NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post Reply
spreca

#76 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote:
sha_ba wrote:eto i mene, samo da se depiliram :mrgreen:
mani se toga ....nama je hica :oops: :lol: nemEremo mi cekat :lol: :lol: :lol:
ne mogu ba... :mrgreen: :lol: :lol:
nama je svejedno :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#77 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by sha_ba »

znam to. nije nama :mrgreen:
KB9

#78 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by KB9 »

Alfons Kauders wrote:Oke, ne ide ovo ovako.

Nakon dana regrutovanja, imamo sedam pukovnika, tri generala, jednog marsala, 172 logisticara, 40 vezista, 85 obavjestajaca, 12 strucnjaka za psiholosko ratovanje, 8 social media menadzera, tri SEO strucnjaka i ovog jednog UI dizajnera

A pusku niko nece da nosi...
ljut sam, jedini nosim pusku tj snajper i ovako me se olako zaboravlja
madner

#79 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

Mrtvi su mrtvi, sve najbolje o njima. :D
Alfons Kauders

#80 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

KB9 wrote:
Alfons Kauders wrote:Oke, ne ide ovo ovako.

Nakon dana regrutovanja, imamo sedam pukovnika, tri generala, jednog marsala, 172 logisticara, 40 vezista, 85 obavjestajaca, 12 strucnjaka za psiholosko ratovanje, 8 social media menadzera, tri SEO strucnjaka i ovog jednog UI dizajnera

ljut sam, jedini nosim pusku tj snajper i ovako me se olako zaboravlja
Nosis, al si sam rekao da ti je prioritet sverc.

Mislim, i nama je, da se ne lazemo... Ali ljudi moji ne mogu svi bit sverceri, logistika, obavjestajci... To je moglo kada je SDA imala glavnu rijec, kod NVZ tih pozicija nece biti. :D
Alfons Kauders

#81 Re: RE: Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

haos1 wrote:
japin_mutapi wrote:Raport.

Spiskovi kompletirani. Streljački vod spreman.
Prioriteti određeni, zadaci podijeljeni, ljudstvo obučeno i opremljeno. Motivacija i moral na visokom nivou. Čeka se naredba Štaba.

Procjena.

Svi zadaci koje je Štab dodijelio Odjelu za eliminaciju i uništenje pete kolone i domaćih izdajnika, biće izvršeni u roku ODMAH, po izbijanju rata.
To su trebali 92. uradit.
Jos uvijek nije kasno.

Prvom prilikom odradimo, i to temeljito, redom i neselektivno. Na Poljinama neces naci drvo na kome nece visiti dvoje ili troje - od glave obitelji do kucnih ljubimaca - da im se sjeme zatre. :D
uglavnomja

#82 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by uglavnomja »

Alfons Kauders wrote:
pusku ce nohati oni sto se nisu pripremili za rat. :D

komandni stab i ostala vrhovna pamet se mora cuvati od svake mogucnosti ugrozavanja, po mogucnosti par hiljada km daleko.

zasad pripreme teku odlicno, sve spremno, kurs lezanja u trezoru polozen, navodjenje padobranaca sa visokotarifnim robama gps-om na ciljana prodajna mjesta je u toku - sve za ispunjenje osnovnoog cilja svakog rata - da se pripremljeni obogate

ps. imamo li moralistu koji ce vikat': rata nece biti, nemojte brinuti :izet:
Alfons Kauders

#83 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

uglavnomja wrote:
Alfons Kauders wrote:
pusku ce nohati oni sto se nisu pripremili za rat. :D

komandni stab i ostala vrhovna pamet se mora cuvati od svake mogucnosti ugrozavanja, po mogucnosti par hiljada km daleko.

zasad pripreme teku odlicno, sve spremno, kurs lezanja u trezoru polozen, navodjenje padobranaca sa visokotarifnim robama gps-om na ciljana prodajna mjesta je u toku - sve za ispunjenje osnovnoog cilja svakog rata - da se pripremljeni obogate

ps. imamo li moralistu koji ce vikat': rata nece biti, nemojte brinuti :izet:

E vidis to je vec dobar pristup! :thumbup:

Dakle, mi cemo biti organizatori otpora... A svako ko dodje kasno, jebiga, dobije ono sto je preostalo (najcesce M16A1 ili M70AB)
spreca

#84 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by spreca »

Ja cu otvoriti punkt gdje cu pretresati konvoje......porez cu redovno placati :mrgreen:
Juliuscezar

#85 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Juliuscezar »

Kad se budu cistile Poljine, molim da se ne unistava imovina, ipak je to narodno tj. nase (moje). Mi organizatori otpora cemo nakon sukoba preuzet brigu o odrzavanju i zivljenju u tim jadnim kućicama.
Alfons Kauders

#86 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

bhnapoleon1 wrote:Kad se budu cistile Poljine, molim da se ne unistava imovina, ipak je to narodno tj. nase (moje). Mi organizatori otpora cemo nakon sukoba preuzet brigu o odrzavanju i zivljenju u tim jadnim kućicama.
Ne brini, imovina je vec podijeljena.

Ostalo je jos malo, stoga se prijavite u NVZ sto prije!
Anestezija

#87 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Anestezija »

Pik ja ratni profiter :D
ljevoruki

#88 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by ljevoruki »

bhnapoleon1 wrote:Kad se budu cistile Poljine, molim da se ne unistava imovina, ipak je to narodno tj. nase (moje). Mi organizatori otpora cemo nakon sukoba preuzet brigu o odrzavanju i zivljenju u tim jadnim kućicama.
Trebate prvo mene proci. :oops: :fazlija:
Ja se vodim onom - igrac moze proci ali lopta nece. :izet:
Ipak, mozemo napraviti kompromis, meni ona jedna stracara sa bazencicem i prolazite i radite sta hocete. :izet:
Pa ko visio, visio. :fazlija:
tlr

#89 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

NVZ Leaks: Ekskluzivno, nevjerovatno, šokantno!

Objavljujemo presretnuti email sa intervjuom neimenovanog zvanifčnika NVZ.

Možete li našim čitateljima u par rečenica objasniti šta je to NVZ?

NVZ je nastao na forum.klix.ba, njegov osnivač je Učitelj Madner. NVZ dolazi od “NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE”. Mi u NVZ-u smo shvatili da su nas ovaj prostor i same prirodne zakonitosti osudile na vječite cikluse kreiranja i uništavanja kako ljudi tako i društva u cjelini i vraćanje na nulu, početak. Stoga smo odlučili da čvrsto lupimo šakom o sto i poručimo: DOSTA JE BILO! NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE.

Jedini put da se ovaj, samome sebi suprotstavljeni Svijet učini boljim je uspostava dijalektičkog totalitarizma , a NVZ je nositelj te ideje.

Zašto dijalektika I zašto totalitarizam?

Dijalektika je empirijski dokazana teorija koja kaže da svaki društveni pokret ili prirodna pojava nastaje kao reakcija na postojeći Sistem. Nove pojave po nastanku imaju tendenciju eksponencijalnog rasta, sve dok ne stvore svoju suprotnost. Ta nova suprotnost se razvija sa željom da ovlada Svijetom, sve dok ne stvori pojavu koja će je uništiti.

Dakle, put svake ideje, društva, organizma je dijalektičkom sudbinom zapečaćen. Put prestaje u vremenu kada suprotnosti postaju toliko snažne da imaju sredstva i motiv da unište tu pojavu koja je iznjedrila vlastitu suprotnost.

Je li ideologija NVZ antifašistička ili fašistička?

Dijalektički totalitarizam uključuje i afirmaciju i negaciju. Mi u NVZ-u smo antifašiste, koji podržavaju I razvijaju ideju fašizme – kako taj fašizam sa merakom uništili. Dijalektički totalitaritam je po definiciji totalitet – on obuhvata Sve. Cijeli nama znani svijet. Ljudi samo toga još nisu svjesni.

Šta zapravo želi dijalektički totalitarizam i šta su njegove metode?

NVZ, kao autentični pokret djeluje kroz podršku intenziviranju sukoba u svijetu, te tako kreira sve preduslove za neizbježnu apokalipsu. NVZ smatra da će blizina kraja ili apokalipse sama neminovno generisati katarzu. Kada ljudske žrtve pokažu sav besmisao postojećih društava i ideologija – pojaviće se Virtuelni, Mudri Madner i u zlatom optočenom tenku i putem svih medija ljudskom rodu objasniti puni besmisao života i ciklusa uništavanja i pozvati ljude da odbace sve što su znali i pokore mu se. To će upravo izazvati suprotan efekat – jaku želju za opstankom i slobodno širenje novih ideja.
Pokoravanje ideologiji dijalektičkog totalitarizma će ponovno legitimizirati ideju apsolutne slobode.

Gdje danas djeluje NVZ?

NVZ je nastao u Bosni, a danas kroz mrežu agenata na najvišim pozicijama – slobodno možemo reći da djeluje u cijelom svijetu.

Daću vam konkretan primjer. NVZ kroz svoje agente upravlja našim fašističkim projekatima, kako Velike Srbije, tako Islamske Bosne i Nezavisne Države Hrvatske. Kroz mrežu svojih agenata NVZ kreira stanje nesigurnosti i straha, koji će neminovno dovesti ljude ovih prostora pred zid – da mućnu glavom i prihavate NVZ i tako krenu u bolju budućnost ili da nestanu.

NVZ istovremeno oštro kritikuje fašizma i NVZ ih otvoreno napada i širi mrežu porobljenih slobodoumnih ljudi koji su spremni do smrti braniti ideju dijalektičkog totalitarizma.

Šta je krajnji cilj ovog pokreta?

Prvi cilj je Velika Bosna sastavljena od konfederacije mjesnih zajednica - bez mogućnosti odcijepljenja. Naredni srednjoročni cilj (5 g.) je da zavladamo Balkanom, EU i na kraju cijelim svijetom.
Morate priznati da svi ovdašnji narodi - Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci I Ostali – dijele istu osobinu – Bosanci su u duši. Npr. Baja, koliko god se on otimao od toga da se zove Bosancem - je tipična bosanska seljačina. Vijesti iz svijet govore da sve više ljudi u svijetu shvataju da su i oni balkanci, Bosanci i samim tim prihvataju ispravnost naše metode i učenja.

Cilj NVZ je apsolutna sloboda, a naš put je totalni rat, negacija slobode i smisla života. NVZ je afirmacija i negacija. NVZ je fašizam i antifašizam.

NVZ je besmrtan. NVZ je dijalektički totalitarizam.

Digla se velika prašina oko referenduma u RS. Podržavate li taj referendum?

Apsolutno! Ovim putem pozdravljamo našeg najboljeg saradnika Baju i poručujemo mu: Ne budi pizda i idi do kraja! Istovremeno poručujemo našim saradnicima Taibegoviću i Kockaru da otvoreno pokažu da imaju cojones i odrade zadatak kako treba. Do kraja!

Za kraj, kako se vi u NVZ-u pozdravljate?

Pozdravljamo sa “Smrt fašizmu!”
Odgovaramo sa: “Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!”

Smrt fašizmu!
Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!
Last edited by tlr on 04/09/2016 17:03, edited 1 time in total.
General War

#90 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by General War »

Image
Prvo postrojavanje prve NVZ udarne garave brigade u mojoj mjesnoj zajednici, i polaganje svecane zakletve novih regruta pred herojima prvoga otacenstvenog rata
tlr

#91 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Breaking news

Slavlje u Pyongyangu

Večeras u 20:00 se u Pyongyangu spontano okupio veliki broj građana, kako bi veličanstvenim performansom pozdravili ponovno rađanje NVZ.

Image

Inzko odlazi!!!?

Rukovodstvo NVZ je uputilo javni ultimatum Valentinu Inzku - Visokom predstavniku OHR-a da do 25. septembra napusti BiH. U ultimatumu nije saopšteno kakve mjere će biti poduzete u slučaju da se g. Valentin Inzko ogluši.

Nezvanično saznajemo da će NVZ odmah po isteku ultimatuma na privremenu funkciju Visoke predstavnice u BiH predložiti i postaviti drugaricu Mai Damu iz Sjeverne Koreje. Zanimljivo je da se njeno ime prevodi na bosanski kao Ima M*da.

Image
Mai Damu (u sredini)
MikroBelaj

#92 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Mene za komandanta bataljona,imo sam kalas za reckama,potvrdjen u Ulicama,Vitanovicima,Vozucoj,Teocak(Cekic i Nakovanj) i najprije Smolucoj,par recki sa Gradacca,nije imo ko priznat...elem ja sam karijerista i nadam se dok mir ne nastupi bit bar komandant Operativne Grupe 5! Jel moze? :D
Juliuscezar

#93 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Juliuscezar »

Bingo imamo i prvog pravog ratnika, ne racunam ove ratni-profiter ratnike.

Kako cu uci u historiju time sto cu prvi na Twiteru objavit da su nase snage digle ljiljane nad Banjalukom, jace od Hecim-oglu Alipase 1737. Nakon toga dobijem od NVZ upravu nad novim javnim servisom i ožeži.
Hadzi Lojo

#94 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Hadzi Lojo »

Samo se vi zajebajite, a moglo bi da bude ponovo!
Sta mislite za pse lutalice, kako ih iskoristiti u odbrani dzrave?
Imam ideju, hajde da vas cujem!
MikroBelaj

#95 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

bhnapoleon1 wrote:Bingo imamo i prvog pravog ratnika, ne racunam ove ratni-profiter ratnike.

Kako cu uci u historiju time sto cu prvi na Twiteru objavit da su nase snage digle ljiljane nad Banjalukom, jace od Hecim-oglu Alipase 1737. Nakon toga dobijem od NVZ upravu nad novim javnim servisom i ožeži.
Samo refreshiraj twiter non stop,kad dodje info objavi i ti si prvi zlatni ljiljan u 1437 hidzretskoj novoj godini :D
MikroBelaj

#96 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Hadzi Lojo wrote:Samo se vi zajebajite, a moglo bi da bude ponovo!

Cuj moglo bi,ama bit ce samo gledaj,a cuke ja nebih koristio za nase ljudske ciljeve,neka njih nek laju i ponekad ujedaju,to je njohov pseci zivot 8)
MikroBelaj

#97 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Hadzi Lojo wrote:Samo se vi zajebajite, a moglo bi da bude ponovo!

Cuj moglo bi,ama bit ce samo gledaj,a cuke ja nebih koristio za nase ljudske ciljeve,neka njih nek laju i ponekad ujedaju,to je njihov pseci zivot ,od njih dosta ! 8)
belfy

#98 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by belfy »

ja bi da budem pilot. dje cu ja? i koji je izbor letjelica?
BHCluster

#99 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by BHCluster »

General War wrote:Image
Prvo postrojavanje prve NVZ udarne garave brigade u mojoj mjesnoj zajednici, i polaganje svecane zakletve novih regruta pred herojima prvoga otacenstvenog rata
Gdje su ovi ratovali u Arma 3?
Juliuscezar

#100 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Juliuscezar »

belfy wrote:ja bi da budem pilot. dje cu ja? i koji je izbor letjelica?
Nazalost kvotu pilota su popunili stranci. Avijacija je mocni Wizz Air - Zivinice.
Post Reply