tututuuuu wrote:
Znaci ako se Dodik posere na ulici onda ces i ti? Svakom je sa strane jasno ko je Dodik a ovakve teme cine da ce svi ispasti isti, sto je onda zapravo vrlo lako i slucaj. Nije ovo daleko od one njegove "jedi govna". Dodik uostalom i prezivljava na animozitetu koji uzrokuje u Sarajevu. Ne treba nista da radi dok mu se daje municija i ostace u RS-u na polozaju do smrti. Meni stvarno svejedno, samo kazem.
A ja sam osobno uvijek vrijedjanje i psovanje dozivljavao kao znak slabosti i nemoci.
Čovječe, problem je kada i satira postane politički nepogodna i uzrokuje nelagodu. Nečiju aroganciju i foliranje, rasipanje sa populističkim manipulisanjem, možeš opisati samo parodiranjem. Uniziti lažnu veličinu, nečiju fuhrerovsku sliku, kult ličnosti, nazovi ga kako god hoćeš...
Meni je isti qlinac parodirati sve upečatljive kreature političke scene, one koji se ističu na bizaran i drzak način. Postaviš mu njegovu ludost u ogledalu.
Zato se takvi likovi i vuku po sudovima, tužakaju, glume coolere(kao njegovi skečevi kod Duške Jurišić). On je najsmješniji lik na sceni. A država je jebena burleska. Ne želim ja tom čovjeku ništa loše, već se zajebavam sa njegovom javnom ulogom Vladara

.
Osim toga, ako izmjeniš naziv teme , On neće biti u mogućnosti da nastavi flautanje, što će ga lišiti anonimnih fanova koji mu jedu živce

Mijenjanje naslova teme je , prema tome, i protiv
srpskih nacionalnih interesa ...
Nije niko u ovoj zemlji toliko glup da mu uvijek vjeruje i odobrava sve što kaže i čini. Ko ga jebe, Baju neka glumi pred kamerama, a u stvarnosti ostaje samo smiješni lokalni gazda koji glumi državnika