Emir Hot- Guitar Wizard
Moderator: _BataZiv_0809
-
Shooter
#78 Hotine nek si ih razvalio
E moja Hotino matora crkotino.
Zig Hajl Chkepi daj Snahi uceraj.
Pozdrav iz Dallasa djetetu budalastom
Zig Hajl Chkepi daj Snahi uceraj.
Pozdrav iz Dallasa djetetu budalastom
-
imsirovic edin
Emire cestitam......pa valjda cemo uskoro i probat tu novu gitaru.....
-
Shooter
-
Drumer
E druze, Emir ti je vec otiso iz drzave. Sad se trenutno nalazi na moru, odakle ce 7-og iz Splita za London odakle se kako je reko nece ponovo vratiti za jedan duzi vremenski period. Ako ti treba broj kako da ga kontaktiras, ne mogu ti pomoci...
-
fix tha thing
haj pokusaj negdje to staviti da dl sa neta

-
mirza_cardjic
Svaka cast Hot drug.....ja sam te u Tuzli gledao jos kao mali kako cijepas gitaru : ) Ja sam rodom iz Tuzle ali sam sada trenutno na radu u Spaniji i vjeruj mi da mi je drago kada vidim da si izasao iz Tuzle i pokazao da u Bosni i Tuzli ima muzicara svjetske klase : )
A to sto kazes da ti se niko nije javio iz tuzle da ti cestita.......to ne treba da te cudi,jer i sam znas da ces svugdje prije uspjet se probiti nego u svojoj rodnoj "mahali" : )
Veliki pozdrav za tebe i samo tako nastavi........ nadam se da se sjecas kada smo svirali i pjevali u Kazanmahali,heheheheheheh
Sve najbolje od Mirze (GRUPA H.I.V ) : ))))))))))))
A to sto kazes da ti se niko nije javio iz tuzle da ti cestita.......to ne treba da te cudi,jer i sam znas da ces svugdje prije uspjet se probiti nego u svojoj rodnoj "mahali" : )
Veliki pozdrav za tebe i samo tako nastavi........ nadam se da se sjecas kada smo svirali i pjevali u Kazanmahali,heheheheheheh
Sve najbolje od Mirze (GRUPA H.I.V ) : ))))))))))))
-
Emir_Hot
Vozdra ljudi
Eto ja se malo proveo tamo po BiH i Hrvatskoj i sad sam se vratio u ovu ratnu zonu. Stigao sam onaj dan kad su bili teroristicki napadi. Za one sa kojima sam trebao da se nadjem u SA, zao mi je. Ja sam prije koncerta Dugmeta bio u Marquee-ju i opet poslije koncerta sam bio do 8 ujutro. Poslije sam jos 2 puta bio u SA ali nema veze bice opet neka prilika. Izasao sam ovdje u julskom broju magazina GUITAR BUYER. Ispostovali su me na pola strane
Taj dadin clip sa maturskog ispita na Berkleeju imam i ja i nije toliko velik. Meni je to Dado spakovao na 10Mb, a ima ga i na nekoj web stranici da se skine. Sad sam gostovao kod Dade na solo albumu. Slao mi je snimke mailom pa sam nesto dosnimavao u studiju i onda mu vratio da miksa. Radice i DVD da prezentira taj svoj projekat pa se sad moram i kamerom malo snimat da to on kasnije spakuje.
Toliko iz Londona, veliki pozdrav i keep on rockin' and take care!!!
Hot.
Eto ja se malo proveo tamo po BiH i Hrvatskoj i sad sam se vratio u ovu ratnu zonu. Stigao sam onaj dan kad su bili teroristicki napadi. Za one sa kojima sam trebao da se nadjem u SA, zao mi je. Ja sam prije koncerta Dugmeta bio u Marquee-ju i opet poslije koncerta sam bio do 8 ujutro. Poslije sam jos 2 puta bio u SA ali nema veze bice opet neka prilika. Izasao sam ovdje u julskom broju magazina GUITAR BUYER. Ispostovali su me na pola strane
Taj dadin clip sa maturskog ispita na Berkleeju imam i ja i nije toliko velik. Meni je to Dado spakovao na 10Mb, a ima ga i na nekoj web stranici da se skine. Sad sam gostovao kod Dade na solo albumu. Slao mi je snimke mailom pa sam nesto dosnimavao u studiju i onda mu vratio da miksa. Radice i DVD da prezentira taj svoj projekat pa se sad moram i kamerom malo snimat da to on kasnije spakuje.
Toliko iz Londona, veliki pozdrav i keep on rockin' and take care!!!
Hot.
-
yngwie11
evo link na dio maturskog rada dade oreskovica...tezak je 27 mb...traje oko 10-tak minuta i vecinom su svirane autorske pjesme....
http://akamai.www.berkleemusic.com/asse ... 531495.avi
http://akamai.www.berkleemusic.com/asse ... 531495.avi
-
yngwie11
a imate i ovaj link ako vas zanima vise o njemu...
http://www.berkleemusic.com/promo/promo ... id=2498171
http://www.berkleemusic.com/promo/promo ... id=2498171
-
fix tha thing
hej emire daj nam taj clanak skeniraj i postavi ga ovdje!
kako ide taj album!
koliko jos cekanja

kako ide taj album!
koliko jos cekanja
-
Drumer
Eh ljudi, jos jedna novost vezana za Emira Hota. Covjek je primljen u Van Halen Tribute band i uskoro krece sa njima na turneju po UK. Sto se tice ovog benda, mislim da je jedan od najpoznatijih Van Helenovih tribute bendova. Emire sve najbolje i da to sve bude ok i da zaradis puno para. Haj sad uzdravlje...
- metal_rules_cura
Pravo mi je drago.
Zasluzio je i nek ga sreca prati do velike karijere.Znanja vec ima