Jasta je. Ja zadnje sto sam igrao Quake i Age of Empires. I sad me đavo navuče na ovo. Ali ima i koristi neke. Relaxacija.
Poslano sa Tipfeler mašine
Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
- Alfons Kauders
#77 Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
Trebamo se uvezat, da sehidimo u duetu.drugi profil wrote:Jasta je. Ja zadnje sto sam igrao Quake i Age of Empires. I sad me đavo navuče na ovo. Ali ima i koristi neke. Relaxacija.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#78 Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
evo nama novog kolege na Vaše voljene PC igreAlfons Kauders wrote:Trebamo se uvezat, da sehidimo u duetu.drugi profil wrote:Jasta je. Ja zadnje sto sam igrao Quake i Age of Empires. I sad me đavo navuče na ovo. Ali ima i koristi neke. Relaxacija.
- Alfons Kauders
#79 Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
Sad kad pocnem predlagat da igramo igre iz 1989...Chmoljo wrote:evo nama novog kolege na Vaše voljene PC igreAlfons Kauders wrote:Trebamo se uvezat, da sehidimo u duetu.drugi profil wrote:Jasta je. Ja zadnje sto sam igrao Quake i Age of Empires. I sad me đavo navuče na ovo. Ali ima i koristi neke. Relaxacija.
- drug_profi
#80 Re: RE: Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
Da sehidimo jasta radi. 22% mi survival. Klasa teski noob.Alfons Kauders wrote:Trebamo se uvezat, da sehidimo u duetu.drugi profil wrote:Jasta je. Ja zadnje sto sam igrao Quake i Age of Empires. I sad me đavo navuče na ovo. Ali ima i koristi neke. Relaxacija.
- Alfons Kauders
#81 Re: RE: Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
Ma to je normala, jebes survival, gleda se damage, ukupni win i ostale pizdarije... I gleda se po vozilima...drugi profil wrote:Da sehidimo jasta radi. 22% mi survival. Klasa teski noob.Alfons Kauders wrote:Trebamo se uvezat, da sehidimo u duetu.drugi profil wrote:Jasta je. Ja zadnje sto sam igrao Quake i Age of Empires. I sad me đavo navuče na ovo. Ali ima i koristi neke. Relaxacija.
- drug_profi
#82 Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
To ti dodje zbog velicine uzorka. Ono sto vise volis i cesce igras pa je veci uzorak.
Imam ja par tenkova sa 100%, ali zato sto sam igrao samo 4-5 partija.
A imam i jedan sa 0%, jer sam igrao samo dvije partije.
Sve se na kraju svede na tvoj ukupni prosjek i svi se tenkovi priblize tome.
Nego tema je sixth sense.
Dobra sposobnost zapovjednika. Imam je na par posada i spasava partiju.
Samo sad ima tih cheatova malo more pa kad igras posteno i koristis iskustvo posade svi te nazivaju cheaterom.
Ima za sve cheat. I to će me vjerovatno otjerati sa WoT-a. Vrlo komplikovano prijavljivanje cheatera, i nejasna pravila po tom pitanju. Mnogi vise i ne kriju da koriste warpack-ove, aimbot-ove i sl. Vidis frajera sa preko 55% na par hiljada igara. Nema pite da je mogao biti tako dobar.
Imam ja par tenkova sa 100%, ali zato sto sam igrao samo 4-5 partija.
A imam i jedan sa 0%, jer sam igrao samo dvije partije.
Sve se na kraju svede na tvoj ukupni prosjek i svi se tenkovi priblize tome.
Nego tema je sixth sense.
Dobra sposobnost zapovjednika. Imam je na par posada i spasava partiju.
Samo sad ima tih cheatova malo more pa kad igras posteno i koristis iskustvo posade svi te nazivaju cheaterom.
Ima za sve cheat. I to će me vjerovatno otjerati sa WoT-a. Vrlo komplikovano prijavljivanje cheatera, i nejasna pravila po tom pitanju. Mnogi vise i ne kriju da koriste warpack-ove, aimbot-ove i sl. Vidis frajera sa preko 55% na par hiljada igara. Nema pite da je mogao biti tako dobar.
-
Opal_89
#83 Re: Šesto čulo, ESP, vlastita iskustva?
Moj vodokotlić može predvidjeti kad će nestati vode