Kakvo deranje FILF-ova, to se deklariše kao pokušaj ubistva.pukepuke wrote:Eno sad, kakav napad, ja ti još nudim da izabereš koju ćeš ili bi obje... Ti u povlaštenom položaju ovdjeing-ecc wrote: ti bar imaš hrabrosti da se javiš, ja sad više ni to ne smijem poslije double attack-a Euridika-Puke![]()
imam osjećaj da će poderati forum a i sve FILF-ove![]()
![]()
Kakvo deranje FILF-ova, samo uživanje sa njima
FILF
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#76 Re: FILF
- valjuga
#77 Re: FILF
Ja od ovo "FILF" ispunjavam samo prvo slovo 
- dust in the wind
#78 Re: FILF
hahahahahhaha. kraljuvaljuga wrote:Ja od ovo "FILF" ispunjavam samo prvo slovo
- pukepuke
#79 Re: FILF
Ramo, ti misliš na OKUS žene, kao okus sladoleda npr.Ramzess Veliki wrote:Slažem se da žene imaju puno bolji ukus. Za muške ne znam a ne bih ni probao.pukepuke wrote: Zaključujem da na ovoj temi žene imaju puno bolji ukus od muškaraca![]()
Muškarci postavljaju grobove, a žene zgodne, privlačne muškarce u najboljim godinama
Ja mislim na UKUS, ukus u odijevanje, ukus u muškarcima
- Euridika
- Globalna šefica
#81 Re: FILF
R.I.P. ...pukepuke wrote:...
Nije ovo dobra tema... odoše nam svi... tribali bi maknit slike ovin starin lipotana...
- pukepuke
#82 Re: FILF
Šok za šokom, prvo DB, sad AR, odoše gospodski.
- Euridika
- Globalna šefica
#83 Re: FILF
Nešto kod ovih Engleza to masovno u zadnjih 15-tak dana. Ovo im je čak treća poznata ličnost (koliko ja znam)... a sva trojica 69-70 godina..pukepuke wrote:Šok za šokom, prvo DB, sad AR, odoše gospodski.
- pukepuke
#84 Re: FILF
Gledala film s njim neki dan, pa ne mogu odoljeti
Valjda neće čovjek umrijeti, ukleta mi tema
Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan

- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#85 Re: FILF
jeste li se upoznali licno prethonih dana i nocipukepuke wrote:Gledala film s njim neki dan, pa ne mogu odoljetiValjda neće čovjek umrijeti, ukleta mi tema
![]()
Jeffrey Dean Morgan
- Euridika
- Globalna šefica
#86 Re: FILF
pukepuke wrote:Gledala film s njim neki dan, pa ne mogu odoljetiValjda neće čovjek umrijeti, ukleta mi tema
![]()
Jeffrey Dean Morgan
Baš sam te mislila pitati kad će nova slika, ali bojala sam se da opet nekom ne budemo baksuzne...
- pukepuke
#87 Re: FILF
Pomogao mi je oprati rubljeheat wrote:jeste li se upoznali licno prethonih dana i nocipukepuke wrote:Gledala film s njim neki dan, pa ne mogu odoljetiValjda neće čovjek umrijeti, ukleta mi tema
![]()
Jeffrey Dean Morgan
- heat
#88 Re: FILF
pukepuke wrote: Pomogao mi je oprati rublje![]()
![]()
divan insan, za pozeliti
- Bloo
- Globalna šefica
#89 Re: FILF
ako i ovaj mrečne jer ka je puke postavila, molim te puke postavi pod hitno BAKIRA i FADILA 
- Euridika
- Globalna šefica
#90 Re: FILF
Bloo wrote:ako i ovaj mrečne jer ka je puke postavila, molim te puke postavi pod hitno BAKIRA i FADILA
Potpis k'o kuća!
- pukepuke
#91 Re: FILF
Može, može, primam narudžbeEuridika wrote:Bloo wrote:ako i ovaj mrečne jer ka je puke postavila, molim te puke postavi pod hitno BAKIRA i FADILA![]()
![]()
![]()
![]()
Potpis k'o kuća!
- heat
#92 Re: FILF
-
Zoya
#93 Re: FILF
Puke aka crna udovica
Pomreše haman pa pola od ovih sa teme. Samo da se onom srbinu nesto ne desi
- pukepuke
#94 Re: FILF
Joj ne volim dlakave paukove, radije bih bila bogomoljkaZoya wrote:Puke aka crna udovica![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#95 Re: FILF
Uh, kud bogomoljka... pa ona otkida glave svojim partnerima nakon seksa...pukepuke wrote:Joj ne volim dlakave paukove, radije bih bila bogomoljkaZoya wrote:Puke aka crna udovica![]()
To je doduše dobro zbog jedne stvari... garant nema prevare!
Ali je zato nezgodno ako je bio dobar... naglasak na ovo bio...
- pukepuke
#96 Re: FILF
To u duhu teme, vidiš da dolazim glave ovim FILFovima, pa onda moram biti ili crna udovica (i ona ubija partnera nakon parenja) ili bogomoljkaEuridika wrote:Uh, kud bogomoljka... pa ona otkida glave svojim partnerima nakon seksa...pukepuke wrote:Joj ne volim dlakave paukove, radije bih bila bogomoljkaZoya wrote:Puke aka crna udovica![]()
Pomreše haman pa pola od ovih sa teme. Samo da se onom srbinu nesto ne desi![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#97 Re: FILF
Uh nezgodno to ... šta da je stvarno tako - hajde ti procijeni da li si dovoljno dobar da ti ne ode glava ...Euridika wrote:Uh, kud bogomoljka... pa ona otkida glave svojim partnerima nakon seksa...pukepuke wrote:Joj ne volim dlakave paukove, radije bih bila bogomoljkaZoya wrote:Puke aka crna udovica![]()
Pomreše haman pa pola od ovih sa teme. Samo da se onom srbinu nesto ne desi![]()
![]()
Rmz
- pukepuke
#98 Re: FILF
Pa dobro, ipak su ljudi civilizirani, u duhu civiliziranosti, damo muškarcima da biraju bez koje glave žele ostatiEuridika wrote:Uh nezgodno to ... šta da je stvarno tako - hajde ti procijeni da li si dovoljno dobar da ti ne ode glava ...Euridika wrote: Ali je zato nezgodno ako je bio dobar... naglasak na ovo bio...![]()
Rmz
- Euridika
- Globalna šefica
#99 Re: FILF
... zagrizeš ... pa onaj trenutak premišljanja ...pukepuke wrote:Pa dobro, ipak su ljudi civilizirani, u duhu civiliziranosti, damo muškarcima da biraju bez koje glave žele ostatiEuridika wrote:Uh nezgodno to ... šta da je stvarno tako - hajde ti procijeni da li si dovoljno dobar da ti ne ode glava ...Euridika wrote: Ali je zato nezgodno ako je bio dobar... naglasak na ovo bio...![]()
Rmz
- Euridika
- Globalna šefica
#100 Re: FILF
To je jednostavno... Ako nisi siguran jesi li bio dovoljno dobar, ti upri svom snagom... dok se ona ne onesvijesti...Euridika wrote:Uh nezgodno to ... šta da je stvarno tako - hajde ti procijeni da li si dovoljno dobar da ti ne ode glava ...Euridika wrote:Ali je zato nezgodno ako je bio dobar... naglasak na ovo bio...![]()
Rmz
...Zašto se ja pretvaram u tebe? ...