I njegov bivsi kolega Smuljagic nas je bombardirao toboznjom anketama da vodi za clana Predsjednistva, a jedva treci zavrsio. Ovom se vidi da ne voli skolu ni citanje, a da nije ni plaho bistar. Ne znam sta njim dobivamo sem mozda Cecinog koncerta na Kosevu?Crvene_brigade wrote:Po nezvaničnim informacijama još će neki kandidati sa ljevice odustati do petka. Izgleda da će Ajnadžić izgubiti u Centru?
Koga za načelnika Općine Centar?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#76 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
- mp3sa
#77 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Meni samo nije jasno na osnovu cega se smatra da je Samer Residat dobar izbor za nacelnika?
Sta su mu reference? Vodio je ljude na ljetovanja pa moze i opstinu? Hoce li nam kao nacelnik zavrtati pare kao sto je u agenciji za izmisljene izlete? Da li da ocekujemo opet nepismena saopstenja kao dok je bio ministar?
Ove godine su kandidati zalosni, ali me Samer ubjedljivo najvise nervira kopirajuci Zeljka Lagumdziju sa svojim prepotentnim stavom da je on i samo on apsolutna istina i nada ove zemlje...
Sta su mu reference? Vodio je ljude na ljetovanja pa moze i opstinu? Hoce li nam kao nacelnik zavrtati pare kao sto je u agenciji za izmisljene izlete? Da li da ocekujemo opet nepismena saopstenja kao dok je bio ministar?
Ove godine su kandidati zalosni, ali me Samer ubjedljivo najvise nervira kopirajuci Zeljka Lagumdziju sa svojim prepotentnim stavom da je on i samo on apsolutna istina i nada ove zemlje...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#78 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
pretjeruješ. koliko sam mogao upratiti njegovo gostovanje kod mime, jasno je rekao da je drugi i da se treba potruditi i mlade zainteresovati da izađu na izbore.KatarinaKosaca wrote:I njegov bivsi kolega Smuljagic nas je bombardirao toboznjom anketama da vodi za clana Predsjednistva, a jedva treci zavrsio. Ovom se vidi da ne voli skolu ni citanje, a da nije ni plaho bistar. Ne znam sta njim dobivamo sem mozda Cecinog koncerta na Kosevu?Crvene_brigade wrote:Po nezvaničnim informacijama još će neki kandidati sa ljevice odustati do petka. Izgleda da će Ajnadžić izgubiti u Centru?
ostatak neću komentarisati, jer koliko vidim nije se rodio ko je tebi ugodio, tako da je i tvoja kampanja koju odlično radiš za ajnadžića na ovom forumu pročitana priča. toliko od mene, nadam se sa ćemo 3.9. nastaviti konverzaciju.
ps nisam glasao na ovoj anketi
Last edited by malakh on 26/09/2016 19:59, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#79 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Za Ajnadzica....
pa, za Bekana cu glasat. Al ako ti kazes da tadim za Ajnadzica ok. 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#80 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
tvoj glas za bekana je istinit i validan kao i moj za ajnadžića...KatarinaKosaca wrote:Za Ajnadzica....pa, za Bekana cu glasat. Al ako ti kazes da tadim za Ajnadzica ok.
- KatarinaKosaca
#81 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
ok, kad tako kazes.malakh wrote:tvoj glas za bekana je istinit i validan kao i moj za ajnadžića...KatarinaKosaca wrote:Za Ajnadzica....pa, za Bekana cu glasat. Al ako ti kazes da tadim za Ajnadzica ok.
-
VjecitiStudent
#82 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Po nezvaničnim informacijama, pojedini kandidati ljevice šire lažne glasine kako su svi ostali odustali, pa onda treba samo za njih glasati.Crvene_brigade wrote:Po nezvaničnim informacijama još će neki kandidati sa ljevice odustati do petka. Izgleda da će Ajnadžić izgubiti u Centru?
- Banksy
#83 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ovo si trebao na DF temu.malakh wrote:
http://m.vijesti.ba/clanak/326248/u-cen ... edan-glas?
...rekao za je TV OBN, kandidat za načelnika općine Centar ( Sarajevo) Samer Rešidat.
-
putokaz1
#84 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Vlasta i kamočaji bi trebali odustat?1
-
Crvene_brigade
#85 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ne radi se o glasinama, nego o razmisljanima unutar ljevice i centra (minus NS koja sve više izgleda kao lijevo-liberalno krilo SDA) da se okupe oko najjačeg kandidata prema anketama. Sve će biti poznato, najkasnije do petka.VjecitiStudent wrote:Po nezvaničnim informacijama, pojedini kandidati ljevice šire lažne glasine kako su svi ostali odustali, pa onda treba samo za njih glasati.Crvene_brigade wrote:Po nezvaničnim informacijama još će neki kandidati sa ljevice odustati do petka. Izgleda da će Ajnadžić izgubiti u Centru?
-
VjecitiStudent
#86 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
U Centru su izbori za najšupka "ljevice", gdje su Kamočaj i Rešidat kandidati sa najvećim šansama za ovu prestižnu titulu.mp3sa wrote:Meni samo nije jasno na osnovu cega se smatra da je Samer Residat dobar izbor za nacelnika?
-
VjecitiStudent
#87 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
ankete i bh. izboriCrvene_brigade wrote:
Ne radi se o glasinama, nego o razmisljanima unutar ljevice i centra (minus NS koja sve više izgleda kao lijevo-liberalno krilo SDA) da se okupe oko najjačeg kandidata prema anketama. Sve će biti poznato, najkasnije do petka.
Čak je i Ajnadžić više lijevo od pojedinih.
-
Crvene_brigade
#88 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ne mislim ništa (u političkom i ljudskom smislu) dobro o toj dvojici, a kao ostali kandidati su "uvažena gospoda"?VjecitiStudent wrote:U Centru su izbori za najšupka "ljevice", gdje su Kamočaj i Rešidat kandidati sa najvećim šansama za ovu prestižnu titulu.mp3sa wrote:Meni samo nije jasno na osnovu cega se smatra da je Samer Residat dobar izbor za nacelnika?
-
putokaz1
#89 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Trebao sam i ja biti ''nezavisni lijevi'' kandidat u Centru vidim da je to sad trend....
-
VjecitiStudent
#90 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Izbor jednog od te dvojice ili Ajnadžića će biti samo nastavak udruženog zločinačkog poduhvata u kojem trenutno zajedno učestvuju u Centru, što lično, što po stranačkoj liniji, ključna fraza "građevinsko zemljište".Crvene_brigade wrote:Ne mislim ništa (u političkom i ljudskom smislu) dobro o toj dvojici, a kao ostali kandidati su "uvažena gospoda"?VjecitiStudent wrote:U Centru su izbori za najšupka "ljevice", gdje su Kamočaj i Rešidat kandidati sa najvećim šansama za ovu prestižnu titulu.mp3sa wrote:Meni samo nije jasno na osnovu cega se smatra da je Samer Residat dobar izbor za nacelnika?
Ni ostali ne djeluju impresivno, no barem nemaju teret takvog nasljeđa.
- malakh
#91 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
a kandidati ljevice rade ličnu kampanju 100 na sat. samo budala može povjerovati u takve nebuloze...VjecitiStudent wrote:
Po nezvaničnim informacijama, pojedini kandidati ljevice šire lažne glasine kako su svi ostali odustali, pa onda treba samo za njih glasati.
- malakh
#92 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
i baš će taj drugi "najšupak" ljevice poderati onog "demokratu", "ratnog heroja", "generala" ajnadžićaVjecitiStudent wrote:
U Centru su izbori za najšupka "ljevice", gdje su Kamočaj i Rešidat kandidati sa najvećim šansama za ovu prestižnu titulu.
-
Horcrux
#93 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Sta je s Niksicem, kakvi su njegovi izgledi?
Usput, nisam iz Centra, ali da jesam glasao bih za njega. Na stranu salu i zajebanciju koju prosipa, ali se cini da covjek zna sta govori i kako to da ostvari. Pogotovo ova prica oko toga da vlast u Centru mora biti gradjanska, a ne stranacka. Mislim, barem se meni cini da sve sto govori je logicno i prilicno progresivno u odnosu na sve sto sam do sad igdje cuo.
Usput, nisam iz Centra, ali da jesam glasao bih za njega. Na stranu salu i zajebanciju koju prosipa, ali se cini da covjek zna sta govori i kako to da ostvari. Pogotovo ova prica oko toga da vlast u Centru mora biti gradjanska, a ne stranacka. Mislim, barem se meni cini da sve sto govori je logicno i prilicno progresivno u odnosu na sve sto sam do sad igdje cuo.
Last edited by Horcrux on 26/09/2016 23:24, edited 1 time in total.
-
leechild
#95 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Samer Rešidat naravno!

-
DonieBrasco
#96 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Da li je neko pratio ovog Rasidata predhodnih godina, ko je on, sta je po zanimanju, politicka proslost ?
Ako neko moze u kratkim crtama.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#97 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
I za Admira Bukvu prije nego za jos jednog nezasluzenog generala koji je poznat po tome gdje dodje tu trava ne raste. SDA/SBB koalicija je evo upravo ovih dana pokazala "da rata nece biti" kao sto nam je pokazala i SDA to jest njen vodja "90-tih godina. Za crnog djavola bi glasao ali za SDA/SBB nikad a mozda ni tad.
- Better Man
#98 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ljevica ako bude imala iole mozga, do petka će se dogovoriti i svi će povući svoje kandidature u korist kandidata sa najviše šansi i tako srušiti snove mafijaško - krimanlne SDA i korumpirabnog ratnog profitera Ajnadžića. Od ne znam koliko kandidata za načelnike na ovim izborima, njih više od 50 su ljudi koji su osuđeni za teška krivična djela ili se vode sudski postupci protiv njih. Ovaj podatak je sramotan i odgovornost je isključivo na CIK-u. Kad se bilo gdje danas zapošljvate traže Vam uvjerenje o nekažnjavanju, dok kad se kaniduješ za načelnika ili čak višu pozicju to vam ne treba. Cirkus od države.Crvene_brigade wrote:
Ne radi se o glasinama, nego o razmisljanima unutar ljevice i centra (minus NS koja sve više izgleda kao lijevo-liberalno krilo SDA) da se okupe oko najjačeg kandidata prema anketama. Sve će biti poznato, najkasnije do petka.
- biske
#99 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
sudeći po ovim "anketama", ne bi me iznenadilo da pobijedi kamočaji. 
- KatarinaKosaca
#100 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
SSS 2 gimnazija. Na pocetku rata odlazi u Jordan. Tamo dangubi. Dezerter u to vrijeme. Sad je to zabranjeno tako reci.Vraca se i otvara turisticku agenciju. U Beogradu culi da «postoji osoba koja jako voli pjesmu ludi ljetnji ples» pa pocinje njegova,saradnja sa prekodrinskom estradom.DonieBrasco wrote:Da li je neko pratio ovog Rasidata predhodnih godina, ko je on, sta je po zanimanju, politicka proslost ?
Kad je DF bio u koaliciji sa SDA bio ministar kulture KS. Organizirao koncerte turbo folka. Ostao upamcen po izjavi «Bas i ne volim citati». Organizirao docek mlade kosarkaske reprezentacije, valjda jedino dobro. Nasao kratkorocno rjesenje da otkljuca Zemaljski muzej. Nije otisao na koncert Milanske skale kao ministar kulture. Volio stalno ponavljati kako je «menadzer». Nepismen covjek, zaista... Sad ce poceti napadi DF—ovaca, ali post je napisan da te podsjetim i kao odgovor na tvoje pitanje..