ja sam se bogumi izrazio gospodjice mladaMayaSA wrote:Koliko ja vidim ovdje, slabo koji muskarac (forumas) zna sta zeli, il' bar ima m*** da to napise otvoreno![]()
Sta muskarci zele
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Puko ko kondom
MayaSA wrote:Koliko ja vidim ovdje, slabo koji muskarac (forumas) zna sta zeli, il' bar ima m*** da to napise otvoreno![]()
Sigurno je da ne zelim zenu koja ima dobru guzu...
a praznu glavu...
Privlace me zene, zbog koje bih drustvu u kafani rekao
raja, soryy, moram da idem kuci, zena me ceka...
-
Lojo_Hasanovic
Hocu trebu ko avijon, vilu, palcu od 5000 maraka, 4 svalerke kad se ozenim, mercedesa, vilu na Bracu....treba mi ne smije nista zvocat...
-
MayaSA
A slaba guza, al' pametna glava?Puko ko kondom wrote:Sigurno je da ne zelim zenu koja ima dobru guzu...
a praznu glavu...
raja, soryy, moram da idem kuci, zena me ceka...
Zar ne bi zena bila sa tobom u drustvu u kafani? Il' to ona po pravilu, ona sjedi kuci a ti govoris drustvu u kafani nakon nekoliko sati kako moras kuci jer te zena ceka!?
-
Puko ko kondom
Izmedju guze i glave uvijek bih bez dvoumljenja glavu odabrao!MayaSA wrote:A slaba guza, al' pametna glava?Puko ko kondom wrote:Sigurno je da ne zelim zenu koja ima dobru guzu...
a praznu glavu...
raja, soryy, moram da idem kuci, zena me ceka...![]()
Zar ne bi zena bila sa tobom u drustvu u kafani? Il' to ona po pravilu, ona sjedi kuci a ti govoris drustvu u kafani nakon nekoliko sati kako moras kuci jer te zena ceka!?Sa oklagijom iza vrata
Ne , moja zena ne bi sjedila kuci vec bi bila zaposlena...
Jer mnogo zene koje sjede kuci brzo se zapuste, a i brak je bolji, sadrzajniji.. kad su dvoje , razdvojeni povremeno, makar i poslom, jer se tako izbjegava neminovno zasicenje supruznika!
- Bumbar
Na forumu je svatko kriv dok se ne dokaze da je nevinpitt wrote:Bogami sam se ja izjasnio davnih dana....samo vidim da dame po obicaju prvo napadaju pa onda dokaze trazepitt wrote:Zelim neku koja ce me razumjeti jednim pogledom...isto kao i ja nju:D
:D:D
- pitt
ja sam cesto kriv i nakon toga. Pitaj MayuBumbar wrote:Na forumu je svatko kriv dok se ne dokaze da je nevinpitt wrote:Bogami sam se ja izjasnio davnih dana....samo vidim da dame po obicaju prvo napadaju pa onda dokaze trazepitt wrote:Zelim neku koja ce me razumjeti jednim pogledom...isto kao i ja nju:D
- Bumbar
E vala rajo jos ovu jednu i idem kuci...MayaSA wrote:A slaba guza, al' pametna glava?Puko ko kondom wrote:Sigurno je da ne zelim zenu koja ima dobru guzu...
a praznu glavu...
raja, soryy, moram da idem kuci, zena me ceka...![]()
Zar ne bi zena bila sa tobom u drustvu u kafani? Il' to ona po pravilu, ona sjedi kuci a ti govoris drustvu u kafani nakon nekoliko sati kako moras kuci jer te zena ceka!?Sa oklagijom iza vrata
Hik...ma evo stvarno necu vise zena me ceka...
Ma ko joj ****** nece ona meni odredjivati...hajmo jos po jednu
-
Zadig
ko te hebe kad si izabran za dezurnog krivca.pitt wrote:ja sam cesto kriv i nakon toga. Pitaj MayuBumbar wrote:Na forumu je svatko kriv dok se ne dokaze da je nevinpitt wrote: Bogami sam se ja izjasnio davnih dana....samo vidim da dame po obicaju prvo napadaju pa onda dokaze traze:D:D
:D
glasali smo, rijesili smo
- pitt
Sto je najgore....takvi macho luzeri kad kuci dodju manji su od makova zrna
:D obicno bude ...draga ja sam htio doci ranije al me ona djubrad zadrzase..... ne u jajca draga....ne u jajca!!!
Pitajte zadiga kako je njemu svakog vikenda
:D
Pitajte zadiga kako je njemu svakog vikenda
-
MayaSA
Hoces da kazes da ti cita misli, gleda u kasike, telepatski prati svaku tvoju zelju, ti tako dalje i tako blize?pitt wrote:Bogami sam se ja izjasnio davnih dana....samo vidim da dame po obicaju prvo napadaju pa onda dokaze trazepitt wrote:Zelim neku koja ce me razumjeti jednim pogledom...isto kao i ja nju:D
-
Zadig
Dzeri Springeru jedan!pitt wrote:Sto je najgore....takvi macho luzeri kad kuci dodju manji su od makova zrna:D obicno bude ...draga ja sam htio doci ranije al me ona djubrad zadrzase..... ne u jajca draga....ne u jajca!!!
Pitajte zadiga kako je njemu svakog vikenda:D
- pitt
Da se zove Azira i da ima set escajga za 40 osobaMayaSA wrote:Hoces da kazes da ti cita misli, gleda u kasike, telepatski prati svaku tvoju zelju, ti tako dalje i tako blize?pitt wrote:Bogami sam se ja izjasnio davnih dana....samo vidim da dame po obicaju prvo napadaju pa onda dokaze trazepitt wrote:Zelim neku koja ce me razumjeti jednim pogledom...isto kao i ja nju:D
![]()