sekesfehervarEdin H. wrote:jethro wrote:Kad god gledam madjare sjeyim se Videotona.
Jos kad smo igrali protiv njih u Madjarskoj, ja laganini, hajde na tekmu, kad stadion Videotona.![]()
Neko mjesto, ne znaju mu ni Madjari ime izgoriti.
kol'ko se sjecam
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sekesfehervarEdin H. wrote:jethro wrote:Kad god gledam madjare sjeyim se Videotona.
Jos kad smo igrali protiv njih u Madjarskoj, ja laganini, hajde na tekmu, kad stadion Videotona.![]()
Neko mjesto, ne znaju mu ni Madjari ime izgoriti.
Ma tamo se zagrijavao, u Realu prekucao.Edin H. wrote:Abio dobar igrac dok je igrao za Man. United.HardcoreMX wrote:Ronaldo mora prvo pogoditi loptu pa tek onda gol
Šehić, Zukanović, Cocalić, Dupovac, Dulja, Bajić, Radovac, Hadžiahmetović, Hodžić, Džeko, MedunjaninJThomas wrote:wikipedia kaže - 322.000![]()
eto, četiri gradske opštine sarajeva, gdje bi te bilo sa tom bazom? u rangu san marina vjerovatno...
E zamisli sad ja na stanici u Budimpesti pokusavam da kupim kartu za voz da idemo tamo.uglavnomja wrote:sekesfehervarEdin H. wrote:jethro wrote:Kad god gledam madjare sjeyim se Videotona.
Neko mjesto, ne znaju mu ni Madjari ime izgoriti.(ima kvacica na drugom s)
kol'ko se sjecam
Tom ironicnom konstatacijom nista ne dokazujes.Korisničkoime wrote:Najbolja tekma na prvenstvu do sada, Madari prekucali, takticki perfektna postavka i perfektno odigrano. Trener Madarske dokazao da je veliki maestro ove igre.
Svaka cast Madarima.
![]()
Ni blizu onog što pokušavaš reći podcjenjujući ItalijuKorisničkoime wrote:Najbolja tekma na prvenstvu do sada, Madari prekucali, takticki perfektna postavka i perfektno odigrano. Trener Madarske dokazao da je veliki maestro ove igre.
Svaka cast Madarima.
![]()
Sto ne odes na temu, muskarac pita zenuKorisničkoime wrote:Najbolja tekma na prvenstvu do sada, Madari prekucali, takticki perfektna postavka i perfektno odigrano. Trener Madarske dokazao da je veliki maestro ove igre.
Svaka cast Madarima.
![]()
to se ne moze zaboraviti ... nocna mora ... u po dana u po noci skesfehervar ili cak sekesfehervarje ...Edin H. wrote:E zamisli sad ja na stanici u Budimpesti pokusavam da kupim kartu za voz da idemo tamo.uglavnomja wrote:sekesfehervarEdin H. wrote:
Neko mjesto, ne znaju mu ni Madjari ime izgoriti.(ima kvacica na drugom s)
kol'ko se sjecamumjesto da promijene ime mjestasca u nesto normalno.
to se ne moze zaboraviti ... nocna mora ... u po dana u po noci skesfehervar ili cak sekesfehervarje ...[/quote]uglavnomja wrote:u Budimpesti pokusavam da kupim kartu za voz da idemo tamo.umjesto da promijene ime mjestasca u nesto normalno.
pa jeste tako kad je to glavni grad mnogo veće baze, gdje se sliježe sve što u neku ruku valja i pola svih para. a da su te četiri opštine sve što imaš...Muhamed Đakmić wrote:Šehić, Zukanović, Cocalić, Dupovac, Dulja, Bajić, Radovac, Hadžiahmetović, Hodžić, Džeko, MedunjaninJThomas wrote:wikipedia kaže - 322.000![]()
eto, četiri gradske opštine sarajeva, gdje bi te bilo sa tom bazom? u rangu san marina vjerovatno...![]()
Vrh ekipa, fali samo Spaha da rješava probleme
a cudni su nekakvi. ocekivao sam bunker mrtvi al guraju te lopte naprijed, pokusavaju igrati. nisu neki znalci al hrabro igraju.Muhamed Đakmić wrote:Ma šalim se, kontam šta hoćeš reći.
Da mi koristimo svoj potencijal na način na koji Island koristi, bili bi recimo redovni učesnici svih takmičenja, a barem svako drugo ili treće bi igrali značajnu ulogu.
Eh sad će se Islanđani popišati po mojoj konstataciji da su loši
MOSALJOZE wrote:Bravo žuti
Gazi firaune
pirmin wrote:Safete, gledas li ti ovaj Island?
Veceras neke stare kasete s Kiprompirmin wrote:Safete, gledas li ti ovaj Island?