ma fazom kod maca je sto su lukave... fol spavaju na ormaru ono ne interesuje ih... i taman poslije minute guslanja kad je najsladje et kijameta na tebi... ja sam ubrzo sve na pola minuteHAVANA wrote:Kupi onu hranu za mace u konzervi,to vole.Kako bi reagovali da se udrobi apaurina?Jel to humano rjesenje?pici wrote:jos kad imas dvije mace ko ja... jedna na deki druga pod dekom... muke jezeveHAVANA wrote: Znaci i ti ko levat popusio foruPa ti budi ljubitelj zivotinja.Ovaj moj gleda,zacudjeno...kaze zena gleda
Sta gledas jebo ti mater,odma mu poli otpakujem i zatvorim vrata.Ne grebe jedno 15 minuta i eto ga opet.Kaze zena,eno grebe...
... nemas pojma koji mi je strah kad pitona izvucem... sve kontam da ne zaskoci ko misHa osta bez muskosti... s cukom je lakse jedino ga odvikavat da jede kobasice i hrenovke
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#76 Re: Manjak seksa u braku
-
The BEN10
#77 Re: Manjak seksa u braku
Cuj znam li,jos 80-te fato golubove na toHAVANA wrote:Znaš kako ćeš da malo uštediš- staviš dvije kriške Polija u kakvu kutiješinu u koju cuko kad uđe zatvori se poklopac (znaš one starinske zamke za goluboveThe BEN10 wrote:Sad sam ugajgulio,dok on poli,ja vamo zavrsim i onda mu se rugam.HAVANA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
da je Havana brži...stigao bi završiti dok pufnica smaže poli
). Tako će Poli trajati duže, a i manje će te koštati.
E pa ništa onda - nema ti druge, nego da se cuko dok si ga šetao "slučajno zagubio", "napao ga rotvajler", "zgazilo auto" i sl.
- HAVANA
#78 Re: Manjak seksa u braku
pici wrote:ma fazom kod maca je sto su lukave... fol spavaju na ormaru ono ne interesuje ih... i taman poslije minute guslanja kad je najsladje et kijameta na tebi... ja sam ubrzo sve na pola minuteHAVANA wrote:Kupi onu hranu za mace u konzervi,to vole.Kako bi reagovali da se udrobi apaurina?Jel to humano rjesenje?pici wrote: jos kad imas dvije mace ko ja... jedna na deki druga pod dekom... muke jezeve... nemas pojma koji mi je strah kad pitona izvucem... sve kontam da ne zaskoci ko misHa osta bez muskosti... s cukom je lakse jedino ga odvikavat da jede kobasice i hrenovke
nece oni meni gust kvarit
Ako nadjes mace zadavljene,zena je.
-
Oticon
#79 Re: Manjak seksa u braku
pici wrote:
ma fazom kod maca je sto su lukave... fol spavaju na ormaru ono ne interesuje ih... i taman poslije minute guslanja kad je najsladje et kijameta na tebi... ja sam ubrzo sve na pola minutenece oni meni gust kvarit

ubrzo će pici na Olimpijadu
- pici
#80 Re: Manjak seksa u braku
a sHa cu sad nekad maratonac danaske sprinter na 100 metara 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#81 Re: Manjak seksa u braku
Ramzess Veliki wrote: Skraćena sačmara za odvraćanje ...
skupljam snagu za artiljerijski naHpad
- muha_sa
#82 Re: Manjak seksa u braku
jebo vas sex
samo vam on na pameti
igrajte sa ženom domina, covjece ne ljuti se, table.................ih--ima tih igara kolko hoš
igrajte sa ženom domina, covjece ne ljuti se, table.................ih--ima tih igara kolko hoš
- Euridika
- Globalna šefica
#83 Re: Manjak seksa u braku
Pripazi se ti da ti žena ne složi kontranapad... Herka je to...heat wrote:Ramzess Veliki wrote: Skraćena sačmara za odvraćanje ...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#84 Re: Manjak seksa u braku
Možel' Monopol?muha_sa wrote:jebo vas sexsamo vam on na pameti
![]()
- heat
#85 Re: Manjak seksa u braku
jedino cega se sjecam one noci, jesu rijeci babe Atifa -budi jak, mozes ti toEuridika wrote:Pripazi se ti da ti žena ne složi kontranapad... Herka je to...heat wrote:Ramzess Veliki wrote: Skraćena sačmara za odvraćanje ...![]()
- HAVANA
#86 Re: Manjak seksa u braku
Pamtim to kao da je bilo danas,kad smo bili mladi,tek poceli zivjeti zajedno,iznajmili stan...u ruci mi sisa,za reverom znacka durex...Kaz'o je da mu je dosta
i zene i djece i kuce
i da ga naka nostalgija vuce ...

i zene i djece i kuce
i da ga naka nostalgija vuce ...
- heat
#87 Re: Manjak seksa u braku
HAVANA wrote:Pamtim to kao da je bilo danas,kad smo bili mladi,tek poceli zivjeti zajedno,iznajmili stan...u ruci mi sisa,za reverom znacka durex...Kaz'o je da mu je dosta
i zene i djece i kuce
i da ga naka nostalgija vuce ...![]()
- Ramzess Veliki
#88 Re: Manjak seksa u braku
Euridika wrote:Pripazi se ti da ti žena ne složi kontranapad... Herka je to...heat wrote:Ramzess Veliki wrote: Skraćena sačmara za odvraćanje ...![]()
... moje saučešće drug ... im'o sam ja jednu tak'u ...
-
The BEN10
#89 Re: Manjak seksa u braku
Hahahaha, pa naravno da će mladom čovjeku to biti na pameti. Kad ostarimo onda ćemo i mi ovakve savjete dijeliti.muha_sa wrote:jebo vas sexsamo vam on na pameti
![]()
- dulekrele
#90 Re: Manjak seksa u braku
Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno.S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
![]()
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?
- žena
#91 Re: Manjak seksa u braku
nije rekao da mu manjka sexa nego da ga sex skoro i ne zanima,procitaj pazljivo post.dulekrele wrote:Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno.S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
![]()
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?![]()
nije jos ni u braku a kuka na manjak sexa. jarane dobro se najebi prije braka pa onda se zeni
- dulekrele
#92 Re: Manjak seksa u braku
nije u braku a vec otvara temu koja glasi MANJAK SEKSA U BRAKU
. u tome je poenta- 
Last edited by dulekrele on 01/04/2016 14:58, edited 1 time in total.
- pici
#94 Re: Manjak seksa u braku
kad se poČmu patliđani i krastavci po pijaci kupovat...sve je jasno 
- Sanchez22
#95 Re: Manjak seksa u braku
Od koga ja trazim savjete
Da ste vi na mom mjestu,vjerovatno bih se i ja vama smijao
Drugari moji,nikada me sex nije ni zanimao,pa zbog cega bi bilo drugacije u buducnosti.
Da ste vi na mom mjestu,vjerovatno bih se i ja vama smijao
Drugari moji,nikada me sex nije ni zanimao,pa zbog cega bi bilo drugacije u buducnosti.
- heat
#96 Re: Manjak seksa u braku
Ramzess Veliki wrote:![]()
... moje saučešće drug ... im'o sam ja jednu tak'u ...
sve znas
- Ramzess Veliki
#97 Re: Manjak seksa u braku
Ima zadovoljstva i u pivi ...Sanchez22 wrote:Od koga ja trazim savjete![]()
Da ste vi na mom mjestu,vjerovatno bih se i ja vama smijao![]()
-
Juni
#98 Re: Manjak seksa u braku
Tema bi trebala da glasi: Višak seksa u braku. Sa tvoje tacke gledišta jel....Sanchez22 wrote:Od koga ja trazim savjete![]()
- muha_sa
#99 Re: Manjak seksa u braku
Sanchez22 wrote:Od koga ja trazim savjete![]()
+1
- muha_sa
#100 Re: Manjak seksa u braku
jakako--mere i jambaEuridika wrote:Možel' Monopol?muha_sa wrote:jebo vas sexsamo vam on na pameti
![]()
igrajte sa ženom domina, covjece ne ljuti se, table.................ih--ima tih igara kolko hoš![]()