Jeste li vi jedan od kukacha?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

hAZNADAR

#76 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by hAZNADAR »

Opal_89 wrote:
saale wrote:
Ja zivim u mahali,imam relativno dobar posao,stan, kola,,jbg na vrijeme poslozio stvari u zivotu,.ali ta zavist koja izbija iz ljudi je ono WTF :shock:
:thumbup: Sve si ovim rekao. Znaci doslo je vrijeme kad trebas presutjeti mnoge uspjehe u svom zivotu od diplomiranja, udaje/zenidbe, kupovine auta ili stana/kuce. Da ne spominjem kako te gledaju kad ides na put, isto k'o da si ukrao te pare pa od njih otisao, a ti ovamo dva posla radis da bi mogao sebi priustiti 7 dana na moru.
Ne samo na sebi. Ne smijes ni svoju djecu pohvaliti sa razlogom, ili dopustiti im da se sama pohvale uspjehom u skoli, sportu,,... a ne mozes sakriti ako su lijepa.
Zavidnici ti i djecu zamrze i pozele zlo, samo ako pomisle da su u bilo cemu bolja od njihovih.

Ja niti kukam niti se hvalim ali na pitanje kako ide uvijek iznesem obje strane i dobru i losu. Kao sto i jeste, i kao sto je svakome.
Ako previse kukas - ljudi te izbjegavaju jer se prepadnu da ces mozda traziti uslugu.
A ako previse pokazujes kako ti je dobro - stices neprijatelje.

Zato sve umjereno i kako jeste.

Ono sto je specificno kod nasih ljudi je pitanje "kolika ti je plata"? Skroz normalno. Mnogi i sami to kazu i bez pitanja. A za mene je to vec nesto privatno. Koga boli briga kolika mi je plata pa da me ili zali i izbjegava ili da me mrzi i podapinje stupice.
shiny

#77 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by shiny »

Radim od 17. godine. Konobarila sam, radila noćne recepcije u hotelu (da i ne pričam čega sam se sve nagledala)... U to sam završila i fakultet. Onda sam kukala tri mjeseca bez posla. Aplicirala, išla od vrata do vrata firmi, zvala telefonom, slala mailove direktorima iako nije bilo otvorenog konkursa. Sad sam na malo iznadprosječnoj federalnoj plati, sa toplim obrokom i kartom. Moja majka savjetuje da šutim i ne mrdam, jer mi redovno uplaćuju doprinose, zdravstveno... Ona je prošla tu gungulu propale prijeratne firme. U nju je uložila dio sebe i uvijek će tako biti, ja njen pogled na svijet ne osuđujem. Njoj je dobro, samo nek je zdravlja. Ona nikad ne kuka kako nema para.

Ali ja... ja bih sad nešto više i bolje. Ne mislim na politiku, mislim na taj posao koji radim. I ne mislim samo na veću platu, nego bih za sebe nešto više. Dobijem osudu i u vlastitoj kući zbog tih namjera, kao, pogledaj kako drugi žive, samo jadikuju. Pogledam i skontam da imaju aman ko i ja, a ništa ne rade. Niti sam ko dijete imala dječije doplatke, niti ko student stipendije, niti je ikada u kuću ušla neka socijalna pomoć. Pa kad nisam ispunila uslove za nju tad, posebno neću sad. I ko da je teško poslodavcu otpustiti me, pih, sekunda posla...

... i ono wow, kupila auto preko pika staro deset godina s kojim ću drugi put ove godine na more i čak neću ovdje u Bingu kupiti paštete i makarone da tamo to ručam :-) Onoooo, uspiiijeeeeh samo takav!
mirsek

#78 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

Puno je lopovluka i korpucije i narod ima refleks da ne voli nekoga koji ima jer je vecina takvih sumnjivo bogata ili situirana.
Druga stvar, mislim da niko ne "zavidi" normalnim i kulturnim ljudima na zemlji koji gledaju svoja posla i vrijedno rade nego "novogradjanima" koji svoje pare nabijaju drugima na nos kao da posebno vrijede a stekli su ih na nemoralan ili nezakonit nacin od politike, koverata, stela, rodjackih veza do kriminalnih radnji i zna se da svojim normalnim poslom i radom ne mogu doci do tih para.
Takvi uglavnom imaju tendenciju da zloupotrebljavaju svoje veze i pare pa i da se "kurce" ili da druge "spustaju".

Evo npr. imam primjer jednog izuzetno uspjesnog stomatologa koji ima love koliko hoces , voza vise skupih auta vrijednosti preko 200 000 KM, ima ogromnu kucu itd..
Ali njegov odnos sa ljudima, kultura, i spustenost na zemlju ti bukvalno ne daju ni trunke sanse da mu ista lose pomislis ili da mu zavidis, covjek je teski pozitivac i veseljak i uziva maksimalno u zivotu i svom poslu.
I jos jedan ljudina lik, covjek vozi starog golfa keca, nesto pomalo zaradjuje, uvijek prvi vadi novcanik da svima plati turu, mene i raju bilo stid da pijemo sa njim kafu jer ti ne da da platis, moras na foru dok ne gleda da platis konobaru za sankom. :D

S druge strana imam lika koji je preko stele zaposlen sa lijevim faksom u jedno od drzavnih ministarstava, on se druzi ili pije pice sa sarolikim drustvom i NIKAD u zivotu ja ga nisam vidio da se uhvati za novcanik i da plati turu raji sa kojom sjedi. Samo pita koliko je moje i toliko izvadi.
A lik nema 60 kila, hoda tj. vuce se po ulici, nosa obicne sportske majice i neki stari mobitel i ti bi mu da ga prvi put vidis platio pice cak i da sam imas samo 10 KM u novcaniku.
E takav lik je za mene šuft i ljigavac prve klase i naravno da mi je krivo da takav lik moze doci do posla na drzavnom nivou a to je bonus na to da mi se takvi ljudi gade i ne bi ih volio imati za prijatelje.

Imam i treci primjer lika koji ima milione koje nije sam zaradio i koji je bahat, snob, razmazen, voza auto od preko 100 000 KM, pun sebe i nakog porijekla i misli da mora raditi neki dobar uhljebljeni posao u drzavnoj firmi zato jer su ga tako naucili kod kuce i zato sto mu je otac bio malo jaca faca koji je fino "zaradio" i druge ljude zaposljavao pa sad sin ocekuje kontrauslugu, psuje, ogovara sve jer mu neko ne titra kako je on zamislio mada se i on zaposlio na drzavni budzet ali mu funkcija nije potaman za njegov "nivo". Al nece sam da nesto pokrene privatno a busa se da je magistar ekonomije. Sizofrenija i bezobrazluk.

Imam i cetvrti primjer lika koji je citav zivot agresivni supljator koji samo lupeta, misli da sve zna i sam sebe hvali i druge uvjerava kako je dobar u necemu, malo radio kod privatnika a sad se uvalio na drzavni budzet preko veze i treba neko da ga gleda kako mu se takav uhljup busa i dize.

Imam i peti primjer lika koji je prije rata zivio u skromnoj kucici a poslije rata otvorio 2 granapa i kupio 2 stana a zato sto mu je babo u ratu radio u merhametu pa se "situirao". Taj je isto stedio svaki fening i cesto se grebao od raje sa fintom imam 200 KM nemam sitno aj ti sad plati kafu pa cu ja drugi put.
Itd...

Kad ljudi vide te "uspjesne" iz zadnja 4 primjera normalno da ce im hebat sve po spisku i ne zeljeti nista dobro i to je sasvim prirodna reacija na njihovu "uspjesnost" i takvih na stotine i hiljade primjera ima svuda oko nas.
Niemand

#79 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by Niemand »

mirsek wrote:
S druge strana imam lika koji je preko stele zaposlen sa lijevim faksom u jedno od drzavnih ministarstava, on se druzi ili pije pice sa sarolikim drustvom i NIKAD u zivotu ja ga nisam vidio da se uhvati za novcanik i da plati turu raji sa kojom sjedi. Samo pita koliko je moje i toliko izvadi.
A lik nema 60 kila, hoda tj. vuce se po ulici, nosa obicne sportske majice i neki stari mobitel i ti bi mu da ga prvi put vidis platio pice cak i da sam imas samo 10 KM u novcaniku.
E takav lik je za mene šuft i ljigavac prve klase i naravno da mi je krivo da takav lik moze doci do posla na drzavnom nivou a to je bonus na to da mi se takvi ljudi gade i ne bi ih volio imati za prijatelje.
Cekaj, covjek je suft i ljigavac jer ne placa ture po kafanama i nosa stari mobitel i "bezvezne majice" iako eto, ima para?

Ozbiljno?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#80 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by Velkoski »

Ako stalno sjedi, a nikada ne plaća, onda je itekako ljigav :zoka:
mirsek

#81 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

Niemand wrote:
mirsek wrote:
Cekaj, covjek je suft i ljigavac jer ne placa ture po kafanama i nosa stari mobitel i "bezvezne majice" iako eto, ima para?

Ozbiljno?
Ne stalno ili cesto ture nego NIKAD nije rekao evo ja cu ovaj put platiti a znao je da kaze evo nemam sad nisam ponio mozes li ti platiti moju kafu, i naravno ne vrati. JAD, NEKULTURA, BEZOBRAZLUK prije svega egoizam i samozivost. 8-)
Takav je i iz studentskih dana, znaci takav je po prirodi.
Sva raja koju znam je placala turu bar nekad ili ako neko nema kod sebe plati neko drugi pa mu ovaj drugi put vrati ili casti necim drugim kad se vide.
Samo taj lik JOK, nikad se on nije pocesao, to je njemu strano.
Ali zna da plati stelu da se uvali u ministarstvo.
A majice i mobitel jer ti je pokazatelj kako takva osoba na poziciji strucnog saradnika sa VSS u drzavnom ministarstvu izgleda i nosi se kao da feninga nema kod sebe slicno Omaru mjesecaru sto hoda u trenerkama kao kakav polupijani tezgaros sa stupa da mu marku udjelis a zavrce milione od krimosa.
Da i auto je taj moj lik sirotan kupio za oko 10 000 KM. :bih:
L u c i f e r

#82 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by L u c i f e r »

annoy wrote:i kako se nosiš s time
vrlo komplexno pitanje

koje zahtijeva opsiran i detaljan odgovor

uz vino, svijece, pizzu, sladoled, finu mjuzu https://m.youtube.com/watch?v=QdykXAT19Go i lubrikant :ljubimruke:
mirsek

#83 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

Velkoski wrote:Ako stalno sjedi, a nikada ne plaća, onda je itekako ljigav :zoka:
Nikad ga ja vidio u zivotu vidio nisam da kaze neka ja cu platiti turu.
A desavalo se da kaze u nekoj guzvi na koncertu ajd uzmi i meni pivu kad cekas u redu pa cu ti ja dati i naravno nikad ne vrati.
Meni je kad tako od nekoga posudim ili mu kazem de plati pa cu ti dati kasnije prvo na pameti da mu vratim odmah ili sto prije ali ovaj "gospodin" uhljeb bez obraza nikad.
Niemand

#84 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by Niemand »

mirsek wrote: Ne stalno ili cesto ture nego NIKAD nije rekao evo ja cu ovaj put platiti a znao je da kaze evo nemam sad nisam ponio mozes li ti platiti moju kafu, i naravno ne vrati. JAD, NEKULTURA, BEZOBRAZLUK prije svega egoizam i samozivost. 8-)
Sva raja koju znam je placala turu bar nekad ili ako neko nema kod sebe plati neko drugi pa mu ovaj drugi put vrati ili casti necim drugim kad se vide.
A majice i mobitel jer ti je pokazatelj kako takva osoba na poziciji strucnog saradnika sa VSS u drzavnom ministarstvu izgleda i nosi se kao da feninga nema kod sebe slicno Omaru mjesecaru sto hoda u trenerkama kao kakav polupijani tezgaros sa stupa da mu marku udjelis a zavrce milione od krimosa.
Pa ti rece plati samo sebi pice a nece drugima da placa ture. A majice, mobitel, auto.. jah. Kakve to Boga ti veze ima?

Izgleda da ako neces zbog sebe, kupi sto skuplje bar zbog mahale. Da ne bi ko sta pomislio.

I ja se evo osjecam ljigavo. Nosam stari mobitel. Zato ti i odgovaram. :(
annoy

#85 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by annoy »

L u c i f e r wrote:
vrlo komplexno pitanje

uz vino, svijece, pizzu, sladoled, finu mjuzu https://m.youtube.com/watch?v=QdykXAT19Go i lubrikant :ljubimruke:
samo ako lubrikant nije kola :trepp:
mirsek

#86 Re: RE: Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

Niemand wrote:
mirsek wrote: Ne stalno ili cesto ture nego NIKAD nije rekao evo ja cu ovaj put platiti a znao je da kaze evo nemam sad nisam ponio mozes li ti platiti moju kafu, i naravno ne vrati. JAD, NEKULTURA, BEZOBRAZLUK prije svega egoizam i samozivost. 8-)
Pa ti rece plati samo sebi pice a nece drugima da placa ture. A majice, mobitel, auto.. jah. Kakve to Boga ti veze ima?

Izgleda da ako neces zbog sebe, kupi sto skuplje bar zbog mahale. Da ne bi ko sta pomislio.

I ja se evo osjecam ljigavo. Nosam stari mobitel. Zato ti i odgovaram. :(
Pa ako sa nekim sjedis 20 puta i vidis da svako nekad plati turu valjda ces se i ti sjetiti da platis jednom pa makar vas bilo 3 za stolom.? A da ne spominjem kako sa oblacenjem i mobitelima glumis jadu a platio za posao i sebe gotivis sa solidnom platom kupujuci auto i opremajuci stan. To su samozivi, ravnodusni, usenasepodase (na bilo koji pa i na neposten nacin bez imalo stida) ljudi i daleko im kuca od moje.

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
L u c i f e r

#87 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by L u c i f e r »

annoy wrote:
L u c i f e r wrote:
vrlo komplexno pitanje

samo ako lubrikant nije kola :trepp:
:lol: http://i.imgur.com/XS5LK.gif

nije obecavam

niti bilo sta drugo od pobrojane hrane i pića :D
Niemand

#88 Re: RE: Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by Niemand »

mirsek wrote: Pa ako se nekim sjedis 20 puta i vidis da svako nekad plati turu valjda ces se i ti sjetiti da platis jednom pa makar vas bilo 3 za stolom.? A da ne spominjem kako sa oblacenjem i mobitelima glumis jadu a platio za posao i sebe gotivis sa solidnom platom kupujuci auto i opremajuci stan. To su samozivi, ravnodusni, usenasepodase (na bilo koji pa i na neposten nacin bez imalo stida) ljudi i daleko im kuca od moje.

Jah, da ti takav lik plati turu, bila bi ova prica mescini:
mirsek wrote:... "novogradjanima" koji svoje pare nabijaju drugima na nos kao da posebno vrijede a stekli su ih na nemoralan ili nezakonit nacin od politike, koverata, stela, rodjackih veza do kriminalnih radnji i zna se da svojim normalnim poslom i radom ne mogu doci do tih para.
Takvi uglavnom imaju tendenciju da zloupotrebljavaju svoje veze i pare pa i da se "kurce" ili da druge "spustaju".
Posto ne placa, ljigo je. Iskreno, nidje veze. Nikad u zivotu nisam ocekivala da mi neko plati kafu il brojala kafe jel mi ko sta platio i ako slucajno nije, pljuvala ga.

A taj dio za odjecu i mobitel i sta sve ne, ono, hajd super. I ja eto glumim jadu. U normalnom svijetu bi se reklo- ne zanimam se za brendove i najnoviju tehnologiju, a ovdje valjda-glumis jadu.

Zar je moguce da drugi ljudi toliko obracaju paznju sta oblacis, kakav mobitel imas i ostalo? Zasto?

Nemoj ti sta zamjeriti, al ja to ne shvatam. Nabrojo si u svom prvom postu ko sta ima i voza i odakle mu i kolko sta kosta i sta sve vec nisi, i da ti pravo kazem, ja takve ljude ne volim imati oko sebe. Da mi zaviruju u novcanik, mobitel il tanjir, ono, kako ti rece, lik ima 60 kg -_-

Ope kazem, nemoj zamjeriti, al meni je ljigaviji takav nacin gledanja na ljude, po majicama i mobitelima, neg da mi neko ne plati kafu.

:kakoste:
esmasaric

#89 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by esmasaric »

Otkud znaš koji su jadi tom mladiću, možda čovjek troši na nešto drugo svoj novac.
Ima more ljudi koji rade u državnoj firmi i koji su ok.
A ima i drugo more, alkoholičara i kladioničara :D . Koji izgledaju ko propala sirotinja a ustvari su profesori na nekom fakultetu.

Ljudi koji su rođeni s novcem se i ne žale.
Ljudi koji dobiju novac, a nisu ga imali, ili stiskaju od straha da ne nestane, ili ga troše od uzbuđenja na mnoge adikcije.
To ti je jednostavno mentalitet i odgoj, bolje da kukamo, nego da kažemo da nam je super. I vode se filozofijom:

Ako nam je super danas, možda sutra neće biti.
A ako nam je danas grozno, onda sutra ne može gore.

A možda se brine za nekoga, ili sasvim deseti razlog. :)
annoy

#90 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by annoy »

L u c i f e r wrote: :lol: http://i.imgur.com/XS5LK.gif

nije obecavam

:lol: dobro je

mogli bi i o izboru glazbe diskutirati, al neka :D
mirsek

#91 Re: RE: Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

Niemand wrote:
mirsek wrote: Pa ako se nekim sjedis 20 puta i vidis da svako nekad plati turu valjda ces se i ti sjetiti da platis jednom pa makar vas bilo 3 za stolom.? A da ne spominjem kako sa oblacenjem i mobitelima glumis jadu a platio za posao i sebe gotivis sa solidnom platom kupujuci auto i opremajuci stan. To su samozivi, ravnodusni, usenasepodase (na bilo koji pa i na neposten nacin bez imalo stida) ljudi i daleko im kuca od moje.

Jah, da ti takav lik plati turu, bila bi ova prica mescini:
mirsek wrote:... "novogradjanima" koji svoje pare nabijaju drugima na nos kao da posebno vrijede a stekli su ih na nemoralan ili nezakonit nacin od politike, koverata, stela, rodjackih veza do kriminalnih radnji i zna se da svojim normalnim poslom i radom ne mogu doci do tih para.
Posto ne placa, ljigo je. Iskreno, nidje veze. Nikad u zivotu nisam ocekivala da mi neko plati kafu il brojala kafe jel mi ko sta platio i ako slucajno nije, pljuvala ga.

A taj dio za odjecu i mobitel i sta sve ne, ono, hajd super. I ja eto glumim jadu. U normalnom svijetu bi se reklo- ne zanimam se za brendove i najnoviju tehnologiju, a ovdje valjda-glumis jadu.

Zar je moguce da drugi ljudi toliko obracaju paznju sta oblacis, kakav mobitel imas i ostalo? Zasto?

Nemoj ti sta zamjeriti, al ja to ne shvatam. Nabrojo si u svom prvom postu ko sta ima i voza i odakle mu i kolko sta kosta i sta sve vec nisi, i da ti pravo kazem, ja takve ljude ne volim imati oko sebe. Da mi zaviruju u novcanik, mobitel il tanjir, ono, kako ti rece, lik ima 60 kg -_-

Ope kazem, nemoj zamjeriti, al meni je ljigaviji takav nacin gledanja na ljude, po majicama i mobitelima, neg da mi neko ne plati kafu.

:kakoste:
Nidje veze da bih mislio da se kurci ako casti, to svi rade u nasem drustvu.
Ako je taj neko u tvom drustvu ja ocekujem da se ponasa kao i druga "raja" ako se vec slepa sa rajom a IMA PARA da mu to nije opterecenje budzeta ako mu vec nije na obraz.
Ti kao da nisi imala drustvo gdje se haman stalno medjusobno castite.
Pogresno si shvatila i ovo za odjecu i mobitele. :roll:
Nosi bas sta hoces i koji hoces mobitel ako ti je ceif ili ako nemas niko te nece po tome ocjenjivati ali nemoj glumiti jadu i brojati svaku marku a stediti sebi za auto od 10 000 ako si vec u toj raji.
Jedno je imati furku i oblacit se kako hoces a drugo biti jazavac i dzon obraz pogotovo prema svom drustvu.
L u c i f e r

#92 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by L u c i f e r »

annoy wrote:
L u c i f e r wrote: :lol: http://i.imgur.com/XS5LK.gif

nije obecavam

:lol: dobro je

mogli bi i o izboru glazbe diskutirati, al neka :D
bujrum, predlozi po svom tabijatu nesto prigodno

speedmetal?

sevdalinka? :D
radiša

#93 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by radiša »

Sto ga niko od vas kad vam vec smeta direktno nije pitao sto ne platis nekad turu ili jednostavno kad zovete njemu ne zovnete i gotovo,kad vec placa sebi nek i zove sebi ako mu se pije.
Jack Be Nimble

#94 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by Jack Be Nimble »

Ja imam respekt za one koji mogu imati svoju privatnu jahtu i avion a vozaju Jettu 98-og godista, kao moj sadasnji sef.
mirsek

#95 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

esmasaric wrote:Otkud znaš koji su jadi tom mladiću, možda čovjek troši na nešto drugo svoj novac.
A ima i drugo more, alkoholičara i kladioničara :D . Koji izgledaju ko propala sirotinja a ustvari su profesori na nekom fakultetu.

Ljudi koji dobiju novac, a nisu ga imali, ili stiskaju od straha da ne nestane, ili ga troše od uzbuđenja na mnoge adikcije.
To ti je jednostavno mentalitet i odgoj, bolje da kukamo, nego da kažemo da nam je super. I vode se filozofijom:

Nije on ni u kakvim jadima ako mislis na bolest i te stvari, bilo je ljudi koji su takodjer imali manje love pa su nekad placali kafu zbog drustva ili obraza.
Pa napisao sam da ga znam takvog iz studentskih dana a opisao sam i kako se Ladno ogrebe od druge i "zaboravi" a on kad placa vadi one kovanice jednu po jednu iz dzepa kao da ih je maloprije isprosio.
Trosio je novac na stelu za drzavnu sluzbu a i za auto je trebalo skupiti a raja neka placa ture njemu je to ipak previse da se izdvoji iz njegovog "posteno" zaradjenog bunta love.
Mozda sam subjektivan ali lik nit je dzek i raja nit je posten i karakteran. Meni se od takvih dobija proljev ako se druzimo .
Last edited by mirsek on 09/08/2016 21:42, edited 1 time in total.
annoy

#96 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by annoy »

L u c i f e r wrote:

speedmetal?

https://www.youtube.com/watch?v=AVHITKnBnRY
:wink:
esmasaric

#97 Re: RE: Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by esmasaric »

mirsek wrote:
esmasaric wrote:Otkud znaš koji su jadi tom mladiću, možda čovjek troši na nešto drugo svoj novac.

Nije on ni u kakvim jadima ako mislis na bolest i te stvari, bilo je ljudi koji su takodjer imali manje love pa su nekad placali kafu zbog drustva ili obraza.
Pa napisao sam da ga znam takvog iz studentskih dana a opisao sam i kako se Ladno ogrebe od druge i "zaboravi" a on kad placa vadi one kovanice jednu po jednu iz djepa kao da ih je maloprije isprosio.
Trosio je novac na stelu za drzavnu sluzbu a i za auto je trebalo skupiti a raja neka placa ture njemu je to ipak previse da se izdvoji iz njegovog "posteno" zaradjenog bunta love.
Mozda sam subjektivan ali lik nit je dzek i raja nit je posten i karakteran. Meni se od takvih dobija proljev ako se druzimo .
A dobro. Klasičan škrtica. Tih ima svuda. I uvijek ih je bilo.
mirsek

#98 Re: RE: Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

esmasaric wrote:
mirsek wrote:

Pa napisao sam da ga znam takvog iz studentskih dana a opisao sam i kako se Ladno ogrebe od druge i "zaboravi" a on kad placa vadi one kovanice jednu po jednu iz dzepa kao da ih je maloprije isprosio.
A dobro. Klasičan škrtica. Tih ima svuda. I uvijek ih je bilo.
Da je barem posteno zaradio pa skrtica i nekako ali ovako je UH. :oops:
L u c i f e r

#99 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by L u c i f e r »

annoy wrote:
L u c i f e r wrote:

speedmetal?

https://www.youtube.com/watch?v=AVHITKnBnRY
:wink:
:shock:

http://forum.klix.ba/da-li-ste-procital ... #p12672450

8-)
mirsek

#100 Re: Jeste li vi jedan od kukacha?

Post by mirsek »

Jack Be Nimble wrote:Ja imam respekt za one koji mogu imati svoju privatnu jahtu i avion a vozaju Jettu 98-og godista, kao moj sadasnji sef.
Jel posteno zaradio na trud i znanje i kuka li da mu je malo ?
Post Reply