Ljubav poslije 13 godina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Donnie Smith
#76 Re: Ljubav poslije 13 godina
Može biti samo hrvatsko, nikako Hrvatsko. Pati ti jer ti fali više pismenosti i duhovitosti. Meni je Emil super ime. A zamisli, nije bošnjačko.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77 Re: Ljubav poslije 13 godina
Neka vas, ne svadjajte se
Alergican sam i ja na pravopisne greske, ali hajde, forum je, nije cas gramatike
Alergican sam i ja na pravopisne greske, ali hajde, forum je, nije cas gramatike
- Dinostula
#78 Re: Ljubav poslije 13 godina
Ja svoju jednom vidio u zivotu, drugi dan popio kafu a treci je pitao hocemo li skupa.Klitemnestraaa wrote:Mene da neko pita za vezu na drugom dejtu ja bih pomislila da je neki bolesnik, uplasila se i pobjegla. Pokazi neke standarde, daj i sebi i njoj vremena, to je samo pocetni sjaj. Sacekaj da jos malo prodje i to ce doci samo po sebi, bez neprijatnog forsiranja.
Da li to znaci da sam bolesnik ? Koliko godina imas kad tako razmisljas ?
Trebao sam ko ovi dvadesetogodisnjaci da mijenjam poglede sa njom jedno 15-20 godina.
Sedam godina smo skupa i nista nam ne fali, udri u kost to je moj moto.
- Ljakan
#79 Re: Ljubav poslije 13 godina
Dobar si,ja svoju vidio prvi put i odmah joj reko raskinuli smo.Dinostula wrote: Ja svoju jednom vidio u zivotu, drugi dan popio kafu a treci je pitao hocemo li skupa.
Furamo 200 na sat i dan danas.
- Ljakan
#80 Re: Ljubav poslije 13 godina
TrkackoDonnie Smith wrote:Ma kakvo je to ime Jurica
Cuj jurica,what a joke
- HAVANA
#81 Re: Ljubav poslije 13 godina
Aaaa sto su se svezali jurice.
Iskreno malo je smijesno da mi iz bosne komentarisemo necije ime,kao sega nam.Sutite ba,pocece neko bosanska spominjat,a ima ih bas nako zvucnih,smislenih...O prezimenima da ne govorimo...Tisu misu. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#82 Re: Ljubav poslije 13 godina
Jes, dobro si....Mušan, Ragib, Rahima, Hanifa....mislim ok, starinska imena, ali stas se smijati nekom drugom, vidi nas, Bog te mazoHAVANA wrote:Aaaa sto su se svezali jurice.Iskreno malo je smijesno da mi iz bosne komentarisemo necije ime,kao sega nam.Sutite ba,pocece neko bosanska spominjat,a ima ih bas nako zvucnih,smislenih...O prezimenima da ne govorimo...Tisu misu.
- joske
#83 Re: Ljubav poslije 13 godina
sta kazete na ova imena Erica , Nancy Vanessa Cindy
moja prva ljubav je bila Erica

- Dope_Man
#84 Re: Ljubav poslije 13 godina
Ti to pojednostavi malo previse.. ima tu dosta finih detalja koje treba razraditi, da li izaci sa zajednickim prijateljima, da li, i kada, postaviti slike na facebook, te koliko prisni treba da su na slikama, koje pjesme postavljati o konacnom pronalasku vjecne ljubavi itd.. i sve to prije veze, a onda par dana pa prekines jer sve to vec dosadilodjana77 wrote:Kako se danas komplikuju stvari![]()
U ljubavi tražiti i čekati neke garancije,sigurnost u osjećaje,ne znam,sve je to nekako pretjerano.
Postupiš kako ti srce kaže,pa nećeš ništa izgubiti,nema tu puno razmišljanja.
Ovako danas potencijalni partneri razmišljaju:
-Upoznavanje,period prije veze,dogovor oko veze,eventualna veza,...kako dalje ide,dragi komplikatori?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#85 Re: Ljubav poslije 13 godina
Fensijoske wrote:sta kazete na ova imena Erica , Nancy Vanessa Cindy![]()
![]()
-
prog321
#86 Re: Ljubav poslije 13 godina
Pa prva je počela sa pričom da joj se nije sviđao Emil jer je imao ružno ime.
Kad su se ljudi nadovezali u poredjenju sa Juricom to baš nema smisla počelo je da se kotrlja
Kad su se ljudi nadovezali u poredjenju sa Juricom to baš nema smisla počelo je da se kotrlja
- Donnie Smith
#87 Re: Ljubav poslije 13 godina
Fino si to kazaoprog321 wrote:Pa prva je počela sa pričom da joj se nije sviđao Emil jer je imao ružno ime.
Da ne moram ja.
- Donnie Smith
#89 Re: Ljubav poslije 13 godina
A Perica? Ivica, Marica, Dušica. Tomica, pa tek onda Jurica. 
Sve nekak ženskasta imena. Čudi me onda da se ne dopadam @šerbetnjaku.
Sve nekak ženskasta imena. Čudi me onda da se ne dopadam @šerbetnjaku.
- joske
#90 Re: Ljubav poslije 13 godina
Tomahawk11 wrote:Fensijoske wrote:sta kazete na ova imena Erica , Nancy Vanessa Cindy![]()
![]()
-
djana h
#91 Re: Ljubav poslije 13 godina
Eto vidiš,svaki dan nešto novo naučimDope_Man wrote:Ti to pojednostavi malo previse.. ima tu dosta finih detalja koje treba razraditi, da li izaci sa zajednickim prijateljima, da li, i kada, postaviti slike na facebook, te koliko prisni treba da su na slikama, koje pjesme postavljati o konacnom pronalasku vjecne ljubavi itd.. i sve to prije veze, a onda par dana pa prekines jer sve to vec dosadilodjana77 wrote:Kako se danas komplikuju stvari![]()
U ljubavi tražiti i čekati neke garancije,sigurnost u osjećaje,ne znam,sve je to nekako pretjerano.
Postupiš kako ti srce kaže,pa nećeš ništa izgubiti,nema tu puno razmišljanja.
Ovako danas potencijalni partneri razmišljaju:
-Upoznavanje,period prije veze,dogovor oko veze,eventualna veza,...kako dalje ide,dragi komplikatori?
- al_akhisari
#92 Re: Ljubav poslije 13 godina
Tomahawk11 wrote:Jes, dobro si....Mušan, Ragib, Rahima, Hanifa....mislim ok, starinska imena, ali stas se smijati nekom drugom, vidi nas, Bog te mazoHAVANA wrote:Aaaa sto su se svezali jurice.Iskreno malo je smijesno da mi iz bosne komentarisemo necije ime,kao sega nam.Sutite ba,pocece neko bosanska spominjat,a ima ih bas nako zvucnih,smislenih...O prezimenima da ne govorimo...Tisu misu.
- 512MB
#93 Re: Ljubav poslije 13 godina
Cim sam ovo procitao "Pisali smo nesto na viberu" znao sam da nema od tog nist. Klasicni fail.