Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sahara1428

#76 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by sahara1428 »

Alfons Kauders wrote:
Dakle, ja koji zagovaram bombardovanje terorističkih uporišta, sam gori od fašista i nacista... A ovi što se dižu u zrak i ubijaju nevine ljude, oni haman nisu?

Super.
Irska, Baskija, napadi su prestali tek kada se sjelo za sto, terorista ima 1001 način da ti dohaka
Alfons Kauders

#77 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Alfons Kauders »

apsidejzi wrote:
Alfons Kauders wrote: Gamad bradata.

Evropa se mora probuditi i shvatiti da ovaj ološ ne razumije ništa osim sile. Hapsiti, deportovati, bombardovati, uništavati na svakom koraku.

Drugačije ne može. Samo sila, samo pobiti govna.
Ovako je i Hici dosao na vlast. Fasizam je rodio fasizam i kod tebe je to ocito. I oni su hapsili deportovali, bombardovali i unistavali na svakom koraku. Prvo one koje je trebalo a onda su spustili kriterije pa napravili ausvic i sl.

Ovakve eksplozije puta 10 su svakodnevnica u najmanje 10 drzava na zemaljskoj kugli... zamisli da i kod tih ljudi bude par kao sto si ti koji kazu: muslimani se moraju probuditi i shvatiti da evropski olos ne razumije nista osim sile. Hapsiti, bombardovati unistavati na svakom koraku... Da... upravo to isilovci kazu i primjenjuju na djelu.

Ti si isti kao i oni samo drugog predznaka. mir u svijetu se ne postize silom al haj objasni to nekome...
Napredujem :D

Sad sam već Hitler, ni manje ni više. A ovi bradati su onda, jebeš ga, partizani il' neki kurac?

A kad smo već kod Hitlera, čini mi se da se tu mir postigao upravo silom, ili sam nešto propustio? Fino ih satrali, pokupili i pobili preživjele vođe, zabranili njihovu ideologiju, a nekim se dan danas sudi za zločine nacionalsocijalizma.

Rekao bih da je sila prilično efikasan način rješavanja ovih problema.
cyprus

#78 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by cyprus »

A u pičku materinu... dokle više...
Alfons Kauders

#79 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Alfons Kauders »

sahara1428 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Dakle, ja koji zagovaram bombardovanje terorističkih uporišta, sam gori od fašista i nacista... A ovi što se dižu u zrak i ubijaju nevine ljude, oni haman nisu?

Super.
Irska, Baskija, napadi su prestali tek kada se sjelo za sto, terorista ima 1001 način da ti dohaka
S kim da se sjeda za sto?!

Irci i Baskijci su imali legitimne zahtjeve za kulturnu, ekonomsku i političku autonomiju, ali su koristili terorizam kao metod ostvarivanja tih ciljeva. Kada su ih uspjeli djelimično ostvariti kroz politiku, nestala je i potreba za nasiljem.

Ovi nemaju nikakvih zahtjeva, nasilje im je i sredstvo i cilj, a smrt svetinja. I šta bi ti onda koji kurac s njima pregovarao? Molim te objasni?
Drvosjeca iz Dejcica

#80 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Alfons Kauders wrote: Dakle, ja koji zagovaram bombardovanje terorističkih uporišta, sam gori od fašista i nacista... A ovi što se dižu u zrak i ubijaju nevine ljude, oni haman nisu?

Super.
Zagovarš ti isto što i teroristi, zgovaraš neselektivne progone i deportacije na osnovu vjerskih uvjerenja i predrasuda pa unda udrobiš borbu protiv terorizma. :oops:
SanskiBiser

#81 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by SanskiBiser »

potvrdio je federalni tuzilac u Briselu maloprije da je napad na aerodromu bio napad bombasa samoubice.
Belgian broadcaster RTBF says the federal prosecutor in the case has confirmed that the airport explosion was a suicide attack
Tomahawk11
Globalni moderator

#82 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Tomahawk11 »

KB9 wrote:ma gotovo je ovo, novi WW pocinje ove godine
Pa, tesko da nesto poput ovog moze biti povod za novi WW.
Nekad je ubistvo FF moglo biti povod, danasnji politicari su ipak previse namazani da bi isli u otvoreni WW. Ovako to ide ''malo mi njih, pa onda malo oni nas'' i tako....a sve zarad drugih ciljeva.
Tuzno je sto ceh uglavnom placaju obicni ljudi, oni koji su jutros krenuli na posao, pijacu, da odvedu djecu u skolu.... :( :roll:
Drvosjeca iz Dejcica

#83 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Tomahawk11 wrote:
KB9 wrote:ma gotovo je ovo, novi WW pocinje ove godine
Pa, tesko da nesto poput ovog moze biti povod za novi WW.
Nekad je ubistvo FF moglo biti povod, danasnji politicari su ipak previse namazani da bi isli u otvoreni WW. Ovako to ide ''malo mi njih, pa onda malo oni nas'' i tako....a sve zarad drugih ciljeva.
Tuzno je sto ceh uglavnom placaju obicni ljudi, oni koji su jutros krenuli na posao, pijacu, da odvedu djecu u skolu.... :( :roll:
Upravo to je poenta.
sahara1428

#84 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by sahara1428 »

Alfons Kauders wrote:

Irci i Baskijci su imali legitimne zahtjeve za kulturnu, ekonomsku i političku autonomiju, ali su koristili terorizam kao metod ostvarivanja tih ciljeva. Kada su ih uspjeli djelimično ostvariti kroz politiku, nestala je i potreba za nasiljem.

Ovi nemaju nikakvih zahtjeva, nasilje im je i sredstvo i cilj, a smrt svetinja. I šta bi ti onda koji kurac s njima pregovarao? Molim te objasni?[/quote]

Kad je Britancima trebalo sjedali su i sa ovakvim, samo treba vidjeti šta je interes, a ne na prvu skakati bombarduj ih bombarduj ih, ne budi naivan svjetska politika je lišena emocija i broja mrtvih i sličnih užasa, doduše ovo je forum ma raspali kako hoćeš... :run:

Image
Alfons Kauders

#85 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Alfons Kauders »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Upravo tako. Ljudi su slijepi kod očiju. Između Alfonsa i ovih koji su napravili zadnje terorističke napade u Briselu, Ankari i Parizu nema razlike osim što su ideološki na suprotnim stranama. :oops:
Hvala, hvala, nastavite molim vas.

Dakle sad sam Hitler i terorista, samo drugačije upakovan. :-)

Jer ono, nema tu nikakve razlike... Ja bi da bez pardona bombardujem teroriste dok ih ne iskorijenimo, zato jer oni to isto rade civilima... Oni bi da bez pardona ubijaju civile, zato jer smatraju da je to ispravno...

Pa smo isti, jer eto, ja bi na nasilje odgovorio nasiljem.

Logika, nema šta...
lokalni_razdjevicar

#86 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by lokalni_razdjevicar »

:run:
mufa1 wrote:Pratim
Koga briga sta ti pratis?
Drvosjeca iz Dejcica

#87 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Alfons Kauders wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Upravo tako. Ljudi su slijepi kod očiju. Između Alfonsa i ovih koji su napravili zadnje terorističke napade u Briselu, Ankari i Parizu nema razlike osim što su ideološki na suprotnim stranama. :oops:

Jer ono, nema tu nikakve razlike... Ja bi da bez pardona bombardujem teroriste dok ih ne iskorijenimo, zato jer oni to isto rade civilima... Oni bi da bez pardona ubijaju civile, zato jer smatraju da je to ispravno...

Logika, nema šta...
Povlačim se iz dalje diskusije sa tobom na ovu temu ali rado ću nastaviti na nekoj drugoj u vezi tvog stava ili preko PP.
O'zone
Globalni moderator

#88 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by O'zone »

Metro stanica

https://pbs.twimg.com/media/CeJRwU8WoAAMYcP.jpg:large

Slika je uznemirujuća , ima dijelova tijela koliko ja vidim
emigrazione

#89 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by emigrazione »

Alfons Kauders wrote:

Logika, nema šta...
Steta sto tebi ne navuku onaj narandzasti kombinezon, to bih vrlo rado gledao uzivo :meza1:
uglavnomja

#90 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by uglavnomja »

tema je otisla u neku stvar zbog par relativizatora ...
nikoga nije briga za poginule ljude ... :sad:

alfonse :thumbup:
samo iskorijeniti govna, sve redom, fizicki ili deportacijom. dozivotno zatvoriti svakoga ko na bilo koji nacin pokusa opravdati ova sranja.

i najvise stete ce imati izbjegilice na balkanu, koji cekaju da udju u tu eu.
Alfons Kauders

#91 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Alfons Kauders »

emigrazione wrote:
Alfons Kauders wrote:

Logika, nema šta...
Steta sto tebi ne navuku onaj narandzasti kombinezon, to bih vrlo rado gledao uzivo :meza1:
A sad se navija i za moje klanje?

Ma divno, nema sta. :lol:

Edit

Cisto da znas, i prije sam imao problema s bradonjama, kojekakvih prijetnji i sl. Dao ljudima adresu i nikad se niko nije pojavio.

Zato hajd sad budi mangup i reci gdje hoces da se nadjemo, da mi pokusas navuci taj narandzansti kombinezon. (Prethodno se izljubi s porodicom i "bracom") :izet:
Last edited by Alfons Kauders on 22/03/2016 11:32, edited 1 time in total.
Margita81

#92 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Margita81 »

Alfons Kauders wrote:
sahara1428 wrote:
Alfons Kauders wrote:

Super.

Ovi nemaju nikakvih zahtjeva, nasilje im je i sredstvo i cilj, a smrt svetinja. I šta bi ti onda koji kurac s njima pregovarao? Molim te objasni?
Alfons :thumbup:
Demokratskim metodama je suludo protiv ovakve stoke.
Samo deportovat i njih i kompletnu familiju. Mrs.
Negdje sam vec rekla-dok ih njihovi najblizi ne budu prijavljivali nema spasa. A kad zaprijetis deportacijom do unazad trece koljeno e onda bi ga i mati prijavila cim nesto posumnja.
Drvosjeca iz Dejcica

#93 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

uglavnomja wrote:tema je otisla u neku stvar zbog par relativizatora ...
nikoga nije briga za poginule ljude ... :sad:

alfonse :thumbup:
samo iskorijeniti govna, sve redom, fizicki ili deportacijom. dozivotno zatvoriti svakoga ko na bilo koji nacin pokusa opravdati ova sranja.

i najvise stete ce imati izbjegilice na balkanu, koji cekaju da udju u tu eu.
Je li to važi i za ova govna iz Evrope? Ili je ta deportacija i fizičko istrebljenje rezervisano samo za određenu vjersku grupu?
Holandski parlament odbio je prijedlog jednog od zastupnika da se minutom šutnje oda počast žrtvama terorističkog napada u Ankari.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/holan ... /160318023
emigrazione

#94 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by emigrazione »

Ne klanje, mislim da bi ti JDAM bas bio mjera...
Logovan

#95 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Logovan »

Ode sve ovo u tri lijepe pičke materine.

Jučer Pariz i Istanbul, danas Brisel, sutra Minhen? London? Madrid? Rim?

Ne može ti jutro proći, a da ne pročitaš sranja o novim eksplozijama.
Mohamad Sissoko

#96 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Mohamad Sissoko »

Citas @alfons-a tacno vidis mindset islamskog teroriste, samo sa druge strane bojisnice.
Alfons Kauders

#98 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Alfons Kauders »

emigrazione wrote:

Ne klanje, mislim da bi ti JDAM bas bio mjera...
Pa hajde junacino, ako prijetis smrcu, bujrum - fino reci gdje i kad.

Mnogo se vi kurcite, a vazda najebete. Da ponovimo lekciju... :izet:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#99 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by -LIBERO- »

Molim vas, pojedinci, bez relativizacije. Nije momenat pogodan za to, a nije ni ukusno.

Molim vas, ovi koji pozivaju na opstu odmazdu, i neselektivno protjerivanje i nasilje, upozorenje isto.

Pustite se navijackih hvatanja za vratove. I zbog zrtava u Briselu, i zbog realne konotacije koju izazivaju ovakvi napadi, a indirektno, u manjoj mjeri ali ipak, i zapaljivi navijacki komentari.

Dajte malo dostojanstva, sabura...ili kako hocete nazovite to.

Ako nista onda radi zrtava.
Tomahawk11
Globalni moderator

#100 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu

Post by Tomahawk11 »

Dobro, kad se vec prica o nekom borbenom dejstvu prema istima, zasto ih onda ne zbrisu sa lica zemlje?
Koliko traje ta neka ''borba'' velikih saveznika i islamske drzave?
Nemojte biti djeca....
Post Reply