Ako Bog da da tako zauvijek i ostane te da dozivite zlatni pir i dalje !hrle1976 wrote:sezma wrote: Care jesil ti sada u braku ili si se razveo jednom ili vise puta ?
Care ja sam se zenio jednom i jos sam u istom braku.
Odnosi nakon razvoda?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- antonija
#76 Re: Odnosi nakon razvoda?
- Ramzess Veliki
#77 Re: Odnosi nakon razvoda?
Kod mene samo ovo ...

- sezma
#78 Re: Odnosi nakon razvoda?
ako Bog da da tako i ostanehrle1976 wrote:sezma wrote: Care jesil ti sada u braku ili si se razveo jednom ili vise puta ?
Care ja sam se zenio jednom i jos sam u istom braku.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#79 Re: Odnosi nakon razvoda?
Svi oženjeni ljudi koje znam su mi rekli da mi nikad ne padne na pamet da to uradim, a moram istaći da su inače vrlo mudri... Ima tu nešto dakle. 
-
uvijekIInikadI
#80 Re: Odnosi nakon razvoda?
Sta da ne uradis?Velkoski wrote:Svi oženjeni ljudi koje znam su mi rekli da mi nikad ne padne na pamet da to uradim, a moram istaći da su inače vrlo mudri... Ima tu nešto dakle.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#81 Re: Odnosi nakon razvoda?
Pa oženim 
- Ommadawn
#82 Re: Odnosi nakon razvoda?
Pa jeste... Ono i meni nekad dođe da mogu nešto planirati a da nikoga ne pitam za mišljenje, da odem onako negdje i nikome ne kažem gdje ću, da dođem kući bilo kad a ne moram reći gdje sam bio, da nekad barim neku trebu, da ne moram slušati gluposti koje me ne interesuju, da mi neko nekad digne živac, da nekome ja dignem živac, da kuham porciju za sebe, da ne moram planirati putovanje za još nekog, da mogu potrošiti ostatak novca skroz suludo a da ne razmišljam da li je nekome nešto potrebno, da ne moram zaključavati vrata svaki put kad drkam, da mogu svirati gitaru a da me niko ne prekida, da mogu odvrnuti glasno pjesmu i da mi je niko ne smanji, da ne moram svako jutro kuhati kafu za dvoje. Nije da mi ne dođe - dođe mi. Dođe vjerovatno i njoj, sasvim sigurno. Ali brzo se sjetim da sam taj dio već prošao i da je užasno dosadan. Da je opet lijepo čuti nekog da kraj tebe diše. Da nekome nešto značiš. Da ti neko skuha čaj kad si bolestan. Da ti neko povuče ručnu kada ideš ravno u pakao. Da zbog nekoga smanjiš brzinu svaki put kad si sam u autu i misliš da si nepobjediv. Da ti neko priđe s leđa i da te čvrsto zagrli.Velkoski wrote:Pa oženim
Ipak, postoje razlozi što prsten s njenim imenom nosim.
- corsa
#83 Re: Odnosi nakon razvoda?
Odavno nista bolje i smislenije procitao nisam!Ommadawn wrote:Pa jeste... Ono i meni nekad dođe da mogu nešto planirati a da nikoga ne pitam za mišljenje, da odem onako negdje i nikome ne kažem gdje ću, da dođem kući bilo kad a ne moram reći gdje sam bio, da nekad barim neku trebu, da ne moram slušati gluposti koje me ne interesuju, da mi neko nekad digne živac, da nekome ja dignem živac, da kuham porciju za sebe, da ne moram planirati putovanje za još nekog, da mogu potrošiti ostatak novca skroz suludo a da ne razmišljam da li je nekome nešto potrebno, da ne moram zaključavati vrata svaki put kad drkam, da mogu svirati gitaru a da me niko ne prekida, da mogu odvrnuti glasno pjesmu i da mi je niko ne smanji, da ne moram svako jutro kuhati kafu za dvoje. Nije da mi ne dođe - dođe mi. Dođe vjerovatno i njoj, sasvim sigurno. Ali brzo se sjetim da sam taj dio već prošao i da je užasno dosadan. Da je opet lijepo čuti nekog da kraj tebe diše. Da nekome nešto značiš. Da ti neko skuha čaj kad si bolestan. Da ti neko povuče ručnu kada ideš ravno u pakao. Da zbog nekoga smanjiš brzinu svaki put kad si sam u autu i misliš da si nepobjediv. Da ti neko priđe s leđa i da te čvrsto zagrli.Velkoski wrote:Pa oženim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84 Re: Odnosi nakon razvoda?
Aha....pa sto se onda oni ozenise?! Pusti suplju, zajebi se i ti, pa drugima soli pametVelkoski wrote:Svi oženjeni ljudi koje znam su mi rekli da mi nikad ne padne na pamet da to uradim, a moram istaći da su inače vrlo mudri... Ima tu nešto dakle.
- Euridika
- Globalna šefica
#85 Re: Odnosi nakon razvoda?
Popravi mi jutro. Svaka čast!Ommadawn wrote:Pa jeste... Ono i meni nekad dođe da mogu nešto planirati a da nikoga ne pitam za mišljenje, da odem onako negdje i nikome ne kažem gdje ću, da dođem kući bilo kad a ne moram reći gdje sam bio, da nekad barim neku trebu, da ne moram slušati gluposti koje me ne interesuju, da mi neko nekad digne živac, da nekome ja dignem živac, da kuham porciju za sebe, da ne moram planirati putovanje za još nekog, da mogu potrošiti ostatak novca skroz suludo a da ne razmišljam da li je nekome nešto potrebno, da ne moram zaključavati vrata svaki put kad drkam, da mogu svirati gitaru a da me niko ne prekida, da mogu odvrnuti glasno pjesmu i da mi je niko ne smanji, da ne moram svako jutro kuhati kafu za dvoje. Nije da mi ne dođe - dođe mi. Dođe vjerovatno i njoj, sasvim sigurno. Ali brzo se sjetim da sam taj dio već prošao i da je užasno dosadan. Da je opet lijepo čuti nekog da kraj tebe diše. Da nekome nešto značiš. Da ti neko skuha čaj kad si bolestan. Da ti neko povuče ručnu kada ideš ravno u pakao. Da zbog nekoga smanjiš brzinu svaki put kad si sam u autu i misliš da si nepobjediv. Da ti neko priđe s leđa i da te čvrsto zagrli.Velkoski wrote:Pa oženim
-
prog321
#87 Re: Odnosi nakon razvoda?
Kakav ba brak, šta vam je?
Ropstvo je ukinuto jer je zamjenjeno institucijom modernog braka.
- Euridika
- Globalna šefica
#88 Re: Odnosi nakon razvoda?
Ma ovo što mi danas imamo jeste moderno, ali brak je vrlo često samo na papiruprog321 wrote:Kakav ba brak, šta vam je?
Helem, idealan scenarij, nikom nije dosadno, niko nikom ne zvoca, a nema razvoda...
-
prog321
#89 Re: Odnosi nakon razvoda?
Svako jebe svakoga. Perfektno.
Zasto onda brak ?
Nije u ljudskoj naravi da citav zivot zega jednu osobu. Em je dosadno muskarcu , em zeni. I onda ostaju zajedno zbog djece. On se propije a ona na antidepresivima.
Zasto onda brak ?
Nije u ljudskoj naravi da citav zivot zega jednu osobu. Em je dosadno muskarcu , em zeni. I onda ostaju zajedno zbog djece. On se propije a ona na antidepresivima.
- pukepuke
#90 Re: Odnosi nakon razvoda?
Lijepo napisano, potpisujem.Ommadawn wrote:Pa jeste... Ono i meni nekad dođe da mogu nešto planirati a da nikoga ne pitam za mišljenje, da odem onako negdje i nikome ne kažem gdje ću, da dođem kući bilo kad a ne moram reći gdje sam bio, da nekad barim neku trebu, da ne moram slušati gluposti koje me ne interesuju, da mi neko nekad digne živac, da nekome ja dignem živac, da kuham porciju za sebe, da ne moram planirati putovanje za još nekog, da mogu potrošiti ostatak novca skroz suludo a da ne razmišljam da li je nekome nešto potrebno, da ne moram zaključavati vrata svaki put kad drkam, da mogu svirati gitaru a da me niko ne prekida, da mogu odvrnuti glasno pjesmu i da mi je niko ne smanji, da ne moram svako jutro kuhati kafu za dvoje. Nije da mi ne dođe - dođe mi. Dođe vjerovatno i njoj, sasvim sigurno. Ali brzo se sjetim da sam taj dio već prošao i da je užasno dosadan. Da je opet lijepo čuti nekog da kraj tebe diše. Da nekome nešto značiš. Da ti neko skuha čaj kad si bolestan. Da ti neko povuče ručnu kada ideš ravno u pakao. Da zbog nekoga smanjiš brzinu svaki put kad si sam u autu i misliš da si nepobjediv. Da ti neko priđe s leđa i da te čvrsto zagrli.Velkoski wrote:Pa oženim
- Euridika
- Globalna šefica
#91 Re: Odnosi nakon razvoda?
Da se nešto događa...prog321 wrote:Svako jebe svakoga. Perfektno.
Zasto onda brak ?![]()
- Ommadawn
#92 Re: Odnosi nakon razvoda?
Hvalacorsa wrote:Odavno nista bolje i smislenije procitao nisam!Ommadawn wrote:Pa jeste... Ono i meni nekad dođe da mogu nešto planirati a da nikoga ne pitam za mišljenje, da odem onako negdje i nikome ne kažem gdje ću, da dođem kući bilo kad a ne moram reći gdje sam bio, da nekad barim neku trebu, da ne moram slušati gluposti koje me ne interesuju, da mi neko nekad digne živac, da nekome ja dignem živac, da kuham porciju za sebe, da ne moram planirati putovanje za još nekog, da mogu potrošiti ostatak novca skroz suludo a da ne razmišljam da li je nekome nešto potrebno, da ne moram zaključavati vrata svaki put kad drkam, da mogu svirati gitaru a da me niko ne prekida, da mogu odvrnuti glasno pjesmu i da mi je niko ne smanji, da ne moram svako jutro kuhati kafu za dvoje. Nije da mi ne dođe - dođe mi. Dođe vjerovatno i njoj, sasvim sigurno. Ali brzo se sjetim da sam taj dio već prošao i da je užasno dosadan. Da je opet lijepo čuti nekog da kraj tebe diše. Da nekome nešto značiš. Da ti neko skuha čaj kad si bolestan. Da ti neko povuče ručnu kada ideš ravno u pakao. Da zbog nekoga smanjiš brzinu svaki put kad si sam u autu i misliš da si nepobjediv. Da ti neko priđe s leđa i da te čvrsto zagrli.Velkoski wrote:Pa oženim
- Ommadawn
#93 Re: Odnosi nakon razvoda?
Drago mi jeEuridika wrote:Popravi mi jutro. Svaka čast!Ommadawn wrote:Pa jeste... Ono i meni nekad dođe da mogu nešto planirati a da nikoga ne pitam za mišljenje, da odem onako negdje i nikome ne kažem gdje ću, da dođem kući bilo kad a ne moram reći gdje sam bio, da nekad barim neku trebu, da ne moram slušati gluposti koje me ne interesuju, da mi neko nekad digne živac, da nekome ja dignem živac, da kuham porciju za sebe, da ne moram planirati putovanje za još nekog, da mogu potrošiti ostatak novca skroz suludo a da ne razmišljam da li je nekome nešto potrebno, da ne moram zaključavati vrata svaki put kad drkam, da mogu svirati gitaru a da me niko ne prekida, da mogu odvrnuti glasno pjesmu i da mi je niko ne smanji, da ne moram svako jutro kuhati kafu za dvoje. Nije da mi ne dođe - dođe mi. Dođe vjerovatno i njoj, sasvim sigurno. Ali brzo se sjetim da sam taj dio već prošao i da je užasno dosadan. Da je opet lijepo čuti nekog da kraj tebe diše. Da nekome nešto značiš. Da ti neko skuha čaj kad si bolestan. Da ti neko povuče ručnu kada ideš ravno u pakao. Da zbog nekoga smanjiš brzinu svaki put kad si sam u autu i misliš da si nepobjediv. Da ti neko priđe s leđa i da te čvrsto zagrli.Velkoski wrote:Pa oženim
- eluna
#94 Re: Odnosi nakon razvoda?
koji odnosi nakon razvoda??? ..... niti se čujemo niti vidimo ..... da je moglo biti kvalitetnih odnosa ne bi se razilazili
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#95 Re: Odnosi nakon razvoda?
jesi ga preboljela jel našo drugu
jesi se ti skrasila
pričaj
jesi se ti skrasila
pričaj
-
Niemand
#96 Re: Odnosi nakon razvoda?
Black swan wrote:jesi ga preboljela jel našo drugu
jesi se ti skrasila
pričaj
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#97 Re: Odnosi nakon razvoda?
pa prije nas je redovito izvjestavala
doduse retroaktivno sad nista
sjecam se da je muz nije htio
9 mjeseci 
sjecam se da je muz nije htio
- eluna
#98 Re: Odnosi nakon razvoda?
DaBlack swan wrote:pa prije nas je redovito izvjestavala
sjecam se da je muz nije htio9 mjeseci
U medjuvremenu su mi objasnili da je to do njega, ne do mene
Sta je sa njim ne znam. Iskreno, nadam se da nije sam. To sto nije partner za mene ne znaci da za neku drugu nije. Meni je sada samo davna uspomena.
Naravno, zivot ide dalje, a I treba da napreduje jer koja svrha bilo cega ako se ukopamo u mjestu, prostoru I vremenu. Da li cu nekada pronaci nekoga sa kim bih pozeljela provesti ostatak zivota to niko ne zna. Ali zivot je da se zivi
-
hanamontanaa
#99 Re: Odnosi nakon razvoda?
Osim ovog boldiranog,ostalo isfrazirano, k'o da citam Gloriju. Nemoj se ljutiti,ali svarno!??eluna wrote:DaBlack swan wrote:pa prije nas je redovito izvjestavala
U medjuvremenu su mi objasnili da je to do njega, ne do mene![]()
Sta je sa njim ne znam. Iskreno, nadam se da nije sam. To sto nije partner za mene ne znaci da za neku drugu nije. Meni je sada samo davna uspomena.
Naravno, zivot ide dalje, a I treba da napreduje jer koja svrha bilo cega ako se ukopamo u mjestu, prostoru I vremenu. Da li cu nekada pronaci nekoga sa kim bih pozeljela provesti ostatak zivota to niko ne zna. Ali zivot je da se zivipostoje osobe koje su mi drage, ljudi koji su mi prirasli srcu, prijatelji koje cijenim I cuvam ...... a od veza mi je najbitnija ona sa samom sobom
Ako sam ja skontala da nije dobar kao partner,onda nije nizakoga I ne postoji niko koga taj moze usreciti!
Naravno da zivot ide dalje,napredujes napokon, zato se i rastaje,da bi poceo ponovo zivjeti
Postoje ljudi s kojima se prestanes druziti dok si bio u braku,pa nakon razvoda ponovo pocnes,novi ljudi s kojima se je*es ili planiras I one koje cuvas I cijenis-roditelje,dijete/djecu. Vezu sa sobom tek pocinjes da uspostavljas. Ako si dovoljno lud, do slijedeceg braka
- eluna
#100 Re: Odnosi nakon razvoda?
Cek cek ...... ako ocekujes da napisem da li sam nekoga sa foruma povalila - nisam. A kako zivim zivot nakon razvoda, s kim I na koji nacin ga dijelim .... e to je vec za kafe bez respahanamontanaa wrote:Osim ovog boldiranog,ostalo isfrazirano, k'o da citam Gloriju. Nemoj se ljutiti,ali svarno!??eluna wrote:DaBlack swan wrote:pa prije nas je redovito izvjestavala
U medjuvremenu su mi objasnili da je to do njega, ne do mene![]()
Naravno, zivot ide dalje, a I treba da napreduje jer koja svrha bilo cega ako se ukopamo u mjestu, prostoru I vremenu. Da li cu nekada pronaci nekoga sa kim bih pozeljela provesti ostatak zivota to niko ne zna. Ali zivot je da se zivipostoje osobe koje su mi drage, ljudi koji su mi prirasli srcu, prijatelji koje cijenim I cuvam ...... a od veza mi je najbitnija ona sa samom sobom
Ako sam ja skontala da nije dobar kao partner,onda nije nizakoga I ne postoji niko koga taj moze usreciti!
Naravno da zivot ide dalje,napredujes napokon, zato se i rastaje,da bi poceo ponovo zivjeti![]()
Postoje ljudi s kojima se prestanes druziti dok si bio u braku,pa nakon razvoda ponovo pocnes,novi ljudi s kojima se je*es ili planiras I one koje cuvas I cijenis-roditelje,dijete/djecu. Vezu sa sobom tek pocinjes da uspostavljas. Ako si dovoljno lud, do slijedeceg braka