pici wrote:Zoya wrote:Pametna i do srži bezobrazna. To suptilno šukanje u zadnjoj rečenici nabij znaš već gdjeSaraFina wrote:Molim lijepo i drugi put. Zadovoljstvo je moje

pici wrote:Zoya wrote:Pametna i do srži bezobrazna. To suptilno šukanje u zadnjoj rečenici nabij znaš već gdjeSaraFina wrote:Molim lijepo i drugi put. Zadovoljstvo je moje

Peta kolona maco, krvav je to lebac.ljevoruki wrote:Znao sam ja da je Bata ubaceni element._BataZiv_0809 wrote: Zanima me da kupim ceo grad. Posto kosta b'rte?
i ti u prvi saf, đe su grickalicesunceKOtepsija wrote:pici wrote:
![]()
![]()
Nisi ti vidio 5. kolone, za to trebas biti neko ko se predstavlja drugacije._BataZiv_0809 wrote: Peta kolona maco, krvav je to lebac.
Dobro si reko majstore.ljevoruki wrote:Nisi ti vidio 5. kolone, za to trebas biti neko ko se predstavlja drugacije._BataZiv_0809 wrote: Peta kolona maco, krvav je to lebac.
Ti se i ne pretvaras, svima pokazujes svoj svjetonazor.
Po meni posteno.
Jedna stvar je primjetna, bode oči. Tebi fali pažnje. Je li ti ikad palo na pamet da je iz gore pomenutog razloga. Kao što rekoh, ne pristaje nikako.SaraFina wrote:Pristaje dakako. Uz odredjene "kvalitete " kao bonus i poželjno je. No tvoje pravo da misliš suprotno.Org wrote:Ali imaš taj samodopadno-provokatorski stil koji nikako ne pristaje dami.SaraFina wrote:Ja se sa ženama ne " mlatim ni virtualno. "Uzalud vam trud momci. Prije bi verbalno vas deset pokopala nego žensko na forumu. Moj prag tolerancije prema ženskom rodu je visoksto ljudi, što ćuti.
Vratimo se temi. Dakle, poželjno bi bilo kupovati zemlju po rs uz entitetske granicu i gdje ostvaren masovan povratak Bošnjaka. Natalitet i strategija su dobitna kombinacija.
Možemo se smijati koliko hoćemo, al zaista Albanci rade pametno. Pričao sam sa jednim poznanikom albancem koji je usput politički aktivista one njihove vladajuće partije. I pitam ga - kakvi su to rekoh problemi gore na sjeveru, imaju li šanse srpske opštine da se odvoje.General War wrote:
![]()
Ma nisu hiljade u pitanju... Ona je u bratskoj Hrvackoj, ako se ne varamŠveđanin wrote:Imam osjecaj da su ove trolovske internet patriotske snage poput Sarafine jedno par hiljada kilometara udaljeni od Bosne i da u RS nikad nisu ni bili.
Nista gore od zena koje se pale na geopolitiku, excel tabele "jesmo konacno presli 50%", nacionalizam i sl.
Sprema se da kupi hektare zemlje u Podrinju, motokultivator i 2 krave pa da pride rodi desetero djece.cyprus wrote:Ma nisu hiljade u pitanju... Ona je u bratskoj Hrvackoj, ako se ne varamŠveđanin wrote:Imam osjecaj da su ove trolovske internet patriotske snage poput Sarafine jedno par hiljada kilometara udaljeni od Bosne i da u RS nikad nisu ni bili.
Nista gore od zena koje se pale na geopolitiku, excel tabele "jesmo konacno presli 50%", nacionalizam i sl.
Imam, vrlo rado, po postenoj i fer cijeni, plus porez na domoljubni zanos i izdaju nacionalnih interesa...Org wrote: Ma pusti nju, vidiš da te fura. Nego, jel imaš ti kakve zemlje za prodati?
Naravno. Opredjeljenost da rađa gazije se iščitava iz svakog njenog postaNovak20 wrote:Sprema se da kupi hektare zemlje u Podrinju, motokultivator i 2 krave pa da pride rodi desetero djece.cyprus wrote:Ma nisu hiljade u pitanju... Ona je u bratskoj Hrvackoj, ako se ne varamŠveđanin wrote:Imam osjecaj da su ove trolovske internet patriotske snage poput Sarafine jedno par hiljada kilometara udaljeni od Bosne i da u RS nikad nisu ni bili.
Nista gore od zena koje se pale na geopolitiku, excel tabele "jesmo konacno presli 50%", nacionalizam i sl.Minimum.
Šta vi skandinavci i skandinavke napadate u "čoporu" ??? Valjda vam je proljeće nastupilo u tim pripizdinama u koje su vas Švedi i Norvežani poslali... da ispunite praznine jer je njima nesnosno zivjeti tamo gdje šest mjeseci dan a šest noć...Šveđanin wrote:Imam osjecaj da su ove trolovske internet patriotske snage poput Sarafine jedno par hiljada kilometara udaljeni od Bosne i da u RS nikad nisu ni bili.
SaraFina wrote:
@cipi ripi, zmajiće od Bosne mislim radjati, adekvatniji izrazi kupovaću hektara po svojim sarajevskim ćukama i proplancima. Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima
SaraFina wrote:Šta vi skandinavci i skandinavke napadate u "čoporu" ??? Valjda vam je proljeće nastupilo u tim pripizdinama u koje su vas Švedi i Norvežani poslali... da ispunite praznine jer je njima nesnosno zivjeti tamo gdje šest mjeseci dan a šest noć...Šveđanin wrote:Imam osjecaj da su ove trolovske internet patriotske snage poput Sarafine jedno par hiljada kilometara udaljeni od Bosne i da u RS nikad nisu ni bili.
Nista gore od zena koje se pale na geopolitiku, excel tabele "jesmo konacno presli 50%", nacionalizam i sl.pa ne razumijem frustracije i zanimaciju za mene, moje mjesto boravka i forumski opus.
Podignute socijale, snijeg se topi, ptičiCe cvrkuću i zamislite kako je život lijep. Bar nekome![]()
@cipi ripi, zmajiće od Bosne mislim radjati, adekvatniji izrazi kupovaću hektara po svojim sarajevskim ćukama i proplancima. Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima
Pa moze se i na proplancima i cukama drzati na nisanu i umrijeti, u principu i da cijelu drzavu kupis 1/1 opet ti nista ne garantuje, SILA je presudna a ne katastar i popis stanovnistva...to nikako kavazovic i komisija da objasni.SaraFina wrote: Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima
Prvo nisam ti se prva obratila ni u kakvom kontekstu. Sa podcjenjivanjem si ti počeo nazivajući me trolom i švinisticki komentirajući to što me kao žensku osobu zanima politički dio foruma. I opet u drugom upisu činiš isto. Što tebe zanima čime se ja ovdje bavim? Nekom djir na atributima grudi izbaciti, nekom nogu...meni politika. Imaš problem s tim a prestavljaš se nekim kosmopolitom? To je dragi moj šovinizam. Mene apsolutno ne zanima gdje ti pišeš ni tko si. Jedino po čemu te pamtim je ovakav isti upad kadŠveđanin wrote:SaraFina wrote:Šta vi skandinavci i skandinavke napadate u "čoporu" ??? Valjda vam je proljeće nastupilo u tim pripizdinama u koje su vas Švedi i Norvežani poslali... da ispunite praznine jer je njima nesnosno zivjeti tamo gdje šest mjeseci dan a šest noć...Šveđanin wrote:Imam osjecaj da su ove trolovske internet patriotske snage poput Sarafine jedno par hiljada kilometara udaljeni od Bosne i da u RS nikad nisu ni bili.
Nista gore od zena koje se pale na geopolitiku, excel tabele "jesmo konacno presli 50%", nacionalizam i sl.pa ne razumijem frustracije i zanimaciju za mene, moje mjesto boravka i forumski opus.
Podignute socijale, snijeg se topi, ptičiCe cvrkuću i zamislite kako je život lijep. Bar nekome![]()
1. Tolika kolicina budalastina u tako malo rijeci se rijetko gdje moze procitati. Normalno da cu te zapamtiti.
2. Ostatak posta je podcjenjivacki i bezobrazan.
To konstantno pominanje usiljene srece, zadovoljstva, jao kako je meni lijepo u zivotu stava iako to nema veze sa temom mi govori da si zapravo vrlo nesrecna. Mislim tema je retardirana, ali pogledaj naslov, koga briga jel tebi lijepo u zivotu ili nije.
Koliko znam mlada si djevojka, malo je zalosno da ti vrijeme prolazi u ovim temama. Sredi se, izadji malo napolje, dodji sebi. Mani se jeftinog nacionalizma jer to samo jede covjekov mozak. Neces valjda da zavrsis kao ovi veterani sa podforuma politika, sto dozivljavaju orgazme na excel tabele gdje su Bosnjaci presli 50% u stanovnistvu, sklapaju planove za osvajanje Banja Luke a u tom gradu nikad nisu ni bili a Sejfudin Tokic im predstavlja postenu i veliku licnost.
Sve najbolje... al ne onako usiljeno i nadmeno u tvom stilu, vec najiskrenije.
Jbg, jesi ti druže prespavao od devedesetih? Nema više SILE i JNA. Sad u trokutu sarajevo-tuzla-zenica što misliš koliko ima Bošnjaka?:DGeneral War wrote:Pa moze se i na proplancima i cukama drzati na nisanu i umrijeti, u principu i da cijelu drzavu kupis 1/1 opet ti nista ne garantuje, SILA je presudna a ne katastar i popis stanovnistva...to nikako kavazovic i komisija da objasni.SaraFina wrote: Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima
Ne razumijem,ko su domaci izdajnici?SaraFina wrote:
@Karo, nije meni uopće problem. Ja sam na ovoj temi neutralna ko Švica u pogledu Srba i Albanaca. Problem su jedino domaci izdajnici
Lazu te lutko, to ni sama ne vjerujes zato i ideja o kupovini nekakve zemlje ti se cini OK.SaraFina wrote:Jbg, jesi ti druže prespavao od devedesetih? Nema više SILE i JNA. Sad u trokutu sarajevo-tuzla-zenica što misliš koliko ima Bošnjaka?:DGeneral War wrote:Pa moze se i na proplancima i cukama drzati na nisanu i umrijeti, u principu i da cijelu drzavu kupis 1/1 opet ti nista ne garantuje, SILA je presudna a ne katastar i popis stanovnistva...to nikako kavazovic i komisija da objasni.SaraFina wrote: Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima