Cvijeće u kontejneru
- bh.tornjak
#76 Re: Cvijeće u kontejneru
...bijele ruze nemaaa viiiseeee,pokraj staze daaaa miiiriiiseeee
-
mario001
#77 Re: Cvijeće u kontejneru
Ja imam potpuno drugacija iskustva, jedna od prvih ratnih scena su moje komsije naoruzane do zuba, par dana prije blokada.Ne pretjeruj. Sve moje komšije su, pred ratom, bježale na sve strane svijeta, spašavajući svoje i živote svojih ukućana, i baš nijedan od njih nije završio na brdu. Vjerujem da je bilo i drugačijih slučajeva, ali naša pojedinačna iskustva nisu dovoljna za ružne i netačne generalizacije.
Svi su otisli u rat, o puskama i municiji koje smo poslije njihovog odlaska nasli u njihovim kucama necu ni govoriti
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#78 Re: Cvijeće u kontejneru
pa da smo pametni kao što nismo pa da ovaj dan bude kao i svaki drugi, da ne bude ozbiljne policijske pratnje, da građani normalno hodaju i gledaju svoja posla, naravno da ne bude nikakvih incidenata i nakon dvije godine ovog događaja ne bi više ni bilo jer je u biti vještacki.
kukanjac im je fino rekao šta je i kako bilo...oni to isto znaju ali politika, vlast i novac sve drže
kukanjac im je fino rekao šta je i kako bilo...oni to isto znaju ali politika, vlast i novac sve drže
- Alfons Kauders
#79 Re: Cvijeće u kontejneru
Sjetiti se sta su o oruzju po stanovima pricali Dragan Vikic i Zoka Cegar... Ali nisu ba, dje bi oni, to su nase komsije, ko nas bre zavadi...mario001 wrote:Ja imam potpuno drugacija iskustva, jedna od prvih ratnih scena su moje komsije naoruzane do zuba, par dana prije blokada.Ne pretjeruj. Sve moje komšije su, pred ratom, bježale na sve strane svijeta, spašavajući svoje i živote svojih ukućana, i baš nijedan od njih nije završio na brdu. Vjerujem da je bilo i drugačijih slučajeva, ali naša pojedinačna iskustva nisu dovoljna za ružne i netačne generalizacije.
Svi su otisli u rat, o puskama i municiji koje smo poslije njihovog odlaska nasli u njihovim kucama necu ni govoriti
- Drvosjeca iz Dejcica
#80 Re: Cvijeće u kontejneru
Nije trebalo ali eto šta sada, bacili pa bacili. I umjesto da budale iz RS-a insistiraju da se obilježje postavi na Kazane gdje su zaista stadali (ubijeni) neki Srbi ali i određeni broj Bošnjaka oni insistiraju na Dobrovoljačkoj u kojoj je izginulo 5 osoba (1 vojnik 3 oficira i jedna žena muslimanka) u unakrsnoj razmjeni vatre. Nikad mi ti Srbi iz režima Dodika neće biti jasni.
Ali ja znam kako oni razmišljaju jer ko biva Kazani su bogu iza nogu u brdima i niko neće vidjeti to obilježje, bitno je samo Turke provocirati.
Ali ja znam kako oni razmišljaju jer ko biva Kazani su bogu iza nogu u brdima i niko neće vidjeti to obilježje, bitno je samo Turke provocirati.
- Prpa.ba
#81 Re: Cvijeće u kontejneru
Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima. 
- bh.tornjak
#82 Re: Cvijeće u kontejneru
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nije trebalo ali eto šta sada, bacili pa bacili. I umjesto da budale iz RS-a insistiraju da se obilježje postavi na Kazane gdje su zaista stadali (ubijeni) neki Srbi ali i određeni broj Bošnjaka oni insistiraju na Dobrovoljačkoj u kojoj je izginulo 5 osoba (1 vojnik 3 oficira i jedna žena muslimanka) u unakrsnoj razmjeni vatre. Nikad mi ti Srbi iz režima Dodika neće biti jasni.
njima nije bitno dali ce nekome biti jasni ili ne...bitno je da guraju prst u oko....sto cesce....i sto dublje...
- Drvosjeca iz Dejcica
#83 Re: Cvijeće u kontejneru
Sjeti se objavljivanja presude Karadžiću, prva vijest koju su objavili bila je isto k'o da je pisao Karadžić sam.Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima.
- muha_sa
#84 Re: Cvijeće u kontejneru
juce ujutro ni slova o drugom maju 92.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sjeti se objavljivanja presude Karadžiću, prva vijest koju su objavili bila je isto k'o da je pisao Karadžić sam.Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima.
tek kasnije poceli objavljivat
- bh.tornjak
#85 Re: Cvijeće u kontejneru
pod hitno utvrditi identitet radnika komunalnog i proslijediti tuzilastvu srbije....oni znaju sta i kako dalje.
oni su zaduzeni za zlocine nad florom i faunom
oni su zaduzeni za zlocine nad florom i faunom
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#86 Re: Cvijeće u kontejneru
Vidi se da su pušenje RTRS-u savladali od Faruka Velea.Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima.
Molim redakciju KLixa da pod hitno uvrsti Dževada Galijaševića u moderatore i kolumniste.
- muha_sa
#87 Re: Cvijeće u kontejneru
na FTV repriza "Pošteno"
-
jadranom plovim
#88 Re: Cvijeće u kontejneru
Zar vec nisu ???dr.gog wrote:Vidi se da su pušenje RTRS-u savladali od Faruka Velea.Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima.
Molim redakciju KLixa da pod hitno uvrsti Dževada Galijaševića u moderatore i kolumniste.
- Prpa.ba
#89 Re: Cvijeće u kontejneru
Smetljarski medijski oportunizam na djelu, pod plastom "istrazivackog novinarstva", sve zapakovano u .yu medijski diskurs. 
- azurna_obala
#90 Re: Cvijeće u kontejneru
Ovim činom smo pokazali da smo isto sranje ko i oni...ali tako je kako je.
I ove lokalne patriote što bi bacali cvijeće u Miljacku, tjerali nekog...pa da li se zapitate uopšte po čemu ste vi drugačiji od njih, kada biste radili isto
sto su i radili i oni!
Dobrovoljačka jeste ublehaški događaj, ali ako već znamo da je ublehaški događaj, zašto mi ovdje pravimo nešto veće i važnije nego što jeste, na kraju i ovo bacanje cvijeća! Jebemu, moglo se sačekati da bar prenoći...
I ove lokalne patriote što bi bacali cvijeće u Miljacku, tjerali nekog...pa da li se zapitate uopšte po čemu ste vi drugačiji od njih, kada biste radili isto
Dobrovoljačka jeste ublehaški događaj, ali ako već znamo da je ublehaški događaj, zašto mi ovdje pravimo nešto veće i važnije nego što jeste, na kraju i ovo bacanje cvijeća! Jebemu, moglo se sačekati da bar prenoći...
-
mario001
#91 Re: Cvijeće u kontejneru
Xdr.gog wrote:Vidi se da su pušenje RTRS-u savladali od Faruka Velea.Prpa.ba wrote:Portal nije mogao odoljeti a da ne objavi sliku bacanja vaskolikog cveca kontejnerskim lavovima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#92 Re: Cvijeće u kontejneru
ovo je blago receno STRAVICNO !!!
-
mario001
#93 Re: Cvijeće u kontejneru
Slika covjeka koji radi svoj posao samo na Klixu moze biti vijest
-
smijesni_ste
#94 Re: Cvijeće u kontejneru
Stvarno, ako im je već 'dopušteno' evo već nekoliko godina da 'obilježavaju', čemu onda ovo?
Ili nemoj dozvoliti nikako ili pusti da obilježavanje prodje bez ovakvih gluposti koje samo njima odgovaraju
Ili nemoj dozvoliti nikako ili pusti da obilježavanje prodje bez ovakvih gluposti koje samo njima odgovaraju
- ze kalanga
#95 Re: Cvijeće u kontejneru
Očajan potez. Samo što je nekima teško to prihvatiti i jasno reći da je ovo idiotizam svoje vrste.
- Alfons Kauders
#96 Re: Cvijeće u kontejneru
mario001 wrote:Slika covjeka koji radi svoj posao samo na Klixu moze biti vijest
-
nargila.ba
#98 Re: Cvijeće u kontejneru
-
Last edited by nargila.ba on 21/08/2016 22:53, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#99 Re: Cvijeće u kontejneru
Rade frustracije, valja zivjeti u neprijateljskoj pozadini.mario001 wrote:
Evo kopilana
-
zrakomlat
#100 Re: Cvijeće u kontejneru
Alfons Kauders wrote:Tamo hapse ljude, dizu krivicne prijave, skrnave i unistavaju spomenike.karanana wrote:taoci smo i moramo ovo trpiti radi pravih stratista tipa srebrenice, prijedora, visegrada
Tako da bas i nije isto. Ljudi su dosli odati pocast svojim vojnicima koji su poginuli u napadu na Sarajevo, Sarajevo im je bacilo cvijece u kontejner. Kraj price.
Da ne bude zabune, nemam nista protiv odavanja pocasti ljudima koji su poginuli u Dobrovoljackoj. Neka im postave i spomenik sto se mene tice, meni ne smeta. Smeta mi ostalih 35 ljudi kojima odaju pocast, a izginuli u borbama od Otesa do Hrese.