A ovo oko alkohola i ubijanja tuge zaista radi ali samo dok pijes. Kad prestanes samo ti jos gore bude
Pate li muskarci nakon prekida?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dulekrele
#76 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ja muskarcina. Sve nesto ne pate. Svaki normalan muskarac ce da pati za djevojkom koju je volio i do koje mu je bilo stalo. To je jos izrazenije ako ga je ona ostavila. A ove price No ili Ne samo pokazuju da te cure niste ni voljeli.
A ovo oko alkohola i ubijanja tuge zaista radi ali samo dok pijes. Kad prestanes samo ti jos gore bude
- edo_79
#77 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ja imam toliko posla i ostalih problema da nemam kad patit ..... možda tu i tamo me poneki fleš pukne, al obično to nestane kad vidim koliku sam platu dobio, a koliko sam ustvari svima dužan.....dulekrele wrote:Ja muskarcina. Sve nesto ne pate. Svaki normalan muskarac ce da pati za djevojkom koju je volio i do koje mu je bilo stalo. To je jos izrazenije ako ga je ona ostavila. A ove price No ili Ne samo pokazuju da te cure niste ni voljeli.
- Euridika
- Globalna šefica
#78 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Po meni je ovo definicija patnje...edo_79 wrote:Ja imam toliko posla i ostalih problema da nemam kad patit ..... možda tu i tamo me poneki fleš pukne, al obično to nestane kad vidim koliku sam platu dobio, a koliko sam ustvari svima dužan.....dulekrele wrote:Ja muskarcina. Sve nesto ne pate. Svaki normalan muskarac ce da pati za djevojkom koju je volio i do koje mu je bilo stalo. To je jos izrazenije ako ga je ona ostavila. A ove price No ili Ne samo pokazuju da te cure niste ni voljeli.
- edo_79
#79 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Euridika wrote:Po meni je ovo definicija patnje...edo_79 wrote:Ja imam toliko posla i ostalih problema da nemam kad patit ..... možda tu i tamo me poneki fleš pukne, al obično to nestane kad vidim koliku sam platu dobio, a koliko sam ustvari svima dužan.....dulekrele wrote:Ja muskarcina. Sve nesto ne pate. Svaki normalan muskarac ce da pati za djevojkom koju je volio i do koje mu je bilo stalo. To je jos izrazenije ako ga je ona ostavila. A ove price No ili Ne samo pokazuju da te cure niste ni voljeli.
- manijak1
#80 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ima li još koje znatiželjno pitanje?aminchev2 wrote:Pitam zato sto sam radoznala.
Odgovor na ovo možeš dobiti po ličnom iskustvu onih koji se ulove na ovu temu
- edo_79
#81 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Duša slatka kako ono nama analizira odmahkiki-miki wrote:Ako nisu voljeli, ego im je ozbiljno ugrozen zbog ostavljanja. Jadni oni, sve im se smanjuje automatski i to reciprocnodulekrele wrote:Ja muskarcina. Sve nesto ne pate. Svaki normalan muskarac ce da pati za djevojkom koju je volio i do koje mu je bilo stalo. To je jos izrazenije ako ga je ona ostavila. A ove price No ili Ne samo pokazuju da te cure niste ni voljeli.
A ovo oko alkohola i ubijanja tuge zaista radi ali samo dok pijes. Kad prestanes samo ti jos gore bude![]()
- edo_79
#82 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Neznam, meni su rekli da ja nemam srca ni osjećaja .... tako da nisam kompetentan da govorim o tome 
- edo_79
#83 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Zimogriz nisam po prirodi (valjda vrela krv šta li), gladan nisam (maloprije jeo), žedan nisam (evo sad se vode napio) ....kiki-miki wrote:edo_79 wrote:Neznam, meni su rekli da ja nemam srca ni osjećaja .... tako da nisam kompetentan da govorim o tome
Khm osjecas li hladnocu, glad, zedj?
- edo_79
#84 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Misliš?kiki-miki wrote:Bice nesto od tebe
- edo_79
#85 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Da si ti meni zdrava i živa Nada zalepila 40 i neke na Kozari ..... to tebe neko slag'o da Nada zadnja umirekiki-miki wrote:Dajes znakove zivota. A kazu nada zadnja umire.edo_79 wrote:Misliš?kiki-miki wrote:Bice nesto od tebe
- edo_79
#86 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ma kakvi ubijat .... zato sam i rekn'o da nisam kompetentan za ovu tematiku ..... nek oni prolaze kuda hoćekiki-miki wrote:De bolan ne ubijaj u pojam ovu omladinu. Nek i oni prodju nasim stazama.
- dječak sa šibicama
#87 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Zato sto se usudila ostaviti me, mene!sheilak wrote:daj mi, molim te, objasni zasto ovo? hahahhahadječak sa šibicama wrote:Suvisno pitanje, industrija alkoholnih pica i gramofonskih ploca zivi od muske tuge izazvane raskidom ljubavnih veza.
Patimo patimo... ja patim jako, intenzivno, ali nikome ne pokazujem. Samo budem "zao i bezobrazan" prema predmetu patnje.
ne znam da li pate. ali se u najmanju ruku ponasaju cudno.
- sheilak
#88 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
de se ba uozbilji.dječak sa šibicama wrote: Zato sto se usudila ostaviti me, mene!
al pitam ovo jer dosta muskaraca ima tendenciju raditi ovo nakon prekida, pa me zanima zasto i sta kontaju time postici?
jer fakat rade budalu samo od sebe.
- dječak sa šibicama
#89 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Cekaj, kako ti tretiras nekoga ko te do danas kofol voli, ti si mu sve na svijetu, oh ljubav, ooooh emocije, a od popodne "zao mi je ali imam drugu/drugog" ili "ono, znas, ono, nije do tebe, do mene je, ti si divan ja ne valjam" i tome slicno.
Ides sa njim u kino?
Ima srece sto joj nisam kocnice na autu sjebo!
Ides sa njim u kino?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#90 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Je l' to postavljaš retorička pitanja?
U većini slučajeva se osjećaš 'izdano', a kada se osjećaš tako imaš potrebu da se 'osvetiš'.
"When someone twists a knife in your gut, I feel like I want to twist one right back."
Nešto ovako.
I smiješno je pozivati na racionalno razmišljanje u takvim periodima. To mogu jedino roboti ili ovi popularni 'bolikurci' aka mentalno poremećene osobe.
U većini slučajeva se osjećaš 'izdano', a kada se osjećaš tako imaš potrebu da se 'osvetiš'.
"When someone twists a knife in your gut, I feel like I want to twist one right back."
Nešto ovako.
I smiješno je pozivati na racionalno razmišljanje u takvim periodima. To mogu jedino roboti ili ovi popularni 'bolikurci' aka mentalno poremećene osobe.
- klixoris
#91 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Nemoj kocnice dirat' ! Al', ako ti je do kocnica, mozes kupiti kocionog ulja pa joj lagano politi po autudječak sa šibicama wrote:Cekaj, kako ti tretiras nekoga ko te do danas kofol voli, ti si mu sve na svijetu, oh ljubav, ooooh emocije, a od popodne "zao mi je ali imam drugu/drugog" ili "ono, znas, ono, nije do tebe, do mene je, ti si divan ja ne valjam" i tome slicno.
Ides sa njim u kino?
- sheilak
#92 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
je li djecak sa sibicama mozda skorpija? ili ovan?dječak sa šibicama wrote:Cekaj, kako ti tretiras nekoga ko te do danas kofol voli, ti si mu sve na svijetu, oh ljubav, ooooh emocije, a od popodne "zao mi je ali imam drugu/drugog" ili "ono, znas, ono, nije do tebe, do mene je, ti si divan ja ne valjam" i tome slicno.
Ides sa njim u kino?
pa bila bih eventualno povrijedjena, ali ne bih sigurno tako reagirala jer niko nema pravo na to. mozda jedino u braku jer su u pitanju djeca i financije, pa se moze onda bilo ko od partnera osjecati izdano. ali u vezi ne. svako ima pravo zavoljeti nekog drugog i ako neko kaze da te voli ne znaci da imas pravo na tu ljubav zauvijek. ili da imas pravo zgaziti tu osobu autom. ili bagerom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#93 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Znam da ćeš se naljutiti, ali tvoja priča je klasična priča promiskuitetnih žena koje navodno boli kurac za sve.
Samo ne znam šta sve lažete same sebi da zaspite po noći...
I naravno da kod takvih takvo ponašanje ne stane ni kada su u pitanju djeca i brak, a onda se čudimo naslovima u crnoj hronici.
Samo ne znam šta sve lažete same sebi da zaspite po noći...
I naravno da kod takvih takvo ponašanje ne stane ni kada su u pitanju djeca i brak, a onda se čudimo naslovima u crnoj hronici.
- dječak sa šibicama
#94 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Dobro, ne mislim ja sad da je cekam u mraku kod pivare, ili da je pratim u mracnim nocima oko njene kuce, stana, zgrade.
Kad kazem "mrzim", jednostavno ne zelim sa njom imati vise nista. Kakvo prijateljstvo, kakve crne kafe, kakvi kontakti, kakvi bakraci.
Ko prema meni ispadne necovjek, od mene ne treba ocekivati nista lijepo. Ako joj treba za zdravlja, dacu joj, ali bez ikakvog ispoljavanja emocija. Koliko god je volim ili mi je draga, kad me izda, izdala me.
Ako hoce da mi se vrati odnosno da pokusamo ponovo? pa, posto sam budala u zivotu, vjerovatno bih joj dao priliku.
Eto pa sad ti vidi
PS: ja sam navodno strijelac
Kad kazem "mrzim", jednostavno ne zelim sa njom imati vise nista. Kakvo prijateljstvo, kakve crne kafe, kakvi kontakti, kakvi bakraci.
Ko prema meni ispadne necovjek, od mene ne treba ocekivati nista lijepo. Ako joj treba za zdravlja, dacu joj, ali bez ikakvog ispoljavanja emocija. Koliko god je volim ili mi je draga, kad me izda, izdala me.
Ako hoce da mi se vrati odnosno da pokusamo ponovo? pa, posto sam budala u zivotu, vjerovatno bih joj dao priliku.
Eto pa sad ti vidi
- sheilak
#95 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
@velkoski
hahahhahha
a ne boli me ku*ac za sve. jer ga nemam. jbga
a ne govorim ja to da bi opravdala sebe niti taj svoj neki navodni promiskuitet
vec kazem kako bih ja reagirala da mi se tako nesto desi. pa zar vam nije to ispod casti, te neke lafo jebene provokacije, ta neka ono kao otrovna spustanja, dobacivanja sugestivnih izraza (tipa ku*vo, droljo, etc), pokusaji fizickog nasilja, itd. mislim, meni bi to bilo ispod casti. da letim tuci i vrijedjati nekog ko se odlucio za drugu osobu. ljudi smo, nismo zivotinje. 
a ne boli me ku*ac za sve. jer ga nemam. jbga
a ne govorim ja to da bi opravdala sebe niti taj svoj neki navodni promiskuitet
- piupiu
#96 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Mi ovnovi nismo tak'i.sheilak wrote:je li djecak sa sibicama mozda skorpija? ili ovan?dječak sa šibicama wrote:Cekaj, kako ti tretiras nekoga ko te do danas kofol voli, ti si mu sve na svijetu, oh ljubav, ooooh emocije, a od popodne "zao mi je ali imam drugu/drugog" ili "ono, znas, ono, nije do tebe, do mene je, ti si divan ja ne valjam" i tome slicno.
Ides sa njim u kino?
Ima srece sto joj nisam kocnice na autu sjebo!![]()
- sheilak
#97 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
pa ok, ovo je normalan nacin razmisljanja. bez upotrebe sile.dječak sa šibicama wrote:Dobro, ne mislim ja sad da je cekam u mraku kod pivare, ili da je pratim u mracnim nocima oko njene kuce, stana, zgrade.
Eto pa sad ti vidi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#98 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ne pričam nužno o tebi, samo se osvrćem na retoriku... Iskreno me apsolutno boli briga šta ko radi, sve dok ne utiče na mene u bilo kojem smislu.
Jebiga, ti si pitala zašto, a ja ti odgovaram zašto.
Sve zavisi od 'težine' izdaje, jer nije isto kada se sve desi nakon mjesec ili nakon tri/četiri godine. Pa ne dešava se džaba sve ono što čitamo po crnoj kronici jelte.
U pravu si ti kada gledaš na to racionalno, međutim kada se sve to dešava u 'afektu' onda baš i nije tako.
Doduše, obično sve to ostane na riječima, prespavaš nekoliko noći i smiriš se, a nakon par mjeseci apsolutno zaboraviš na sve, ukoliko nije ostao baš neki 'težak ožiljak' i zdra'o.
Jebiga, ti si pitala zašto, a ja ti odgovaram zašto.
Sve zavisi od 'težine' izdaje, jer nije isto kada se sve desi nakon mjesec ili nakon tri/četiri godine. Pa ne dešava se džaba sve ono što čitamo po crnoj kronici jelte.
Doduše, obično sve to ostane na riječima, prespavaš nekoliko noći i smiriš se, a nakon par mjeseci apsolutno zaboraviš na sve, ukoliko nije ostao baš neki 'težak ožiljak' i zdra'o.
- sheilak
#99 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
a ne znam, velkoski, tvoja uvodna recenica bi se mogla tako razumjeti da implicira da sam (i) ja jedna od tih promiskuitetnih zena koje boli nesto za sve.
al, ok, sorry. razumijem sto hoces reci. ja sam racionalna osoba
a lazem, nisam
al racio preuzme kontrolu jako brzo u momentima afekta. zato to i tako promatram. ili me niko nije toliko povrijedio da izazove pijanu, razjarenu zvijer u meni. 
al, ok, sorry. razumijem sto hoces reci. ja sam racionalna osoba
Last edited by sheilak on 21/12/2015 12:44, edited 1 time in total.
- sheilak
#100 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
niste svi, al ima vas i takvih. mahnitih.piupiu wrote:Mi ovnovi nismo tak'i.sheilak wrote: je li djecak sa sibicama mozda skorpija? ili ovan?![]()
![]()