Korisnikk wrote:Meni uopste nije jasno zasto treba pomagati narkomanu? Upozorenja su svugdje. Cuo sam od roditelja sta je droga, sta radi covjeku. Cuo sam u osnovnoj skoli dok sam je pohadjao. Cuo u srednjoj. Cuo na TV-u. Mozes se informisati na inernetu. I sto onda djubretu pomagati ako se drogira iako zna sta je droga? Pocrkajte narkomanska nezahvalna bagro.
Pa jebem li ga,valjda sto je humano pomoci drugom ljudskom bicu? Svako pogrijesi u zivotu,nije zivot ni osnovna,ni tv,ni internet.Nisu svakom iste karte podijeljene,pa ni pokretacu teme,odraslom u domu,on nije zahvalan kao ti,vjerovatno je i bijesan na mnoge stvari i ljude...Neko opet od prevelike zajebancije i radoznalosti...svasta ima,ima i jako puno vrlo kreativnih i jako pametnih ljudi koji zaglave sa tim stvarima.Zasto mu ne pomoci ako mu se moze pomoci i ako on zeli da mu se pomogne ? Neko se drogira,neko pije,neko trci za novcem i gazi sve pred sobom,neko se bavi politikom,neko se drogira vjerom,neko pusi,neko jede puno...Svi smo mi prehladjeni na svoj nacin.Djubre,bagra,pocrka...kontas da si nesto pametno rekao? Ja ih znam mnogo,pola generacije mi je zaglavilo u tim pricama ,a i ja sam sam bio u tom krugu prije vise od 20 godina...Jako puno dragih ljudi,sretnog i nesretnog zavrsetka...Supak je supak,roko se gudrom il jeo rahat lokum,nije gudra ta koja ga svrstava u djubre i bagru.Vece bagre i gamadi vidjam danas kad sam u drugim krugovima.Oni prvi su bar iskreni,i sebi stete najvise...Ova danasnja narkomanija jest malo gora i teza,danas se vise gudrira od muke i jada,prije je to vise islo od zajebancije,svirke...Sad dzanki onaj cigo sto pere stakla na semaforu i sinan sakic...a onaj dugokosi studira...