tzipiripi wrote:Hasanbegović mislim da za sebe da je Hrvat islamske vjeroispovjesti. Ilitiga 'rvatski cvijetak, tratinčicaSatelit_ wrote:Toliko o tome da Bosnjaci nisu "nista imali sa NDH".sandromen wrote:Inače su si 'rvati, ovi veliki, umislili da su europejci i intelektualci
A eno im ga u Splitu džigeraški dvodnevni dernek. Zimus sam bio kod jarana u tom Splitu. Stan u velikom naselju i oka ne skopih od ćirilice cijelu hebenu noć. Sve na ekavici trehalo. Ima ih normalnih a ima i ćelovina ko i među svima. Njihove ćelovine su trenutno među najglasnijim zahvaljujući trenutnoj politici vladajućih. Radi boljeg mentalnog zdravlja bolje izbjegavat. Od kako ovi trenutni dođoše na vlast i HRT razvaljuju totalno. Ukidaju neke zanimljive emisije. A onaj TV kalendar, Tarika F. omiljeni, još gori nego što je bio. "U BiH žive Hrvati u tri različite vjere" (epizoda 31.5.2016. mislim).
A na slici su SS-ovci, direktno pod komandom Himmlera a ne Ante. Zlaja je našao istomišljenika u kandidatu SDA/SBB za predstojeće lokalne izbore u Tuzli koji se ponosi svojim djedom SS-ovcem. Ili kako on kaže osnivačem "muslimanske milicije", izbjegavajući da pomene da su SS-ovci.

Vidi HercegBosne i doktora.
Ante doktor, a Adolf niži oficir.
A zakletve braćo draga.
"Ich schwöre dem Führer, Adolf Hitler, als Oberstem Befehlshaber der Deutschen Wehrmacht Treue und Tapferkeit. Ich gelobe dem Führer und den von ihm bestimmten Vorgesetzen Gehorsam bis den Tod. Ich schwöre zu Gott dem Allmächtigen, dass ich dem kroatischen Staat und dessen bevollmächtigtem Vertreter, dem Poglavnik, stets treu sein, die Interessen des kroatischen Volkes stets hüten und die Verfassung und die Gesetze des kroatischen Volkes immer achten werde."
"Zaklinjem se Führeru, Adolfu Hitleru, kao vrhovnom zapovjedniku njemačkog Wehrmachta na odanost i hrabrost. Zavjetujem se Führeru, kao i pretpostavljenima koje on odredi, na poslušnost do smrti. Kunem se Bogom svemogućim da ću hrvatskoj državi i njezinom ovlaštenom predstavniku, Poglavniku, uvijek biti odan te da ću uvijek štititi interese hrvatskoga naroda i poštovati hrvatski Ustav i zakone."
Kad mi bošnjački nacionalisti krenu sa hvalom za Handžar aman me uhvati neka glavobolja.