEN10
#76 Re: Leksikon foruma sax i klix
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#77 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja sam je negdje u gradu vidio...ali ne mogu procijeniti je li dvije ili tri godineUSAblues wrote:Cool I pametna Cura .... S dosta razocarenja Rekla je da bi trebala ici u Australiju .... Valjda je dobro ... Sto Joj zelimcyprus wrote:Šta je sa mircerkom... ni traga ni glasa...
- Rockefeller
#78 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sjecam se Zatamnjenih Stakala 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#79 Re: Leksikon foruma sax i klix
jao hahahhahaRockefeller wrote:Sjecam se Zatamnjenih Stakala
- Point.
#80 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sjecam se one teme o stavljanju svojih crteza. Pa frajer postavio neke slike crtane obicnom olovkom kao njegovi crtezi, a nasi Rembrandi, Picassa i Moneti davali savjete da je krut u pokretu kad crta, da to treba malo mekse blabla. Ispostavilo se da je frajer stavljalo slike nekog poznatijeg slikara. Ludnica.

- Digla_da_kreci
#81 Re: Leksikon foruma sax i klix
^Jos se frajer bio uzivio
ovi mu daju savjete i kritike, a on odgovara u stilu ma joj jarane zurio sam nisam imao vremena lijepo dovrsiti, to mi je samo hobi, sjenci olovkama 'vako 'nako
dok ga nisu provalili i pobjeze koliko su ga noge nosile
Sjetih se jos i forumasha @atko, i @bez_ideje, bila mi je draga.. @Toto takodje ali vidim jos je tu.
Gdje nestade lejdiblu iznenada? I burek ubrzo nakon nje...
Sjetih se jos i forumasha @atko, i @bez_ideje, bila mi je draga.. @Toto takodje ali vidim jos je tu.
Gdje nestade lejdiblu iznenada? I burek ubrzo nakon nje...
- supercali
#82 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sjeca li se neko onoga sto je stavljao sliku audija kao da je njegov a ispostavilo se da je komsijin
Ne mogu nikako da se sjetim kako se zvao forumas stariji je bio sto je dolazio na kafe 2008-e i taj period
Ne mogu nikako da se sjetim kako se zvao forumas stariji je bio sto je dolazio na kafe 2008-e i taj period
- insomnia78
#83 Re: Leksikon foruma sax i klix
A one sto je stavljala sliku nekake desete trebe i jos imala dva-tri profila sa kojih je sama sebi davala podrsku [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Poslije toga su radili Haparati
Poslije toga su radili Haparati
- ExNihilo
#84 Re: Leksikon foruma sax i klix
Mačka s puškom i fotošop.
-
Nepass
#85 Re: Leksikon foruma sax i klix
A koji kurac se hvaliti pred nepoznatim ljudima tudjim stvarima, sve to dok si anoniman?supercali wrote:Sjeca li se neko onoga sto je stavljao sliku audija kao da je njegov a ispostavilo se da je komsijin
- asurbanipal
#86 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nurudin wrote:Vertical Hair Factor
najpametniji lik koji je ikad bio na ovom forumu
Ja bih dodao još @nelingtona, a od još živućih forumaš-a/ica tu je svakako @piupiu
_BataZiv_0809 wrote:Iako je zahmetli, ali dobro bi bilo postavljati i linkove na neke od antologijskih tema i na postove forumasa koji se ovdje spominju.
Jučer nešto sa prijateljem pričao o ovom novokomponovanom kičeraju i pomodarstvu oko djevojačkih večeri, pa otiđoh na šejh Google da vidim kakve će mi odgovore i informacije dati. Među prvim odgovorima mi se našla tema sa ovog foruma "Djevojačko veče". Nakon jučerašnjeg dana i pogledane teme, definitivno jedan od boljih komentara mi je od @JThomas-a :lol na istoimenoj temi: http://forum.klix.ba/djevojacko-vece-t132591.html
JThomas wrote:pravi cilj nije kurvanje i opijanje, već da jaranice koje se ne udaju i nisu udate zelene od ljubomore, a moraju se praviti da im je drago!
Last edited by asurbanipal on 03/10/2016 08:59, edited 1 time in total.
- wewa
#87 Re: Leksikon foruma sax i klix
spamatoreNot My Idea wrote:![]()
![]()
vidi i rizve! ovakve teme uvijek probude stare spamatore
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#88 Re: Leksikon foruma sax i klix
Hahaha sjecam se teme i ovog posta od kolege Tomasa, jer je zavrsio u mojim ćitabima (kao i mnogi drugi od istog autora)asurbanipal wrote: Jučer nešto sa prijateljem pričao o ovom novokomponovanom kičeraju i pomodarstvu oko djevojačkih večeri, pa otiđoh na šejh Google da vidim kakve će mi odgovore i informacije dati. Među prvim odgovorima mi se našla tema sa ovog foruma "Djevojačko veče". Nakon jučerašnjeg dana i pogledane teme, definitivno jedan od boljih komentara mi je od @JThomas-a :lol na istoimenoj temi: http://forum.klix.ba/djevojacko-vece-t132591.html
![]()
![]()
![]()
JThomas wrote:pravi cilj nije kurvanje i opijanje, već da jaranice koje se ne udaju i nisu udate zelene od ljubomore, a moraju se praviti da im je drago!
- madner
#89 Re: Leksikon foruma sax i klix
Istocnjak je bio napuseni retard koji je raji bio simpatican jer mu nije smetalo sto ima nizak IQ, logicki sklop antilope i moc zakljucivanja puza dok je vjernik. 
- arzuhal
#90 Re: Leksikon foruma sax i klix
E, kad već pominjete čovjeka, sreo baš ja @nellingtona skoro u Centru za transfuziologiju, pa veli on, dok smo davali krv:
"I ti si 0 +?"
"Jesam!"
"To sam ja naslijedio s očeve strane, a inače više vučem na majčinu stranu zato sam svjetlije kose...E, jes' vidio u hodniku vagu?"
"Aha."
"Stao sam usput, šta ću kad volim brojeve i to, pa veli vaga 79 kila, dobro je...Na moju visnu od 186 cm, tamam..."
-"Pa jest, šta te briga...Jel to nosiš leće u boji ili su ti oči tamno smeđe?" pitam ga
"Nije, to mi je prirodna boja."
"Ok."
Na izlasku se pozdravimo a on sjede u svog metalik sivog Pežoa 207 reg. tab. 801-A-977 i ode ka Stupu gdje inače stanuje.
Inače, jedan od najboljih likova mi je bio definitivno @prljava_komunjara, taj se nije skid'o s BC-a, nabij'o haman dnevno hiljadarke postova na Kaladontu, Ili-ili i to, k'o ništa...Ne znam šta se desi liku, meni jedan od dražih koje sam upratio
"I ti si 0 +?"
"Jesam!"
"To sam ja naslijedio s očeve strane, a inače više vučem na majčinu stranu zato sam svjetlije kose...E, jes' vidio u hodniku vagu?"
"Aha."
"Stao sam usput, šta ću kad volim brojeve i to, pa veli vaga 79 kila, dobro je...Na moju visnu od 186 cm, tamam..."
-"Pa jest, šta te briga...Jel to nosiš leće u boji ili su ti oči tamno smeđe?" pitam ga
"Nije, to mi je prirodna boja."
"Ok."
Na izlasku se pozdravimo a on sjede u svog metalik sivog Pežoa 207 reg. tab. 801-A-977 i ode ka Stupu gdje inače stanuje.
Inače, jedan od najboljih likova mi je bio definitivno @prljava_komunjara, taj se nije skid'o s BC-a, nabij'o haman dnevno hiljadarke postova na Kaladontu, Ili-ili i to, k'o ništa...Ne znam šta se desi liku, meni jedan od dražih koje sam upratio
- Thorgerson
#91 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nosferatu - Gdje li je nestao? Odjednom je prestao sa postovima.
dresdener78 - Na temi o GRAS-u, javnom saobracaju. Čeh, naučio naš jezik
, napisao knjigu o sarajevskom tramvaju.
Zna vise o javnom saobracaju u Sarajevu, nego direktor GRAS-a, te kantonalni ministar saobracaja.
Jan Čihák
http://www.amazon.de/Strassenbahnen-Tro ... 3950330429
http://www.bahnmedien.at/sarajevo/
Najsmjesnije, covjeka tamo na temi prozivaju da radi u gras-u, da je bimin rođak itd.
Mada, inace to je ogledalo ovog foruma. Tesko je stvarno nesto pametno procitati, takvi postovi su postali rijetkost.
dresdener78 - Na temi o GRAS-u, javnom saobracaju. Čeh, naučio naš jezik
Jan Čihák
http://www.amazon.de/Strassenbahnen-Tro ... 3950330429
http://www.bahnmedien.at/sarajevo/
Najsmjesnije, covjeka tamo na temi prozivaju da radi u gras-u, da je bimin rođak itd.
Mada, inace to je ogledalo ovog foruma. Tesko je stvarno nesto pametno procitati, takvi postovi su postali rijetkost.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#92 Re: Leksikon foruma sax i klix
nosferatu je banovan od strane zooma mislim, ali sigurno u njegov vakat. sa namjerom je napisao takav post i otišao u vječna lovišta.
Fair Life isto tako.
lejdi i burek su se zasitili svega. nisu isparili, nisu se zavukli negdje zbog nečega. rade što su i radili i prije, samo ih nema na forumu.
Fair Life isto tako.
lejdi i burek su se zasitili svega. nisu isparili, nisu se zavukli negdje zbog nečega. rade što su i radili i prije, samo ih nema na forumu.
- cyprus
#93 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pade mi na um TruePath (ili tako nešto), veliki musliman i Bošnjak
Ako se ne varam on je nestao nakon što mu je neko ovdje okačio sliku djevojke, Šveđanke ako se ne varam...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#94 Re: Leksikon foruma sax i klix
vraćao se kloniran, ali... 
- Banksy
#95 Re: Leksikon foruma sax i klix
Gojeni H wrote:
Nosara (s ovim likom se imalo smisla prepirati)
Niko me na politici nije tako drsko i bezobrazno vrijeđao kao on, a opet pametan i beskrajno duhovit
Ne vidim ga mjesecima, baš fali...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#96 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ko se jos vracao kloniranChmoljo wrote:vraćao se kloniran, ali...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#97 Re: Leksikon foruma sax i klix
bolje pitanje je ko nije_BataZiv_0809 wrote: Ko se jos vracao kloniran
- muha_sa
#98 Re: Leksikon foruma sax i klix
pokoj mu dušiChmoljo wrote:nosferatu je banovan od strane zooma mislim, ali sigurno u njegov vakat. sa namjerom je napisao takav post i otišao u vječna lovišta.
Fair Life isto tako.
- Capajebo
#99 Re: Leksikon foruma sax i klix
I to dobre, sto bi se reklo u narodu mashala, svedjankecyprus wrote:Pade mi na um TruePath (ili tako nešto), veliki musliman i BošnjakAko se ne varam on je nestao nakon što mu je neko ovdje okačio sliku djevojke, Šveđanke ako se ne varam...
- bingov buraz
#100 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zar Fair Life nije rahmetli ili sam pomijesao?Chmoljo wrote:nosferatu je banovan od strane zooma mislim, ali sigurno u njegov vakat. sa namjerom je napisao takav post i otišao u vječna lovišta.
Fair Life isto tako.