Cvijeće u kontejneru

Post Reply

Kad je red baciti cvijeće u kontejner?

Dok delegacija ulazi u autobuse
58
42%
Kada delegacija pređe Vrace
11
8%
Dan poslije ceremonije
17
12%
Kada se cvijeće osuši
51
37%

Total votes: 137

bh.tornjak

#76 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by bh.tornjak »

...bijele ruze nemaaa viiiseeee,pokraj staze daaaa miiiriiiseeee
mario001

#77 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by mario001 »

Ne pretjeruj. Sve moje komšije su, pred ratom, bježale na sve strane svijeta, spašavajući svoje i živote svojih ukućana, i baš nijedan od njih nije završio na brdu. Vjerujem da je bilo i drugačijih slučajeva, ali naša pojedinačna iskustva nisu dovoljna za ružne i netačne generalizacije.
Ja imam potpuno drugacija iskustva, jedna od prvih ratnih scena su moje komsije naoruzane do zuba, par dana prije blokada.
Svi su otisli u rat, o puskama i municiji koje smo poslije njihovog odlaska nasli u njihovim kucama necu ni govoriti
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#78 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Admir_1984 »

pa da smo pametni kao što nismo pa da ovaj dan bude kao i svaki drugi, da ne bude ozbiljne policijske pratnje, da građani normalno hodaju i gledaju svoja posla, naravno da ne bude nikakvih incidenata i nakon dvije godine ovog događaja ne bi više ni bilo jer je u biti vještacki.

kukanjac im je fino rekao šta je i kako bilo...oni to isto znaju ali politika, vlast i novac sve drže
Alfons Kauders

#79 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Alfons Kauders »

mario001 wrote:
Ne pretjeruj. Sve moje komšije su, pred ratom, bježale na sve strane svijeta, spašavajući svoje i živote svojih ukućana, i baš nijedan od njih nije završio na brdu. Vjerujem da je bilo i drugačijih slučajeva, ali naša pojedinačna iskustva nisu dovoljna za ružne i netačne generalizacije.
Ja imam potpuno drugacija iskustva, jedna od prvih ratnih scena su moje komsije naoruzane do zuba, par dana prije blokada.
Svi su otisli u rat, o puskama i municiji koje smo poslije njihovog odlaska nasli u njihovim kucama necu ni govoriti
Sjetiti se sta su o oruzju po stanovima pricali Dragan Vikic i Zoka Cegar... Ali nisu ba, dje bi oni, to su nase komsije, ko nas bre zavadi... :-) Nije problem u njima, vec u komunjarama... :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#80 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Nije trebalo ali eto šta sada, bacili pa bacili. I umjesto da budale iz RS-a insistiraju da se obilježje postavi na Kazane gdje su zaista stadali (ubijeni) neki Srbi ali i određeni broj Bošnjaka oni insistiraju na Dobrovoljačkoj u kojoj je izginulo 5 osoba (1 vojnik 3 oficira i jedna žena muslimanka) u unakrsnoj razmjeni vatre. Nikad mi ti Srbi iz režima Dodika neće biti jasni.

Ali ja znam kako oni razmišljaju jer ko biva Kazani su bogu iza nogu u brdima i niko neće vidjeti to obilježje, bitno je samo Turke provocirati. :oops:
Prpa.ba

#81 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Prpa.ba »

Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima. :-)
bh.tornjak

#82 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by bh.tornjak »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nije trebalo ali eto šta sada, bacili pa bacili. I umjesto da budale iz RS-a insistiraju da se obilježje postavi na Kazane gdje su zaista stadali (ubijeni) neki Srbi ali i određeni broj Bošnjaka oni insistiraju na Dobrovoljačkoj u kojoj je izginulo 5 osoba (1 vojnik 3 oficira i jedna žena muslimanka) u unakrsnoj razmjeni vatre. Nikad mi ti Srbi iz režima Dodika neće biti jasni.

Ali ja znam kako oni razmišljaju jer ko biva Kazani su bogu iza nogu u brdima i niko neće vidjeti to obilježje, bitno je samo Turke provocirati. :oops:

njima nije bitno dali ce nekome biti jasni ili ne...bitno je da guraju prst u oko....sto cesce....i sto dublje...
Drvosjeca iz Dejcica

#83 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima. :-)
Sjeti se objavljivanja presude Karadžiću, prva vijest koju su objavili bila je isto k'o da je pisao Karadžić sam. :roll:
muha_sa

#84 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by muha_sa »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima. :-)
Sjeti se objavljivanja presude Karadžiću, prva vijest koju su objavili bila je isto k'o da je pisao Karadžić sam. :roll:
juce ujutro ni slova o drugom maju 92. :-)

tek kasnije poceli objavljivat
bh.tornjak

#85 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by bh.tornjak »

pod hitno utvrditi identitet radnika komunalnog i proslijediti tuzilastvu srbije....oni znaju sta i kako dalje.
oni su zaduzeni za zlocine nad florom i faunom
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#86 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by dr.gog »

Vidi se da su pušenje RTRS-u savladali od Faruka Velea.

Molim redakciju KLixa da pod hitno uvrsti Dževada Galijaševića u moderatore i kolumniste.
muha_sa

#87 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by muha_sa »

na FTV repriza "Pošteno"
jadranom plovim

#88 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by jadranom plovim »

dr.gog wrote:

Molim redakciju KLixa da pod hitno uvrsti Dževada Galijaševića u moderatore i kolumniste.
Zar vec nisu ???
Prpa.ba

#89 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Prpa.ba »

Smetljarski medijski oportunizam na djelu, pod plastom "istrazivackog novinarstva", sve zapakovano u .yu medijski diskurs. :mrgreen:
azurna_obala

#90 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by azurna_obala »

Ovim činom smo pokazali da smo isto sranje ko i oni...ali tako je kako je.
I ove lokalne patriote što bi bacali cvijeće u Miljacku, tjerali nekog...pa da li se zapitate uopšte po čemu ste vi drugačiji od njih, kada biste radili isto :-) sto su i radili i oni!

Dobrovoljačka jeste ublehaški događaj, ali ako već znamo da je ublehaški događaj, zašto mi ovdje pravimo nešto veće i važnije nego što jeste, na kraju i ovo bacanje cvijeća! Jebemu, moglo se sačekati da bar prenoći...
mario001

#91 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by mario001 »

dr.gog wrote:

X
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#92 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by pici »

ovo je blago receno STRAVICNO !!!
mario001

#93 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by mario001 »

Slika covjeka koji radi svoj posao samo na Klixu moze biti vijest
smijesni_ste

#94 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by smijesni_ste »

Stvarno, ako im je već 'dopušteno' evo već nekoliko godina da 'obilježavaju', čemu onda ovo?

Ili nemoj dozvoliti nikako ili pusti da obilježavanje prodje bez ovakvih gluposti koje samo njima odgovaraju :roll:
ze kalanga

#95 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by ze kalanga »

Očajan potez. Samo što je nekima teško to prihvatiti i jasno reći da je ovo idiotizam svoje vrste.
Alfons Kauders

#96 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Alfons Kauders »

mario001 wrote:Slika covjeka koji radi svoj posao samo na Klixu moze biti vijest

:D :thumbup:
mario001

#97 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by mario001 »

Image

Evo kopilana
nargila.ba

#98 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by nargila.ba »

-
Last edited by nargila.ba on 21/08/2016 22:53, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#99 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by Prpa.ba »

mario001 wrote:Image

Evo kopilana
Rade frustracije, valja zivjeti u neprijateljskoj pozadini. :mrgreen:
zrakomlat

#100 Re: Cvijeće u kontejneru

Post by zrakomlat »

Alfons Kauders wrote:
karanana wrote:taoci smo i moramo ovo trpiti radi pravih stratista tipa srebrenice, prijedora, visegrada
Tamo hapse ljude, dizu krivicne prijave, skrnave i unistavaju spomenike.

Tako da bas i nije isto. Ljudi su dosli odati pocast svojim vojnicima koji su poginuli u napadu na Sarajevo, Sarajevo im je bacilo cvijece u kontejner. Kraj price.

Da ne bude zabune, nemam nista protiv odavanja pocasti ljudima koji su poginuli u Dobrovoljackoj. Neka im postave i spomenik sto se mene tice, meni ne smeta. Smeta mi ostalih 35 ljudi kojima odaju pocast, a izginuli u borbama od Otesa do Hrese.
:thumbup:
Post Reply