REFERENDUMSKA PESMA BRE!

vulkan777

#76 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by vulkan777 »

Mene zanima da li je ova Kristina stvarno Banjalučanka ili je odnekud iz Srbije s obzirom da konstantno na silu forsira ekavicu na svom fb profilu i u svakom videu u kojem se pojavi, iako naravno njeni sugrađani, kao i svi ostali stanovnici manjeg entiteta i ujedno BiH, pričaju ijekavicom?! :-? Inače, dobro pjeva i sa ostalim djevojkama u spotu dokazuje da su Banjalučanke jedne od najljepših djevojaka u BiH. Spot pokazuje prirodne ljepote naše jedne i jedine nam domovine tako da nije loše pogledati ga. Šteta što je jasan cilj tog spota i pjesme veličanje samo jednog konstitutivnog naroda i njegove religije kao što je pokazanu u spotu i veličanje genocidne tvorevine koji neki čak nazivaju djedovinom, mladi im djedovi onda s obzirom da je ista nastala na žrtvama jednog naroda tek prije 20 godina.
Sve u svemu, znamo svi šta bi se desilo da je neko od nas iz SA ili nekog drugog grada FBiH napravio pjesmu i spot u kojem se veličaju samo Bošnjaci i Islam, pa se zatim u spotu uz veličanje države i prikazivanje njenih ljepota prikazuju samo muslimanski običaji i učenje El-Fatihe na kraju spota kao što se na kraju ovoga krste. Odmah bi se radilo o terorizmu, džalabaladu, majoriziranju ostalih naroda itd itd. :-)
Infologicar

#77 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by Infologicar »

Ona je bošnjački srbin.
¤ jelena ¤

#78 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by ¤ jelena ¤ »

LBVIEW wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
glockov kolac wrote:
To je bila umetnička sloboda u postavljanju pitanja... Nego, da te pitam ovo. Kako je moguće da se u republici pridjevskoj samo jede svinjetina, pije vino i rakija, a stanovnici se samo krste i nosaju ikone?

Kao i uvijek , pravite se ludi... kurčite se bez pokrića
Gle, legendo, ni meni nije jasno kako je moguće da neko u onom spotu vidi samo svinjetinu, vino, rakiju i ikone, pa šutim i tog nekog ništa ne pitam.
Vide se i predivni predjelI Bih,samo od nacionalnih/vjerskih obiljezja prisutni su samo srpski/pravoslavni-ne praviti se naivan. ;-)
Sto,naravno,od koga je i ne cudi-kako u Banji Luci tako i u ostalim gradovima gdje ima vlast, srpka politicka vrhuska je poptpuno uklonila
tragove postojanja drugih, iako su ti drugi nerijetko od osnutka istih toliko doprijenili historijskom razvoju istih da je to nevideno kulturno sakacenje(u pokusaju revizije historije) ravno onim rusenjima sto cine isilo-ovci i talibani.Kakva bolan srpska Banja Luka,Visegrad,Zvornik,Bosanski Novi...
Pojma nemam o čijoj naivnosti govoriš. Mojoj, navodno, ili naivnosti onih koji u pjesmi o referendumu, kako stoji u naslovu teme (a referendum je, koliko se ja razumijem u politička dešavanja ove zemlje, o otcjepljenju RS od BiH) uopšte očekuju neka druga obilježja - svjesno ili nesvjesno?

Ko je ovdje naivan? Onaj kome ne pada na pamet da se čudi tendencioznom jednoumlju i onaj kome se povraća od ove lažne idilične slike izobilja
jer zna u kakvom sistemu i u kakvoj bijedi živi narod u toj prelijepoj i prebogatoj zemlji - sigurno naivan nije.

Da su u ovom spotu i u ovoj pjesmi, pored slave i ikone, prisutna i druga religijska obilježja, za mene bi taj spot i dalje bio tijesan i jednostran.

Prema tome, tu priču o naivnosti šalji na neku drugu adresu.
KB9

#79 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by KB9 »

¤ jelena ¤ wrote:Na osnovu čega zaključuješ da ja tugujem, zbog čega bih tugovala i o kakvom danu žalosti govoriši?

Zašto ''bre'' i zašto ''pesma'' u naslovu teme, kad je ovo o čemu bi da govoriš na temi sročeno u BL, a ne u Srbiji?

DakleM, nikakva retorska pitanja, nego konkretna na koja očekujem razuman odgovor.
evidentno ti nije pravo, ne bi tugovala i kmecala toliko da jest

bre i pesma su u naslovu jer se zna kome naginje strana koja stoji iza ove pesme, nema potrebe da se pravimo slijepi, gluhi i blesavi, jedna je majka njima i to nije drzava u kojoj zive vec se eto nekako planira teleportirat zajedno sa zemljom majci, da neces i to sad pokusat negirat? :lol:
ze kalanga

#80 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by ze kalanga »

vulkan777 wrote:Mene zanima da li je ova Kristina stvarno Banjalučanka ili je odnekud iz Srbije s obzirom da konstantno na silu forsira ekavicu na svom fb profilu i u svakom videu u kojem se pojavi, iako naravno njeni sugrađani, kao i svi ostali stanovnici manjeg entiteta i ujedno BiH, pričaju ijekavicom?!
:shock: Ajdeeee....
Za neupućene ijekavski i ekavski izgovor je sastavni dio srpskog jezika. :izet:
¤ jelena ¤

#81 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by ¤ jelena ¤ »

KB9 wrote:
¤ jelena ¤ wrote:Na osnovu čega zaključuješ da ja tugujem, zbog čega bih tugovala i o kakvom danu žalosti govoriši?

Zašto ''bre'' i zašto ''pesma'' u naslovu teme, kad je ovo o čemu bi da govoriš na temi sročeno u BL, a ne u Srbiji?

DakleM, nikakva retorska pitanja, nego konkretna na koja očekujem razuman odgovor.

bre i pesma su u naslovu jer se zna kome naginje strana koja stoji iza ove pesme, nema potrebe da se pravimo slijepi, gluhi i blesavi, jedna je majka njima i to nije drzava u kojoj zive vec se eto nekako planira teleportirat zajedno sa zemljom majci, da neces i to sad pokusat negirat? :lol:
Ove neuspjele pokušaje čitanja tuđih emocija pametnije bi ti bilo da zadržiš za sebe, jer...

čim bacimo pogled na uvodni post i naslov ove tvoje teme, jasno vidimo da si ti ustvari taj koji nešto tuguje i na sav glas kmeči, da ne kažem urla, o nekakvoj, dosad potpuno nepoznatoj, ''REFERENDUMSKOJ PESMI BRE!'', a to tvoje tužno kmečanje glasi ovako:
KB9 wrote: njima je bolan naredjeno da pjevaju pjesmu o referendumu, tugo moja tuzna na sta je ovo sve spalo :-)
šmrc.

I naravno da mi nije pravo kad mi neko stavi pod nos nešto što ja ni u bunilu ne bih samoinicijativno pogledala pa još i komentarisala. No, dobro, to je već moj problem što dozvolih sebi da postavljeno uopšte odgledam i preslušam. Ali... to sam samo ja...nekom drugom, tačnije, mnogima će se sve ovo na prvi pogled svidjeti pa još kad pročitaju ove komentare o svinjetini, rakiji, vinu, ikonama...i pjevačici i pjesmi, a spotu pogotovo, uspjeh je zagarantovan...

E, tu onda dolazimo do tvog mogućeg problema tj. činjenice da svemu nabrojanom radiš besplatnu reklamu i jednoj do juče nepoznatoj pjevačici u moru istih, takođe besplatan a prilično efektan PR, jer... koliko sam imala prilike da pročitam na ovoj tvojoj temi, neki su izjavili da im se spot na neki način sviđa, a o djevojci da i ne govorim... eno, već na prvoj stranici teme joj kliču... Kristina, Kristina...pa sam joj i ja, bez obzira na kontekst, ime dobro zapamtila.

Kažem...mogao bi to tebi biti problem, ali pod uslovom da si svega ovoga uopšte svjestan, mada čisto sumnjam da jesi jer si previše zaokupljen ismijavanjem i nagađanjima ko se ovdje na šta naginje, šta iza čega stoji, dok ova pjesmica, za to vrijeme, uz tvoju svesrdnu pomoć, polako ali sigurno prerasta ne samo u hit, već i u nekakvu himnu RS, a pjevačica u regionalnu zvijezdu.

Jbg, ako nisi znao, tako ti je to sa patriotski podobnim muzičarima - iz najobičnije sprdnje i iz žbunja preko noći se katapultiraju do zvijezda...

A ovu teleportaciju što na kraju spominješ...to ne samo da ću pokušati, nego ću je vrlo uspješno i bez ikakvih problema negirati
pa čak ti i garantovati da to u stvarnosti ne postoji... :lol:

Sve u svemu, dobra reklama... samo tako nastavi...te. :wink:

Eto, nadam se da je sad jasno i da sam sve lijepo nacrtala pa se neću više morati vraćati na ovu temu...

I, samo još jedna prigodna, patriotska, ali po mom ukusu - za kraj:

A ove idilično-populističke laži i prazne priče, što nikakve veze nemaju sa stvarnošću, kao i sva patriJotsko-nacionalistička nadahnuća koja izazivaju kod (BHS) slušalaca, velikodušno prepuštam drugima.

:kiss:
Last edited by ¤ jelena ¤ on 18/09/2016 15:50, edited 1 time in total.
KB9

#82 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by KB9 »

¤ jelena ¤ wrote:
KB9 wrote:

Ove neuspjele pokušaje čitanja tuđih emocija pametnije bi ti bilo da zadržiš za sebe, jer...

čim bacimo pogled na uvodni post i naslov ove tvoje teme, jasno vidimo da si ti ustvari taj koji nešto tuguje i na sav glas kmeči, da ne kažem urla, o nekakvoj, dosad potpuno nepoznatoj, ''REFERENDUMSKOJ PESMI BRE!'', a to tvoje tužno kmečanje glasi ovako:
KB9 wrote: njima je bolan naredjeno da pjevaju pjesmu o referendumu, tugo moja tuzna na sta je ovo sve spalo :-)
šmrc.

I naravno da mi nije pravo kad mi neko stavi pod nos nešto što ja ni u bunilu ne bih samoinicijativno pogledala pa još i komentarisala. No, dobro, to je već moj problem što dozvolih sebi da postavljeno uopšte odgledam i preslušam. Ali... to sam samo ja...nekom drugom, tačnije, mnogima će se sve ovo na prvi pogled svidjeti pa još kad pročitaju ove komentare o svinjetini, rakiji, vinu, ikonama...i pjevačici i pjesmi, a spotu pogotovo, uspjeh je zagarantovan...

E, tu onda dolazimo do tvog mogućeg problema tj. činjenice da svemu nabrojanom radiš besplatnu reklamu i jednoj do juče nepoznatoj pjevačici u moru istih, takođe besplatan a prilično efektan PR, jer... koliko sam imala prilike da pročitam na ovoj tvojoj temi, neki su izjavili da im se spot na neki način sviđa, a o djevojci da i ne govorim... eno, već na prvoj stranici teme joj kliču... Kristina, Kristina...pa sam joj i ja, bez obzira na kontekst, ime dobro zapamtila.

Kažem...mogao bi to tebi biti problem, ali pod uslovom da si svega ovoga uopšte svjestan, mada čisto sumnjam da jesi jer si previše zaokupljen ismijavanjem i nagađanjima ko se ovdje na šta naginje, šta iza čega stoji, dok ova pjesmica, za to vrijeme, uz tvoju svesrdnu pomoć, polako ali sigurno prerasta ne samo u hit, već i u nekakvu himnu RS, a pjevačica u regionalnu zvijezdu.

Jbg, ako nisi znao, tako ti je to sa patriotski podobnim muzičarima - iz najobičnije sprdnje i iz žbunja preko noći se katapultiraju do zvijezda...

A ovu teleportaciju što na kraju spominješ...to ne samo da ću pokušati, nego ću je vrlo uspješno i bez ikakvih problema negirati
pa čak ti i garantovati da to u stvarnosti ne postoji... :lol:

Sve u svemu, dobra reklama... samo tako nastavi...te. :wink:

Eto, nadam se da je sad jasno i da sam sve lijepo nacrtala pa se neću više morati vraćati na ovu temu...

I, samo još jedna prigodna, patriotska, ali po mom ukusu - za kraj:

A ove idilično-populističke laži i prazne priče, što nikakve veze nemaju sa stvarnošću, kao i sva patriJotsko-nacionalistička nadahnuća i bljuvotine koje izazivaju kod (BHS) slušalaca, velikodušno prepuštam drugima.

:kiss:
od 92. pa do dana danasnjeg fakticki kristalno se jasno vidi kakvo je stanje po pitanju svega navedenog na ovoj temi tj manjeg entiteta nase drage drzave :)

ne bi se ti toliko nafurala da to nije istina, pa cak da kod tebe licno i nije slucaj (u sto sumnjam na kraju krajeva al hajde de) kao takva bi cinila malu, mizernu manjinu pripadnika svog naroda koji je dobro znamo sta sve radio na ovim prostorima, do iduceg referenduma i napada na ustavni sud drzave pozdrav
Connaisseur Karlin

#83 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by Connaisseur Karlin »

KB9 wrote:

e jest ih precednik dodili unistio, psihicki i fizicki, mislim i nasa federacija nije puno bolja da se razumijemo al ovi su ubijeni u pojam :lol: njima je bolan naredjeno da pjevaju pjesmu o referendumu, tugo moja tuzna na sta je ovo sve spalo :-)
ovaj video spot je ocevidno promocija svetoslavlja sa sela ,a kakve veze spot ima sa referendumom?
Last edited by Connaisseur Karlin on 18/09/2016 19:54, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#84 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

LBVIEW wrote:
¤ jelena ¤ wrote: Gle, legendo, ni meni nije jasno kako je moguće da neko u onom spotu vidi samo svinjetinu, vino, rakiju i ikone, pa šutim i tog nekog ništa ne pitam.
Vide se i predivni predjelI Bih,samo od nacionalnih/vjerskih obiljezja prisutni su samo srpski/pravoslavni-ne praviti se naivan. ;-)
Sto,naravno,od koga je i ne cudi-kako u Banji Luci tako i u ostalim gradovima gdje ima vlast, srpka politicka vrhuska je poptpuno uklonila
tragove postojanja drugih, iako su ti drugi nerijetko od osnutka istih toliko doprijenili historijskom razvoju istih da je to nevideno kulturno sakacenje(u pokusaju revizije historije) ravno onim rusenjima sto cine isilo-ovci i talibani.Kakva bolan srpska Banja Luka,Visegrad,Zvornik,Bosanski Novi...
BiH Turzim stranice,odavijek odvojeno prave promocije i reklame za dva entieta,jer ,jos nisma srela stranicu koja reklamira cijelu BiH ;-)

Gdje su destinacije iz RS ?

http://www.bhtourism.ba/loc/tourismattractions.wbsp
Ajatolah_

#85 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by Ajatolah_ »

Connaisseur Karlin wrote: BiH Turzim stranice,odavijek odvojeno prave promocije i reklame za dva entieta,jer ,jos nisma srela stranicu koja reklamira cijelu BiH ;-)

Sutjeska, Jahorina, Tvrdoš.
Connaisseur Karlin

#86 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Ajatolah_ wrote:
Connaisseur Karlin wrote: BiH Turzim stranice,odavijek odvojeno prave promocije i reklame za dva entieta,jer ,jos nisma srela stranicu koja reklamira cijelu BiH ;-)

Sutjeska, Jahorina, Tvrdoš.
a gradovi :D tris spomenute destinacije su u RS,dolsovno na granici sa Federacijom,ali nema osltaih destinacija iz RS
dezurni_ucenik

#87 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by dezurni_ucenik »

Fin picic je ova Kristina

Lajkovala Dzeku na fejsu.

Salim se :D
Connaisseur Karlin

#88 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

KvaziExpert wrote:Pa cuj, ponuda je skromna :D
opa,zelis reci,da ti je pola tvoje BiH drzavo doslovno ne-atraktivno za turiste :D aaaaaa kakva je to ljubav prema svojoj cijeloj domovini :D
Connaisseur Karlin

#89 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

KvaziExpert wrote:Ne nego treba poraditi na ponudi, obogatiti sadrzaje, poboljsati infrastrukturu, ukloniti neke granice i tako to ... :D
BiH drzavu ,turisticki, mozes doslovno obici uzduz i poprijeko za dvije sedmice :) ministar turzima je odgovoran za promociju cijele drzave

kad bi se ukinula oba eniteta,drzava bi ozivjela,ali ovako,BiH je drzava sastavljena iz dvije drzavice ,jer u sustini,BiH je siormasna zemlja,zato nema potrebe pisati kako je federacij bolja od RS,a obe su siromasne :)
vulkan777

#90 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by vulkan777 »

ze kalanga wrote:
vulkan777 wrote:Mene zanima da li je ova Kristina stvarno Banjalučanka ili je odnekud iz Srbije s obzirom da konstantno na silu forsira ekavicu na svom fb profilu i u svakom videu u kojem se pojavi, iako naravno njeni sugrađani, kao i svi ostali stanovnici manjeg entiteta i ujedno BiH, pričaju ijekavicom?!
:roll: Jesi li ozbiljan?
Prvo nauci nesta o jeziku koji se govori u BiH i njegovim normama, pa govori drugima da su neupuceni, a ustvari ti pojma nemas. Ekavica je dio srpskog jezika, ali u Srbiji, u BiH nije nikad bila niti je sada isto kao sto ijekavica nije u Srbiji. U BiH se govori bosansko-hrvatsko-srpski jezik koji se oznacava kao jedan, a narodi ove drzave biraju njegovu normu. U srpskoj normi na podrucju BiH ne postoji ekavica i nije dozvoljeno poducavati je pa ni u manjem entitetu. Norme se mogu razlikovati po nekim gramatickim pravilima, pravopisu, izgovoru ili varijaciji odredjenih rijeci, medjutim svima im je zajednicka ijekavica. Druga je stvar sto pojedini bosanski Srbi pucaju od kompleksa pa zele pricati ekavicom u BiH, medjutim u skolama i fakultetima moraju uciti, pricati i pisati ijekavicom, kao i u svim drzavnim sluzbama ili dokumentima. Svoje komplekse mogu ispoljavati ekavicom samo u privatne svrhe kao sto to radi ova mala na svom fejsbuk profilu.
Eto sada si i ti upucen i nadam se da neces vise pricati gluposti ako se ne razumijes. :wink:
P.S. Da ne bude da mlatim u prazno, studirao sam jezik, a ucenje o normama jezika u BiH nam je bio jedan od predmeta.
KB9

#91 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by KB9 »

Connaisseur Karlin wrote:
KB9 wrote:

e jest ih precednik dodili unistio, psihicki i fizicki, mislim i nasa federacija nije puno bolja da se razumijemo al ovi su ubijeni u pojam :lol: njima je bolan naredjeno da pjevaju pjesmu o referendumu, tugo moja tuzna na sta je ovo sve spalo :-)
ovaj video spot je ocevidno promocija svetoslavlja sa sela ,a kakve veze spot ima sa referendumom?
tajming je cuuudo
oakville

#92 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by oakville »

Connaisseur Karlin wrote:
KvaziExpert wrote:Pa cuj, ponuda je skromna :D
opa,zelis reci,da ti je pola tvoje BiH drzavo doslovno ne-atraktivno za turiste :D aaaaaa kakva je to ljubav prema svojoj cijeloj domovini :D
Nije neatraktivna nego ne mogu turisti na Romaniji gledati u jelene cijeli dan, hoće ponekad da vide i neko ljudsko biće, pa ih onda iz RS-a moraš ponovo voziti nazad u Federaciju.
PM72

#93 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by PM72 »

Samo za tvoju informaciju - jelena nema na Romaniji.Ima srndaća a to ti je golema razlika.
oakville

#94 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by oakville »

vulkan777 wrote:
ze kalanga wrote:
Prvo nauci nesta o jeziku koji se govori u BiH i njegovim normama, pa govori drugima da su neupuceni, a ustvari ti pojma nemas. Ekavica je dio srpskog jezika, ali u Srbiji, u BiH nije nikad bila niti je sada isto kao sto ijekavica nije u Srbiji. U BiH se govori bosansko-hrvatsko-srpski jezik koji se oznacava kao jedan, a narodi ove drzave biraju njegovu normu. U srpskoj normi na podrucju BiH ne postoji ekavica i nije dozvoljeno poducavati je pa ni u manjem entitetu. Norme se mogu razlikovati po nekim gramatickim pravilima, pravopisu, izgovoru ili varijaciji odredjenih rijeci, medjutim svima im je zajednicka ijekavica. Druga je stvar sto pojedini bosanski Srbi pucaju od kompleksa pa zele pricati ekavicom u BiH, medjutim u skolama i fakultetima moraju uciti, pricati i pisati ijekavicom, kao i u svim drzavnim sluzbama ili dokumentima. Svoje komplekse mogu ispoljavati ekavicom samo u privatne svrhe kao sto to radi ova mala na svom fejsbuk profilu.
Eto sada si i ti upucen i nadam se da neces vise pricati gluposti ako se ne razumijes. :wink:
P.S. Da ne bude da mlatim u prazno, studirao sam jezik, a ucenje o normama jezika u BiH nam je bio jedan od predmeta.
Ne može tako, nisu to nikakvi kompleksi, svako treba sebi da bira identitet i u skladu s tim jezički izričaj. Srbi s prebivalištem u BiH su dijaspora ("rasejanje") matične im države Srbije i glavnog grada Beograda i po ustavu Srbije i po sopstvenom izboru. Shodno tome i treba da koriste ekavicu, da bi se lakše uklopili u tokove života u glavnom gradu Beogradu.
oakville

#95 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by oakville »

PM72 wrote:Samo za tvoju informaciju - jelena nema na Romaniji.Ima srndaća a to ti je golema razlika.
TO su srndaći po nametnutoj klasifikaciji na nivou BiH, u skladu s posljednjim referendumom u RS-u nazivaju se jeleni, da bi Republika Srpska sačuvala svoj identitet :D
PM72

#96 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by PM72 »

U pravu si.U manjem BH entitetu piju samo Jelen pivo a jelena nigdje.Zamisli pivu "srndać"? Ne ide.
ze kalanga

#97 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by ze kalanga »

vulkan777 wrote:
Ti ćeš me naučiti o srpskom jeziku, njegovim izgovorima, narječju, dijalektu... ajdee... :roll:

To postoji neko univerzalno pravilo gdje se smije, a gdje ne smije pričati ekavicom ili ijekavicom... :roll:

U BiH Srbi govore srpskim jezikom, srpskim jezikom kojim govore svi Srbi svijeta. Ostali nek govore kakvom hoće normom, formom i stukturom. Već na osnovu prve tri rečenice postaješ neozbiljan sagovornik.

Što se kompleksa tiče, to je obična predrasuda.
Ijekavica, kao i ekavica je sastavni dio srpskog jezika. Na Kosmetu je dosta upotrebljiva ijekavica, u Srpskoj takođe, ali i sto tako i ekavica veoma prisutna. Lični izbor svakoga, govorim ijekavicom, ali jednako uspješno bih mogao koristiti u govoru i pravopisu i ekavicu, jednako kao ćirilično ili latinično pismo.

I baš tako, mlatiš u prazno.
PM72

#98 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by PM72 »

Je li ovo onaj ćetalj što tumači o sunećenjima po bilbiotekama i simpatizer Vojinih radikala? :lol:
llull

#99 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by llull »

Pjesma kao pjesma je ok, spot takodje... ne vrijedja nikoga ( bar nikoga razumnog i normalnog ne vrijedja ) ...

Evo primjer, prije par dana izadjem u lokal u Bijeljini, akusticna svirka... znam gazde ( srbi obojica ), gosti su mahom srpske nacionalnosti i pazi situacije dvojac koji svira i pjeva krece da pjeva "Razbolje se sultan Sulejman" ... ljudi pjevuse smiju se zezaju ... nikome nije do politike i prosipanja mrznje... drugar iz Sarajeva koji je dosao samnom kaze brate pa ovo ja ni u Sarajevu ne cujem cesto u gradu a ovdje nisam ni ocekivao ...

Jednostavno ako je pjesma ok i ne poziva na mrznju zasto nekome smeta...
PM72

#100 Re: REFERENDUMSKA PESMA BRE!

Post by PM72 »

Ko pjeva zlo ne misli...ako nije uz gusle. ;-)
Post Reply