A onaj ko ocjenjuje "strucno" tudju inteligenciju, jos vise otkriva o svojoj....šatirana_ljubičica wrote:onaj ko se lahko uvrijedi po pitanju svoje inteligencije, sam otkriva nešto o istojint21 wrote:Odmah ti je inteligencija ispod 70......po ovim forumskim strucnjacima....realna do boli wrote:Koji si ti lik..znas, ja sam crnoputa jevrejka...a mozda pusim,a mozda i ne....
Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Moderator: anex
- int21
#76 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
-
realna do boli
#77 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Poenta je..nevjeruj onom sto pise na tarabi....ovde svako moze biti sto zeli..pa u zavisnosti ko je danas kakav lik..mozda se nekome dopadnes,a mozda i ne....Odosmo od teme..
Sutra ce mozda u parku pisati..zabranjeno za : cuke, cigane, pusace, debele...i ostale.
Sutra ce mozda u parku pisati..zabranjeno za : cuke, cigane, pusace, debele...i ostale.
- cLo
#78 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
http://www.sott.net/article/269265-Brai ... telligenceint21 wrote:Odmah ti je inteligencija ispod 70......po ovim forumskim strucnjacima....realna do boli wrote:Koji si ti lik..znas, ja sam crnoputa jevrejka...a mozda pusim,a mozda i ne....
http://dengulenegl.dk/English/Nicotine.html
- šatirana_ljubičica
#79 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
jah....int21 wrote: A onaj ko ocjenjuje "strucno" tudju inteligenciju, jos vise otkriva o svojoj....
- šatirana_ljubičica
#80 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
realna do boli wrote:Poenta je..nevjeruj onom sto pise na tarabi....ovde svako moze biti sto zeli..pa u zavisnosti ko je danas kakav lik..mozda se nekome dopadnes,a mozda i ne....Odosmo od teme..
ode ti djevojko predaleko, pa jel moguće da se pušači toliko jadno osjećaju i ugroženo ako im se oduzme pravo da svugdje puše
ajojjjjjjjjj pa to je veća bolest nego što smo i mislili
- šatirana_ljubičica
#81 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
ma, naravno....cLo wrote:http://www.sott.net/article/269265-Brai ... telligenceint21 wrote:Odmah ti je inteligencija ispod 70......po ovim forumskim strucnjacima....realna do boli wrote:Koji si ti lik..znas, ja sam crnoputa jevrejka...a mozda pusim,a mozda i ne....
http://dengulenegl.dk/English/Nicotine.html
-
realna do boli
#82 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Ja nisam pusac...samo se klincim...u zavisnosti..trebam li biti inteligentna ili ne.
- šatirana_ljubičica
#83 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
nisi ti pušač, ti si SMOKERrealna do boli wrote:Ja nisam pusac...samo se klincim...u zavisnosti..trebam li biti inteligentna ili ne.
- cLo
- int21
#85 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
I debeli su bolesni? Da li ti i oni smetaju? Mozes misliti zauzmu dva mjesta na klupi, pa tvoja umjerena guzica nece moci sjesti........ZABRANA i ZA DEBELE....odmah....šatirana_ljubičica wrote:realna do boli wrote:Poenta je..nevjeruj onom sto pise na tarabi....ovde svako moze biti sto zeli..pa u zavisnosti ko je danas kakav lik..mozda se nekome dopadnes,a mozda i ne....Odosmo od teme..
ode ti djevojko predaleko, pa jel moguće da se pušači toliko jadno osjećaju i ugroženo ako im se oduzme pravo da svugdje puše
Cigani smrde, ZABRANA ROMIMA..........
SIrotinja.......sta oni imaju traziti...ZABRANJENO SIROTINJI.....
Mi smo stranka sebicnih, superinteligentnih i nekulturnih bica.....mi vam donosimo NAPREDAK......
Poznato? Hint: 1939
-
realna do boli
#86 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Drago dijete...koliko ti imas godina, kada si tako puna mrznje....
- int21
#87 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
cLo, to je bio klizeci......hahaha
- šatirana_ljubičica
#88 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
ma, naravno....

aha sigurno je unutra AURA ILI DIVA
može biti čisti duhan..koji i ima neka ljekovita svojstva, ali to je druga tema...međutim Albert je jedan, da je to tako svi bi bili ALBERT
a kad se već gađamo tekstovima
http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/pu ... aca-101282
- šatirana_ljubičica
#89 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
antipatije prema bezobzirnim pušačima, zbog ljubavi prema svom zdravlju i svojim pravima?realna do boli wrote:Drago dijete...koliko ti imas godina, kada si tako puna mrznje....
koliko ti imaš kad si tako puna ljubavi?:D 14? voliš sve što vole mladi?
- int21
#90 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Sad je duhan u dure?
Pored nekulture, superinteligencije, sebicnosti, fasizma dodajemo i neodlucnost.......Predznaci NAPRETKA....
Pored nekulture, superinteligencije, sebicnosti, fasizma dodajemo i neodlucnost.......Predznaci NAPRETKA....
- šatirana_ljubičica
#91 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
int21 wrote:cLo, to je bio klizeci......hahaha
upravo si oborio teoriju koju iznosi Clo
-
realna do boli
#92 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Odoh po peneziju..kazu djele se, mozda bude za kilu mesa i kutije cigara... 
- int21
#93 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Jos i meso jedes? Pa dobro ti i tipkas....realna do boli wrote:Odoh po peneziju..kazu djele se, mozda bude za kilu mesa i kutije cigara...
- šatirana_ljubičica
#94 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
čista biljka duhan.... koja je prisutna u tragovima u tim vašim smradovimaint21 wrote:Sad je duhan u dure?
ali i to pod prismotrom..ne bi smio svako ni to konzumirati, nego recimo da se dobije posebno odobrenje da se konzumira biljka duhan, kao marihuana-u posebnim okolnostima,
ovo što vas navlače kroz cigare i razne smradove, to je zato da vam uzmu pare, a kad ste budale radi nekih ko fol užitaka dajete im i pare i zdravlje
i onda pričate o nekoj vašoj nadri-pameti?
ma sikter
- šatirana_ljubičica
#95 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
e hajd ne provaljuj se više ako imaš milosti prema sebi ikakoint21 wrote:Jos i meso jedes? Pa dobro ti i tipkas....realna do boli wrote:Odoh po peneziju..kazu djele se, mozda bude za kilu mesa i kutije cigara...Kako mozes jadne zivotinje.....
unikatno si glup
- int21
#96 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
šatirana_ljubičica wrote:čista biljka duhan.... koja je prisutna u tragovima u tim vašim smradovimaint21 wrote:Sad je duhan u dure?
ali i to pod prismotrom..ne bi smio svako ni to konzumirati, nego recimo da se dobije posebno odobrenje da se konzumira biljka duhan, kao marihuana-u posebnim okolnostima,
ovo što vas navlače kroz cigare i razne smradove, to je zato da vam uzmu pare, a kad ste budale radi nekih ko fol užitaka dajete im i pare i zdravlje
i onda pričate o nekoj vašoj nadri-pameti?
ma sikter
- int21
#97 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Jos ces mi i dijagnozu postavit?šatirana_ljubičica wrote:e hajd ne provaljuj se više ako imaš milosti prema sebi ikakoint21 wrote:Jos i meso jedes? Pa dobro ti i tipkas....realna do boli wrote:Odoh po peneziju..kazu djele se, mozda bude za kilu mesa i kutije cigara...Kako mozes jadne zivotinje.....
unikatno si glup
-
Klitemnestraaa
#98 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Debeli ugrozavaju svoje zdravlje, ne moje. Ali pusaci ugrozavaju i svoje i moje tjerajuci me da udisem njiov dim.int21 wrote:I debeli su bolesni? Da li ti i oni smetaju? Mozes misliti zauzmu dva mjesta na klupi, pa tvoja umjerena guzica nece moci sjesti........ZABRANA i ZA DEBELE....odmah....šatirana_ljubičica wrote:realna do boli wrote:Poenta je..nevjeruj onom sto pise na tarabi....ovde svako moze biti sto zeli..pa u zavisnosti ko je danas kakav lik..mozda se nekome dopadnes,a mozda i ne....Odosmo od teme..
Cigani smrde, ZABRANA ROMIMA..........
SIrotinja.......sta oni imaju traziti...ZABRANJENO SIROTINJI.....
Mi smo stranka sebicnih, superinteligentnih i nekulturnih bica.....mi vam donosimo NAPREDAK......
Poznato? Hint: 1939
- int21
#99 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Jel to otisla zapaliti? 
-
realna do boli
#100 Re: Pušenje na javnim mjestima - DOKAD VIŠE?
Eno citam na portalu...indijcu zabranjen ulazak u avion jer je imao turban na glavi...sram ga bilo.