BiH - Estonija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#76 Re: BiH - Estonija
nemeRe na elidzi. nema mjesta 
- N.N.
#77 Re: BiH - Estonija
Trend pracenja reprezentacije je opao sa gore navedenim razlozima, ali i takodjer sa pojavom "rezervisanih" karata, sa povecanjem cijene istih i td td.
Nekada su cijene varirale, pa je jug i sjever na BP bio 7, 10 KM kada su i pitanju ovakve Estonije i ostale picke materine. Sada je to hladno cvaja. Cega ba ? hahahahaha
Pa onda u svemu tome i amaterizam u samoj prodaji, guzve, tapkarosi koje niko ne sankcionise i hihi.....
Meni su toliko nesto zgadili to sve da ne bih sada otisao na tekmu nema sanse. Sve je to bolje i lakse uz TV
I sada im nece biti pun stadion, kao sto nije ni bio u zadnje vrijeme. Vazda su im supljine sa strana i na coskovima.
Nekada su cijene varirale, pa je jug i sjever na BP bio 7, 10 KM kada su i pitanju ovakve Estonije i ostale picke materine. Sada je to hladno cvaja. Cega ba ? hahahahaha
Pa onda u svemu tome i amaterizam u samoj prodaji, guzve, tapkarosi koje niko ne sankcionise i hihi.....
Meni su toliko nesto zgadili to sve da ne bih sada otisao na tekmu nema sanse. Sve je to bolje i lakse uz TV
I sada im nece biti pun stadion, kao sto nije ni bio u zadnje vrijeme. Vazda su im supljine sa strana i na coskovima.
- vicious
#78 Re: BiH - Estonija
AmiĐa, nije ti to ni loša idejaAmiĐa_Idriz wrote:Nek neko naloži Arape neka nam stadion izgrade, jedno 80k duša da može statimože i na Ilidži
Kad već kupuju nemilice šume, livade i pašnjake, treba ih usloviti time da naprave kakav stadion, ne mora 80k, dosta je i 50
Ee kad bi Bake to ugovorio sa nekim šeikom, imaćete i dalje ove povlastice ko do sad, samo napravite malo kakvog fuzbalskog igrališta :B
- Tito_i_Partija
#79 Re: BiH - Estonija
Stadion Kralja Fahda, igra se u trofrtaljkama. 
- Grean
#80 Re: BiH - Estonija
Pa ne treba bas sesto culo da bi se skontalo da je sve to opalo, prebroj postove na temama nekad i sad, pogledaj potraznju za kartama, generalno pracenje reprezentacije i uporedi.Logovan wrote:Vidoviti Grean.Grean wrote: Vjerovatno se nikad nece ponoviti atmosfera kakava je bila recimo za utakmicu sa Norveskom na Bilinom kad je Bajramovic odlucio ili u Zilini gostujuca sa Slovacima a pun stadion Bosanaca (koji su nam svojim ponasanjem i navijanjem osvjetlali obraz).
Ne znam sta je smijesno ali eto da pomenemo to u vezi reprezentativaca, nisu jednom izjavili kako su u provokacijama sa saigracima iz klubova koji su dolazili u BIH ili nas doceekivali kad smo igrali u gostima govorili da ce vidjeti sta su navijaci.Dr. Kuca wrote:Zenicko grotlo od 12 hiljada![]()
veca glupost nije izrecena, i cuj jos se hvale po klubovima
![]()
Ja npr nikad necu zaboraviti pljesak Skrtela nasoj tribini nakon utakmice u Zilini. Rijetki navijaci to dozive od protivnickog igraca.
-
Fudo387
#81 Re: BiH - Estonija
Ja bih tu onog malog Duljevica negdje ubacio, neka se kali.amrq7u wrote:Ma 4:0 lagano..
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#82 Re: BiH - Estonija
Tito_i_Partija wrote:Stadion Kralja Fahda, igra se u trofrtaljkama.
Ceric selektor prve ekipe.
- Point.
#83 Re: BiH - Estonija
Kako ce Selma Bajrami na vip tribine?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Tito_i_Partija wrote:Stadion Kralja Fahda, igra se u trofrtaljkama.
Ceric selektor prve ekipe.
- Jack Be Nimble
#84 Re: BiH - Estonija
Mene euforija sada uhvati u zadnja tri kola kada nam treba pomoc od drugog da bi zavrsili na drugom mjestu u nadi da cemo biti u prvom sesiru i izbjegli Portugal.
- Logovan
#85 Re: BiH - Estonija
Pa jest sad atmosfera opala, ali citirao sam te u vezi ovog "vjerovatno se nikad neće ponoviti".Grean wrote:Pa ne treba bas sesto culo da bi se skontalo da je sve to opalo, prebroj postove na temama nekad i sad, pogledaj potraznju za kartama, generalno pracenje reprezentacije i uporedi.Logovan wrote:Vidoviti Grean.Grean wrote: Vjerovatno se nikad nece ponoviti atmosfera kakava je bila recimo za utakmicu sa Norveskom na Bilinom kad je Bajramovic odlucio ili u Zilini gostujuca sa Slovacima a pun stadion Bosanaca (koji su nam svojim ponasanjem i navijanjem osvjetlali obraz).
- Edin H.
#86 Re: BiH - Estonija
Neka ubaci Djuru od pocetka da zakuca nekoliko golova, pa moze poslije Dzeko da fula.Point. wrote:Vedo razvaljuje u Herthi, Dzeko kapiten....Milan ostao u mrtvoj Ceseni. Sracunaj sam.Jack Be Nimble wrote:Sto se tice napada ja bi Djuru - Vedo/Dzeko.
- ljevoruki
#87 Re: BiH - Estonija
Eki Mujdza, igra li taj covjek igdje?amrq7u wrote:Ma 4:0 lagano..
Volio bih jednog igraca vise u vezi nego dva napadaca ali zna Mesa bolje.
Nadam se da cemo barem odigrati dobru utakmicu i pobijediti bez primljenog gola.
- Capajebo
#88 Re: BiH - Estonija
Ako ne vidim Cimirota u prvih 11, Mesa od mene nece dobiti hvalospjevku.
- Anestezija
#89 Re: BiH - Estonija
Rasut ih ko lamelu niz Mahmutovac 4-1 ce bit
-
SARAJEVO pitam
#90 Re: BiH - Estonija
Lulic je nesto povrijedjen neka igra Duljevic
A i Cimirot!!! Da vidimo i Milicevica!
http://www.reprezentacija.ba/idealnih-b ... hp?id=7033
A i Cimirot!!! Da vidimo i Milicevica!
http://www.reprezentacija.ba/idealnih-b ... hp?id=7033
-
Nadzorna_ploca
#91 Re: BiH - Estonija
Nece moci bez Vede. To je sigurica.
-
golman
#92 Re: BiH - Estonija
Joj što me nervira ova šuplja.."jebo Estoniju,šta će oni"..a sjećate li se prošlih kvalifikacija?
da ne bi lošeg starta,plasirali bi se garant na EP
3 boda su 3 boda,nije bitno ko je protivnik..a tu je još i sticanje samopouzdanja za nastavak kvalifikacija
danas svi igraju fudbal
...e kad se bude igralo sa Gibraltarom,onda možemo malo da seruckamo
3 boda su 3 boda,nije bitno ko je protivnik..a tu je još i sticanje samopouzdanja za nastavak kvalifikacija
danas svi igraju fudbal
- mO k3
#93 Re: BiH - Estonija
golman wrote:Joj što me nervira ova šuplja.."jebo Estoniju,šta će oni"..a sjećate li se prošlih kvalifikacija?
danas svi igraju fudbal
- Maharadza
#94 Re: BiH - Estonija
Itsoktobealone wrote:Koliko je fakat dobar taj Cimirot? Bez podjebavanja, fakat pitam. Cim je otisao vani, zaboravih skroz na njega..Tomahawk11 wrote:Vidi ovog gore, pored zivog Cimirota - Cocalic
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#95 Re: BiH - Estonija
Rob_Atl wrote:Ja mislim da bi ih dobili sa vecom razlikom da igraju ovi sto su osvojili turnir u Japanu nego "standardni"
nažalost si u pravu...ovi standardni na pola tekmi dođu da se odmore i zapiju
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#96 Re: BiH - Estonija
AmiĐa_Idriz wrote:Nek neko naloži Arape neka nam stadion izgrade, jedno 80k duša da može statimože i na Ilidži
šuti bola i ovo što imamo nam je praznoNOGOMET
Za utakmicu BiH - Estonija ostalo još hiljadu ulaznica
-
Itsoktobealone
#97 Re: BiH - Estonija
Fino fino. Treba mu pruziti priliku svakako, pa nek' pokaže sta zna i umije.
Na utakmicu: fino je ovo Meša sve uozbiljio. Ako ništa nema onog busanja da smo najjača repka koja kroči na fudbalske terene.
Na utakmicu: fino je ovo Meša sve uozbiljio. Ako ništa nema onog busanja da smo najjača repka koja kroči na fudbalske terene.
- Logovan
#98 Re: BiH - Estonija
Ma ne brini, ovih hiljadu će se podijeliti familijama, pjevačima, itd.JoseMujica wrote:AmiĐa_Idriz wrote:Nek neko naloži Arape neka nam stadion izgrade, jedno 80k duša da može statimože i na Ilidži
šuti bola i ovo što imamo nam je praznoNOGOMET
Za utakmicu BiH - Estonija ostalo još hiljadu ulaznica
- commendatore
#99 Re: BiH - Estonija
da mi je naci komentare pred utakmicu BIH - Kipar - nidje da nadjem nema nesto
..... cisto da se podsjetim hladnog tuša euforije 
- pirmin
#100 Re: BiH - Estonija
Sa 6 bodova ulazimo u novu godinu.
Porazi od Estonije i Kipra, pobjede u Belgiji i Grckoj.

Porazi od Estonije i Kipra, pobjede u Belgiji i Grckoj.