MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
- Šveđanin
#76 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Ovakvi zive od paznje. Hana nije nesto narocito lijepa, slusati se ne moze dugo, ima uzasan izgovor.. i uprkos tome svemu odrzava se dobro medijski.
-
gidra
#77 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Lajkala mi je i bacila komentar na sliku na Fejsbuku_BataZiv_0809 wrote:Sama se najbolje opisala: postala je "poznata" bez nekog opipljivog razloga.
A cuj @emasaric poredi nju i Jelenu Karleusu, Ema da li si normalna? Jelena, pismena i elokventna zena sa mudima do poda koja trola cijelu srbijansku turbofolk scenu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#78 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Je li bilo sta ili tek dogovarate?gidra wrote:Lajkala mi je i bacila komentar na sliku na Fejsbuku_BataZiv_0809 wrote:Sama se najbolje opisala: postala je "poznata" bez nekog opipljivog razloga.![]()
A cuj @emasaric poredi nju i Jelenu Karleusu, Ema da li si normalna? Jelena, pismena i elokventna zena sa mudima do poda koja trola cijelu srbijansku turbofolk scenu.
-
gidra
#79 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Gluho bilo, veliki mumin i udata zena..._BataZiv_0809 wrote:Je li bilo sta ili tek dogovarate?gidra wrote:Lajkala mi je i bacila komentar na sliku na Fejsbuku_BataZiv_0809 wrote:Sama se najbolje opisala: postala je "poznata" bez nekog opipljivog razloga.![]()
-
lijepa u dusi
#80 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Znaci nije do nje, do nas je. To je problemŠveđanin wrote:Ovakvi zive od paznje. Hana nije nesto narocito lijepa, slusati se ne moze dugo, ima uzasan izgovor.. i uprkos tome svemu odrzava se dobro medijski.
Za ovu gore sto ni ne prati temu kako treba, ali je bitno da ona nekom kaze da je ljubomoran, nisam ja otvorila temu. I kako vidim, manjina dijeli misljenje s tobom. To mi na neki nacin vraca vjeru u bolje sutra, ako je ovaj forum imalo relevantan.
- esmasaric
#81 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Ma Hana se fura na nju u smislu Instagram zvjezde. Jelenu neće stići nikako. Ona je ipak bez dlake na jeziku i postala je brend i prije instagrama. Ali svi žele da budu kao ona jer opak žena ima milion followera na instagramu.gidra wrote:Lajkala mi je i bacila komentar na sliku na Fejsbuku_BataZiv_0809 wrote:Sama se najbolje opisala: postala je "poznata" bez nekog opipljivog razloga.![]()
Hanu ubacujem u isti koš sa Mimi Oro, Macom, Stanijom, Ajfonkom itd...
-
Qoom
#82 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Svi vi hejteri, možete Hani samo da se napušite
- avetinja
#83 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Gori ste vi što pričate od Hani, Deenu i Emini svako malo. Koga briga šta je ona rekla, kao da je nešto pametno u pitanju.
-
detroit-mercy
#84 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Euzbilah, odo se preko masa vode napit, prepadoh se necu moc zaspat kad vidjeh ovog golumaHAVANA wrote:A sto je ovo ovde ovako,isto mate parlov?klavirdžija wrote:E.T., halal edišn.Raigor Stonehoof wrote:![]()
- LolaLola
#85 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Cime se ona konkretno bavi? Sta joj je posao? I koji to biznis ima?
-
detroit-mercy
#86 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Svira kurcuLolaLola wrote:Cime se ona konkretno bavi? Sta joj je posao? I koji to biznis ima?
-
Hakiz
#87 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Pa, to opet nije do nje.Šveđanin wrote:Ovakvi zive od paznje. Hana nije nesto narocito lijepa, slusati se ne moze dugo, ima uzasan izgovor.. i uprkos tome svemu odrzava se dobro medijski.
Ona je proizvod drugih. Ona je medijeski eksperiment. Neko je rekao da vidimo da li će uspjeti da nekoga ko nema ništa šta može ponuditi javnosti pretvorimo u zvijezdu. I taj eksperiment je uspio.
Ona je proizvod marketinške manipulacije. Mimo medija ona ne postoji.
Na primjer, pogledate https://www.youtube.com/watch?v=tMgmYutL9W0
Prvo vidite seksi djevojku koja izaziva, blago erotizirano zagrijavanje. Ali, nakon što se taj dio završi, vidite sposobnu atletičarku koja pobjeđuje u trci. Kvalitet i ljepota se ne isključuju.
Kod Hane, simbolički rečeno, kada prestane seksi zagrijavanje, ne ostane ništa za poslije. Ona u (simboličkoj) trci ne da ne pobjeđuje, nego ni ne učestvuje.
- trambusek88
#88 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Uf, isto ko Selma Bajrami. Slikala se u toplesu za Express tamo negdje 2002/2003, sad nema takvih slika na internetu ni za lijeka.lijepa u dusi wrote:Ja ne mogu naci sliku, mozda neko drugi uspije... Dobro se sjecam slike jer je u to vrijeme bilo prilicno sokantno da se neko tako slika... Barem meni. Sjedila je zavaljena u stolici (lezaljki) s picem u ruci i cini mi se svezanom kosom, a tekst ispod je govorio o tome kako je ona obicna sarajevska studentica koja se ne srami svog tijela, pa se zato tako slikala, ali da ipak planira uraditi silikone da bi se ona bolje osjecala...
-
Bodkin
#89 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Bio sam i sa boljim u losijim al i nju bih opalio. Solidno tijelo, faca ok sa sminkom. To sto sanja da je prevazisla sff i da je za kana ili holivuda, to je njena halucinacija. Jos mi samo treba da citam njene intervjueConnaisseur Karlin wrote:Sto ne razumijes? Pogledja kako pises o njenoj straznjici i grudima,isto kao muskraci,sovnisti,koji nisu ni sposbni imati ni takvu pored sebe,pa izabcuju scoje frustracije na drstvenim mrezama. Ti,kao zena bi trebala dati njoj podrsku,jer ima svoj privatni bzinis,a ne krikiovati njen stav o njenm brend,i naraavno,da ce pohvaliti svoj brend. Drugo,ona ne mora biti naorcito telntovana,ali se trudi.lijepa u dusi wrote:Ne kontam, dupe nema, sise ugradila, mrsava je pa je logicno da nema stomak, kako sam skontala i trenira redovno paa je logicno da ce biti zategnuta... Helem, sav dojam koji ostavlja kao d je neka ribetina je zahvaljujuci umjetnim sisama. Ok, necemo o izgledu.Connaisseur Karlin wrote:ova tem je produkt ljubomore,narocito zenske ljubomore![]()
![]()
pojma nemam o doticnoj,sad sam ukucala u Google
http://www.story.hr/kraljica-plaze-izaz ... esu-313899
vecina zena nemaju ovako dobro tijelo kao ona ,a za brend,pa to je njen biznis,zasto ne![]()
operacija grudi i usana su postale dio svakdnevnice u takvim drustvima , jer izgled im je dio biznisa,a doslo takvo vrijeme
zene su glupe jer to sebi dozvole,jer je vrlo mlao muskaraca koji ce ici na plasticnu operaciju radi izgleda,iako se i taj trend sve vise povecava
jos jedna odlican clanak:
http://www.gracija.ba/novost/8678/operacijom-do-ljepote
Hana je privatnica,ima svoj biznis, ima svoj brend,i to je njen problem,jel'te
Koji su njeni kvaliteti pa da bude poznata? Za sta je talentovana? Na sta konkretno trebam biti ljubomorna? Na njen zeludac i parolu "cilj opravdava sredstva"?
Nemam problem s njom fkt, ima pravo da bude ko i kakva hoce. Imam pravo da se bunim protiv vrijednosti u drustvu gdje je ona nekome idol, vodilja u zivotu, gdje je pozeljno biti kao ona... E to ne mogu da dozvolim, protiv toga cu da urlam iz sveg glasa.
Ma daaa,od svih plasticnih zena u BiH drustvu si odlucila krikiovati Hanu,a kafanske pjevaljke na TV su OK![]()
Ima mnogo vise losih primjera u BiH drustvu,a Hana svojim brendom ne ugorzava BiH drustvo. Ako je tema,ko su zene vodije u BiH drustvu,onda treba takvu temu i otvoriti,to podravm,ali kritikovanjem izgleda zene neces puno postici.Ne znm,zasto ti smeta njen izgled!?
-
gidra
#90 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
zaboravio te pitati jesi li dolazio za SFF u samer laanž na plato skenderije?_BataZiv_0809 wrote:Je li bilo sta ili tek dogovarate?gidra wrote:Lajkala mi je i bacila komentar na sliku na Fejsbuku_BataZiv_0809 wrote:Sama se najbolje opisala: postala je "poznata" bez nekog opipljivog razloga.![]()
da vidiš tu žena, ove bolje neće ni da se slikaju zato ih nema na nightlifeu...
Ser Davos iz GoT-a u društvu Emine Ganić poslednju noć u crvenom vipu
- Chisum
#91 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Tacnije - NA pomenutom instrumentu.detroit-mercy wrote:Svira kurcuLolaLola wrote:Cime se ona konkretno bavi? Sta joj je posao? I koji to biznis ima?.
-
kakavdanakneiskustvu
#92 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Ljakan wrote:Hrvati imaju Avu Karabatic,srbi Mimi Oro a mi Hanu
-
kakavdanakneiskustvu
#93 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
annoy wrote:takozvana "posvuduša"
i eventuša
- HAVANA
#94 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Chisum wrote:Tacnije - NA pomenutom instrumentu.detroit-mercy wrote:Svira kurcuLolaLola wrote:Cime se ona konkretno bavi? Sta joj je posao? I koji to biznis ima?.
- Chisum
#95 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
O, Havanuka moj, zar i ti na ovoj gnusnoj temi?
E na sta smo spali, da se ovako nalazimo...
- HAVANA
#96 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Bolje na hani neg na turcima.Ona bar ima sise.Vidim tamo pises.Chisum wrote:O, Havanuka moj, zar i ti na ovoj gnusnoj temi?![]()
- Chisum
#97 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Sta mogu... razbosnjacili me... Kaze Bakir i glasacko tjelo mu - nisi vise Bosnjak.
I ja tako utociste nadjoh na Hani.
Nego, gledam ovu kiborg facu... sjecam joj se mame jos od prije rata, sad je vec zena u godinama... deset puta je bolje od ove izgledala.
Nego, gledam ovu kiborg facu... sjecam joj se mame jos od prije rata, sad je vec zena u godinama... deset puta je bolje od ove izgledala.
-
belfy
#98 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
ili da prevedem: ja se nadao da je kao mama, pa da malo bolje pogledam, a kad tamo samo HAVANA...Chisum wrote:Sta mogu... razbosnjacili me... Kaze Bakir i glasacko tjelo mu - nisi vise Bosnjak.
- Chisum
#99 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
Minka mama bijase, ako se dobro sjecam... bila je (vjerovatno je i danas) lijepa zena.... znam i gdje je radila
A ovu klinku znam ovako, kad pocne da iskace iz televizora.... ne znam sta bih rek'o...
A ovu klinku znam ovako, kad pocne da iskace iz televizora.... ne znam sta bih rek'o...
-
hizo ramidovic
#100 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!
kolko ima dusmana bosnjacki patoje ne vierovatno pasto odma nerekne te davam smeta stose hana slikala pokrivena koprava bosnjakinja djabase kriete kofol silikone ima ito asvaki odvas bije gonjo damore alniste utoj ligi onase nejarani ineprica zbjedom fukarom isitnom buraniom