Iron Maiden
Moderator: _BataZiv_0809
-
mali_balon
#76 Re: Iron Maiden
Iron Maiden can't be fought, Iron Maiden can't be sought. \m/
Ko je pjevac
Ko je pjevac
- Kombat
#77 Re: Iron Maiden
Paul Di Anno
- Bloo
- Globalna šefica
#78 Re: Iron Maiden
ja sam ti ono najgoreKombat wrote:Bloo wrote:Pjevam ko grom![]()
Da cujes kak pjevam longest day![]()
Nemojte samo ovo pretvoriti u metalsku siriju
shto?!?!?! jesi ti to shia, aaa????![]()
neudati ateista
ne fakat, najveci problem koji imam sa ljubiteljima metala je kad krenu da drve nadugo i naširoko o koji je podžanr bolji (fluffy sludge metal ili frizzy death unborn child cries metal)
i onda moraš znati SVEEEE nazive albuma unatrag po godinama
paćenici
-
mali_balon
#79 Re: Iron Maiden
Ihhh ako ne znas diskografiju nisi metalalc hahahahaaa ili kad pocne filizifija o solazama, meni trenutno idu solaze na zivce, u fazi sam slipknota i five finger death punch-a i hatebreed...to ja zovem eksperimentisanje, a zna se da su stari majstori neprevazidjeni (slayer, anthrax, maiden, motorhead, metalica, pantera, sepultura...)
Bitno je da jebajemo u mozak narodnjake i turbofolkere kad god se za to ukaze prilika
Bitno je da jebajemo u mozak narodnjake i turbofolkere kad god se za to ukaze prilika
- Bloo
- Globalna šefica
#80 Re: Iron Maiden
izdajice true metala!mali_balon wrote:Ihhh ako ne znas diskografiju nisi metalalc hahahahaaa ili kad pocne filizifija o solazama, meni trenutno idu solaze na zivce, u fazi sam slipknota i five finger death punch-a i hatebreed...to ja zovem eksperimentisanje, a zna se da su stari majstori neprevazidjeni (slayer, anthrax, maiden, motorhead, metalica, pantera, sepultura...)
samo MANOWAR!!!!!
-
mali_balon
#81 Re: Iron Maiden
MA to je za vas pozerkeBloo wrote:izdajice true metala!mali_balon wrote:Ihhh ako ne znas diskografiju nisi metalalc hahahahaaa ili kad pocne filizifija o solazama, meni trenutno idu solaze na zivce, u fazi sam slipknota i five finger death punch-a i hatebreed...to ja zovem eksperimentisanje, a zna se da su stari majstori neprevazidjeni (slayer, anthrax, maiden, motorhead, metalica, pantera, sepultura...)
samo MANOWAR!!!!!
- Bloo
- Globalna šefica
#82 Re: Iron Maiden
*cough*cough*mali_balon wrote:
MA to je za vas pozerkebuuuuhahahahhahh, ono vidis je furka karirana kosulja pitas je sta slusa nakeeezi se od uha do uha i izusti the cult, van halen, whitesnake, montley cure. alice cooper i tako te pizdaste glam bendove.....hihihihuuuuuu
glam/hair je korektan metal
W.A.S.P 4 life
zajebavam se
ne preferiram da se svrstavam u kućice po vrsti muzike jer volim sve što mi se sviđa
ako baš moram birati, onda smo
-
mali_balon
#83 Re: Iron Maiden
glam hair i helanke hahahahh vazda smo se ganjali sa pozerima u pm, tad bila blasfemija kada znas da je neko pozer a na njemu amblem slayera, sad sega, koji smo kreteni bili hahahhaa
Sto kazes sad slusam sto mi u datom trenutku milo pa makar i mirsada i jarOni...
Sto kazes sad slusam sto mi u datom trenutku milo pa makar i mirsada i jarOni...
- almirony
#84 Re: Iron Maiden
dosta blasfemije na ovoj temi
back on topic
back on topic
- ExNihilo
#85 Re: Iron Maiden
Bloo wrote:ja sam ti ono najgoreKombat wrote:Bloo wrote:Pjevam ko grom![]()
Da cujes kak pjevam longest day![]()
Nemojte samo ovo pretvoriti u metalsku siriju
shto?!?!?! jesi ti to shia, aaa????![]()
neudati ateista![]()
ne fakat, najveci problem koji imam sa ljubiteljima metala je kad krenu da drve nadugo i naširoko o koji je podžanr bolji (fluffy sludge metal ili frizzy death unborn child cries metal)
i onda moraš znati SVEEEE nazive albuma unatrag po godinama
paćenici

- Bloo
- Globalna šefica
#86 Re: Iron Maiden
Pjesma koji ne voli niko od moje raje
Meni purely awesome i oda britanskoj trench poeziji
Meni purely awesome i oda britanskoj trench poeziji
- ExNihilo
#87 Re: Iron Maiden
I meni je genijalna.
- Bloo
- Globalna šefica
#88 Re: Iron Maiden
ExNihilo wrote:
e to..
- almirony
#89 Re: Iron Maiden
Najbolja Brusova izvedba na ovom albumu, prejaka stvar.
- Bloo
- Globalna šefica
#90 Re: Iron Maiden
Na zadnjem se čuje da mu je glas otišao i da je bolestan, što naravno ne umanjuje dobrotu većine pjesama 
Bilo bi lijepo da barem trknu do Beograda na turneji (Kalemegdan i 30 centimetara ćune u kifli iz pekare
)
Bilo bi lijepo da barem trknu do Beograda na turneji (Kalemegdan i 30 centimetara ćune u kifli iz pekare
-
mali_balon
#91 Re: Iron Maiden
Meni je tesko odvojit nesta....ja to djelim na filozofiju i na odvaljivanje....filozofija je acient mariner, powerslave, 7 sin do 7 sina, alexander the great...a odvaljivanje je 666, acces high, 2mins to midnight...22 ac. av. itd itd
E sad zavisi za sta sam raspolozen
E sad zavisi za sta sam raspolozen
- ExNihilo
#92 Re: Iron Maiden
Malo fan arta.

- dale cooper
#94 Re: Iron Maiden
Mogao bih se zakleti da jeste. I to neki stoner/sludge bend da je u pitanju.ExNihilo wrote:Koliko je meni poznato, nijedan. Može biti da griješim.dale cooper wrote:@ ExNihilo
Koji ti je to omot na avataru? Sve hoću da pitam, pa zaboravim. A izluđuje me jer mi izgleda poznato.
- Bloo
- Globalna šefica
#95 Re: Iron Maiden
Meni liči na nešto iz neke epizode Dylan Dogadale cooper wrote:Mogao bih se zakleti da jeste. I to neki stoner/sludge bend da je u pitanju.ExNihilo wrote:Koliko je meni poznato, nijedan. Može biti da griješim.dale cooper wrote:@ ExNihilo
Koji ti je to omot na avataru? Sve hoću da pitam, pa zaboravim. A izluđuje me jer mi izgleda poznato.
- ExNihilo
#96 Re: Iron Maiden
Sve sam sigurniji da je ova Bloo muško i da nas trolla. Žensko koje voli SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre, etc...? I don't think so. 
- dale cooper
#97 Re: Iron Maiden
I want to believe!ExNihilo wrote:Sve sam sigurniji da je ova Bloo muško i da nas trolla. Žensko koje voli SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre, etc...? I don't think so.
-
elk
#98 Re: Iron Maiden
Ko zna,mozda i ima takva zena...tesko,ali mozda
.meni su inace vrh i prva 2 albuma sa paulom.ima malo i punka tamo...obavezno stivo za svakog na sintelanu 
- Bloo
- Globalna šefica
#100 Re: Iron Maiden
dale cooper wrote:I want to believe!ExNihilo wrote:Sve sam sigurniji da je ova Bloo muško i da nas trolla. Žensko koje voli SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre, etc...? I don't think so.
ma daaaaaj...nakon svih ovih godina, opet moram prolaziti kroz isto
i ne, ne šaljem slike sisa kao dokaz