Lejla Colak uzvraca udarac!
- Matzan
#76 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Cijela ova trakavica počinje ličiti na ono FB kmečanje "cukoljubaca" koji prodaju priču o silnom i neviđenom pokolju pasa od strane varvara iz Sarajeva kakve svijet još nije vidio, a sve da bi se guzovače namakao koji eurić ili dolarčić.
Ali et', svašta ljudima danas može pod kapu.
Ali et', svašta ljudima danas može pod kapu.
- asurbanipal
#77 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Capajebo wrote: A sto nije drzava privela i one sto su joj prijetili, npr. muslimana koji ne vjeruje u Boga

- fatamorgana
#78 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Šta goĆ da je u pitanju treba joj Mojsija poslat' da je malo vaspitno klepi u treće oko, može onim pločama a može i nečim od plastike!piupiu wrote:A možda je ipak u pitanju hipopotamusfatamorgana wrote:
ZnaĆi ne pomaže ni treće oko oko?(kad već zakaže hipotalamus)
![]()
![]()
- Capajebo
#79 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Hazime, imamo bingo!asurbanipal wrote:Capajebo wrote: A sto nije drzava privela i one sto su joj prijetili, npr. muslimana koji ne vjeruje u Boga
![]()
![]()
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#80 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Stoji da je do društva pa to već znamo kakvo nam je isto zar ne? Zato sam i rekao nema više ideala za koje bi nove generacije nešto žrtvovale, ne daj bože žrtvovati život, imetak...itd. Po meni je gore što su u Bijeljini nedavno pretukli Duška Tomića zbog političkih stavova ali eto Leili prijetili i odma terorizam, ISIL...piupiu wrote:
Ma, kakav tekst, bolan - Facebook status od tri rečenice! Šta je njena motivacija, uopšte me ne interesuje. Činjenica da joj je prijećeno silovanjem zbog iznošenja (glupog) mišljenja u kojoj su religijski simbol i simbol seksualnog samozodovaljavanja stavljeni u istu rečenicu. Izvini, nije do Lejle, do društva je.
- arzuhal
#81 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ko se u Bosni nije rodio taj nije ni živio...Šta sve mi imamo, pola Evrope nema u književnosti, u fikciji...asurbanipal wrote:Capajebo wrote: A sto nije drzava privela i one sto su joj prijetili, npr. muslimana koji ne vjeruje u Boga
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#82 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ja nisam vidio u prigodnom, dirljivom i duboko emotivnom video-klipu-zahvalnici da piše survivor of ISIL, terrorism, nego islam...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji da je do društva pa to već znamo kakvo nam je isto zar ne? Zato sam i rekao nema više ideala za koje bi nove generacije nešto žrtvovale, ne daj bože žrtvovati život, imetak...itd. Po meni je gore što su u Bijeljini nedavno pretukli Duška Tomića zbog političkih stavova ali eto Leili prijetili i odma terorizam, ISIL...piupiu wrote:
Ma, kakav tekst, bolan - Facebook status od tri rečenice! Šta je njena motivacija, uopšte me ne interesuje. Činjenica da joj je prijećeno silovanjem zbog iznošenja (glupog) mišljenja u kojoj su religijski simbol i simbol seksualnog samozodovaljavanja stavljeni u istu rečenicu. Izvini, nije do Lejle, do društva je.
-
dezurni_ucenik
#83 Re: RE: Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
insomnia78 wrote:Naravno da je anonimus. Nije nastupala ko novinar Klixa niti skrabala po klixuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Pa nije ona anonimus, ona je novinar klix-a? Da se razumijemo, prijetnje osuđujem naravno.insomnia78 wrote:[
Pa je l ona kriva sto su se veliki vjernici nasli uvrjedjeni fejsbuk statusom nekog anonimusa?
Eno onaj lik, pekar iz Vogosce ubi po twitteru sa podrskom cetnicima pa ga ovdje na forumu brane. Al kad darnes u din, eee
Ko brani pekara ???
-
super_bayern
#84 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
nemam fb, postaj screenshot od njega ili ako je yt postavi video od šaranadezurni_ucenik wrote:insomnia78 wrote:Pa je l ona kriva sto su se veliki vjernici nasli uvrjedjeni fejsbuk statusom nekog anonimusa?dezurni_ucenik wrote:Djevojka je vjerovatno ciljano napisala onaj status i sad nam se javlja sa zapada kmececi ko da su joj ISILovci prijetili.
Sharan objasnio sve dole u komentarima [emoji106]
Obicno kmecanje od strane ateistickih furaca, vidi ja pametna, vi vjernici ste seljacine zatucane. To ti je ta prica.
Prijetnje ne podrzavam pogotovo od onog kretena sto je spomenuo silovanje.
I jos jednom, Sharan objasnio sve.
- Drvosjeca iz Dejcica
#85 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Pa dobro zna Leila šta radi. Drugi će spojiti taj islam, terorizam, ISIL i BH muslimane.arzuhal wrote:Ja nisam vidio u prigodnom, dirljivom i duboko emotivnom video-klipu-zahvalnici da piše survivor of ISIL, terrorism, nego islam...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji da je do društva pa to već znamo kakvo nam je isto zar ne? Zato sam i rekao nema više ideala za koje bi nove generacije nešto žrtvovale, ne daj bože žrtvovati život, imetak...itd. Po meni je gore što su u Bijeljini nedavno pretukli Duška Tomića zbog političkih stavova ali eto Leili prijetili i odma terorizam, ISIL...piupiu wrote:
-
dezurni_ucenik
#86 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
super_bayern wrote:
nemam fb, postaj screenshot od njega ili ako je yt postavi video od šarana
Pogledaj u youtube komentarima.
- insomnia78
#87 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Eno teme pa gledajdezurni_ucenik wrote:insomnia78 wrote:Naravno da je anonimus. Nije nastupala ko novinar Klixa niti skrabala po klixuDrvosjeca iz Dejcica wrote: Pa nije ona anonimus, ona je novinar klix-a? Da se razumijemo, prijetnje osuđujem naravno.
Eno onaj lik, pekar iz Vogosce ubi po twitteru sa podrskom cetnicima pa ga ovdje na forumu brane. Al kad darnes u din, eee
Ko brani pekara ???
- ho oponopono
#88 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
...ja biću poznata, znam biću poznata
jer sam o dildu i vjeri spelovala...u svim novinama, u svim novinama...
...samo ja sam falila, ja sam falila, da bih bila viđena svim novinama, u svim novinama...
...samo ja sam falila, ja sam falila, da bih bila viđena svim novinama, u svim novinama...
-
dezurni_ucenik
#91 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
insomnia78 wrote:Eno teme pa gledajdezurni_ucenik wrote:insomnia78 wrote:[
Naravno da je anonimus. Nije nastupala ko novinar Klixa niti skrabala po klixu
Ko brani pekara ???
Dovoljno si dugo na ovom forumu da mozes skontati ko moze braniti takve likove. Malo se i ti volis pravit lud u zadnje vrijeme.
- muha_sa
#92 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
trebal pratnjaho oponopono wrote:...ja biću poznata, znam biću poznata
džabalesku sviram

- fatamorgana
#93 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Za sve kriv je neki pekar, samo jedan mali pekar ....insomnia78 wrote:Eno teme pa gledajdezurni_ucenik wrote:
Ko brani pekara ???
- piupiu
#94 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Što je dokaz da svo to naše netolerisanje svega i svačega potiče iz identične kombinacije narcisoidnosti, autoritarnosti i nasilništva. Koje meni užasno ide na nerve. Prvenstveno zbog prvog i trećeg dijela - narcisoidnost povezana sa nasiljem.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji da je do društva pa to već znamo kakvo nam je isto zar ne? Zato sam i rekao nema više ideala za koje bi nove generacije nešto žrtvovale, ne daj bože žrtvovati život, imetak...itd. Po meni je gore što su u Bijeljini nedavno pretukli Duška Tomića zbog političkih stavova ali eto Leili prijetili i odma terorizam, ISIL...piupiu wrote:
-
dezurni_ucenik
#95 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
cassius wrote:
To je to
- ho oponopono
#96 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
muha_sa wrote:trebal pratnjaho oponopono wrote:...ja biću poznata, znam biću poznata
...samo ja sam falila, ja sam falila, da bih bila viđena svim novinama, u svim novinama...![]()
džabalesku sviram
...ooo udri, udri, udri Mujo...
...Muhac...
- pirpa
#97 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
sad smo kompletnti...nek dernek pocne a ti muha samo deri dok ti prsti ne utrnemuha_sa wrote:trebal pratnjaho oponopono wrote:...ja biću poznata, znam biću poznata
...samo ja sam falila, ja sam falila, da bih bila viđena svim novinama, u svim novinama...![]()
džabalesku sviram
- piupiu
#98 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Video je manipulativan, patetičan i zlonamjeran ("survivor of islam"). I još jedan dokaz o 'mudrosti' spisateljice Čolak. Nažalost.arzuhal wrote:Ja nisam vidio u prigodnom, dirljivom i duboko emotivnom video-klipu-zahvalnici da piše survivor of ISIL, terrorism, nego islam...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji da je do društva pa to već znamo kakvo nam je isto zar ne? Zato sam i rekao nema više ideala za koje bi nove generacije nešto žrtvovale, ne daj bože žrtvovati život, imetak...itd. Po meni je gore što su u Bijeljini nedavno pretukli Duška Tomića zbog političkih stavova ali eto Leili prijetili i odma terorizam, ISIL...piupiu wrote:
- KB9
#99 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ja sam ovu lejlu u startu podrzavo i vazda cu podrzavat da svako ima pravo na misljenje, nebitno kakvo je i po pitanju cega, objektivno ce se ono kasnije ispostavit da li je ispravno il ne al ovaj sad potez joj je toliko jadan da je prosto nemoguce opisat kolko je sama sebe degradirala u ocima svih, jadno da jadnije ne moze
tuka mala kao prezivila islam, pa kako je stid nije
tuka mala kao prezivila islam, pa kako je stid nije
- Tito_i_Partija