nama je svejednosha_ba wrote:ne mogu ba...spreca wrote:mani se toga ....nama je hicasha_ba wrote:eto i mene, samo da se depiliram![]()
nemEremo mi cekat
![]()
![]()
![]()
![]()
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- spreca
#76 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
-
sha_ba
#77 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
znam to. nije nama 
- KB9
#78 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ljut sam, jedini nosim pusku tj snajper i ovako me se olako zaboravljaAlfons Kauders wrote:Oke, ne ide ovo ovako.
Nakon dana regrutovanja, imamo sedam pukovnika, tri generala, jednog marsala, 172 logisticara, 40 vezista, 85 obavjestajaca, 12 strucnjaka za psiholosko ratovanje, 8 social media menadzera, tri SEO strucnjaka i ovog jednog UI dizajnera
A pusku niko nece da nosi...
- madner
#79 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mrtvi su mrtvi, sve najbolje o njima. 
- Alfons Kauders
#80 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nosis, al si sam rekao da ti je prioritet sverc.KB9 wrote:ljut sam, jedini nosim pusku tj snajper i ovako me se olako zaboravljaAlfons Kauders wrote:Oke, ne ide ovo ovako.
Nakon dana regrutovanja, imamo sedam pukovnika, tri generala, jednog marsala, 172 logisticara, 40 vezista, 85 obavjestajaca, 12 strucnjaka za psiholosko ratovanje, 8 social media menadzera, tri SEO strucnjaka i ovog jednog UI dizajnera
Mislim, i nama je, da se ne lazemo... Ali ljudi moji ne mogu svi bit sverceri, logistika, obavjestajci... To je moglo kada je SDA imala glavnu rijec, kod NVZ tih pozicija nece biti.
- Alfons Kauders
#81 Re: RE: Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Jos uvijek nije kasno.haos1 wrote:To su trebali 92. uradit.japin_mutapi wrote:Raport.
Spiskovi kompletirani. Streljački vod spreman.
Prioriteti određeni, zadaci podijeljeni, ljudstvo obučeno i opremljeno. Motivacija i moral na visokom nivou. Čeka se naredba Štaba.
Procjena.
Svi zadaci koje je Štab dodijelio Odjelu za eliminaciju i uništenje pete kolone i domaćih izdajnika, biće izvršeni u roku ODMAH, po izbijanju rata.
Prvom prilikom odradimo, i to temeljito, redom i neselektivno. Na Poljinama neces naci drvo na kome nece visiti dvoje ili troje - od glave obitelji do kucnih ljubimaca - da im se sjeme zatre.
- uglavnomja
#82 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
pusku ce nohati oni sto se nisu pripremili za rat.Alfons Kauders wrote:
komandni stab i ostala vrhovna pamet se mora cuvati od svake mogucnosti ugrozavanja, po mogucnosti par hiljada km daleko.
zasad pripreme teku odlicno, sve spremno, kurs lezanja u trezoru polozen, navodjenje padobranaca sa visokotarifnim robama gps-om na ciljana prodajna mjesta je u toku - sve za ispunjenje osnovnoog cilja svakog rata - da se pripremljeni obogate
ps. imamo li moralistu koji ce vikat': rata nece biti, nemojte brinuti
- Alfons Kauders
#83 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
uglavnomja wrote:pusku ce nohati oni sto se nisu pripremili za rat.Alfons Kauders wrote:
A pusku niko nece da nosi...![]()
komandni stab i ostala vrhovna pamet se mora cuvati od svake mogucnosti ugrozavanja, po mogucnosti par hiljada km daleko.
zasad pripreme teku odlicno, sve spremno, kurs lezanja u trezoru polozen, navodjenje padobranaca sa visokotarifnim robama gps-om na ciljana prodajna mjesta je u toku - sve za ispunjenje osnovnoog cilja svakog rata - da se pripremljeni obogate
ps. imamo li moralistu koji ce vikat': rata nece biti, nemojte brinuti
E vidis to je vec dobar pristup!
Dakle, mi cemo biti organizatori otpora... A svako ko dodje kasno, jebiga, dobije ono sto je preostalo (najcesce M16A1 ili M70AB)
- spreca
#84 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja cu otvoriti punkt gdje cu pretresati konvoje......porez cu redovno placati 
-
Juliuscezar
#85 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Kad se budu cistile Poljine, molim da se ne unistava imovina, ipak je to narodno tj. nase (moje). Mi organizatori otpora cemo nakon sukoba preuzet brigu o odrzavanju i zivljenju u tim jadnim kućicama.
- Alfons Kauders
#86 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ne brini, imovina je vec podijeljena.bhnapoleon1 wrote:Kad se budu cistile Poljine, molim da se ne unistava imovina, ipak je to narodno tj. nase (moje). Mi organizatori otpora cemo nakon sukoba preuzet brigu o odrzavanju i zivljenju u tim jadnim kućicama.
Ostalo je jos malo, stoga se prijavite u NVZ sto prije!
- Anestezija
#87 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pik ja ratni profiter 
- ljevoruki
#88 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Trebate prvo mene proci.bhnapoleon1 wrote:Kad se budu cistile Poljine, molim da se ne unistava imovina, ipak je to narodno tj. nase (moje). Mi organizatori otpora cemo nakon sukoba preuzet brigu o odrzavanju i zivljenju u tim jadnim kućicama.
Ja se vodim onom - igrac moze proci ali lopta nece.
Ipak, mozemo napraviti kompromis, meni ona jedna stracara sa bazencicem i prolazite i radite sta hocete.
Pa ko visio, visio.
-
tlr
#89 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
NVZ Leaks: Ekskluzivno, nevjerovatno, šokantno!
Objavljujemo presretnuti email sa intervjuom neimenovanog zvanifčnika NVZ.
Možete li našim čitateljima u par rečenica objasniti šta je to NVZ?
NVZ je nastao na forum.klix.ba, njegov osnivač je Učitelj Madner. NVZ dolazi od “NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE”. Mi u NVZ-u smo shvatili da su nas ovaj prostor i same prirodne zakonitosti osudile na vječite cikluse kreiranja i uništavanja kako ljudi tako i društva u cjelini i vraćanje na nulu, početak. Stoga smo odlučili da čvrsto lupimo šakom o sto i poručimo: DOSTA JE BILO! NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE.
Jedini put da se ovaj, samome sebi suprotstavljeni Svijet učini boljim je uspostava dijalektičkog totalitarizma , a NVZ je nositelj te ideje.
Zašto dijalektika I zašto totalitarizam?
Dijalektika je empirijski dokazana teorija koja kaže da svaki društveni pokret ili prirodna pojava nastaje kao reakcija na postojeći Sistem. Nove pojave po nastanku imaju tendenciju eksponencijalnog rasta, sve dok ne stvore svoju suprotnost. Ta nova suprotnost se razvija sa željom da ovlada Svijetom, sve dok ne stvori pojavu koja će je uništiti.
Dakle, put svake ideje, društva, organizma je dijalektičkom sudbinom zapečaćen. Put prestaje u vremenu kada suprotnosti postaju toliko snažne da imaju sredstva i motiv da unište tu pojavu koja je iznjedrila vlastitu suprotnost.
Je li ideologija NVZ antifašistička ili fašistička?
Dijalektički totalitarizam uključuje i afirmaciju i negaciju. Mi u NVZ-u smo antifašiste, koji podržavaju I razvijaju ideju fašizme – kako taj fašizam sa merakom uništili. Dijalektički totalitaritam je po definiciji totalitet – on obuhvata Sve. Cijeli nama znani svijet. Ljudi samo toga još nisu svjesni.
Šta zapravo želi dijalektički totalitarizam i šta su njegove metode?
NVZ, kao autentični pokret djeluje kroz podršku intenziviranju sukoba u svijetu, te tako kreira sve preduslove za neizbježnu apokalipsu. NVZ smatra da će blizina kraja ili apokalipse sama neminovno generisati katarzu. Kada ljudske žrtve pokažu sav besmisao postojećih društava i ideologija – pojaviće se Virtuelni, Mudri Madner i u zlatom optočenom tenku i putem svih medija ljudskom rodu objasniti puni besmisao života i ciklusa uništavanja i pozvati ljude da odbace sve što su znali i pokore mu se. To će upravo izazvati suprotan efekat – jaku želju za opstankom i slobodno širenje novih ideja.
Pokoravanje ideologiji dijalektičkog totalitarizma će ponovno legitimizirati ideju apsolutne slobode.
Gdje danas djeluje NVZ?
NVZ je nastao u Bosni, a danas kroz mrežu agenata na najvišim pozicijama – slobodno možemo reći da djeluje u cijelom svijetu.
Daću vam konkretan primjer. NVZ kroz svoje agente upravlja našim fašističkim projekatima, kako Velike Srbije, tako Islamske Bosne i Nezavisne Države Hrvatske. Kroz mrežu svojih agenata NVZ kreira stanje nesigurnosti i straha, koji će neminovno dovesti ljude ovih prostora pred zid – da mućnu glavom i prihavate NVZ i tako krenu u bolju budućnost ili da nestanu.
NVZ istovremeno oštro kritikuje fašizma i NVZ ih otvoreno napada i širi mrežu porobljenih slobodoumnih ljudi koji su spremni do smrti braniti ideju dijalektičkog totalitarizma.
Šta je krajnji cilj ovog pokreta?
Prvi cilj je Velika Bosna sastavljena od konfederacije mjesnih zajednica - bez mogućnosti odcijepljenja. Naredni srednjoročni cilj (5 g.) je da zavladamo Balkanom, EU i na kraju cijelim svijetom.
Morate priznati da svi ovdašnji narodi - Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci I Ostali – dijele istu osobinu – Bosanci su u duši. Npr. Baja, koliko god se on otimao od toga da se zove Bosancem - je tipična bosanska seljačina. Vijesti iz svijet govore da sve više ljudi u svijetu shvataju da su i oni balkanci, Bosanci i samim tim prihvataju ispravnost naše metode i učenja.
Cilj NVZ je apsolutna sloboda, a naš put je totalni rat, negacija slobode i smisla života. NVZ je afirmacija i negacija. NVZ je fašizam i antifašizam.
NVZ je besmrtan. NVZ je dijalektički totalitarizam.
Digla se velika prašina oko referenduma u RS. Podržavate li taj referendum?
Apsolutno! Ovim putem pozdravljamo našeg najboljeg saradnika Baju i poručujemo mu: Ne budi pizda i idi do kraja! Istovremeno poručujemo našim saradnicima Taibegoviću i Kockaru da otvoreno pokažu da imaju cojones i odrade zadatak kako treba. Do kraja!
Za kraj, kako se vi u NVZ-u pozdravljate?
Pozdravljamo sa “Smrt fašizmu!”
Odgovaramo sa: “Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!”
Smrt fašizmu!
Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!
Objavljujemo presretnuti email sa intervjuom neimenovanog zvanifčnika NVZ.
Možete li našim čitateljima u par rečenica objasniti šta je to NVZ?
NVZ je nastao na forum.klix.ba, njegov osnivač je Učitelj Madner. NVZ dolazi od “NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE”. Mi u NVZ-u smo shvatili da su nas ovaj prostor i same prirodne zakonitosti osudile na vječite cikluse kreiranja i uništavanja kako ljudi tako i društva u cjelini i vraćanje na nulu, početak. Stoga smo odlučili da čvrsto lupimo šakom o sto i poručimo: DOSTA JE BILO! NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE.
Jedini put da se ovaj, samome sebi suprotstavljeni Svijet učini boljim je uspostava dijalektičkog totalitarizma , a NVZ je nositelj te ideje.
Zašto dijalektika I zašto totalitarizam?
Dijalektika je empirijski dokazana teorija koja kaže da svaki društveni pokret ili prirodna pojava nastaje kao reakcija na postojeći Sistem. Nove pojave po nastanku imaju tendenciju eksponencijalnog rasta, sve dok ne stvore svoju suprotnost. Ta nova suprotnost se razvija sa željom da ovlada Svijetom, sve dok ne stvori pojavu koja će je uništiti.
Dakle, put svake ideje, društva, organizma je dijalektičkom sudbinom zapečaćen. Put prestaje u vremenu kada suprotnosti postaju toliko snažne da imaju sredstva i motiv da unište tu pojavu koja je iznjedrila vlastitu suprotnost.
Je li ideologija NVZ antifašistička ili fašistička?
Dijalektički totalitarizam uključuje i afirmaciju i negaciju. Mi u NVZ-u smo antifašiste, koji podržavaju I razvijaju ideju fašizme – kako taj fašizam sa merakom uništili. Dijalektički totalitaritam je po definiciji totalitet – on obuhvata Sve. Cijeli nama znani svijet. Ljudi samo toga još nisu svjesni.
Šta zapravo želi dijalektički totalitarizam i šta su njegove metode?
NVZ, kao autentični pokret djeluje kroz podršku intenziviranju sukoba u svijetu, te tako kreira sve preduslove za neizbježnu apokalipsu. NVZ smatra da će blizina kraja ili apokalipse sama neminovno generisati katarzu. Kada ljudske žrtve pokažu sav besmisao postojećih društava i ideologija – pojaviće se Virtuelni, Mudri Madner i u zlatom optočenom tenku i putem svih medija ljudskom rodu objasniti puni besmisao života i ciklusa uništavanja i pozvati ljude da odbace sve što su znali i pokore mu se. To će upravo izazvati suprotan efekat – jaku želju za opstankom i slobodno širenje novih ideja.
Pokoravanje ideologiji dijalektičkog totalitarizma će ponovno legitimizirati ideju apsolutne slobode.
Gdje danas djeluje NVZ?
NVZ je nastao u Bosni, a danas kroz mrežu agenata na najvišim pozicijama – slobodno možemo reći da djeluje u cijelom svijetu.
Daću vam konkretan primjer. NVZ kroz svoje agente upravlja našim fašističkim projekatima, kako Velike Srbije, tako Islamske Bosne i Nezavisne Države Hrvatske. Kroz mrežu svojih agenata NVZ kreira stanje nesigurnosti i straha, koji će neminovno dovesti ljude ovih prostora pred zid – da mućnu glavom i prihavate NVZ i tako krenu u bolju budućnost ili da nestanu.
NVZ istovremeno oštro kritikuje fašizma i NVZ ih otvoreno napada i širi mrežu porobljenih slobodoumnih ljudi koji su spremni do smrti braniti ideju dijalektičkog totalitarizma.
Šta je krajnji cilj ovog pokreta?
Prvi cilj je Velika Bosna sastavljena od konfederacije mjesnih zajednica - bez mogućnosti odcijepljenja. Naredni srednjoročni cilj (5 g.) je da zavladamo Balkanom, EU i na kraju cijelim svijetom.
Morate priznati da svi ovdašnji narodi - Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci I Ostali – dijele istu osobinu – Bosanci su u duši. Npr. Baja, koliko god se on otimao od toga da se zove Bosancem - je tipična bosanska seljačina. Vijesti iz svijet govore da sve više ljudi u svijetu shvataju da su i oni balkanci, Bosanci i samim tim prihvataju ispravnost naše metode i učenja.
Cilj NVZ je apsolutna sloboda, a naš put je totalni rat, negacija slobode i smisla života. NVZ je afirmacija i negacija. NVZ je fašizam i antifašizam.
NVZ je besmrtan. NVZ je dijalektički totalitarizam.
Digla se velika prašina oko referenduma u RS. Podržavate li taj referendum?
Apsolutno! Ovim putem pozdravljamo našeg najboljeg saradnika Baju i poručujemo mu: Ne budi pizda i idi do kraja! Istovremeno poručujemo našim saradnicima Taibegoviću i Kockaru da otvoreno pokažu da imaju cojones i odrade zadatak kako treba. Do kraja!
Za kraj, kako se vi u NVZ-u pozdravljate?
Pozdravljamo sa “Smrt fašizmu!”
Odgovaramo sa: “Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!”
Smrt fašizmu!
Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!
Last edited by tlr on 04/09/2016 17:03, edited 1 time in total.
- General War
#90 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Prvo postrojavanje prve NVZ udarne garave brigade u mojoj mjesnoj zajednici, i polaganje svecane zakletve novih regruta pred herojima prvoga otacenstvenog rata
-
tlr
#91 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Breaking news
Slavlje u Pyongyangu
Večeras u 20:00 se u Pyongyangu spontano okupio veliki broj građana, kako bi veličanstvenim performansom pozdravili ponovno rađanje NVZ.

Inzko odlazi!!!?
Rukovodstvo NVZ je uputilo javni ultimatum Valentinu Inzku - Visokom predstavniku OHR-a da do 25. septembra napusti BiH. U ultimatumu nije saopšteno kakve mjere će biti poduzete u slučaju da se g. Valentin Inzko ogluši.
Nezvanično saznajemo da će NVZ odmah po isteku ultimatuma na privremenu funkciju Visoke predstavnice u BiH predložiti i postaviti drugaricu Mai Damu iz Sjeverne Koreje. Zanimljivo je da se njeno ime prevodi na bosanski kao Ima M*da.

Mai Damu (u sredini)
Slavlje u Pyongyangu
Večeras u 20:00 se u Pyongyangu spontano okupio veliki broj građana, kako bi veličanstvenim performansom pozdravili ponovno rađanje NVZ.

Inzko odlazi!!!?
Rukovodstvo NVZ je uputilo javni ultimatum Valentinu Inzku - Visokom predstavniku OHR-a da do 25. septembra napusti BiH. U ultimatumu nije saopšteno kakve mjere će biti poduzete u slučaju da se g. Valentin Inzko ogluši.
Nezvanično saznajemo da će NVZ odmah po isteku ultimatuma na privremenu funkciju Visoke predstavnice u BiH predložiti i postaviti drugaricu Mai Damu iz Sjeverne Koreje. Zanimljivo je da se njeno ime prevodi na bosanski kao Ima M*da.

Mai Damu (u sredini)
- MikroBelaj
#92 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mene za komandanta bataljona,imo sam kalas za reckama,potvrdjen u Ulicama,Vitanovicima,Vozucoj,Teocak(Cekic i Nakovanj) i najprije Smolucoj,par recki sa Gradacca,nije imo ko priznat...elem ja sam karijerista i nadam se dok mir ne nastupi bit bar komandant Operativne Grupe 5! Jel moze? 
-
Juliuscezar
#93 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Bingo imamo i prvog pravog ratnika, ne racunam ove ratni-profiter ratnike.
Kako cu uci u historiju time sto cu prvi na Twiteru objavit da su nase snage digle ljiljane nad Banjalukom, jace od Hecim-oglu Alipase 1737. Nakon toga dobijem od NVZ upravu nad novim javnim servisom i ožeži.
Kako cu uci u historiju time sto cu prvi na Twiteru objavit da su nase snage digle ljiljane nad Banjalukom, jace od Hecim-oglu Alipase 1737. Nakon toga dobijem od NVZ upravu nad novim javnim servisom i ožeži.
-
Hadzi Lojo
#94 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Samo se vi zajebajite, a moglo bi da bude ponovo!
Sta mislite za pse lutalice, kako ih iskoristiti u odbrani dzrave?
Imam ideju, hajde da vas cujem!
- MikroBelaj
#95 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Samo refreshiraj twiter non stop,kad dodje info objavi i ti si prvi zlatni ljiljan u 1437 hidzretskoj novoj godinibhnapoleon1 wrote:Bingo imamo i prvog pravog ratnika, ne racunam ove ratni-profiter ratnike.
- MikroBelaj
#96 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Hadzi Lojo wrote:Samo se vi zajebajite, a moglo bi da bude ponovo!
Cuj moglo bi,ama bit ce samo gledaj,a cuke ja nebih koristio za nase ljudske ciljeve,neka njih nek laju i ponekad ujedaju,to je njohov pseci zivot
- MikroBelaj
#97 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Hadzi Lojo wrote:Samo se vi zajebajite, a moglo bi da bude ponovo!
Cuj moglo bi,ama bit ce samo gledaj,a cuke ja nebih koristio za nase ljudske ciljeve,neka njih nek laju i ponekad ujedaju,to je njihov pseci zivot ,od njih dosta !
-
belfy
#98 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ja bi da budem pilot. dje cu ja? i koji je izbor letjelica?
- BHCluster
#99 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Gdje su ovi ratovali u Arma 3?General War wrote:
Prvo postrojavanje prve NVZ udarne garave brigade u mojoj mjesnoj zajednici, i polaganje svecane zakletve novih regruta pred herojima prvoga otacenstvenog rata
-
Juliuscezar
#100 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nazalost kvotu pilota su popunili stranci. Avijacija je mocni Wizz Air - Zivinice.belfy wrote:ja bi da budem pilot. dje cu ja? i koji je izbor letjelica?