Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

MikroBelaj

#76 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Treba Jasmin Imamovic obici svaki saht u Tuzli,aha,imate mjesne zajednice,inicijative,obratite se nadleznim sluzbama ....

Samo Jasmin,samo SDP!!

Sloboda do groba :-D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#77 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

MikroBelaj wrote:Treba Jasmin Imamovic obici svaki saht u Tuzli,aha,imate mjesne zajednice,inicijative,obratite se nadleznim sluzbama ....

Samo Jasmin,samo SDP!!

Sloboda do groba :-D
njegove sluzbe trebaju obici svaki saht u Tuzli

a Sloboda, da se Jasmin pitao, davno bi u grobu bila
MikroBelaj

#78 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit.. :lol:
plain vanilla

#79 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

MikroBelaj wrote:Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit.. :lol:
ne provaljuj se vise, ziv bio
ukopa Jasmina jos gore
tacno zbog tebe necu glasati za Jasmina
Kiki_Musampa

#80 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

MikroBelaj wrote:Pa kad im ko pokuca na vrata njih nema ,a onda dreka dje su za radnog vremena,nemozes raji nikad ugodit.. :lol:
Pa da te je rodio ne bi ga toliko u nebo dizao...

Sent from mTalk
MikroBelaj

#81 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

plain vanilla wrote:
ne provaljuj se vise, ziv bio
ukopa Jasmina jos gore
tacno zbog tebe necu glasati za Jasmina
Nisi mi ti ciljna grupa :D
MikroBelaj

#82 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Kiki_Musampa wrote:
Pa da te je rodio ne bi ga toliko u nebo dizao...

Sent from mTalk
Pa moram dajdzu podrzavat,valja mi ocuvat radno mjesto :D

Imate izbore,pa glasajte za Bahrudina,on ce donijet prosperitet i bolje sutra za TuzlaFarm,SarajevoFarm i gazdu mu Aliju Omerhodzica,koji ce da vam sastavljaju esencijalne liste i privatizuju javna preduzeca,a onda pljacka ko na divljem zapadu...bujrum glasajte :izet:
plain vanilla

#83 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

MikroBelaj wrote:
Nisi mi ti ciljna grupa :D
naravno
tvoju pricu mogu podrzati samo oni koji ne zive u Tuzli ili oni koje je Jasmin uhljebio, pa se slijepci prave
Kiki_Musampa

#84 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

Moj problem sa Jasminom je onaj koji se i najvise istice,a to je da je Tuzla od Brcanske do Slatine....
Kad snijeg padne, cekamo sunce da se otopi. Vodovod radi samo uz cestu,a za desetine kuca nemaju teh. Rjesenje,smece placam godinu,a odvozi se 8 mjeseci itd.. Fukare bi trebale biti pametnije,imaju pamcenje kao ribe...da je SDP kandidovao i Goluba,manje bih se dvoumio...

Sent from mTalk
costacurta

#85 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:
costacurta wrote:
Fridriha Kacera do Gine Herman. Kisa kad pada na Y sva voda vani ide vani ulicom jer je sve zapuseno, ako je toplije vrijeme usmrdilo se.
Kad si bio kod releja zadnji put? Al uz Kulu da ideš
Edit
Ja tek sad vidjoh da si napisao "pa sta ako je negdje na brdu, nije grad u fekalijama".
Baš si beznadezan
Isla sam ja pjeske na Ilincicu, bas uz Kulu. Vidjela sam gore kako fali pola ceste, a ono brdo izgleda jezivo. I nemoj se bolan dzabe nervirati, vidis da je njemu Tuzla samo ono malo po carsiji.

Jos kad rece Fukare su uz Jasmina :roll:
Kako da uploadujem sliku na forum? Da vidiš (ako nisi već vidjela) slike na bilbordu! Fuj jbte koji je ljigo, kad vidiš onaj stadion rekao bi čovjek "UUUUU JBTE U Tušanj ko Statd de France"
jasno mi je da ima ovih bolida što iz samo njima znanih razloga su mu podguzne muhe al u tolikoj mjeri ne razumijem. Čak i kad kažeš da bi glasao za Acu ili onog dr Hodzića da ih imenovaše ili predložiše, jok ba, to ne dopire do ovog ili njemu sličnih.
Vidiš i kad se konkretno kaže gdje je problem on ti odgovori "ko ti je kriv!" Pa se sam sebi čudim zašto uopšte ja to s njim nešto.
Pogledaj samo želosnog skupa sinoć u BKCu. Jad, Tuga i čemer se skupio. Spali su na salu BKCa, jel može niže? ko ne vjeruje eno na SDPovoj web i FB stranici, vazi Bijedić o HDZu i SDA. Kurava o poštenju.
plain vanilla

#86 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
Kako da uploadujem sliku na forum? Da vidiš (ako nisi već vidjela) slike na bilbordu! Fuj jbte koji je ljigo, kad vidiš onaj stadion rekao bi čovjek "UUUUU JBTE U Tušanj ko Statd de France"
jasno mi je da ima ovih bolida što iz samo njima znanih razloga su mu podguzne muhe al u tolikoj mjeri ne razumijem. Čak i kad kažeš da bi glasao za Acu ili onog dr Hodzića da ih imenovaše ili predložiše, jok ba, to ne dopire do ovog ili njemu sličnih.
Vidiš i kad se konkretno kaže gdje je problem on ti odgovori "ko ti je kriv!" Pa se sam sebi čudim zašto uopšte ja to s njim nešto.
Pogledaj samo želosnog skupa sinoć u BKCu. Jad, Tuga i čemer se skupio. Spali su na salu BKCa, jel može niže? ko ne vjeruje eno na SDPovoj web i FB stranici, vazi Bijedić o HDZu i SDA. Kurava o poštenju.
Ne znam postaviti sliku na forum direktno, ja to prvo na fb, pa odatle preslikam :skoljka:

e dobro si spomenuo Bijedica
ovaj smori nekakvim Banovicanima, kao da mi svojih lopova nemamo
odron zivi
costacurta

#87 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Evo ti Jasmina tvog i njegove vizije budućnosti i sadašnjosti:

"Mi u SDP-u ćemo antifašizmom braniti Tuzlu i BiH. U crno je zavijeno i zamotano Sarajevo. Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno. Poručujem onima koji su opkolili grad da Tuzlu niko nikada pokorio nije. Mi se njih ne bojimo. Nama su obrazi i ruke čiste˝, kazao je Imamović"

Ovo meni zvuči zastrašujuće i puno zla da je to strašno. Msm, jel imaju neki pravilnici, kodeksi ponašanja, govor mržnje ovo-ono?
Frajer je..... hmmmmmmm... kako bih rekao...... pa počinje me zabrinjavati :?

Njima je sinoćnji skup u Tz prošao samo u pljuvanju Bakira Dodika Čovića. Bgmi, ne znam, meni to djeluje kao brod bez kapetana, negdje na pučini, poderanih jedara, plovi bez kompasa i pravca, uzda se u povoljan vjetar i pojma nemaju kud će ih struja odvesti.
babanovac

#88 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Stadion je u izgradnji, do prije 5-6 godina su ga mjerkali kao stecajnu masu. Ko je doveo Slobodu u gubitak? Jedan od osnivaca tuzlanskog SBB-a. Ko je vratio stadion u gradsko vlasnistvo? Sad ga opet treba prebaciti na Slobodu? Ko je doveo Azmira? Ponavljam, vlada Bege Gutica u junu finansira banovicki turnir u malom fudbalu u iznosu , dok istovremeno tuzlanskim rukometasicama odbija finansijsku pomoc. Vlada Begina u kojo sjedi Bato. Plastican primjer, ko hoce da vidi, vidjece. Ko ne osjeca Tuzlu onakvom kakva jest, nece vidjet bez obzira na primjer. Gutic se moze dobrodoslo ukljuciti u izgradnju stadiona. No to se nece desiti. Desice se da ce dovesti repku za deset godina na novoizgradjeni stadion, bas kao sto su se slikali u parku neki dan. Vanila, mozda se ne sjecas sportskog projekta Zmaja od Bosne i ogromnog pritiska da se Sloboda ugasi. Ja se sjecam. Igrao sam za taj Zmaj protiv Slobode i istovremeno navijao za protivnicku ekipu. Hoce srce pravo.
costacurta

#89 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

TADAAAA!!

Image

Šta kažu Fukare za ovu laž stoljeća!? :-)

Ja sam zgrožen!
babanovac

#90 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
Last edited by babanovac on 05/09/2016 11:28, edited 1 time in total.
Banksy

#91 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Banksy »

Možda griješim, ali meni se čini da Tuzla, na neki način, postaje talac Jasmina Imamovića...
babanovac

#92 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Banksy wrote:Možda griješim, ali meni se čini da Tuzla, na neki način, postaje talac Jasmina Imamovića...
Tuzla je od 1994. talac ustanove koja se zove TK. Od tada, kada je u skupstinu instalirano po 5 predstavnika iz svake opstine, ukljucujuci ratne opstine Vlasenicu, Bratunac, Zvornik itd., do danas, kada u skupstini TK nema nijednog tuzlaka.
costacurta

#93 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

babanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
:lol:

OJ NEVJERUJEM DA SAM OVO UPRAVO PROCITAO!!
:lol:

Nemoj ti dalje drug. Uredu je. Shvatili smo. Sjedi, koji si broj? Ti nešto kao Dalaj Lama iz Pervanove Večernje škole :kiss:
Kiki_Musampa

#94 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzleps

Post by Kiki_Musampa »

Banksy wrote:Možda griješim, ali meni se čini da Tuzla, na neki način, postaje talac Jasmina Imamovića...
Ma ljudi sepu svaku pricu.Jutros mi u kancelariju uđe penzioner koji je bio na skupu,i prica mi kako su opleli po hdzu ,sda itd...
Rekoh mu,jesul spomenuli isjecenu rupu ispred ulaza,koja je otvorena prije ihaha mjeseci,jer to mu je posao, a ne Covic?
Sad predstavljaju Tuzlu kao jedini, slobodni teritorij u BiH.Ja radim na terenu, i da izvinete,osim jezera,ni po cem ost,ali ne kaskaju, cak u nekim drugim stvarima bjeze.

Ps:svake izbore sam glasao za njega,sad nece dobit moj glas,a kako izgleda,nece niko.. Zadnhi put nije izaslo 40% stanovnistva na izbore

Sent from mTalk
Last edited by Kiki_Musampa on 05/09/2016 11:41, edited 1 time in total.
Banksy

#95 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Banksy »

babanovac wrote:
Tuzla je od 1994. talac ustanove koja se zove TK. Od tada, kada je u skupstinu instalirano po 5 predstavnika iz svake opstine, ukljucujuci ratne opstine Vlasenicu, Bratunac, Zvornik itd., do danas, kada u skupstini TK nema nijednog tuzlaka.
Ne govorim o tome, u svim kantonalnim skupština domoroci su rijetkost. Govorim o Tuzli koja se već doživljava kao privatno vlasništvo J.Imamovića, pa će kao biti smak svijeta ako ne dobije i koji, četvrti mandat?

Ako tuzlanski SDP nije u stanju da nakon 20 godina izgradi ili ponudi neko novo lice, možda zaista i nije zaslužio da zadrži vlast.
mario001

#96 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by mario001 »

babanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
O Boze :-) :-)
plain vanilla

#97 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:TADAAAA!!

Image

Šta kažu Fukare za ovu laž stoljeća!? :-)

Ja sam zgrožen!
ono kad je obraz dzon

@babanovac, ako kritikujem Jasmina, to ne znaci da sam za neke Gutice
plain vanilla

#98 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

:jbt:
Banksy

#99 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Banksy »

Sve i da klub (ili reprezentacija) ne reagiraju na ovu zloupotrebu,
ti sam utvrdiš o kojoj je utakmici riječ, bio si, imaš kartu, podneseš je na uvid, i onda tužiš SDP jer su te bez pitanja iskoristili za svoju predizbornu kampanju. I tako hiljadu pojedinačnih slučajeva.
Ommadawn

#100 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Ommadawn »

Izgleda da u Tuzli vlada ona: od dva zla, biraj najmanje.

A billboard je photoshop.

Jebote jezera kad nemas vode za pice u cijelom gradu kako treba, je li skrenes iz centra prema drugim naseljima, rupe na cesti svaka dva metra, a izmedju zgrada na Ircu prolazis sa strahom da te po glavi ne opali fasada koja otpada sa njih.
Post Reply