Bozo ispalio Emira
-
palestinka
#76 Re: Bozo ispalio Emira
uf sad mi je lakše. Već sam mislila da je Mira Stupica, koju izuzetno cijenim, pisala po njegovom fb, a ustvari samo iskorišten njen citat, odnosno što je rekla u kojem ko zna kontekstu i sigurno vezano za neku njenu situaciju. Ona nimalo ne izgleda kao osoba koja se bavi drugima na ovaj način...a reklo bi se da je Božo miš koji za momenat uvjerio i sebe i druge da je tigar. A Emir, očekivano, zna da glumi, a kao čovjek nikakav.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#77 Re: Bozo ispalio Emira
Mira Stupica ima oko 90 godina i ne vjrujem da ganja icije fb profile a pogotovo likova ala Vreco ..Vreco je naturscik i totalni anonimus u glumi
-
palestinka
#78 Re: Bozo ispalio Emira
90? Izuzetne godine, neka ih jošToto wrote:Mira Stupica ima oko 90 godina i ne vjrujem da ganja icije fb profile a pogotovo likova ala Vreco ..Vreco je naturscik i totalni anonimus u glumi
- Toto
#79 Re: Bozo ispalio Emira
svakako, u zdravlju i veselju ih provelapalestinka wrote:90? Izuzetne godine, neka ih jošToto wrote:Mira Stupica ima oko 90 godina i ne vjrujem da ganja icije fb profile a pogotovo likova ala Vreco ..Vreco je naturscik i totalni anonimus u glumi
Mira je umjetnik i doajen koja nije zasluzila da se icim spominje oko skandala sa Vrecom.
Svaki poso nosi rizike. Kokan, produkcija i Vreco su se preracunali i nek snose posljedice.
- Artest
#80 Re: Bozo ispalio Emira
Samo da pozdravim povratak korisnika @Toto, kojeg mi je uvijek drago citati. 
- ¤ jelena ¤
#81 Re: Bozo ispalio Emira
To je to.palestinka wrote:uf sad mi je lakše. Već sam mislila da je Mira Stupica, koju izuzetno cijenim, pisala po njegovom fb, a ustvari samo iskorišten njen citat, odnosno što je rekla u kojem ko zna kontekstu i sigurno vezano za neku njenu situaciju. Ona nimalo ne izgleda kao osoba koja se bavi drugima na ovaj način...a reklo bi se da je Božo miš koji za momenat uvjerio i sebe i druge da je tigar. A Emir, očekivano, zna da glumi, a kao čovjek nikakav.
Nema na čemu, naravno.Connaisseur Karlin wrote:hvala Jelena,samo da dodam, Emir nije intelektualac vec obicni lopov sa isksutvom.¤ jelena ¤ wrote:Ne, ne...nije Mira Stupica pisala komentare po njegovom fb profilu.Connaisseur Karlin wrote:
Sto je napisala MS na njegovom fb profilu?![]()
Riječ je o poruci koju mu je poslala drugarica i u toj poruci citirala Stupicu, a citat glasi:
"Nikada nećeš imati problema sa velikim ljudima, jer oni to sami po sebi jesu, uvek će ti problem praviti miševi i bubašvabe, koji će pokušati da te ubede da su veliki".
Pa sad...kako ko od glavnih aktera ove priče shvati.![]()
Ja samo kažem... da je poruku s istim citatom dobio Kokan Mladenović, kao utjehu i savjet za ubuduće...citat ne bi izgubio na snazi.![]()
Može se primijeniti i na jednu i na drugu stranu u ovom konfliktu, ako se budu bespotrebno razvlačili po sudovima i vrijeđali jedni druge.
Da li je Emir lopov to ne znam, ali da su mu komentari u medijima na račun Vreće bespotrebni, to stoji.
- ¤ jelena ¤
#82 Re: Bozo ispalio Emira
Toto wrote:svakako, u zdravlju i veselju ih provelapalestinka wrote:90? Izuzetne godine, neka ih jošToto wrote:Mira Stupica ima oko 90 godina i ne vjrujem da ganja icije fb profile a pogotovo likova ala Vreco ..Vreco je naturscik i totalni anonimus u glumi
Mira je umjetnik i doajen koja nije zasluzila da se icim spominje oko skandala sa Vrecom.
Nije zgoreg i pridržavati se onoga što govorimo.
- KB9
#83 Re: Bozo ispalio Emira
jarane ne odustajes par dana prije 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#84 Re: Bozo ispalio Emira
predstava ko predstava, nije ni zadnja ni posljednja kojoj se ovako nesto desilo, ja sam vidio predstava koje nikad nisu dogurale do premijere jal zajebo reziser jal neki glumac jal nema para itd itd, ova pompa je jedna dobra reklama i po meni nista vise, o predstavi kao i o svemu se sudi kada vidis odslusas i onda das ko neku kritiku komentar, to sto je tamo anamo neki transcentrontrans hotijo prvi put glumit pa se ukakio je ono za mene brez veze, samo jedna dobra reklama za predstavu i za Bozu... i da su je skinuli sa repertoara skroz, nikom nista, evo veceras je premijera i ako dozivi negativne kritike taman da se vade na Bozu, ako dozivi uspjeh to ce biti uspjeh rezisera, glumaca i kolektiva koji su titanskom odlucnoscu iznjeli predstavu... maa joojjj ko ih neznade, znam te koko dok si jaje bila 
- Pismonosa
#85 Re: Bozo ispalio Emira
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 11:16, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#86 Re: Bozo ispalio Emira
Ma isforsirali ga, ok fino pjeva sve to, ali je preforsiran. Valjda iz tog razloga sto je gay.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#87 Re: Bozo ispalio Emira
Banned user for reason “Uvrede.” -7 dana-
» zavezata-vreca
» zavezata-vreca
- Toto
#88 Re: Bozo ispalio Emira
hvala na pozdravima i na dobrodolici..Artest wrote:Samo da pozdravim povratak korisnika @Toto, kojeg mi je uvijek drago citati.
ne zmajeri, sto se ne sjecam nicka od prije; godine i skleroza cine svoje, a i dugo nisam bio pa ne mogu bas sve da premotam
Zdravi i veseli bili!