Samo Jasmin,samo SDP!!
Sloboda do groba
njegove sluzbe trebaju obici svaki saht u TuzliMikroBelaj wrote:Treba Jasmin Imamovic obici svaki saht u Tuzli,aha,imate mjesne zajednice,inicijative,obratite se nadleznim sluzbama ....
Samo Jasmin,samo SDP!!
Sloboda do groba
ne provaljuj se vise, ziv bioMikroBelaj wrote:Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit..
Pa da te je rodio ne bi ga toliko u nebo dizao...MikroBelaj wrote:Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit..
Nisi mi ti ciljna grupaplain vanilla wrote:ne provaljuj se vise, ziv bioMikroBelaj wrote:Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit..
ukopa Jasmina jos gore
tacno zbog tebe necu glasati za Jasmina
Pa moram dajdzu podrzavat,valja mi ocuvat radno mjestoKiki_Musampa wrote:Pa da te je rodio ne bi ga toliko u nebo dizao...MikroBelaj wrote:Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit..
Sent from mTalk
naravnoMikroBelaj wrote:
Nisi mi ti ciljna grupa
Kako da uploadujem sliku na forum? Da vidiš (ako nisi već vidjela) slike na bilbordu! Fuj jbte koji je ljigo, kad vidiš onaj stadion rekao bi čovjek "UUUUU JBTE U Tušanj ko Statd de France"plain vanilla wrote:Isla sam ja pjeske na Ilincicu, bas uz Kulu. Vidjela sam gore kako fali pola ceste, a ono brdo izgleda jezivo. I nemoj se bolan dzabe nervirati, vidis da je njemu Tuzla samo ono malo po carsiji.costacurta wrote:
Fridriha Kacera do Gine Herman. Kisa kad pada na Y sva voda vani ide vani ulicom jer je sve zapuseno, ako je toplije vrijeme usmrdilo se.
Kad si bio kod releja zadnji put? Al uz Kulu da ideš
Edit
Ja tek sad vidjoh da si napisao "pa sta ako je negdje na brdu, nije grad u fekalijama".
Baš si beznadezan
Jos kad rece Fukare su uz Jasmina
Ne znam postaviti sliku na forum direktno, ja to prvo na fb, pa odatle preslikamcostacurta wrote:
Kako da uploadujem sliku na forum? Da vidiš (ako nisi već vidjela) slike na bilbordu! Fuj jbte koji je ljigo, kad vidiš onaj stadion rekao bi čovjek "UUUUU JBTE U Tušanj ko Statd de France"
jasno mi je da ima ovih bolida što iz samo njima znanih razloga su mu podguzne muhe al u tolikoj mjeri ne razumijem. Čak i kad kažeš da bi glasao za Acu ili onog dr Hodzića da ih imenovaše ili predložiše, jok ba, to ne dopire do ovog ili njemu sličnih.
Vidiš i kad se konkretno kaže gdje je problem on ti odgovori "ko ti je kriv!" Pa se sam sebi čudim zašto uopšte ja to s njim nešto.
Pogledaj samo želosnog skupa sinoć u BKCu. Jad, Tuga i čemer se skupio. Spali su na salu BKCa, jel može niže? ko ne vjeruje eno na SDPovoj web i FB stranici, vazi Bijedić o HDZu i SDA. Kurava o poštenju.

Tuzla je od 1994. talac ustanove koja se zove TK. Od tada, kada je u skupstinu instalirano po 5 predstavnika iz svake opstine, ukljucujuci ratne opstine Vlasenicu, Bratunac, Zvornik itd., do danas, kada u skupstini TK nema nijednog tuzlaka.Banksy wrote:Možda griješim, ali meni se čini da Tuzla, na neki način, postaje talac Jasmina Imamovića...
babanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
Ma ljudi sepu svaku pricu.Jutros mi u kancelariju uđe penzioner koji je bio na skupu,i prica mi kako su opleli po hdzu ,sda itd...Banksy wrote:Možda griješim, ali meni se čini da Tuzla, na neki način, postaje talac Jasmina Imamovića...
Ne govorim o tome, u svim kantonalnim skupština domoroci su rijetkost. Govorim o Tuzli koja se već doživljava kao privatno vlasništvo J.Imamovića, pa će kao biti smak svijeta ako ne dobije i koji, četvrti mandat?babanovac wrote:Tuzla je od 1994. talac ustanove koja se zove TK. Od tada, kada je u skupstinu instalirano po 5 predstavnika iz svake opstine, ukljucujuci ratne opstine Vlasenicu, Bratunac, Zvornik itd., do danas, kada u skupstini TK nema nijednog tuzlaka.Banksy wrote:Možda griješim, ali meni se čini da Tuzla, na neki način, postaje talac Jasmina Imamovića...
O Bozebabanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
ono kad je obraz dzoncostacurta wrote:TADAAAA!!
Šta kažu Fukare za ovu laž stoljeća!?![]()
Ja sam zgrožen!
babanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
Sve i da klub (ili reprezentacija) ne reagiraju na ovu zloupotrebu,babanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?