uglavnomja wrote:Nisrin wrote:1. Filteri, a uzivo grobovi!
2. Lazni identiteti, zivoti, savrsenost
3. Pozivi u grupe i igrice, smorise...
4. Zajednicki profili ili profili IME PREZIME EX PREZIME
5. Izjave ljubavi "maco, pile, ljubavi, jedina, najvise te volim, bebo", wtf?!
6. citiranje svih slavnih pjesnika, knjizevnika bez navodjenja porijekla citata, a u zivotu nisu odmakli od "Jezeve kucice"
7. dopisivanje po zidovima u nekim kodovima + nerazumne izjave koje samo njima nesto znace
8. komentarises nekome nesto i X nepoznatih ljudi te dodaje u prijatelje?! ako ne lajkas i ne komentarises ljudi te izbrisu? wtf?
9. promovisnje raznoraznih gluposti, podrzavanje svega i svacega sto granici sa razumom, patetika - socijalne price = izazivanje paznje i sazaljenja! bljuc!
10. najbolje da se izbrisem
sta je ovdje problem? mislim ovo je super u biti.
cura izgubila kontakt sa rajom, otisla negdje, udala se ... i jedini nacin da je neko od stare raje nadje je po starom prezimenu.
pogotovo za "moje" generacije, koje su se pogubile u ratu. fb mi je pomogao da nadjem masu raje, i dobar dio zahvaljujuci starom prezimenu.
I meni je ovo potpuno okej, i jasno je da se radi iz istih razloga koje si ti naveo. Čak mi je neshvatljivo kad stave samo muževo prezime. Po meni su to žene koje a) nisu ni imale života, prijatelja i društva prije udaje ili b) imale su to, ali ne smatraju taj dio svog života bitnim i žele da ga zbrišu.