Emdzad Galijašević uzeo mito!
- JThomas
#76 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
baš si pravi vizionar, trpaš nacionalno i u bagatelni nasilni kriminal...
- Sanjarko
#77 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Jasta.JThomas wrote:baš si pravi vizionar, trpaš nacionalno i u bagatelni nasilni kriminal...
Eto drugi ne rade kriminal.
Faca na Farmi ko je svojevremeno bio.
Eto ne osudzujem kriminal
'Ma pljujem na Bosnje' 'Bosnje su jedina govna' 'Svi drugi su Zlatani'.
'Ono Putinj Zlatan, Obuma Zlatan, Mile Zlatan, Cova Zlatan, Vucko Zlatan, Seselj Zlatan, Nikolic Zlatan itd.'
'Bake ti si Govno i Kriminalac'.
'Bosnje jedino ste vi Govna i Kriminalci'.
- Sanjarko
#78 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Ovo i Mislim ako se na Sudu dokoze ikad.Vizionar 1985 wrote:
'Bake ti si Govno i Kriminalac'.
- Sanjarko
#79 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
https://www.doznajemo.com/2012/11/26/ml ... -u-zenici/
Ne sjecam se koliko ovaj Cuze dobi za ovo.
Jel ono oko godinu dana.
= Zalosno.
Vladavina Psihopata (Zlocinaca).
Jel ono oko godinu dana.
- luckylaka
#80 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Nemam ja muda, hajde mi ti posalji malo muda u prahu iz Amerike, posto si, vidim, neki jeben mudonja.
Cuj mozga plivadona - "Istrazi Bakira, Covica, Dodika..."... Sta, kao, skupimo se poslje termina ja i drugovi, pa kao - ej, hajmo istraziti Bakira i Dodika.[/quote][/quote]
Prvo vjeruj da si mi utjerao strah u kosti ovim postom,rekoh sta ako naletim u Sa pa me tip prepozna.Izbjegavacu Sa u sirokom luku.
Nisi bas neko s kim bi se moglo o ovoj temi,drzi se ti termina i klixa.Bas treba biti mozak pa posumnjati u kriminal Bake,Cove,Dode nego u pitanju su sto ce malo mishevi najebati ( i treba)za destak hiljada a lopine koje milione obrcu na crno vi sa termina ne smijete ni spomenuti inace vam cike iz stranke zavrnuti usi.O onim licnim,,ko ima muda ne volim raspravljati na forumu jer ovdje i najmanji mis qrci se da je dasa
Cuj mozga plivadona - "Istrazi Bakira, Covica, Dodika..."... Sta, kao, skupimo se poslje termina ja i drugovi, pa kao - ej, hajmo istraziti Bakira i Dodika.[/quote][/quote]
Nisi bas neko s kim bi se moglo o ovoj temi,drzi se ti termina i klixa.Bas treba biti mozak pa posumnjati u kriminal Bake,Cove,Dode nego u pitanju su sto ce malo mishevi najebati ( i treba)za destak hiljada a lopine koje milione obrcu na crno vi sa termina ne smijete ni spomenuti inace vam cike iz stranke zavrnuti usi.O onim licnim,,ko ima muda ne volim raspravljati na forumu jer ovdje i najmanji mis qrci se da je dasa
- Sanjarko
#81 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
rule by criminalsVizionar 1985 wrote:https://www.doznajemo.com/2012/11/26/ml ... -u-zenici/
Jel ono oko godinu dana.
= Zalosno.
http://english.stackexchange.com/questi ... -criminals
- Edin H.
#82 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Eki mu imena - Emdzad. 
- Chisum
#83 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
luckylaka wrote:
![]()
![]()
Prvo vjeruj da si mi utjerao strah u kosti ovim postom,rekoh sta ako naletim u Sa pa me tip prepozna.Izbjegavacu Sa u sirokom luku.
Ne smijemo mi s termina nista, tu si ti, mudonjo, da nas vadis iz mrtvih.
Kako te zovu Ameri? Mudondza?
Last edited by Chisum on 15/06/2016 22:00, edited 1 time in total.
-
Patriotska_Liga
#84 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Sjetih se slučaja vlah kad jedan forumaš reče u smislu eto haj'mo se sad čudit', mo'š mislit hodža rek'o vlah, jaka stvar
Ovdje bi se, jel, moglo reći eto SDA-ovac uzima mito, mo'š mislit čuda
- Sanjarko
#85 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
I Kriminalaca.Vizionar 1985 wrote:rule by criminalsVizionar 1985 wrote:https://www.doznajemo.com/2012/11/26/ml ... -u-zenici/
Jel ono oko godinu dana.
= Zalosno.
http://english.stackexchange.com/questi ... -criminals
Al Jbt odmah skoci na Vizionare.
'Mi Vizionari smo Govna'.
Mnogi jesu to je Fakat.
Al Mnogi nisu.
- Sanjarko
#86 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Svaka ti Zlatna.luckylaka wrote:
![]()
![]()
- Tito_i_Partija
#87 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Znaci lucky brani najgradonacelnika u smislu previse sitna riba, glupi Bosnjo je pravi krivac jer ne zna hapsit' velike. Tako nekako otprilike?
De nam reci sta ti dodje Emdzad...amidzic, dajidzic, sta?
- Sanjarko
#88 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Ma mito niko ne uzima.Patriotska_Liga wrote:Sjetih se slučaja vlah kad jedan forumaš reče u smislu eto haj'mo se sad čudit', mo'š mislit hodža rek'o vlah, jaka stvar![]()
Mos mislit cuda.
-
hizo ramidovic
#89 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
svi napada te emdzanbega aniko danam rekne ucemje problem jelto stoje uzo pare jelto neko vidijo adaje iuzo staje problem pakoto nebi uzo par hiljada marki damu neko turi usake mescini daje pojedinim ovdi krivo tosto njima niko ni sta nemece altoje vazdi problem kodovi ne priatelja bosnjackog naroda aldjabase raduete emdzanbeg cebit puscan zapar dana pravdace pobedit iovaj put
- Edin H.
#90 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Tako je, Pravda za Izu Spahovica.Vizionar 1985 wrote:luckylaka wrote:
Po pisanju,obracanju klasicni bosnjo.Istrazi Bosnjo Bakirove,Coviceve,Dodikove milione(al za to treba imati muda).Ovu sitnu buraniju danas ce hapsiti sutra pustiti al ne kontas ti to.Da vidim mudonje ko ce poceti istragu kriminala gdje se milioni okrecu svaki dan.Da po obicaju danak placaju Krajisnici sarajevski mafijasi su zasticeni ko medjedi.Inace kontam da prijavim post ali to je vjerovatno tvoj svakodnevni rijecnik pa nastavi dalje.
- Danguba
#91 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
E moj Emdzade konju jedan. Citava vrhuska iz vrha SDA ti se smije, pored njih Cova, Dodo, Radmanovic, Spiric, Causevic, Esed, Faraon...
...nikada mi necemo postati pravna drzava.
p.s. nemojte samo, od ovoga se pocinje.
...nikada mi necemo postati pravna drzava.
p.s. nemojte samo, od ovoga se pocinje.
- Better Man
#92 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Nek su ga uhapsili. Treba ga po hitnom postupku smjeniti sa pozicije gradonačelnika i doživotno zabraniti da obnaša bilo kakvu javnu funkciju.
-
Patriotska_Liga
#93 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Nemere po hitnom postupku. To može samo sud.Better Man wrote:Nek su ga uhapsili. Treba ga po hitnom postupku smjeniti sa pozicije gradonačelnika i doživotno zabraniti da obnaša bilo kakvu javnu funkciju.
- Better Man
#94 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Ne treba sud da bi se smjenio s pozicije gradonačelnika.Patriotska_Liga wrote:Nemere po hitnom postupku. To može samo sud.Better Man wrote:Nek su ga uhapsili. Treba ga po hitnom postupku smjeniti sa pozicije gradonačelnika i doživotno zabraniti da obnaša bilo kakvu javnu funkciju.
- Sanjarko
#95 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Tak je.Patriotska_Liga wrote:Nemere po hitnom postupku. To može samo sud.Better Man wrote:Nek su ga uhapsili. Treba ga po hitnom postupku smjeniti sa pozicije gradonačelnika i doživotno zabraniti da obnaša bilo kakvu javnu funkciju.
Al problem je ime Emdzad i Adela-ida.
Ono nema postenih Emdzada i Adela, i Adela-ida.
-
Patriotska_Liga
#96 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Mislio sam jel na ovo drugo. Prvo može i sutra ako ima većina da se izglasa nepovjerenje. Ima li? Teško.Better Man wrote: Ne treba sud da bi se smjenio s pozicije gradonačelnika.
- Sanjarko
#97 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Trebamo Djeci davat Druga imena.Vizionar 1985 wrote:Tak je.Patriotska_Liga wrote:Nemere po hitnom postupku. To može samo sud.Better Man wrote:Nek su ga uhapsili. Treba ga po hitnom postupku smjeniti sa pozicije gradonačelnika i doživotno zabraniti da obnaša bilo kakvu javnu funkciju.
Al problem je ime Emdzad i Adela-ida.
Ono nema postenih Emdzada i Adela, i Adela-ida.
Latinska, Rimljanska, Srpska,...
- luckylaka
#98 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Jednom sam napisao da na glupe I besmislne postove pune gluposti ne mislim obracati paznju. Odgovori sam sebi I utjesi seTito_i_Partija wrote:Znaci lucky brani najgradonacelnika u smislu previse sitna riba, glupi Bosnjo je pravi krivac jer ne zna hapsit' velike. Tako nekako otprilike?![]()
- Kikibombona
#99 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Odmah sam pomislio da ti je ovaj ljakan blizak, posto si i ti iz Bihaca ako se ne varam.luckylaka wrote:Po pisanju,obracanju klasicni bosnjo.Istrazi Bosnjo Bakirove,Coviceve,Dodikove milione(al za to treba imati muda).Ovu sitnu buraniju danas ce hapsiti sutra pustiti al ne kontas ti to.Da vidim mudonje ko ce poceti istragu kriminala gdje se milioni okrecu svaki dan.Da po obicaju danak placaju Krajisnici sarajevski mafijasi su zasticeni ko medjedi.Inace kontam da prijavim post ali to je vjerovatno tvoj svakodnevni rijecnik pa nastavi dalje.Chisum wrote:Ajde, ne seri, jebo li te Emdzad i ti njega.luckylaka wrote:Milijarde do sada nestale i nikome nista ali Bosnjo je to.Kad ispuca argumente onda na red dolzi ismijavanje zene,djece,familije,prijatelja.Zbilja moras biti rijedak slucaj da u skoro svaki kriminalni slucaj neki jedva docekau da mu u to isto uvale zenu i djecu.Vjerovatno je uz Dzevada trebalo pritvoriti zenu,djecu i uzu familiju.Koji kretenluk.
Nisu ovdje na sudu zbog kriminala oni koji se smiju - od tuge se vise smiju, nego sto im je smijesno - nego ovo govedo koje je uhvaceno kako prima mito.
I ti sve sto imas da napises je "Bosnjo je to... kad ispuca argumente, dolazi ismijavanje"... sta treba da radimo? Da ga tapsemo po ramenu i kazemo "bice sve u redu..."
Treba ga pljuvati, i njega i svakog ko se ikada najeo od tih pokradenih pare.
Al' pazi ti logike molim te. Ne treba hapsiti krajiske skotove jer se ne hapse sarajevski. To mi vec zvuci poznato..
Bas mi je popravilo dan sto je govno krkansko palo!
- It_is_a_Leclerc
#100 Re: Emdzad Galijašević uzeo mito!
Emdžad Galijašević je klasična lopina, i to ona iz nižeg ešalona ne naročito vještih, koji se brzo upletu do grla, pa onda ovako skončaju.
Međutim, javna je tajna, i svako ju, ko iole prati politička dešavanja u BIH zna, da gradonačelnici u BiH ovakav reket "prećutno" uzimaju od kraja rata, i da to mahom prolazi neopaženo. Pa šta je onda pošlo po zlu za jadnog Emdžu ? Galijašević se, naime, preračunao najavivši kandidaturu za predsjednika KO SDA USK, i pridobivši na svoju stranu frakciju koju u USK zovu "Veladžićeva SDA", i time izišao na megdan Šemsudinu Dediću kojeg podržava Izetbegović i centrala, a koji je u toj mjeri pogubio konce, da KO SDA USK više praktično i ne postoji u tom praktičnom smislu. Kad tome dodamo da je čovjek koji je donio novac Galijaševiću u kancelariju zapravo dugogodišnji član i financijer SDA, i to, po nevolji, blizak Šemsudinu Dediću, onda je situacija vrlo jasna.
Dakle, još jedan trijumf Bakira Izetbegovića i Šemsudina Dedića u borbi za potpuno političko likvidiranje otpadnika u KO SDA USK. Nemojte se začuditi ako za koji mjesec "padnu" - Asim Kamber, Samir Veladžić, Izudin Saračević i ostali koji su započeli rat sa sarajevskom centralom.
I jasno je to svakom ko malo ozbiljnije razumije situaciju u SDA USK.
Međutim, javna je tajna, i svako ju, ko iole prati politička dešavanja u BIH zna, da gradonačelnici u BiH ovakav reket "prećutno" uzimaju od kraja rata, i da to mahom prolazi neopaženo. Pa šta je onda pošlo po zlu za jadnog Emdžu ? Galijašević se, naime, preračunao najavivši kandidaturu za predsjednika KO SDA USK, i pridobivši na svoju stranu frakciju koju u USK zovu "Veladžićeva SDA", i time izišao na megdan Šemsudinu Dediću kojeg podržava Izetbegović i centrala, a koji je u toj mjeri pogubio konce, da KO SDA USK više praktično i ne postoji u tom praktičnom smislu. Kad tome dodamo da je čovjek koji je donio novac Galijaševiću u kancelariju zapravo dugogodišnji član i financijer SDA, i to, po nevolji, blizak Šemsudinu Dediću, onda je situacija vrlo jasna.
Dakle, još jedan trijumf Bakira Izetbegovića i Šemsudina Dedića u borbi za potpuno političko likvidiranje otpadnika u KO SDA USK. Nemojte se začuditi ako za koji mjesec "padnu" - Asim Kamber, Samir Veladžić, Izudin Saračević i ostali koji su započeli rat sa sarajevskom centralom.
I jasno je to svakom ko malo ozbiljnije razumije situaciju u SDA USK.