Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
klixoris

#76 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Sephora wrote:
klixoris wrote:
Kako ne godi :oops: Jos da je sta za pojest... Mogla si vala skuhat sta !? :oops: :mrgreen:
Ne merem ja nista kuvati sad... Lakiram nokte..
Pih ! Te moderne zene.... :roll:
Euridika
Globalna šefica

#77 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Euridika wrote:
klixoris wrote:Sta da ti kazem... kvalitetno meso pukne dok trepnes :mrgreen:
Jah, poznato... :roll: ... Nego kad ćeš nam kafu organizovati? ;-) Da se malo družimo... 8-)
Bi ja al' ne da mi zena, ukrast ce me neka :oops:
Pa povedi i nju, biće nam još ljepše... :oops: :mrgreen:
mousstapha

#78 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mousstapha »

Prije ce se sastati oni komentatori clanaka na portalu nego ovi filozofi ovdje. :zzzz:
Euridika
Globalna šefica

#79 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

@mousstapha

Ispravka krivog navoda! Ovdje su se neki već sastajali... :oops:
ing-ecc

#80 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Sephora wrote:Kakvo je stanje pod stolom? :lol:
... isto kao iznad stola. :)
Sephora

#81 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Sephora »

ing-ecc wrote:
Nepeto ... :lol:
lijepa u dusi

#82 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by lijepa u dusi »

Moje drage forumasice (a i manje dragi forumasi :D ), da vas zbog pojedinaca ne bi glava zaboljela (takvi se vode onom-sve su zene kurve; izvini, majko, i ti si ista), manite se druzenja s forumasima/icama :D
Koliko god vi znali da su to cisto prijateljske kafe, druzenja, upoznavanja, uvijek ce se javiti neko ko ce reci da tu ipak ima nesto vise. :D to je naprosto tako. I kad ih zovnete na to druzenje kako bi vidjeli da tu nema nista lose, oni ce to protumacit kao da - zaboga, sad i njega zelite :D
Cak i dovodjenje muza/zene na takva druzenja ne garantuje da cete biti postedjeni ovakvih optuzbi. Ako se ne iznesu javno, onda budite sigurni da ce na jednom od manjih forumskih druzenja, samo za probrane, elitu, gdje ce se sastati forumski (ne)jebaci i dezurni mahalasi, vasim imenom ispirati usta i spominjati vas u jako negativnom kontekstu, pri tome znajuci sve o vama, i sto jest i sto nije, a da vi uopste niste ni svjesni da on zna da postojite :D eventualno ste mozda nekad razmijenili koju rijec, cisto forumski, ali je i to shvaceno kao da zelite njegovog drugara :D

Ono sto se desava iznad stola je cesto sve sto se desava. Ali masta moze svasta pa ce tako moji dragi akteri mahalasi izmisliti citavu pricu i za ispod stola :D

Lijepo je druziti se, ali vjerujte da nakon svake zajednicke kafe o svakome od vas uokolo cure razne informacije :-D

I da, muski su definitivno vece mahaluse od zena :D

Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zeza :D cudi me da jedan od glavnih aktera iz moje price jos nije doplazio dovde, do ove teme... Sumnjam da je u banovicima, vjerovatno mahala negdje :D
spreca

#83 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by spreca »

Euridika wrote:
Buckethead wrote:klixo samo zakuhava, ja mislim da žene ne znaju ovako zakuhati tijesto, koliko on zna zakuhati po forumu :mrgreen:
Ih, da samo znaš kad ja zakuham... :lol: :lol:
mislis kad ti zmjesis :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#84 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:Klixo ba lozac prve klase bio i ostao .

Euridika bona kllixu moras gledat muskim ocima i sve ce ti bit puno jasnije druze moj
Ma znam, vidiš da se i ja samo zezam... :-D
pukepuke

#85 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by pukepuke »

ing-ecc wrote:
Znači očajavanje.
pukepuke

#86 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by pukepuke »

Otto_13 wrote:
lijepa u dusi wrote: I da, muski su definitivno vece mahaluse od zena :D
:thumbup:

Znas onu Da si zlatan mahala ce ti nac mahanu . Pa tako i na forumu . Uvijek bilo i ostalo . Tako da me manje briga sta ko prica i mahala . Oni ce uvijek mahalati jer im je to jedino sto znaju . Tako da meni je to bezveze . Mi smo sjeli popili kafu nasalili se i otisli svako za svojim zivotom i obavezama .
Otto :kiss: jesi već bio u nekoj mirovnoj misiji, red bi bio da te pošalju.
mousstapha

#87 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mousstapha »

Euridika wrote:@mousstapha

Ispravka krivog navoda! Ovdje su se neki već sastajali... :oops:
Ma pratim temu, a NE vidjeh da je pao neki dogovor. Mozda se dogovaraju ispod stola. :D
lijepa u dusi

#88 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by lijepa u dusi »

Otto_13 wrote:
lijepa u dusi wrote:Moje drage forumasice (a i manje dragi forumasi :D ), da vas zbog pojedinaca ne bi glava zaboljela (takvi se vode onom-sve su zene kurve; izvini, majko, i ti si ista), manite se druzenja s forumasima/icama :D
Koliko god vi znali da su to cisto prijateljske kafe, druzenja, upoznavanja, uvijek ce se javiti neko ko ce reci da tu ipak ima nesto vise. :D to je naprosto tako. I kad ih zovnete na to druzenje kako bi vidjeli da tu nema nista lose, oni ce to protumacit kao da - zaboga, sad i njega zelite :D
Cak i dovodjenje muza/zene na takva druzenja ne garantuje da cete biti postedjeni ovakvih optuzbi. Ako se ne iznesu javno, onda budite sigurni da ce na jednom od manjih forumskih druzenja, samo za probrane, elitu, gdje ce se sastati forumski (ne)jebaci i dezurni mahalasi, vasim imenom ispirati usta i spominjati vas u jako negativnom kontekstu, pri tome znajuci sve o vama, i sto jest i sto nije, a da vi uopste niste ni svjesni da on zna da postojite :D eventualno ste mozda nekad razmijenili koju rijec, cisto forumski, ali je i to shvaceno kao da zelite njegovog drugara :D

Ono sto se desava iznad stola je cesto sve sto se desava. Ali masta moze svasta pa ce tako moji dragi akteri mahalasi izmisliti citavu pricu i za ispod stola :D

Lijepo je druziti se, ali vjerujte da nakon svake zajednicke kafe o svakome od vas uokolo cure razne informacije :-D

I da, muski su definitivno vece mahaluse od zena :D

Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zeza :D cudi me da jedan od glavnih aktera iz moje price jos nije doplazio dovde, do ove teme... Sumnjam da je u banovicima, vjerovatno mahala negdje :D
Znas onu Da si zlatan mahala ce ti nac mahanu . Pa tako i na forumu . Uvijek bilo i ostalo . Tako da me manje briga sta ko prica i mahala . Oni ce uvijek mahalati jer im je to jedino sto znaju . Tako da meni je to bezveze . Mi smo sjeli popili kafu nasalili se i otisli svako za svojim zivotom i obavezama .
Svakako da ne treba obracati paznju, sve dok ta mahalanja ne pocnu praviti probleme. Ne bih zeljela da neko od vas ima problem koji sam ja imala. Grupica koja se skupila na kafi mi djeluje sasvim ok, medjutim ovi sa strane koji bi se vrlo vjerovatno kasnije ukljucili su tesko zlo. Eto zbog takvih upozorenje, ok je druziti se, ali drzite to podalje od foruma.
klixoris

#89 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

lijepa u dusi wrote: Edit: post je napisan jer me klixo podsjetio na takvog, nadam se da se klixo samo zeza :D
Naravno da se ne zezam, mrtav sam ozbiljan ! :mrgreen:
Sephora

#90 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Sephora »

Meni su pomalo smjesna ova upozorenja o druzenju forumasa...

Svi smo odrasle osobe i sasvim svjesno mozemo odluciti sa kim otici na kafu, rucak, veceru i sl... Svako je odgovoran za svoj izbor i ima pravo da donosi odluke ... sa kim ce se sresti i druziti van foruma...
jao_situacije

#91 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by jao_situacije »

ova baš izgleda lijepa u duši :mrgreen:
ned424

#92 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ned424 »

:thumbup:
jao_situacije wrote:ova baš izgleda lijepa u duši :mrgreen:
klixoris

#93 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Ima mjesta i ovo sto @lijepa u dusi pise. Nekad budu one situacije kad upoznas osobe koje imaju takav "profil" da ti kasnije bude zao sto si ih uopste upoznao, a posebno odvojio svoje vrijeme na njih... Licno, nikad vise !

A ko voli, nek se upoznaje i druzi ako im je fino. Sto da ne. Siguran sam da ima slucajeva gdje se druzenje na forumu razvilo u dobra prijateljstva (i muska i zenska), neko mozda upoznao i curu, buducu zenu, muza... Sve zavisi na koga covjek naleti :thumbup:
Last edited by klixoris on 16/12/2015 18:47, edited 1 time in total.
jao_situacije

#94 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by jao_situacije »

ma ništa lično, rahat klikneš log out :mrgreen:
walter kurtz

#95 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by walter kurtz »

ja bi malo sastancio sa ovom pjuk :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#96 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:Ima mjesta i ovo sto @lijepa u dusi pise. Nekad budu one situacije kad upoznas osobe koje imaju takav "profil" da ti kasnije bude zao sto si ih uopste upoznao, a posebno odvojio svoje vrijeme na njih... Licno, nikad vise !

A ko voli, nek se upoznaje i druzi ako im je fino. Sto da ne. Siguran sam da ima slucajeva gdje se druzenje na forumu razvilo u dobra prijateljstva (i muska i zenska), neko mozda upoznao i curu, buducu zenu, muza... Sve zavisi na koga covjek naleti :thumbup:
Sve se svodi na ovo, jel? ;-)
jao_situacije

#97 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by jao_situacije »

walter kurtz wrote:ja bi malo sastancio sa ovom pjuk :mrgreen:
nemoj sad zezati, ti bi sastančio sa svima :mrgreen:
walter kurtz

#98 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by walter kurtz »

jao_situacije wrote:
nemoj sad zezati, ti bi sastančio sa svima :mrgreen:
pa :roll: ali eto ona mi nesto napeta u zadnje vrijeme :mrgreen:
klixoris

#99 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Da je vidis na krempitu i to ? :mrgreen:
walter kurtz

#100 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by walter kurtz »

klixoris wrote:
Da je vidis na krempitu i to ? :mrgreen:
izmedju ostalog :mrgreen:
Post Reply