Ima Klix odavno svoju cijenu, samo dosad se nisu brisale teme, čini mi se čak ni u ona mračna vremena kad je Lagumdžija bio nalogodavac.ado_sar wrote:znaci toliko o novinarstvu. svako ima cijenu, pa i klix.Banksy wrote:Gdje nestade tema o Fikretu i Srebrenici...?
Ne smijete biti bolesni!
- Banksy
#76 Re: Ne smijete biti bolesni!
- JThomas
#77 Re: Ne smijete biti bolesni!
nemojte tako, nije ona obrisana, samo je sklonjena gdje ne može da se vidi 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#78 Re: Ne smijete biti bolesni!
ljudi moji jasno je da postoje radnici koji uzimaju bolovanje i za najmanje gluposti... to je bezobrazluk
s druge strane svjedočim postajanju radnika koji odgađaju operacije bruha npr da ne bi uzimali bolovanje a zube rade u slobodno vrijeme te idu doktoru da posao ne trpi
s druge strane svjedočim postajanju radnika koji odgađaju operacije bruha npr da ne bi uzimali bolovanje a zube rade u slobodno vrijeme te idu doktoru da posao ne trpi
- zagortenej
#79 Re: Ne smijete biti bolesni!
istinaJThomas wrote:nemojte tako, nije ona obrisana, samo je sklonjena gdje ne može da se vidi

- apsidejzi
#80 Re: Ne smijete biti bolesni!
Nista ti skontao nisi. Cmoljo, nema potrebe. Njegov primitivizam ukazuje na uzroke nerazumjevanja mog posta. Budi mi pozdravljenmali_balon wrote:apsidejzi wrote:De zini sine od 45 godina da te dedo aljo nahrani. Mozda da donese siperak. Uh, uh... sace dedo aljo kupit hljeba od svoje penzije. Sace dedo aljo dati markicu za kladionicu i markicu za kaficu. Sace dedo aljo. Sjedi ti sine citav zivot u njegovom stanu od 45 m2...mali_balon wrote:And let it be light i onda dedo aljo upali svjetlo i povede nas iz mraka tralalalalalalla
Ja patologije majko mila...
jah, vidim da ti nesta nije plaho drago kad se deda aljo pominje u negativnom kontekstu, mora da te zadesila neka mrvica sa njegovog sahana...
i jah zaboravih da ti nesta reknem....jebo te aljo i bakir i hasan cengic i saja i razni aliJici..et....cmoljo ozezi...jebat ga
- Truba
#81 Re: Ne smijete biti bolesni!
paša ako treba gatara da te razumije neko onda si promašio loptu
- O'zone
- Globalni moderator
#82 Re: Ne smijete biti bolesni!
Smiješ li biti bolestan ako te gazda pošalje na bolovanje?
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160708025
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160708025
- Truba
#84 Re: Ne smijete biti bolesni!
gazde su stoka a ni radnici nisu bolji