Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pustopoljina

#76 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

insomnia78 wrote:E pogle sad vjernika i njihove tolerancije :D
hajde francuz, ne pravi se englez.
jedno drustvo kritikujes zbog rigoroznih zabrana, a u svome ih zelis uvesti?
nije sija, nego vrat.
kad su zabrane donijele sta dobro?
nisi ni ti pohrlio na zapad, zato sto su zabrane na svakom cosku, nego jer mozes za kruha zaraditi, piti sta hoces, jesti sta hoces, jebavati koga hoces. a i luvr ima lijepih slika :lol:
Last edited by pustopoljina on 27/08/2016 09:35, edited 1 time in total.
KB9

#77 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KB9 »

pustopoljina wrote:imala sam jednu licnu pretpostavku (da sebe smatras jedinim pametnim), a ne "toliko" licnih pretpostavki,
a "nama" burkonosiljama? wtf? to je? sta? ti to meni da ja nosim burku?! i ti o pretpostavkama?!
s citava recenica iza toga nema smisla. semantika, sintaksa...nepoznanica.
izmedju tebi i burkininosiljama fali obicno ILI izostavljeno tokom kucanja, to je bas logicno

cim se ti vadis na semantiku, sintaksu i ostalo na obicnom forumu zna se kolko je sati i kolko dobro misljenje zastupas, mani me ba kad ti tolerantna ko i arapski svijet, eto neko tebe treba fascinirat pravopisima, gramatikom i ostalim :lol:
paladinka

#78 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by paladinka »

mario001 wrote:

Jasta, vjernici idu okolo i Lejlama stavljaju vjerska obiljezja na glavu, a ona hoce dildo :D
Ona nije nigdje ni rekla da hoce dildo , cak sta vise njeno misljenje je da je seksualnost privatna stvar i nosanje dilda u javnosti je za nju perverzno :-)
pustopoljina

#79 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

KB9 wrote:
pustopoljina wrote:imala sam jednu licnu pretpostavku (da sebe smatras jedinim pametnim), a ne "toliko" licnih pretpostavki,
a "nama" burkonosiljama? wtf? to je? sta? ti to meni da ja nosim burku?! i ti o pretpostavkama?!
izmedju tebi i burkininosiljama fali obicno ILI izostavljeno tokom kucanja, to je bas logicno

cim se ti vadis na semantiku, sintaksu i ostalo na obicnom forumu zna se kolko je sati i kolko dobro misljenje zastupas, mani me ba kad ti tolerantna ko i arapski svijet, eto neko tebe treba fascinirat pravopisima, gramatikom i ostalim :lol:
drug, financirala sam ja to sebi vec ;)
ne drzi ti niko pistolj uz celo dok pises. polako...nece forum pobjeci.
pustopoljina

#80 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

paladinka wrote:
mario001 wrote:

Jasta, vjernici idu okolo i Lejlama stavljaju vjerska obiljezja na glavu, a ona hoce dildo :D
Ona nije nigdje ni rekla da hoce dildo , cak sta vise njeno misljenje je da je seksualnost privatna stvar i nosanje dilda u javnosti je za nju perverzno :-)
pa razumjela sam ja nju...sve bi to ona bziiiik.
KB9

#81 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KB9 »

pustopoljina wrote:
KB9 wrote:

drug, financirala sam ja to sebi vec ;)
ne drzi ti niko pistolj uz celo dok pises. polako...nece forum pobjeci.
sta si financirala, sta ti pricas bona? :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#82 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KatarinaKosaca »

Tekst je na razini petog osnovne. Ne dalje. Valjda zato i potreba da pocinje sa imenom fakulteta u uvodu i naglasavanjem. Uvijek sam se pitala neovisno o temi gdje klix pokupi nepismene i tupe ljude koji bukvalno pojma nemaju sta je novinarstvo...I tako los napicsan tekst potpuno zasjeni temu i ideju, ako je ova novinarka u mislima uopce i ima. Pored ovakvog pisanja Indira mahalusa je Ivo Andric.
Last edited by KatarinaKosaca on 27/08/2016 09:41, edited 1 time in total.
Mohamad Sissoko

#83 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Mohamad Sissoko »

Protiv sam krsenja njenih ateistickih prava.
Niko ne smije da joj brani mlataranje dildom po ulici.
pustopoljina

#84 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

KatarinaKosaca wrote:Tekst je na razini petog osnovne. Ne dalje. Valjda zato i potreba da pocinje sa imenom fakulteta u uvodu i naglasavanjem. Uvijek sam se pitala neovisno o temi gdje klix pokupi nepismene i tupe ljude koji bukvalno pojma nemaju sta je novinarstvo...I tako los napicsan tekst potpuno zasjeni temu i ideju, ako je ova novinarka u mislima uopce i ima. Pored ovakvog pisanja Indira mahalusa je Ivo Andric.
koliko para, toliko muzike.
pirpa

#85 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

jasko_ba wrote:Saffovci standardno napadaju, koji su to misevi. Lejla, ne daj se. :kiss:
nemoj ti mene svrstavati sa tim govnima zato sto iznosim svoje misljenje na forumu protiv turbo urbani mancipovani ateista kojima je glavna ljudska osobina licemjerstvo.. Lejla je htjela da ispadne kao COOl GIRl a ispala je BIG DICK....
mario001

#86 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

paladinka wrote:
mario001 wrote:

I ateizam je jednako privatna stvar, zasto dozvoliti da te tvoje unutasnje ubjedjenje natjera da seres po ljudima koji imaju drugacija ubjedjenja.
Ne kontam kako neko ko nosi vjersko obiljezlje to namece njoj ili bilo kome??
bingov buraz

#87 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by bingov buraz »

Apsolutno,pisanje promasenih i priglupih komentara mora biti dozvoljeno!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#88 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KatarinaKosaca »

pustopoljina wrote:
KatarinaKosaca wrote:Tekst je na razini petog osnovne. Ne dalje. Valjda zato i potreba da pocinje sa imenom fakulteta u uvodu i naglasavanjem. Uvijek sam se pitala neovisno o temi gdje klix pokupi nepismene i tupe ljude koji bukvalno pojma nemaju sta je novinarstvo...I tako los napicsan tekst potpuno zasjeni temu i ideju, ako je ova novinarka u mislima uopce i ima. Pored ovakvog pisanja Indira mahalusa je Ivo Andric.
koliko para, toliko muzike.
izgleda....ali bolje onda traziti od tinejdzera da volonterski salju tekstove. Znam tinejdzerke koje bolje pisu od ove skrabotine. Bolje i tako nego angazman ovakve jedinice za glupost
mario001

#89 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

bingov buraz wrote:Apsolutno,pisanje promasenih i priglupih komentara mora biti dozvoljeno!
Agresivnije je ovo njeno pisanje nego nosenje vjerskog obiljezja, puno agresivnije
Mohamad Sissoko

#90 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Mohamad Sissoko »

Stize i podrska iz Texasa, povod nije isti ali prava su bitna. :mrgreen:

Image
kolegione

#91 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

.
Last edited by kolegione on 27/08/2016 09:50, edited 1 time in total.
kolegione

#92 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

pirpa wrote:
ti ces prozivati Aliju i fanatike, svi te oni zajedno nategli.....trazis neku slobodu a isto si kao i oni koji su 92god pokusali citav jedan narod da unistite...

licemjerstvo ,licemjerstvo
Javi se na PM, ocekujem da hoces nemoj biti licemjer, ja kad nekoga vrijedjam ja i stanem iza toga :)
L u c i f e r

#94 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by L u c i f e r »

Podržavam pravo vjernika da nose vjerska obilježja kako god i gdje god žele.

Također, podržavam i pravo ateista da ne nose nikakva obilježja ili da nose obilježja ateizma ili čega god već žele.

Ali najviše od svega podržavam pravo djevojki da javno nosaju dildoe.
bingov buraz

#95 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by bingov buraz »

mario001 wrote:
bingov buraz wrote:Apsolutno,pisanje promasenih i priglupih komentara mora biti dozvoljeno!
Agresivnije je ovo njeno pisanje nego nosenje vjerskog obiljezja, puno agresivnije
Pa dobro,nije nikoga ubilo sto je nasvrljala to sto jeste.Benigna stvar.Neinteligentna ali bezopasna.
pirpa

#96 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

kolegione wrote:
pirpa wrote:
ti ces prozivati Aliju i fanatike, svi te oni zajedno nategli.....trazis neku slobodu a isto si kao i oni koji su 92god pokusali citav jedan narod da unistite...

licemjerstvo ,licemjerstvo
Javi se na PM, ocekujem da hoces nemoj biti licemjer, ja kad nekoga vrijedjam ja i stanem iza toga :)
sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
Alfons Kauders

#97 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Alfons Kauders »

Kao dezurni predstavnik forumskog ateistickog puka, molim bracu vjernike da nam ne zamjere i da slucajno ne pomisle da svi razmisljamo kao ova neprosvijetljena tuka... Zapravo ja ne znam nikog ko ovako razmislja.

Cuj nositi maramu, krst, jarmulku ili neki drugi vjerski simbol na glavi je isto kao dildo. I ono radi kao novinar? Ono zavrsilo fakultet? E moje Sarajevo na sta si spalo...
pirpa

#98 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

Alfons Kauders wrote:Kao dezurni predstavnik forumskog ateistickog puka, molim bracu vjernike da nam ne zamjere i da slucajno ne pomisle da svi razmisljamo kao ova neprosvijetljena tuka... Zapravo ja ne znam nikog ko ovako razmislja.

Cuj nositi maramu, krst, jarmulku ili neki drugi vjerski simbol na glavi je isto kao dildo. I ono radi kao novinar? Ono zavrsilo fakultet? E moje Sarajevo na sta si spalo...
ne budi Alfonso lud da svrstavate turbo mancipovane ateiste sa vama normalnim ateistima :thumbup:
kolegione

#99 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

pirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživo ;)
kritichar

#100 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kritichar »

ako ga samo voli Lejla Dildo Čolak ili ako je za njega udata Lejla Čolak - Dildo
Locked