Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
karanana

#76 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by karanana »

a i semir je dosao iz pinkovih zvezda?
znaci on fakat kara gabi?

veliki respect za momka po tom pitanju.
oskarboy

#77 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

ali bog te pitaj dal je sve to namjesteno,dadnu im lovu da se svadjaju i nesto prepiru nebil gledanost se povecala jer bilo bi dosadno bez tih svadja.tako da je ovo cisti porez na budale gdje mitrovic i telecom vrte ogromnu lovu jer masovno sisaju ovce po srbiji,bih i cg.
radostan dan

#78 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by radostan dan »

karanana wrote:
moja greska. ne znam zasto sam mislio da je ovo jedno kratko vrijeme bila himna srbije nakon raspada sfrj. znam da su na nivou jugoslavije ostavili hej sloveni, ali sam konto da je bas srpska bila tamo daleko.
bio predlog u skupštini, pa miloševićev tada vladajući sps odbio...isto i za vrijeme tadića, kontraprijedlog ovoj - bože pravde- je bila -tamo daleko-, ali nije prošla.

javnost je navijala za -tamo daleko-, i to ubjedljiva većina, i sa njom se više identifikuje i dan danas, nego sa oficijelnom himnom, koja se doživljava kao himna kraljevine.
ono, u fazonu - ostalo od starih dana pa se pozivaju na kontinuitet, plus - melodički i bla bla odgovara himni neke zemlje...mislim da su to bili razlozi zašto je ona prošla, iako je -tamo daleko- omiljenija, popularnija i sanjom se više identifikuju.
oskarboy

#79 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

karanana wrote:a i semir je dosao iz pinkovih zvezda?

taj semir je idiot,ima zenu i dijete i aferu sa tom gabrijelom,i debil opet dosao u tu farmu gdje ta gabrijela koju je optuzivao da mu je brak htjela raskinut a debil vidi se da je jos zacopan u gabrijelu iako je zeni svojoj obecao da je nece vise prevarit.znaci cisti debilizam
Altsa

#81 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by Altsa »

oskarboy wrote:ali bog te pitaj dal je sve to namjesteno,dadnu im lovu da se svadjaju i nesto prepiru nebil gledanost se povecala jer bilo bi dosadno bez tih svadja.tako da je ovo cisti porez na budale gdje mitrovic i telecom vrte ogromnu lovu jer masovno sisaju ovce po srbiji,bih i cg.
Sve je moguce jer je objavljeno da je izlaskom k.golubovica osjetno pala gledanost farme pa su zato ubacili ovu ludu jelenu golubovic i zakuhali na nacionalnoj osnovi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#82 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote:
radostan dan wrote:
karanana wrote:bosnjaci na aparatima zbog mumina semira.
bože sačuvaj....šlajm i ološ i sa jedne i sa druge strane.
ali čuj - tamo daleko četničak pjesma...a odakle ti da je to slobina himna? nije se himna mjenjala...bila je -hej slaveni- do raspada s i cg.
a jes ga maja navukla pismeno, ko i svaka kučka...a malom vatra jer ga kara pred gabrijelom, koju je tucao dok su se takmičili u zvjezdama granda ili pinka, jebem li ga šta, čitao sam po novinama. ima super ženu, sve mu oprostila...
i plane majmun za ništa, i još začini -allah u akbar, pobiću vas sve, majku vam jebem. :lol: :lol:

nadam se da će mi djeca otići što dalje, makar na novom zelandu ovce čuvali.
moja greska. ne znam zasto sam mislio da je ovo jedno kratko vrijeme bila himna srbije nakon raspada sfrj. znam da su na nivou jugoslavije ostavili hej sloveni, ali sam konto da je bas srpska bila tamo daleko.
Nakon raspada SFRJ formirana je SRJ, znate ona u koju smo i mi zamalo usli :roll:

Tako da je sasma moguce da su clanice Savezne drzave imale svoje himne, dok je zvanicna, drzavna, bila Hej Slaveni
oskarboy

#83 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

pa boze pravde je oduvijek bila srpska himna,jos i za vrijeme sfrj,isto ko ljepa nasa za hrvatsku.tamo daleko je pjesma u cast srpske vojske koja je u 1 svijet.ratu bjezala od austrougara na krf u grcku.
oskarboy

#84 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

Freamon Lester wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kurir normala preuvelicava i srbe predstavi kao zrtve :lol: :lol: :lol: :lol: kurir=maja
karanana

#85 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by karanana »

oskarboy wrote:

taj semir je idiot,ima zenu i dijete i aferu sa tom gabrijelom,i debil opet dosao u tu farmu gdje ta gabrijela koju je optuzivao da mu je brak htjela raskinut a debil vidi se da je jos zacopan u gabrijelu iako je zeni svojoj obecao da je nece vise prevarit.znaci cisti debilizam
ma sve je to shljam gori od goreg. i sad ja treba da branim bosnjacke pacenike tipa meme, semira i drugih kenjaca? jos je memo mila majka bio.
radostan dan

#86 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by radostan dan »

karanana, nisam siguran da bi bio srećan da si :izet: gabrijelu...
narod veli - budalu niti jebi, niti kući vodi.

ima negdje i snimak kada se pljuju i hrane govnima jedno drugo, ali ne mogu da nađem sad.
O'zone
Globalni moderator

#87 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by O'zone »

Ja bih ovo uveo da ide u Prime time-u čak šta više ukinuo bih sve ostale kanale a samo pustio Farmu.....

Ubacio još više nacionalizma, huškačkih povika, nacionalističkih pjesama i ikonografije, sisatih žemskih i polugolih frajera, sexa, svađa, povećao broj učesnika čak napravio grad jebo kuću ili farmu malo je to! Dodao eventulano hladno oružije i sve to proglasio obaveznim predmetom od predškolskog pa do fakulteta.

Pa kad narod voli da gleda to sranje neka gleda 24/7/365.
Freamon Lester

#88 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by Freamon Lester »

Dakle latio se noza, velicao Allaha pa prema tome moze se govoriti i o terorizmu. :lol:
oskarboy

#89 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

karanana wrote:
oskarboy wrote:

ma sve je to shljam gori od goreg. i sad ja treba da branim bosnjacke pacenike tipa meme, semira i drugih kenjaca? jos je memo mila majka bio.
niko nista ne treba da brani jer ta farma nije eurosong gdje svaka drzava salje svog predstavnika,svi ti ucesnici na farmi sami sebe predstavljaju.i taj semir nikako bih ne moze predstavljat jer je on srbijanski drzavljanin ali narod je glup ko k i misli da oni predstavljaju narode pa onda masovno glasaju ko za memu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Altsa

#90 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by Altsa »

Freamon Lester wrote:Dakle latio se noza, velicao Allaha pa prema tome moze se govoriti i o terorizmu. :lol:
i dobio tri krivicne prijave. Blago mu za pamet.
radostan dan

#91 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by radostan dan »

oskarboy wrote:pa boze pravde je oduvijek bila srpska himna,jos i za vrijeme sfrj,isto ko ljepa nasa za hrvatsku.
nije ti tačan podatak.
soc. republike nisu imale himnu.
isti slučaj i sa srj...srb i cg nisu imali posebne himne.
Freamon Lester

#92 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by Freamon Lester »

Mislim kako se to niko do sad nije sjetio. Po tri-cetri ekstrema sa svake strane i napraviti tv show. Pa ubaciti i zene. Zamisli skandala Meho opleo po Zorki ili Mato po Senadi. Pa tu bi se milijarde okrenule. Nista tv samo internet i pay-per-view. Ili dovedemo po 10 Srba, Bosnjaka, Hrvata, Albanaca i pustimo ih da se tuku uzivo. Ko skupi vise glasova moze dobiti jos jednog clana ili recimo pendrek, elektro soker. Milijarde garantujem...
TheWatcher

#93 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by TheWatcher »

mirsek wrote:
karanana wrote:a on mislio da ce mu lepi mica na farmi pjevati da te nije alija pa se prijavio i dosao.
U ugovoru im pise da se ne smije provocirati i vrijedjati na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Gabrijeli je jedna od te dvije azdahe( Maja ili Tamara ) psovala bugarsku majku a Tamara je veceras rekla za Semira nesto tipa izbacite ovog mudzahedina napolje.

I sve su slagali, to da je psovao Maji SRPSKU djecu i da ju je napao jer je pjevala "Boze pravde" himnu.

ocito nisi gledao pa ti ne zamjeram :oops: tamara je rekla semiru da moze da jebe svoju jer je on rekao da ce jebati maji djecu a rijec mudzahedin nije spomenula to tvrdim :thumbup: maja je jebala gabi bugarsku majku to stoji i nije kakznjena :izet:
TheWatcher

#95 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by TheWatcher »

tamara je teski mentol :skoljka: nije djaba kiki rekao da jje neko opasno stiti iz pinka :oops:
rumenige_brajtner

#96 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by rumenige_brajtner »

ne kontam šta se žalite koje pičke materine?
gledate smeće i onda se bunite što je smeće smeće?
oskarboy

#97 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

radostan dan wrote:
oskarboy wrote:pa boze pravde je oduvijek bila srpska himna,jos i za vrijeme sfrj,isto ko ljepa nasa za hrvatsku.
nije ti tačan podatak.
soc. republike nisu imale himnu.
isti slučaj i sa srj...srb i cg nisu imali posebne himne.
da,ali bile su to himne u kraljevini SHS
kritichar

#98 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by kritichar »

farma je super, farma je za 5 :mrgreen:
oskarboy

#99 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by oskarboy »

rumenige_brajtner wrote:ne kontam šta se žalite koje pičke materine?
gledate smeće i onda se bunite što je smeće smeće?
upravo to :lol: :lol: :lol: :lol: a masovno gledaju i sto je najgore masovno idu glasat i ostavljat lovu mitrovicu i telecomu
irac300

#100 Re: Zabranite Farmu 6 -Nasilje nad drugačijim

Post by irac300 »

Haj' realno, ko meni u Bosni može zabraniti da pjevam ''Mojoj dragoj BiH, Ponesi zastavu Dragane Vikiću, Jedna si jedina...''? Nalaze se u Srbiji, pjevaju srpske pjesme, niko te ne tjera da gledaš ako ti to smeta. Ne mogu da vjerujem kako se ljudi napale zbog ovog ljudskog šljama, biraju nekakve strane. Zbog koga? Zbog kurvi, kriminalaca, wanna be pjevača i pjevačica... Boli me kyrac zbog nekog Semira što je ušao na farmu sa Lepim Mićom, šta je očekivao, da mu baklave prave.
Post Reply