Sada joj doista želim brzu Šešeljevu posjetu u svojstvu predsjednika "bliske" državetututuuuu wrote:mada ja mislim da ona to nije mislila doslovno. vec to je izraz koji se u RH ustalio za izdajice, ko nanosi stetu RH i sl. Pa vjerovatno u tom smislu,
Tko je kriv za nerede na utakmici Češka - Hrvatska
- Toffee karamela
#76 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
- tandmand
#77 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Francuzi, stari prijatelji iz 2 svjetska rata.
Kako neslužbeno doznajemo, hrvatski policajci upozorili su francuske kolege na huliganske napade. Francuski policajci zaustavili su kombi s našim 'navijačima' i u njemu pronašli pirotehnička sredstva i teleskopske palice.
Francuzi su huligane priveli, no ubrzo su ih iz nerazjašnjivih razloga pustili.
-
Bodkin
#78 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Stavila jednakost izmedju ovih i jugoslovena sto znaci svako ko je protiv hdz politike je valjda jugoslovenski nacionalista sto u hrvatskoj znaci srbin. Odvratna ksenofobija koja tukne na ustastvo ali tim desnicarima svakako uvijek treba neprijateljToffee karamela wrote:Sada joj doista želim brzu Šešeljevu posjetu u svojstvu predsjednika "bliske" državetututuuuu wrote:mada ja mislim da ona to nije mislila doslovno. vec to je izraz koji se u RH ustalio za izdajice, ko nanosi stetu RH i sl. Pa vjerovatno u tom smislu,
-
Bodkin
#79 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Sve je to udba dogovorila. Srbi tu jos svoje prste imajutandmand wrote:Francuzi, stari prijatelji iz 2 svjetska rata.![]()
Kako neslužbeno doznajemo, hrvatski policajci upozorili su francuske kolege na huliganske napade. Francuski policajci zaustavili su kombi s našim 'navijačima' i u njemu pronašli pirotehnička sredstva i teleskopske palice.
Francuzi su huligane priveli, no ubrzo su ih iz nerazjašnjivih razloga pustili.
- tututuuuu
-
Bodkin
#81 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Edit: vidim obrisao si post 
- Krokodajl
#82 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Znači opet ova Korejka kriva.
Orjuna feat. Ju go nam.
Orjuna feat. Ju go nam.
- avetinja
#83 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Kriva je SDA i Bakir Izetbegović.
-
hAZNADAR
#84 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Ma kriv je balkanski mentalitet gdje si svako daje za pravo sta hoce.
Pod okriljem patriotizma, dusebriznistva svako moze uraditi sto mu je volja i kriticare nazvati izdajnicima.
Ko je kriv - pasivna vecina. Isto kao kada pasivna gomila dopusta da grupa navijaca gazi zastavu, skandira "Markale", prekida minutu sutnje, .... iz naseg ugla. I svi se poslije ibrete, osudjuju a niko nije ni krivo pogledao grupicu do sebe.
Iz drugog ugla mi se cini da je "Noz, zica,..", "Poturice mrske",... postalo pozeljno i kod pasivne vecine.
Navijacka logika na tribinama je posebna prica. Tu granica nema u istresanju i "kreativnostima". Huligana naravno ima svugdje. Imao sam priliku sjediti i na tribini navijaca druge drzave gdje je otprilike isto - alkohol, urlanje, skidanje do pasa, vulgarno skandiranje, trazenje zice drugima,... samo sa jednom razlikom. Baklje i topovski udari. Iz nekog razloga ta dva rekvizita su manje zastupljena kod drugih navijaca koji nisu ni trunku kulturniji od nasih. Oduzmi dakle samo hebene baklje - i balkanski navijaci su kao i ostali.
Tako i u ovom slucaju - da nije bilo baklji - nebi bilo ni ove vijesti.
Pohvalno je da ima pozitivnih pomaka. Hrvatski huligani su dobili degenek na licu mjesta. Faca sto je prekinula minutu sutnje na utakmici sa Irskom je dobila degenek poslije u hotelu. Trebao ga je neko mlatnuti po labrnji na licu mjesta - i tu nebi bilo lose imati neku vrstu internih redara medju navijacima.
Pod okriljem patriotizma, dusebriznistva svako moze uraditi sto mu je volja i kriticare nazvati izdajnicima.
Ko je kriv - pasivna vecina. Isto kao kada pasivna gomila dopusta da grupa navijaca gazi zastavu, skandira "Markale", prekida minutu sutnje, .... iz naseg ugla. I svi se poslije ibrete, osudjuju a niko nije ni krivo pogledao grupicu do sebe.
Iz drugog ugla mi se cini da je "Noz, zica,..", "Poturice mrske",... postalo pozeljno i kod pasivne vecine.
Navijacka logika na tribinama je posebna prica. Tu granica nema u istresanju i "kreativnostima". Huligana naravno ima svugdje. Imao sam priliku sjediti i na tribini navijaca druge drzave gdje je otprilike isto - alkohol, urlanje, skidanje do pasa, vulgarno skandiranje, trazenje zice drugima,... samo sa jednom razlikom. Baklje i topovski udari. Iz nekog razloga ta dva rekvizita su manje zastupljena kod drugih navijaca koji nisu ni trunku kulturniji od nasih. Oduzmi dakle samo hebene baklje - i balkanski navijaci su kao i ostali.
Tako i u ovom slucaju - da nije bilo baklji - nebi bilo ni ove vijesti.
Pohvalno je da ima pozitivnih pomaka. Hrvatski huligani su dobili degenek na licu mjesta. Faca sto je prekinula minutu sutnje na utakmici sa Irskom je dobila degenek poslije u hotelu. Trebao ga je neko mlatnuti po labrnji na licu mjesta - i tu nebi bilo lose imati neku vrstu internih redara medju navijacima.
- tututuuuu
#85 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
ja.Bodkin wrote:Edit: vidim obrisao si post
- Edin H.
#86 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
A kod nas je kao drugacije?Bodkin wrote: Stavila jednakost izmedju ovih i jugoslovena sto znaci svako ko je protiv hdz politike je valjda jugoslovenski nacionalista sto u hrvatskoj znaci srbin. Odvratna ksenofobija koja tukne na ustastvo ali tim desnicarima svakako uvijek treba neprijatelj
-
Bodkin
#87 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Pa nije da kod nas ljevicari vladajuEdin H. wrote:A kod nas je kao drugacije?Bodkin wrote: Stavila jednakost izmedju ovih i jugoslovena sto znaci svako ko je protiv hdz politike je valjda jugoslovenski nacionalista sto u hrvatskoj znaci srbin. Odvratna ksenofobija koja tukne na ustastvo ali tim desnicarima svakako uvijek treba neprijatelj
- Edin H.
#88 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Mislio sam na prvu recenicu i da zamijenis Zna seBodkin wrote:Pa nije da kod nas ljevicari vladajuEdin H. wrote:A kod nas je kao drugacije?Bodkin wrote: Stavila jednakost izmedju ovih i jugoslovena sto znaci svako ko je protiv hdz politike je valjda jugoslovenski nacionalista sto u hrvatskoj znaci srbin. Odvratna ksenofobija koja tukne na ustastvo ali tim desnicarima svakako uvijek treba neprijatelj
- dr socrates
#89 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Znam da nisu sigurno krivi ovi "orjunaši" koje Kolinda spominje, a taj naziv se ustvari odnosi na Hrvate liberalne i ljevičarske orijentacije.
Nije mi samo jasno gdje "iskopaše" tu davno zaboravljenu organizaciju,vjerovatno je njihovoj javnosti dosadilo da političke neistomišljenike nazivaju jugonostalgičarima ili srbofilima pa hajde da smisle nešto novo.
Da je to napisao neki ostrašćeni srednjoškolac ne bi bilo možda previše čudno , ali činjenica da predsjednica Hrvatske javno objavljuje nebuloze po kojima su neki fantomski borci za Jugoslaviju izazvali prekid jasan je pokazatelj u kakvim političkom košmaru žive građani ove države.
Iako Jugoslavije već odavno nema a tamošnji Srbi su svedeni na potpuno nebitan faktor u političkom smislu,hrvatskoj desnici se i dalje priviđaju Jugosloveni,Srbi,udbaši,orjunaši i sl.
Neupućen čovjek bi pomislio slušajući ove njihove domoljube da je davno raspadnuta UDBA jača nego ikada,moćnija nego CIA I MI6 zajedno čim sa tolikim uspjehom vrbuje Hrvate u svoje redove.
Umjesto da budu lokomotiva koja će povući cijeli ovaj nesrećni region ka članstvu u EU oni su iz godine u godinu čini mi se sve gori,sve više tonu u ksenofobiju,sve više postaju Balkan.
Nije mi samo jasno gdje "iskopaše" tu davno zaboravljenu organizaciju,vjerovatno je njihovoj javnosti dosadilo da političke neistomišljenike nazivaju jugonostalgičarima ili srbofilima pa hajde da smisle nešto novo.
Da je to napisao neki ostrašćeni srednjoškolac ne bi bilo možda previše čudno , ali činjenica da predsjednica Hrvatske javno objavljuje nebuloze po kojima su neki fantomski borci za Jugoslaviju izazvali prekid jasan je pokazatelj u kakvim političkom košmaru žive građani ove države.
Iako Jugoslavije već odavno nema a tamošnji Srbi su svedeni na potpuno nebitan faktor u političkom smislu,hrvatskoj desnici se i dalje priviđaju Jugosloveni,Srbi,udbaši,orjunaši i sl.
Neupućen čovjek bi pomislio slušajući ove njihove domoljube da je davno raspadnuta UDBA jača nego ikada,moćnija nego CIA I MI6 zajedno čim sa tolikim uspjehom vrbuje Hrvate u svoje redove.
Umjesto da budu lokomotiva koja će povući cijeli ovaj nesrećni region ka članstvu u EU oni su iz godine u godinu čini mi se sve gori,sve više tonu u ksenofobiju,sve više postaju Balkan.
- House
-
palermo
#91 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Eno, na HTV-u kažu kriva je Torcida. U saradnji sa bratskom navijačkom grupom iz sent etjena
Bogami, imat će oni u Hrvatskoj ozbiljan problem, ovo ti dođe kao da si maltene optužio dalmaciju.
Inače, vjerujem da je to Torcida i organizovala, ali način na koji ovo hrvatska politika vodi je bogami amaterski.
Bogami, imat će oni u Hrvatskoj ozbiljan problem, ovo ti dođe kao da si maltene optužio dalmaciju.
Inače, vjerujem da je to Torcida i organizovala, ali način na koji ovo hrvatska politika vodi je bogami amaterski.
-
Bodkin
#92 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Huliganski problem. Obracunavaju se ljudi sa savezom/zagrebom. Sukob na relaciji sjever/jug ili glavni grad/ostali.Sta god da je Ali ova izmislja nekakve stogodisnje neprijatelje? I to sef drzave jebote..ludilo
- Edin H.
#93 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Bodkin wrote:Huliganski problem. Obracunavaju se ljudi sa savezom/zagrebom. Sukob na relaciji sjever/jug ili glavni grad/ostali.Sta god da je Ali ova izmislja nekakve stogodisnje neprijatelje? I to sef drzave jebote..ludilo
Bosnians do it better.
- insomnia78
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#95 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
ovi dalje od hrvatske citanke nisu procitali
akademici nema sta
a ovo orjunasi sigurno ima veze sa idejom da pravi hrvatski domoljub ne bi nikad štetio hrvatskoj
nego to rade oni koji ili ne vole hrvatsku ili vole neke regije
tojest drag im je nered
zapravo kad bolje promislim ovo se ne moze objasniti niti relativizirati
osim ako ne mislis da su ...necu dalje 
akademici nema sta
a ovo orjunasi sigurno ima veze sa idejom da pravi hrvatski domoljub ne bi nikad štetio hrvatskoj
nego to rade oni koji ili ne vole hrvatsku ili vole neke regije
tojest drag im je nered
zapravo kad bolje promislim ovo se ne moze objasniti niti relativizirati
-
Bodkin
#96 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Sve djeca jugooficira. Treca generacija jugoslovenskih nacionalista
kakkav debilizam i paranoja jebote mada je to vise obracunavanje sa svima koji nisu za desnicarsku hdz hrvatsku
- animals
#97 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
To je sukob sjevera i juga.Bodkin wrote:Sve djeca jugooficira. Treca generacija jugoslovenskih nacionalistakakkav debilizam i paranoja jebote mada je to vise obracunavanje sa svima koji nisu za desnicarsku hdz hrvatsku
Maaminja i Splicana..
Mamic je boss u Hrvatskoj, pa sjedi u pocasnoj lozi do Sukera,
a nedavno bio pritvoren..
iako ovo sto rade ovi huligani, tj. gamad od ljudi, nema veze ni sa cim..
treba jednom tu gamad satrati..
- tututuuuu
#98 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Tamo se svi izgleda bore protiv udbasa. Evo ovaj tip sto je naveden u postu spominje borbu protiv udbasa a predsjednica je ove pak nazvala orjunasima...
Mada isto tako mi je pomalo smijesno ovdje ismijavanje citave ove price s potenciranjem Srba ovih onih i sprdancija na tu temu... Pa bar se ovdje Srbi za sve spominju, a nazive za Srbe da i ne spominjem, sto po forumu pa do novijeg od vjerskog poglavara itd...
Mada isto tako mi je pomalo smijesno ovdje ismijavanje citave ove price s potenciranjem Srba ovih onih i sprdancija na tu temu... Pa bar se ovdje Srbi za sve spominju, a nazive za Srbe da i ne spominjem, sto po forumu pa do novijeg od vjerskog poglavara itd...
-
Bodkin
#99 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Predsjednica je u zvanicnoj izjavi optuzila grupu jugoslovenskih nacionalista. Dakle takva sizofrenija i paranoja se vidja jos kod srba kad kazu da je cijeli svijet protiv njih.animals wrote:To je sukob sjevera i juga.Bodkin wrote:Sve djeca jugooficira. Treca generacija jugoslovenskih nacionalistakakkav debilizam i paranoja jebote mada je to vise obracunavanje sa svima koji nisu za desnicarsku hdz hrvatsku
Maaminja i Splicana..
Mamic je boss u Hrvatskoj, pa sjedi u pocasnoj lozi do Sukera,
a nedavno bio pritvoren..
iako ovo sto rade ovi huligani, tj. gamad od ljudi, nema veze ni sa cim..
treba jednom tu gamad satrati..
-
Bodkin
#100 Re: Tko je kriv za nerede na utakmici Ceska - Hrvatska
Srba u bih barem ima. Jugoslovenskih nacionalista u hr?tututuuuu wrote:Tamo se svi izgleda bore protiv udbasa. Evo ovaj tip sto je naveden u postu spominje borbu protiv udbasa a predsjednica je ove pak nazvala orjunasima...![]()