Pih ! Te moderne zene....Sephora wrote:Ne merem ja nista kuvati sad... Lakiram nokte..klixoris wrote:
Kako ne godiJos da je sta za pojest... Mogla si vala skuhat sta !?
![]()
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
#76 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- Euridika
- Globalna šefica
#77 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa povedi i nju, biće nam još ljepše...klixoris wrote:Bi ja al' ne da mi zena, ukrast ce me nekaEuridika wrote:Jah, poznato...klixoris wrote:Sta da ti kazem... kvalitetno meso pukne dok trepnes![]()
... Nego kad ćeš nam kafu organizovati?
Da se malo družimo...
![]()
- mousstapha
#78 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Prije ce se sastati oni komentatori clanaka na portalu nego ovi filozofi ovdje. 
- Euridika
- Globalna šefica
#79 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
@mousstapha
Ispravka krivog navoda! Ovdje su se neki već sastajali...
-
ing-ecc
#80 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
... isto kao iznad stola.Sephora wrote:Kakvo je stanje pod stolom?
- Sephora
#81 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nepeto ...ing-ecc wrote:... isto kao iznad stola.Sephora wrote:Kakvo je stanje pod stolom?
-
lijepa u dusi
#82 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moje drage forumasice (a i manje dragi forumasi
), da vas zbog pojedinaca ne bi glava zaboljela (takvi se vode onom-sve su zene kurve; izvini, majko, i ti si ista), manite se druzenja s forumasima/icama 
Koliko god vi znali da su to cisto prijateljske kafe, druzenja, upoznavanja, uvijek ce se javiti neko ko ce reci da tu ipak ima nesto vise.
to je naprosto tako. I kad ih zovnete na to druzenje kako bi vidjeli da tu nema nista lose, oni ce to protumacit kao da - zaboga, sad i njega zelite 
Cak i dovodjenje muza/zene na takva druzenja ne garantuje da cete biti postedjeni ovakvih optuzbi. Ako se ne iznesu javno, onda budite sigurni da ce na jednom od manjih forumskih druzenja, samo za probrane, elitu, gdje ce se sastati forumski (ne)jebaci i dezurni mahalasi, vasim imenom ispirati usta i spominjati vas u jako negativnom kontekstu, pri tome znajuci sve o vama, i sto jest i sto nije, a da vi uopste niste ni svjesni da on zna da postojite
eventualno ste mozda nekad razmijenili koju rijec, cisto forumski, ali je i to shvaceno kao da zelite njegovog drugara 
Ono sto se desava iznad stola je cesto sve sto se desava. Ali masta moze svasta pa ce tako moji dragi akteri mahalasi izmisliti citavu pricu i za ispod stola
Lijepo je druziti se, ali vjerujte da nakon svake zajednicke kafe o svakome od vas uokolo cure razne informacije
I da, muski su definitivno vece mahaluse od zena
Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zeza
cudi me da jedan od glavnih aktera iz moje price jos nije doplazio dovde, do ove teme... Sumnjam da je u banovicima, vjerovatno mahala negdje 
Koliko god vi znali da su to cisto prijateljske kafe, druzenja, upoznavanja, uvijek ce se javiti neko ko ce reci da tu ipak ima nesto vise.
Cak i dovodjenje muza/zene na takva druzenja ne garantuje da cete biti postedjeni ovakvih optuzbi. Ako se ne iznesu javno, onda budite sigurni da ce na jednom od manjih forumskih druzenja, samo za probrane, elitu, gdje ce se sastati forumski (ne)jebaci i dezurni mahalasi, vasim imenom ispirati usta i spominjati vas u jako negativnom kontekstu, pri tome znajuci sve o vama, i sto jest i sto nije, a da vi uopste niste ni svjesni da on zna da postojite
Ono sto se desava iznad stola je cesto sve sto se desava. Ali masta moze svasta pa ce tako moji dragi akteri mahalasi izmisliti citavu pricu i za ispod stola
Lijepo je druziti se, ali vjerujte da nakon svake zajednicke kafe o svakome od vas uokolo cure razne informacije
Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zeza
- spreca
#83 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
mislis kad ti zmjesisEuridika wrote:Ih, da samo znaš kad ja zakuham...Buckethead wrote:klixo samo zakuhava, ja mislim da žene ne znaju ovako zakuhati tijesto, koliko on zna zakuhati po forumu![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#84 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma znam, vidiš da se i ja samo zezam...Otto_13 wrote:Klixo ba lozac prve klase bio i ostao .
Euridika bona kllixu moras gledat muskim ocima i sve ce ti bit puno jasnije druze moj
- pukepuke
#85 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znači očajavanje.ing-ecc wrote:... isto kao iznad stola.Sephora wrote:Kakvo je stanje pod stolom?
- pukepuke
#86 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
OttoOtto_13 wrote:lijepa u dusi wrote: I da, muski su definitivno vece mahaluse od zena![]()
Znas onu Da si zlatan mahala ce ti nac mahanu . Pa tako i na forumu . Uvijek bilo i ostalo . Tako da me manje briga sta ko prica i mahala . Oni ce uvijek mahalati jer im je to jedino sto znaju . Tako da meni je to bezveze . Mi smo sjeli popili kafu nasalili se i otisli svako za svojim zivotom i obavezama .
- mousstapha
#87 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma pratim temu, a NE vidjeh da je pao neki dogovor. Mozda se dogovaraju ispod stola.Euridika wrote:@mousstapha
-
lijepa u dusi
#88 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Svakako da ne treba obracati paznju, sve dok ta mahalanja ne pocnu praviti probleme. Ne bih zeljela da neko od vas ima problem koji sam ja imala. Grupica koja se skupila na kafi mi djeluje sasvim ok, medjutim ovi sa strane koji bi se vrlo vjerovatno kasnije ukljucili su tesko zlo. Eto zbog takvih upozorenje, ok je druziti se, ali drzite to podalje od foruma.Otto_13 wrote:Znas onu Da si zlatan mahala ce ti nac mahanu . Pa tako i na forumu . Uvijek bilo i ostalo . Tako da me manje briga sta ko prica i mahala . Oni ce uvijek mahalati jer im je to jedino sto znaju . Tako da meni je to bezveze . Mi smo sjeli popili kafu nasalili se i otisli svako za svojim zivotom i obavezama .lijepa u dusi wrote:Moje drage forumasice (a i manje dragi forumasi), da vas zbog pojedinaca ne bi glava zaboljela (takvi se vode onom-sve su zene kurve; izvini, majko, i ti si ista), manite se druzenja s forumasima/icama
Koliko god vi znali da su to cisto prijateljske kafe, druzenja, upoznavanja, uvijek ce se javiti neko ko ce reci da tu ipak ima nesto vise.to je naprosto tako. I kad ih zovnete na to druzenje kako bi vidjeli da tu nema nista lose, oni ce to protumacit kao da - zaboga, sad i njega zelite
Cak i dovodjenje muza/zene na takva druzenja ne garantuje da cete biti postedjeni ovakvih optuzbi. Ako se ne iznesu javno, onda budite sigurni da ce na jednom od manjih forumskih druzenja, samo za probrane, elitu, gdje ce se sastati forumski (ne)jebaci i dezurni mahalasi, vasim imenom ispirati usta i spominjati vas u jako negativnom kontekstu, pri tome znajuci sve o vama, i sto jest i sto nije, a da vi uopste niste ni svjesni da on zna da postojiteeventualno ste mozda nekad razmijenili koju rijec, cisto forumski, ali je i to shvaceno kao da zelite njegovog drugara
Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zezacudi me da jedan od glavnih aktera iz moje price jos nije doplazio dovde, do ove teme... Sumnjam da je u banovicima, vjerovatno mahala negdje
- klixoris
#89 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Naravno da se ne zezam, mrtav sam ozbiljan !lijepa u dusi wrote: Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zeza
- Sephora
#90 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Meni su pomalo smjesna ova upozorenja o druzenju forumasa...
Svi smo odrasle osobe i sasvim svjesno mozemo odluciti sa kim otici na kafu, rucak, veceru i sl... Svako je odgovoran za svoj izbor i ima pravo da donosi odluke ... sa kim ce se sresti i druziti van foruma...
Svi smo odrasle osobe i sasvim svjesno mozemo odluciti sa kim otici na kafu, rucak, veceru i sl... Svako je odgovoran za svoj izbor i ima pravo da donosi odluke ... sa kim ce se sresti i druziti van foruma...
- jao_situacije
#91 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ova baš izgleda lijepa u duši 
- ned424
#92 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jao_situacije wrote:ova baš izgleda lijepa u duši
- klixoris
#93 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ima mjesta i ovo sto @lijepa u dusi pise. Nekad budu one situacije kad upoznas osobe koje imaju takav "profil" da ti kasnije bude zao sto si ih uopste upoznao, a posebno odvojio svoje vrijeme na njih... Licno, nikad vise !
A ko voli, nek se upoznaje i druzi ako im je fino. Sto da ne. Siguran sam da ima slucajeva gdje se druzenje na forumu razvilo u dobra prijateljstva (i muska i zenska), neko mozda upoznao i curu, buducu zenu, muza... Sve zavisi na koga covjek naleti
A ko voli, nek se upoznaje i druzi ako im je fino. Sto da ne. Siguran sam da ima slucajeva gdje se druzenje na forumu razvilo u dobra prijateljstva (i muska i zenska), neko mozda upoznao i curu, buducu zenu, muza... Sve zavisi na koga covjek naleti
Last edited by klixoris on 16/12/2015 18:47, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#94 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ma ništa lično, rahat klikneš log out 
- walter kurtz
#95 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ja bi malo sastancio sa ovom pjuk 
- Euridika
- Globalna šefica
#96 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Sve se svodi na ovo, jel?klixoris wrote:Ima mjesta i ovo sto @lijepa u dusi pise. Nekad budu one situacije kad upoznas osobe koje imaju takav "profil" da ti kasnije bude zao sto si ih uopste upoznao, a posebno odvojio svoje vrijeme na njih... Licno, nikad vise !
- jao_situacije
#97 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nemoj sad zezati, ti bi sastančio sa svimawalter kurtz wrote:ja bi malo sastancio sa ovom pjuk
- walter kurtz
#98 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
pajao_situacije wrote:nemoj sad zezati, ti bi sastančio sa svimawalter kurtz wrote:ja bi malo sastancio sa ovom pjuk
- klixoris
#99 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da je vidis na krempitu i to ?walter kurtz wrote:ja bi malo sastancio sa ovom pjuk
- walter kurtz
#100 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
izmedju ostalogklixoris wrote:Da je vidis na krempitu i to ?walter kurtz wrote:ja bi malo sastancio sa ovom pjuk